Pățania unor călători din Petroșani care s-au urcat într-un tren fără locomotivă. „În România nimic nu este OK”

Pățania unor călători din Petroșani care s-au urcat într-un tren fără locomotivă. „În România nimic nu este OK”
📅 2024-07-27

Oamenii au așteptat mai bine de o oră și jumătate până când problema a fost rezolvată și trenul s-a pus în mișcare. Unii călători au cutat microbuze cu care să ajungă mai repede la destinație.

Trenul R2082 avea plecarea din stația Petroșani la ora 08:52. Doar că, din acel moment, călătorii din vagoane au tot așteptat să se urnească din loc. Nu exista însă nicio locomotivă.

Călător:Era o doamnă conductor. Zic „când pleacă trenul ăsta, că eu nu văd nicio locomotivă, nici colo, nici colo”. Păi zice, „trebuie să plece la 08:52”. A venit acceleratul. Dacă știam, eram anunțați că vine acceleratul, plecam cu acceleratul. Nu ne-au anunțat și acum stăm în gară. A trecut acceleratul”.

Situația i-a nemulțumit pe călătorii care au aflat într-un târziu că locomotiva trenului lor s-a defectat. Oameni în vârstă sau bolnavi au fost nevoiți să aștepte rezolvarea problemei.

Călător: Nu se poate așa ceva. Suntem oameni bolnavi, în vârstă, nu se poate întîmpla așa ceva”.

Călător:Din Craiova merg mai departe, pierdem mașinile, nu este OK, dar oricum, în România nimic nu este ok, despre ce vorbim”.

Călător:Se strică, dar nu e mare lucru, trebuia să aducă o echipă de intervenție și nu trebuia să stăm atât”.

La rândul lor, angajații CFR au dat vina pe lipsa de comunicare cu mecanicii de locomotivă.

Angajat CFR:Am anunțat călătorii, așteptăm locomotivă să ne aducă. Nu am știut, că mecanicul făcea manevra să întoarcă locomotiva și ne-a anunțat că e defectă, a rămas pe macaz. Atâta tot”.

În cele din urmă, în gară a sosit un alt tren de la care a fost luată locomotiva și pusă la vagoanele care, după aproape două ore de așteptare, s-au pus în mișcare.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Cutremur în România, raportat vineri seară. Unde a fost resimțit

Un cutremur de magnitudine slabă a avut loc, vineri, la ora 20:18, ora locală a României.  

Nemulțumiri la Jocurile Olimpice de la Paris. Decizia luată de șase sportivi din Coreea de Sud

Şase înotători sud-coreeni care concurează la Jocurile Olimpice de la Paris au părăsit satul olimpic şi s-au mutat într-un hotel din apropierea arenei de înot pentru a evita naveta lungă în autobuze în care este foarte cald.

Interdicție prelungită pentru televiziunea Al-Jazeera. Un tribunal israelian a decis

Televiziunea Al-Jazeera are interdicție în continuare de a emite de pe teritoriul Israelului, la fel ca și jurnaliștii acesteia. Un tribunal israelian a extins vineri cu 45 de zile ordinul de închidere temporară a canalului de televiziune.

Asalt mecanizat rusesc, respins spectaculos de trupele Kievului. Cu ce fel de vehicule au atacat în zori

Forțele ucrainene au respins în regiunea Donețk un asalt mecanizat rusesc de mărimea unui batalion, după ce trupele Moscovei au avansat până la periferia de sud-est a orașului Donețk.

Klaus Iohannis, la recepţia găzduită de preşedintele Emmanuel Macron. Ce ținută a purtat Prima Doamnă

Preşedintele Klaus Iohannis participă, vineri seară, împreună cu soţia sa, Carmen, la recepţia pentru şefii de stat şi de guvern găzduită de preşedintele Emmanuel Macron.  

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..