Mircea Lucescu a numit cel mai talentat jucător pe care l-a antrenat: „Nimeni n-ar fi vorbit de Zidane, dacă îl întâlneam mai devreme”

Mircea Lucescu a numit cel mai talentat jucător pe care l-a antrenat: „Nimeni n-ar fi vorbit de Zidane, dacă îl întâlnea
📅 2024-09-21

Mircea Lucescu, selecționerul României, a dezvăluit că Sergen Yalcin (51 de ani) e cel mai talentat jucător alături de care a lucrat în carieră. Fostul mijlocaș turc l-a avut antrenor pe Il Luce la Galatasaray și Beșiktaș.

Cei doi au cucerit împreună titlul cu Beșiktaș în 2003. La 21 de ani distanță de la acel moment, Lucescu a declarat despre turc faptul că „nu am văzut un talent ca Sergen Yalcin”.

Practic, îl consideră pe fostul internațional al Turciei peste Gică Hagi, pe care Lucescu l-a debutat la națională și l-a antrenat la Brescia. Lucescu a început să lucreze cu Yalcin când fostul fotbalist avea 29 de ani.

Mircea Lucescu: „Nu am văzut niciodată un talent ca Sergen Yalcin”

„Sunt în fotbal de mulți ani și nu am văzut niciodată un talent ca Sergen Yalcin. Dacă l-aș fi avut la o vârstă fragedă, nimeni nu ar fi vorbit acum de Zidane! Un talent incredibil”, a declarat Mircea Lucescu.

„Yalcin, la pauza unui meci, juca foarte mult la curse de cai. Se așeza într-un colț al lui și nu mai... ce punea, Dumnezeu știa. Erau pariuri, da. Dar era un talent cu totul deosebit”, a declarat Mircea Lucescu despre Yalcin, la podcastul Fain și Simplu.

Yalcin, o legendă a fotbalului turc, a adunat 296 de meciuri la Beșiktaș în carieră, marcând 80 de goluri. A mai evoluat și la Galata, Fenerbahce și Trabzonspor. Cea mai mare perioadă din carieră și-a petrecut-o la Beșiktaș, echipă alături de care a câștigat 3 titluri.

Are două campionate luate și cu Galata. S-a retras în 2008, iar între timp a devenit antrenor și a luat titlul și din această postură cu Beșiktaș, în 2021.

Fostul mijlocaș ofensiv a jucat 47 de meciuri pentru naționala Turciei, pentru care a marcat de 5 ori.

VIDEO. Ce știa să facă Sergen Yalcin, legenda fotbalului turc

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

CSM București este superfavorită în deplasarea de azi cu Podravka Koprivnica, din Liga Campionilor

CSM București joacă astăzi de la ora 19:00, în Croația, cu Podravka Koprivnica, în etapa a 3-a din Liga Campionilor. Partida va fi transmisă în direct de DigiSport 3 și PrimaSport 2. CSM București a plecat vineri în Croația pe ruta, București-Belgrad-Zagreb și apoi cu autocarul spre Koprivnica. ...

Decizie importantă a ploieștenilor înaintea confruntării cu FCSB: „Am ajuns la un acord”

Petrolul a anunțat prelungirea angajamentului cu stoperul Marian Huja, 25 de ani, până în vara 2026. Vestea oficializată pe canalele de comunicare ale clubului i-a mulțumit pe fani, fix înaintea partidei de diseară cu campioana României, FCSB Marian Huja, 25 de ani, este unul dintre cei mai buni ...

Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”

Marius Burcă, președintele de la Metaloglobus, a declarat că echipa are drept de promovare și se va lupta să ajungă în Superligă. Bucureștenii au spulberat-o azi pe Viitorul Târgu Jiu, 7-0, în etapa a 7-a din Liga 2. Metaloglobus este în acest moment pe locul 2 din Liga 2, cu 15 puncte obținute î...

Lecce - Parma, duel din runda a 5-a în Serie A » Decizia în cazul lui Mihăilă + echipele probabile

Lecce și Parma, echipele pregătite de Luca Gotti și Fabio Pecchia, se vor întâlni în această seară, de la ora 21:45, pe Stadio Via del Mare, într-un meci din etapa a 5-a a noului sezon de Serie A. Partida va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe PrimaSport 3 și DigiSport 3. ...

FCU Craiova s-a făcut de râs în Liga 2. Toate rezultatele etapei: scor fluviu la București + clasamentul

Focșani - FCU Craiova 1-1 a fost ultimul meci al zilei de sâmbătă în Liga 2. Oltenii au marcat din nou din fază fixă, dar au chinuit fotbalul și au fost pedepsiți: au încasat un gol pe final și au plecat de la Foșcani doar cu un punct. Toate rezultatele etapei #7, mai jos. ...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..