Războiul din Ucraina ziua 941. Kievul interzice Telegram în guvern şi armată: "Rusia poate spiona atât mesajele, cât şi utilizatorii"

Războiul din Ucraina ziua 941. Kievul interzice Telegram în guvern şi armată: "Rusia poate spiona atât mesajele, cât şi
📅 2024-09-21

Ucraina a interzis utilizarea aplicaţiei de mesagerie Telegram pe dispozitivele oficiale utilizate de oficiali guvernamentali, personal militar şi lucrători importanţi, deoarece consideră că Rusia poate spiona atât mesajele, cât şi utilizatorii.

Consiliul pentru Securitate Naţională şi Apărare a anunţat restricţiile vineri, după ce Kyrylo Budanov, şeful agenţiei ucrainene de informaţii militare GUR, a prezentat consiliului dovezi ale capacităţii serviciilor speciale ruseşti de a spiona platforma, se arată într-o declaraţie.

Însă Andriy Kovalenko, şeful centrului Consiliului de securitate pentru combaterea dezinformării, a postat pe Telegram că restricţiile se aplică doar dispozitivelor oficiale, nu şi telefoanelor personale. Telegram este foarte utilizată în Ucraina şi Rusia şi a devenit o sursă critică de informaţii în timpul războiului, însă oficialii ucraineni din domeniul securităţii şi-au exprimat în mod repetat îngrijorarea cu privire la utilizarea sa. După anunţarea deciziei, Telegram a emis o declaraţie în care afirmă că nu a divulgat niciodată datele nimănui sau conţinutul vreunui mesaj.

Evoluţii

 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Hezbollah confirmă că un comandant de rang înalt a fost ucis într-un atac israelian

Hezbollah a confirmat vineri seara că un comandant militar al său a fost ucis, la câteva ore după ce armata israeliană a anunţat că l-a „eliminat”pe Ibrahim Aqil.

Războiul din Ucraina ziua 941. Kievul interzice Telegram în guvern şi armată: "Rusia poate spiona atât mesajele, cât şi utilizatorii"

Consiliul ucrainean de securitate restricţionează utilizarea aplicaţiei Telegram pe dispozitivele guvernamentale şi militare, după ce agenţia de informaţii afirmă că Rusia poate spiona utilizatorii şi mesajele.

Liniile 70, 97, 104, 116, 117, 123, 312, 313 şi 323 vor fi deviate sâmbătă cu ocazia „Ladies Run”

Liniile 70, 97, 104, 116, 117, 123, 312, 313 şi 323 vor funcţiona, sâmbătă, pe trasee modificate, cu ocazia „Ladies Run”.

Ion Cristoiu: „La Dumnezeu şi la noi toate sunt cu putinţă” (I.L. Caragiale)

Superliga de fotbal. Oţelul şi Dinamo au încheiat la egalitate şi rămân pe podium

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..