Pățania unor călători din Petroșani care s-au urcat într-un tren fără locomotivă. „În România nimic nu este OK”

Pățania unor călători din Petroșani care s-au urcat într-un tren fără locomotivă. „În România nimic nu este OK”
📅 2024-10-18

Oamenii au așteptat mai bine de o oră și jumătate până când problema a fost rezolvată și trenul s-a pus în mișcare. Unii călători au cutat microbuze cu care să ajungă mai repede la destinație.

Trenul R2082 avea plecarea din stația Petroșani la ora 08:52. Doar că, din acel moment, călătorii din vagoane au tot așteptat să se urnească din loc. Nu exista însă nicio locomotivă.

Călător:Era o doamnă conductor. Zic „când pleacă trenul ăsta, că eu nu văd nicio locomotivă, nici colo, nici colo”. Păi zice, „trebuie să plece la 08:52”. A venit acceleratul. Dacă știam, eram anunțați că vine acceleratul, plecam cu acceleratul. Nu ne-au anunțat și acum stăm în gară. A trecut acceleratul”.

Situația i-a nemulțumit pe călătorii care au aflat într-un târziu că locomotiva trenului lor s-a defectat. Oameni în vârstă sau bolnavi au fost nevoiți să aștepte rezolvarea problemei.

Călător: Nu se poate așa ceva. Suntem oameni bolnavi, în vârstă, nu se poate întîmpla așa ceva”.

Călător:Din Craiova merg mai departe, pierdem mașinile, nu este OK, dar oricum, în România nimic nu este ok, despre ce vorbim”.

Călător:Se strică, dar nu e mare lucru, trebuia să aducă o echipă de intervenție și nu trebuia să stăm atât”.

La rândul lor, angajații CFR au dat vina pe lipsa de comunicare cu mecanicii de locomotivă.

Angajat CFR:Am anunțat călătorii, așteptăm locomotivă să ne aducă. Nu am știut, că mecanicul făcea manevra să întoarcă locomotiva și ne-a anunțat că e defectă, a rămas pe macaz. Atâta tot”.

În cele din urmă, în gară a sosit un alt tren de la care a fost luată locomotiva și pusă la vagoanele care, după aproape două ore de așteptare, s-au pus în mișcare.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Copiii dispăruți din Hunedoara se întorc în țară. Când vor fi predați Poliției Române

Cei trei copii dați dispăruți în Hunedoara și găsiți în Serbia alături de tatăl lor se vor întoarce în șară în noaptea de joi spre vineri, au declarat surse pentru Știrile ProTV.  

Aderare completă până la finalul anului, promite Ciolacu: „Am rezolvat Schengen-ul, după un eşec a fostului prim-ministru”

România va intra în Schengen complet anul acesta, a promis premierul Marcel Ciolacu, „cu certitudine”. Încercarea anterioară a fost „un eşec a fostului prim-ministru” a adăugat el, refeinduse- la adversarul său în campanie, liberalul Nicolae Ciucă.

Deciziile de pensionare pentru dosarele depuse de la 1 septembrie nu pot fi emise din cauza softului

Softul pentru deciziile de pensionare încă nu a fost actualizat. Casa Națională de Pensii spune că aplicația este în testare.

Ciolacu anunță că nu a mai vorbit cu Ciucă şi cu Iohannis "de când s-a încercat să se facă o lege pentru o persoană"

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi seara, că nu a mai comunicat cu liderul liberalilor, Nicolae Ciucă, şi nici instituţional cu şeful statului, Klaus Iohannis.

Motivul incredibil pentru care Zuckerberg a concediat zeci de angajați. Greșeala pe care au făcut-o cu bonurile de masă

Meta, gigantul care deține Facebook, a reziliat contractele unor angajați dintr-un motiv greu de crezut. Mai exact, aceștia ar fi rămas fără lco de muncă din cauza modului în care s-au folosit de bonurile de masă.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.