Roata lui Vlad: O nouă promoție marca Vlad Cazino cu premii garantate

Roata lui Vlad: O nouă promoție marca Vlad Cazino cu premii garantate
📅 2024-10-18

Roata lui Vlad este cea mai nouă promoție marca Vlad Cazino. Prin intermediul acestei campanii, fiecare participant câștigă un premiu garantat. Campania își propune să ofere și mai multă distracție la cote înalte, alături de experiențe nebune.

Roțile cu premii au fost introduse de câțiva ani în oferta cazinourilor online din țara noastră, ba chiar și în alte domenii, fiind o promoție apreciată de clienți. Multe au însă și secțiuni necâștigătoare, însă nu și Roata lui Vlad.

Partea bună este că Vlad Cazino, profitând de experiența de mii de ani a simpaticului vampir Vlad – amfitrionul de brand, și-a dat seama ce își doresc jucătorii. În castelul lui Vlad a fost amplasată astfel o Roată a surprizelor plăcute. Iar toți cei care o învârt vor fi bucuroși deoarece au un premiu garantat.

Poți învârti Roata lui Vlad până pe 1 decembrie. La schimb, vei primi o experiență captivantă, care îți garantează un premiu la fiecare învârtire. Vlad Cazino ți-a pregătit condiții de participare foarte ușor de îndeplinit la această nouă campanie. Ai nevoie doar de o simplă depunere și, începând cu ziua următoare, vei putea învârti Roata Surprizelor la Vlad Cazino zilnic, timp de o săptămână.

Fiecare participant câștigă la Roata lui Vlad

Roata lui Vlad este cu adevărat specială. Sau, mai bine zis, Vladastică. Ce o face atât de specială? Faptul că absolut toți participanții încasează un premiu. Fiecare secțiune ascunde o surpriză pe placul jucătorilor. Rotiri la sloturi, bonusuri la cazino, premii cash și chiar vouchere de 5.000 lei pentru cumpărături la evoMAG.

Poți învârti zilnic roata, în intervalul orar 01:00 – 00:59 (ora României). Astfel, fie că e dimineață, zi sau seară, ai o șansă să participi la această roată cu câștig garantat.

Premiile complete oferite la Roata lui Vlad

Premiile sunt cu adevărat Vladastice și ți le vom detalia în cele ce urmează:

Ce trebuie să faci pentru a participa la Roata lui Vlad?

Vlad a gândit această campanie în așa fel încât toți utilizatorii să se bucure de premiile puse în joc. Așadar, condițiile de participare sunt simplu de îndeplinit. Ai nevoie de o depunere în ultimele 7 zile și să fii eligibil conform Termenilor și Condițiilor. Vlad își propune să le ofere premii doar jucătorilor activi care au împlinit vârsta legală de 18 ani.

Cine este Vlad Cazino?

Lansarea Vlad Cazino s-a produs în 2018 și, de atunci, acest operator a devenit un nume de referință pe piața de cazino din țara noastră. Este un cazinou licențiat ONJN (L1160657W000330) care a făcut o prioritate din a le oferi jucătorilor distracție la cote înalte, într-un mediu sigur, cu accent pe Jocul Responsabil.

Vlad Cazino se remarcă prin varietatea de jocuri și promoții Vladastice, iar utilizatorii pot beneficia de o aventură extraordinară, plină de adrenalină, și să aibă câștiguri și momente de neuitat.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gandul

Marcel CIOLACU, despre dronele rusești: S-au luat toate măsurile ca să nu fie niciun PERICOL

„S-au luat toate măsurile ca să nu fie niciun pericol”, spune Marcel Ciolacu, după ce sistemul de supraveghere radar al MApN a identificat o dronă în largul Mării Negre. Premierul Ciolacu așteaptă analiza de la […]

Rusia interzice „propaganda” care promovează „stilul de viață fără copii”

O nouă lege care ar interzice „propaganda” care îi descurajează pe ruși să aibă copii a obținut o aprobare covârșitoare în prima etapă a trecerii prin Duma, parte a unui efort al Kremlinului de a […]

(P) 89% dintre turiștii din întreaga lume folosesc strategii pentru a-și REDUCE costurile

În 2024, un trend semnificativ a apărut printre turiștii din întreaga lume, 89% dintre aceștia adoptând diverse trucuri pentru a economisi bani în timpul călătoriilor, conform Raportului Global privind Tendințele de Călătorie 2024. Aceste strategii […]

Marcel Ciolacu, despre ANS: Lucrurile sunt foarte clare, nu am de ce trimit Corpul de Control. Eu aș face cu acea ocazie și modificarea legii

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că în cazul acuzațiilor aduse Agenției Naționale pentru Sportul (ANS) nu este necesar să trimită Corpul de Control, deoarece nu au fost făcute plățile. ,,Eu aș face cu acea ocazie […]

Cei trei frați dați dispăruți în județul Hunedoara și găsiți apoi în Serbia au fost aduși în țară împreună cu tatăl lor

Cei trei frați dați dispăruți din județul Hunedoara, în timp ce se aflau sub supravegherea unei bone, și care au fost depistați în Serbia, alături de tatăl lor, care avea ordin de protecție și nu […]

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.