„Declinul cognitiv” al lui Biden, pe prima pagină în presa internaţională. Interviul a înrăutăţit situaţia democraţilor / Ce scriu marile publicaţii despre starea Preşedintelui

„Declinul cognitiv” al lui Biden, pe prima pagină în presa internaţională. Interviul a înrăutăţit situaţia democraţilor
📅 2024-10-05

Din rău în mai rău? Biden a încercat să-şi „spele ruşinea” de la dezbatere şi să-şi reasigure alegătorii că au de ce să-l voteze pentru încă 4 ani, în interviul de pe ABC News, moderat de George Stephanopoulos.

Cu toate acestea, inclusiv în acest interviu, Biden a avut câteva „scăpări” şi ezitări, mai ales la întrebările privind acuitatea sa mintală din prezent şi dacă ar fi dispus să se supună unor teste neurologice.

Biden a fost ezitant la aceste întrebări, dar a spus că „medicii l-au asigurat că e bine” şi că „efectuează” aceste teste „în fiecare zi, prin munca sa, prin deciziile pe care le ia”. Totodată, Biden a spus că „doar Dumnezeu Atotputernic” l-ar putea face să-şi retragă candidatura.

Presa internaţională a titrat în feluri diferite interviul, dar cu aceeaşi concluzie: Biden nu mai e în stare să fie Preşedinte, iar democraţii se confruntă cu o mare criză internă.

CNN:

 

 

Politico:

The Wall Street Journal:

 

The Guardian:

 

NBC:

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Netanyahu îl numeşte pe Emmanuel Macron „o ruşine” pentru că a cerut un embargo asupra armelor

Benjamin Netanyahu l-a numit sâmbătă pe preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, o „ruşine”, după ce acesta a cerut suspendarea completă şi imediată a vânzărilor de arme care pot fi folosite în războiul din Gaza, relatează The Guardian.

Mii de persoane au protestat în faţa sediului televiziunii de stat din Ungaria

Patru migranţi, inclusiv un copil de doi ani, au murit în Canalul Mânecii

Ciucă atacă PSD, după decizia CCR în cazul Şoşoacă: nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare, o confruntare cu mine în turul 2

Nu comentez deciziile CCR, a spus liberalul, care însă a transmis un mesaj PSD: nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare, o confruntare cu mine în turul 2.

CCR a decis: Ciolacu, Geoană şi Orban pot candida la alegerile prezidenţiale

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..