Atac armat în SUA. Mai multe persoane au fost rănite pe o autostradă din Kentucky. Atacatorul e în libertate

Atac armat în SUA. Mai multe persoane au fost rănite pe o autostradă din Kentucky. Atacatorul e în libertate
📅 2024-09-16

Incidentul armat a avut loc pe Autostrada 75, într-o zonă rurală, la sud de Lexington, în apropiere de oraşul Londra, au afirmat autorităţile.

Într-o declaraţie video, primarul din Londra, Randall Weddle, a afirmat că şapte persoane au fost rănite, dar nu toate au fost împuşcate. Unele dintre victime au fost rănite în urma unui accident, a afirmat el.

”Nu sunt persoane decedate, la acest moment. Nimeni nu a fost ucis din asta, din fericire, dar continuaţi să vă rugaţi”, a spus Weddle.

Autoritățile au un suspect

Biroul şerifului a anunţat că o ”persoană de interes” a fost identificată în legătură cu împuşcăturile, spunând că suspectul trebuie considerat înarmat şi periculos, iar oamenii să nu se apropie de el.

Incidentul a început cu puţin înainte de ora locală 6 p.m., la circa 9 mile de Londra, poliţiştii fiind chemaţi după ce s-a raportat că s-a tras asupra mai multor vehicule pe autostradă, în Laurel County, a relatat presa. Împuşcăturile ar fi venit dintr-o zonă împădurită sau de pe un pasaj.

Poliţistul din Kentucky Scottie Pennington a scris pe Facebook: “Suspectul nu a fost prins la acest moment şi le cerem oamenilor să rămână în case”.

Guvernatorul din Kentucky Andy Beshear a scris pe reţeaua X: “Kentucky, avem informaţii despre un atac armat pe I-75 în Laurel County. Vă rugăm evitaţi zona. Vom oferi mai multe detalii când vor fi disponibile”.

El a cerut locuitorilor ”să se roage pentru toţi cei implicaţi”.

Londra este un oraş mic, cu aproximativ 8.000 de locuitori, situat la circa 100 de mile nord-vest de capitala statului, Frankfort.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Viktor Orbán și-a amânat toate vizitele internaționale din cauza inudațiilor. Trebuia să ajungă la Bruxelles, Vatican și ONU

Din cauza condiţiilor meteorologice extreme şi a inundaţiilor care afectează Ungaria, prim-ministrul Viktor Orbán îşi amână toate angajamentele internaţionale, anunţă MTI.

Un muncitor român a murit în timpul unor teste efectuate la un rollercoaster la festivalul Oktoberfest, în Germania

Un muncitor român a murit, luni, în Germania, în timpul unor teste efectuate la un rollercoaster din zona în care se desfăşoară Oktoberfest, transmite agenţia DPA.  

Hidrologii privesc cu „uimire şi groază” cum previziunile lor devin realitate. Cum explică forța ciclonului Boris

Ploile torenţiale care s-au abătut începând de sâmbătă asupra Europei Centrale şi de Est anunţă inundaţii care ar putea atinge "o amploare inedită", au avertizat oamenii de ştiinţă.

Ce au simțit românii în timpul cutremurului puternic de luni după-amiază. „Aș fi zis că m-au luat palpitațiile”

Cutremurul de magnitudine 5,4 produs luni după-amiază în Buzău a fost resimțit în cea mai mare parte a țării, dar și în țările vecine.

O răfuială între clanuri s-a încheiat cu cel puțin 30 de morți. Polițiștii au primit permisiunea de a folosi forța letală

O serie de schimburi de focuri între triburi rivale, care își dispută o mină de aur, s-a soldat cu cel puțin 30 de morți în Papua Noua Guinee, a anunțat, luni, Poliția.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..