Enrique Iglesias a PUBLICAT pe Facebook un videoclip cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor

Enrique Iglesias a PUBLICAT pe Facebook un videoclip cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
📅 2024-10-18

Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip videoclip cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor, în timpul matinalului de la Neatza (Antena 1), care a adunat numeroase aprecieri, comentarii și vizualizări. Mulți români au reacționat imediat după ce au văzut imaginile.

S-a întâmplat luna trecută, atunci când îndrăgitul cântăreț latino a lansat piesa „Fria”, realizată în colaborare cu Yotuel.

Imediat după ce melodia a fost publicată pe YouTube, aceasta a început să urce în lista de trending și s-a poziționat printre cele mai urmărite videoclipuri ale lunii.

În prezent, piesa a adunat peste 7,6 milioane de vizionări și mii de comentarii de apreciere de la oameni din întreaga lume.

În scurt timp, piesa a ajuns să fie și parte din diferite clipuri video de pe Instagram sau Facebook și nu puțini au fost cei care s-au filmat dansând pe ritmurile latino.

Printre cei care au făcut asta s-au numărat și Ramona Olaru și magicianul Robert Tudor. Îmbrăcată cu o fustă scurtă albă și o bluză cu alb și albastru, îndrăgita asistentă de la emisiunea „Super Neatza”, de la Antena 1, a făcut senzație cu mișcările sale de dans, totul în timp ce, în spatele ei, magicianul Robert Tudor a făcut un truc de magie comic.

Ceea ce i-a surprins pe mulți români a fost faptul că Enrique Iglesias nu numai că a văzut filmarea, dar i-a și dat share pe pagina sa oficială de Facebook.

Piesa lansată, recent, de Enrique Iglesias a adunat milioane de vizionări și are toate șansele să devină un adevărat hit al acestei veri.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gandul

Sebastian Burduja: „Suntem în grafic cu proiectul Neptun Deep”. Ministrul Energiei a spus când va începe EXPLOATAREA de gaze din Marea Neagră

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a vorbit joi seara, la emisiunea „În Opoziție” cu Denise Rifai depre evoluția proiectului Neptun Deep”, mai precis când va începe exploatarea de gaze din Marea Neagră. „La începutul anului 2027. […]

Mihai Tudose, despre ABILITĂȚILE lui Marcel Ciolacu: „Este un foarte bun manager, ascultă și ține cont de părerile celorlalți”

Mihai Tudose, președinte al Consiliului Național PSD, a vorbit, joi, la emisiunea „În Opoziție” cu Denise Rifai despre abilitățile pe care le are premierul Marcel Ciolacu, candidat cu cele mai mari șanșe la alegerile prezidențiale […]

Mihai Tudose, despre Mircea Geoană: „Gura păcătosului adevăr grăiește”

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Tudose, a venit joi în emisiunea În opoziție, cu Denis Rifai. Acesta a fost întrebat despre perioada în care Geoană era în PSD. De asemenea, el a spus că […]

Victor Negrescu, la European Health Policies: „Sănătatea trebuie să rămână o PRIORITATE la nivel european”

Victor Negrescu, vicepreședinte al Parlamentului European, a anunțat că sănătatea are nevoie de o alocare suplimentară de fonduri la nivel comunitar, nu doar de 0.29% din bugetul anual european, cât reprezintă programul EU4Health.  În plus, […]

Burduja, despre stocurile României de ENERGIE și gaze pentru iarna 2024: „De import de energie electrică va fi nevoie, de gaze nu”

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a vorbit, joi, la emisiunea „În Opoziție” cu Denise Rifai despre cum s-a pregătit România pentru această iarnă din privința stocurilor de energie electrică și gaze naturale. Întrebat care este în […]

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.