Kopic, prima reacție după Oțelul - Dinamo: „Trebuie să supraviețuim” + „Încă aștept jucători”

Kopic, prima reacție după Oțelul - Dinamo: „Trebuie să supraviețuim” + „Încă aștept jucători”
📅 2024-09-20

Oțelul - Dinamo 1-1. Zeljko Kopic, antrenorul „câinilor”, a analizat remiza obținută la Galați.

Croatul crede că rezultatul e unul corect și e mulțumit de remiza obținută, în contextul accidentărilor din lotul lui Dinamo, care nu a avut 7 titulari la dispoziție la Galați.

Zeljko Kopic: „Trebuie să supraviețuim acestei perioade”

„A fost un meci interesant, cu multă intensitate. În prima parte am fost dominați, deși am făcut un pressing bun și am marcat. Nu am avut posesia și am pierdut multe mingi. În partea a doua am schimbat multe lucruri, am controlat meciul mai bine, am băgat și niște jucători tineri. Dacă vrem să fim onești, această remiză e rezultatul corect.

Jucătorii accidentați își vor reveni. Unii dintre ai au probleme pentru că au fost la naționale, nici terenurile nu sunt grozave. Presiunea pe mușchi și pe tendoane e mare. Trebuie să trecem de aceste momente, să supraviețuim până când toți jucătorii vor fi apți.

Îmi place să jucăm un fotbal frumos, dar fără luptă și atitudine e imposibil să faci lucruri bune în fotbal. Toți jucătorii au dat maximum și asta le cer mereu”, a declarat Kopic la Prima Sport 1.

Încă mai aștept jucători noi. Nu vreau să dau nume, avem un președinte și un departament de scouting. Știu ce profil de jucător vreau. Vreau să aduc jucători cu calitate, care să merite să poarte acest tricou.

- Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Dorinel Munteanu a răbufnit: „La penalty-ul dat pentru Dinamo, arbitrul s-a bucurat mai mult decât spectatorii” + A amenințat jucătorii: „Voi lua măsuri drastice”

Dorinel Munteanu, antrenorul de la Oțelul Galați, a fost foarte nervos la finalul remizei cu Dinamo, scorul 1-1. A tăbărât cu vorbe grele pe jucătorii de la propria echipă, pe brigada de arbitri, dar și pe jurnaliști Oțelul Galați a remizat cu Dinamo pe teren propriu în etapa cu numărul 10 a Supe...

Dorinel Munteanu, explicații halucinante după ce și-a luat jucătorul de guler: „Trebuia să fiu mai dur! E greu să mă chinui cu acești jucători care nu au bunul simț să se uite la mine”

Dorinel Munteanu a oferit o primă reacție după ce l-a luat de guler pe David Maftei (20 de ani), fundașul dreapta al Oțelului, în timpul meciului cu Dinamo, scor 1-1. În prima repriză, Munteanu l-a luat de guler pe Maftei, pentru că jucătorul Oțelului nu s-ar fi uitat în ochii lui când i-a dat ex...

Andrei Nicolescu a intrat în direct și a lăudat 4 jucători de la Dinamo: „I-am câștigat”

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a remarcat 4 jucători după remiza cu Oțelul, scor 1-1. Dinamo a fost nevoită să se bazeze pe mulți jucători tineri, rezerve în meciurile precedente, din cauza numeroaselor accidentări din lot. Andrei Mărginean și Licsandru au fost titulari p...

Kopic, prima reacție după Oțelul - Dinamo: „Trebuie să supraviețuim” + „Încă aștept jucători”

Oțelul - Dinamo 1-1. Zeljko Kopic, antrenorul „câinilor”, a analizat remiza obținută la Galați. Croatul crede că rezultatul e unul corect și e mulțumit de remiza obținută, în contextul accidentărilor din lotul lui Dinamo, care nu a avut 7 titulari la dispoziție la Galați. Zeljko Kopic: „Trebuie s...

Note GSP după Oțelul - Dinamo » Cine sunt cei 5 remarcați: sufletul „câinilor” și jucătorul de ținut minte de la Galați

Oțelul - Dinamo, remiză aprigă, scor 1-1, între două echipe greu de ucis ale Superligii. Nu degeaba sunt atât de sus în clasament, deși alte concurente au loturi mai generoase din multe puncte de vedere. Un duel care te-a ținut în priză pe durata întregii confruntări, așa cum spunea David Maftei ...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..