Ucrainenii au dezlănțuit iadul în Rusia. Șapte regiuni ale țării au fost sub teroare

Ucrainenii au dezlănțuit iadul în Rusia. Șapte regiuni ale țării au fost sub teroare
📅 2024-09-08

Potrivit Ministerului rus al Apărării, şapte dispozitive fără pilot au fost doborâte în aer în regiunea de graniţă Kursk şi alte şapte în Riazan. Drone ucrainene au fost doborâte şi în provinciile Belgorod, Rostov, Briansk, Lipeţsk şi Saratov.

Regiunile Kursk şi Belgorod sunt teritoriile ruseşti cel mai grav afectate de atacurile ucrainene de la începutul războiului în februarie 2022.

Doar ieri în Kursk au fost distruse nouă drone inamice, ale căror atacuri au lăsat fără curent electric în jur de 2.500 de locuitori din mai multe sate, potrivit informaţiilor furnizate de guvernatorul interimar al regiunii, Aleksei Smirnov, pe canalul său de Telegram.

Regiunea Belgorod, potrivit guvernatorului său Viaceslav Gladkov, a fost atacată vineri de aproximativ 30 de drone care au provocat mai multe daune caselor, maşinilor şi liniilor electrice, potrivit Agerpres.

Săptămâna aceasta autorităţile au restricţionat accesul în mai multe zone ale regiunii Belgorod pentru a proteja populaţia de atacurile ucrainene.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Atac armat în SUA. Mai multe persoane au fost rănite pe o autostradă din Kentucky. Atacatorul e în libertate

Poliţia din Kentucky, Statele Unite, a raportat ”un incident armat în desfăşurare” pe autostrada I-75 în Londra (Kentucky), la sud de Lexington, în care ”mai multe persoane” au fost împuşcate în trafic, scrie The Guardian.

Alertă extremă în Constanța, după un nou atac al Rusiei lângă România. Oamenii au ieșit din case, după un mesaj RO-Alert

Locuitorii din județele Constanța și Tulcea au primit în noaptea de sâmbătă spre duminică un mesaj RO-Alert prin care au fost atenționați că ar putea să cadă obiecte din spațiul aerian, după un atac al Rusiei asupra Ucrainei.

Nicole Kidman şi Vincent Lindon au câştigat cele mai importante premii pentru actori la Festivalul de film de la Veneţia

Nicole Kidman a câştigat sâmbătă premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de Film de la Veneţia pentru rolul din drama erotică „Babygirl”, în timp ce francezul Vincent Lindon a fost desemnat cel mai bun actor în pelicula „Jouer avec le feu”.

Horoscop 8 septembrie 2024, cu Neti Sandu. O zi de sărbătoare cu interacțiuni plăcute

Horoscop 8 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu. Interacțiuni plăcute azi. O să fim plăcut surprinși de prezența unor oameni și o să visăm frumos, o să ne facem planuri care au acoperire în realitate.

Un bărbat a fost atacat de urs într-un parc naţional din Croația

Un urs a atacat un bărbat, pe care l-a muşcat de braţ, în Parc Naţional Lacurile Plitvice din Croaţia, a anunţat sâmbătă poliţia locală, relatează AFP.  

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..