Ovidiu Hațegan, delegare din partea FIFA

Ovidiu Hațegan, delegare din partea FIFA
📅 2024-09-20

Ovidiu Hațegan (44 de ani) va fi asistent VAR la meciul dintre Al Ain și Auckland City, care se va juca duminică, 22 septembrie, în Emiratele Arabe Unite.

Meciul se joacă în prima fază a FIFA Intercontinental Cup, competiție la care iau parte cele mai bune echipe de pe fiecare continent.

Ovidiu Hațegan va fi asistent VAR la meciul dintre Al Ain și Auckland City

Ovidiu Hațegan va îndeplini rolul de asistent VAR la meciul Al Ain - Auckland City. Meciul va fi condus de algerianul Mustapha Ghorbal, ajutat de conaționalii săi asistenți Mokrane Gourari și Abbes Zehrouni. Al patrulea oficial al meciului va fi Weyesa Bamlaku, din Etiopia.

Alături de Ovidiu Hațegan, în camera VAR se va afla croatul Ivan Bebek, informează frf.

Al Ain, câștigătoarea Ligii Campionilor Asiei, se va duela cu Auckland City, câștigătoarea Ligii Campionilor Oceaniei. Câștigătoarea acestui meci o va întâlni în faza următoare pe Al Ahly, câștigătoarea Ligii Campionilor Africii, pe 29 octombrie.

Pe 11 decembrie, tot în runda a doua a competiției, echipa care a câștigat Liga Campionilor din regiunea CONCACAF, Pachuca, va întâlni câștigătoarea Cupei Libertadores, încă necunoscută.

Până acum, s-a jucat doar manșa tur a fazei „sferturilor”, iar rezultatele au fost următoarele: Fluminense - Atletico MG 1-0, Colo Colo - River Plate 1-1, Botafogo - Sao Paulo 0-0 și Flamengo - Penarol 0-1.

Pe 14 decembrie va avea loc meciul care va decide adversara campioanei Europei, Real Madrid, din finala Cupei Intercontinentale FIFA 2024. Finala va avea loc pe 18 decembrie.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Liga 2 continuă astăzi cu duelul Chindia - Ceahlăul » Deschidere de scor

După ce Steaua a câștigat joi, 19 septembrie, cu FC Bihor Oradea, scor 1-0, în primul meci din etapa a șaptea din Liga 2, runda continuă astăzi cu partida Chindia - Ceahlăul care a început la 16:00 și este liveSCORE pe GSP.ro și la tv pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1. CSA Steaua a rămas neînvinsă...

Aurul olimpic și tragedia copilului Emil Nielsen » Portarul Danemarcei și-a făcut curaj să povestească drama de la Paris: „Sfârșitul unei poveri psihologice”

Portarul danez Emil Nielsen (27 de ani) a trăit o dramă în timpul Jocurilor Olimpice de la Paris. Danemarca începuse perfect turneul olimpic, cu o victorie clară în fața Franței, 37-29, iar danezii confirmau că sunt superfavoriți la câștigarea medaliei de aur. Bucuria scandinavilor a fost estompa...

FCSB, stadion gol și cu Petrolul? » Apelul lui Mihai Stoica: „6 motive pentru a fi prezent”

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, cheamă suporterii la stadion la meciul cu Petrolul, care se va juca sâmbătă, 21 septembrie, de la 21:30. Chiar dacă vânzarea pachetelor pentru partidele pe care FCSB le va juca în Europa League decurge excelent, cu pe...

Ovidiu Hațegan, delegare din partea FIFA

Ovidiu Hațegan (44 de ani) va fi asistent VAR la meciul dintre Al Ain și Auckland City, care se va juca duminică, 22 septembrie, în Emiratele Arabe Unite. FIFA Intercontinental Cup este o competiție nouă, programată între 22 septembrie și 18 decembrie. Sistemul este unul inovativ. Real Madrid va...

Cum își ține Ioan Ovidiu Sabău elevii sub presiune: „Nu avem voie să ne admirăm prea mult” » Ce-i motivează pe jucătorii lui U Cluj

Ioan Ovidiu Sabău a explicat cum reușește să se mențină pe locul 1 alături de jucătorii săi de la U Cluj, a prefațat meciul cu echipa fostului său coleg de la națională, Costel Gâlcă, și a detaliat ce îi motivează pe elevii lui. Universitatea Cluj - Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..