Emma adoarme cu Tavi Colen, dar se trezește cu Buzdugan și Morar! Când face nunta cu fostul Talisman: ”Mergem la târgul de mirese!”

Emma adoarme cu Tavi Colen, dar se trezește cu Buzdugan și Morar! Când face nunta cu fostul Talisman: ”Mergem la târgul
📅 2024-07-13

Emma Ștefan are o mulțime de valențe. Este artistă, host la matinalul Radio ZU și partenera de viață a lui Tavi Colen. Despre toate titulaturile, vedeta a vorbit în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Cu umor, cântăreața povestește cum se desfășoară viața unui om care aduce energie bună pentru publicul care ascultă radio dimineața. Uneori, Emma adoarme pe canapeaua din holul de la ZU, totul pentru a livra cel mai bun conținut.

În sfera personală, chiar dacă Tavi Colen a cerut-o în căsătorie, artiștii bat pasul pe loc cu nunta. Chiar dacă se prefigurează unele planuri referitoare la grandiosul eveniment.

Emma Ștefan a făcut mărturisiri de senzație, în exclusivitate pentru CANCAN.RO (Foto: captură video)

Emma Ștefan dă din casa echipei de la Radio ZU: „Nu trebuia să spun asta!”

CANCAN.RO: Nu simți că ți se termină viața când luați pauză de la radio și nu te mai trezești la ora 4:30?

Emma Ștefan: Am zis că e foarte greu să ai și viață de noapte și viață de zi, dar mi-am dat seama că eu nu am viață de zi, am doar viață de noapte. Că 4:30 e tot o oră din noapte.

CANCAN.RO: Apoi mergi acasă și dormi?

Emma Ștefan: Aproape niciodată. E un lux prea mare. Dar există o canapea la radio, pusă acolo unde trebuie. Cine a trecut pe la noi, știe de canapeaua pe care am și dormit.

CANCAN.RO: A fost un power nap?

Emma Ștefan: A fost un power nap de la 3 dimineața până la 6. Nu trebuia să spun asta, că mă tem ca nu cumva șefii mei să-mi ceară să plătesc chirie.

Emma Ștefan și Tavi Colen sunt împreună de 16 ani (Foto: Instagram)

Partenera lui Tavi Colen întocmește planurile de nuntă cu artistul: „Mergem la Târgul de Mirese, căutăm formație!”

CANCAN.RO: Emma, tu ai o rochie neagră pe tine. În rochie albă când?

Emma Ștefan: Când o să simt. O spun la modul cel mai serios. Nu mă împiedic niciodată de constructul ăsta social că trebuie un anumit moment să-l faci ca la carte. Niciodată nu m-am bazat pe lucrurile astea. Nu mă interesează neapărat să intru în niște tipare. Când o să simt, probabil că o să o îmbrac și o să conducă la evenimentul despre care bați niște apropouri extraordinar de fine.

CANCAN.RO: Deci e la tine mingea?

Emma Ștefan: E la amândoi, că meciul este în echipă.

CANCAN.RO: Eu propun să mergem la Târgul de Mirese!

Emma Ștefan: Mergem la Târgul de Mirese, căutăm formație…

CANCAN.RO: Păi cânți tu!

Emma Ștefan: Nu, și la nunta mea?!

CANCAN.RO: Corect, la câți s-au perindat pe la radio, imediat îl suni pe Carla’s!

Emma Ștefan: Să facem dansul mirilor pe „Acele”.

CANCAN.RO: Vara asta am să mă…?

Emma Ștefan: Am să mă odihnesc! Măcar două nopți de somn pline.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

Bianca Drăgușanu, Delia, Anna Lesko, lovite în plin! Ce-ați pățit, fetelor? + AVEM TOP 30 COMPLET!

Briza mării nu s-a jucat prea mult cu ele și le-a lovit fix peste funduleț. Este vorba despre vedete ale showbizului, care au avut mari probleme cu vântul, în plin sezon estival. CANCAN.RO a fost, […]

Își jură credință și-n fața lui Dumnezeu! Ziua cea mare pentru Ianis Hagi și soția lui! CANCAN.RO vă va ține la curent, minut cu minut, cu tot ce se întâmplă la nunta anului în fotbalul din România!

Va fi, probabil, ziua cea mai lungă pentru Ianis Hagi și aleasa inimii lui, Elena: vor jura credință în fața lui Dumnezeu, după ce, de Crăciun, au oficiat cununia civilă. Duminică, 14 iulie, are loc […]

Vedetele showbizului mondial s-au strâns la nunta anului și au făcut parada modei. Apariție spectaculoasă a surorilor Kardashian!

Bogăție, lux și opulență! Nunta anului 2024 este, cu adevărat, spectaculoasă: Anant Ambani, fiul cel mic al lui Mukesh Ambani, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, s-a căsătorit cu Radhika Merchant, fiica magnaţilor […]

Replica lui Cătălin Bordea, după mesajul emoționant al fostei soții, Livia. ”M-am întors cu bijuterii cu diamante!”

Cătălin Bordea a mărturisit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, că nu este la curent cu ultimele postări ale fostei soții, Livia Eftimie. Motivul? Nu mai are timp de ea și nici de Spike, cândva cel mai […]

Cum și-a făcut avere organizatorul nunții care a înnebunit planeta. Trei zile în paradis, la miliardarul indian, pentru invitații de marcă

Mukesh Ambani, miliardarul indian, a organizat o petrecere de vis pentru fiul său, care urma să se însoare. Fusese, însă, pre-nunta, care a avut loc acum trei luni și a captat atenția întregii lumi. Asta […]

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..