Roberta Metsola, mesaj pentru georgieni: Tbilisi, te auzim! Te vedem

Roberta Metsola, mesaj pentru georgieni: Tbilisi, te auzim! Te vedem
📅 2024-09-06

Preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, şi-a exprimat, marţi, sprijinul pentru poporul georgian, într-o postare pe reţelele de socializare.

Roberta Metsola, mesaj pentru georgieni: Tbilisi, te auzim! Te vedem

„Tbilisi, te auzim! Te vedem! Georgienii de pe străzi visează la Europa. Fluturând cu mândrie steagul european. Ei vor un viitor european. Ei se aşteaptă la valori şi standarde europene. Parlamentul European este alături de poporul Georgiei”, scrie Roberta Metsola pe platforma X.

Noi proteste au izbucnit în Georgia după ce Parlamentul a aprobat o lege care ar favoriza interesele Rusiei.

Protestatarii spun că legea privind influenţa străină este inspirată din actele normative din Rusia lui Putin. Protestatarii numesc documentul „legea Rusiei”.

Ei sunt îngrijoraţi că legea va fi folosită de guvern pentru a restrânge disidenţa ceea ce va afecta speranţele Georgiei de a adera la Uniunea Europeană.

Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat

PROSPORT.RO

Kate Middleton, operată de urgenţă. Ce I-au descoperit medicii la nivelul capului

CANCAN.RO

BANC | Bulă și Bubulina se cunosc pe plajă. Se privesc, se îndrăgostesc și se căsătoresc repede…

GANDUL.RO

 
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Războiul din Ucraina, ziua 926. Întâlnire Zelenski-Scholz în Germania / Parlamentul ucrainean cere ridicarea restricţiilor privind armele cu rază lungă de acţiune / Politico: Dmitro Kuleba, înlăturat după un conflict cu un apropiat al lui Zelenski

CSM Oradea ajunge în finala Memorialului Antonio Alexe, unde o va întâlni pe U-BT Cluj-Napoca

CSM Oradea a învins vineri seara echipa poloneză Slask Wroclaw şi ajunge în finala Memorialului Antonio Alexe, unde o va întâlni sâmbătă pe U-BT Cluj-Napoca.

Ministrul italian al Culturii, implicat într-un caz de adulter, a demisionat

Ministrul italian al Culturii, Gennaro Sangiuliano, care a fost implicat într-un caz de adulter, a demisionat vineri, scrie Reuters.

Ciolacu, despre Bologa: Un tânăr extraordinar care a muncit din greu pentru a-şi îndeplini visul

Premierul Marcel Ciolacu l-a felicitat pe Alexandru Bologa, care a câştigat vineri medalia de aur la para judo, în cadrul Jocurilor Paralimpice de la Paris 2024.

O sală de sport din Paris va primi numele alergătoarei olimpice incendiate de fostul iubit

O sală de sport din Paris va purta numele alergătoarei olimpice ugandeze Rebecca Cheptegei, care a murit după ce fostul ei iubit i-ar fi dat foc, a anunţat primarul capitalei franceze, scrie BBC.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..