Pățania unor călători din Petroșani care s-au urcat într-un tren fără locomotivă. „În România nimic nu este OK”

Pățania unor călători din Petroșani care s-au urcat într-un tren fără locomotivă. „În România nimic nu este OK”
📅 2024-04-12

Oamenii au așteptat mai bine de o oră și jumătate până când problema a fost rezolvată și trenul s-a pus în mișcare. Unii călători au cutat microbuze cu care să ajungă mai repede la destinație.

Trenul R2082 avea plecarea din stația Petroșani la ora 08:52. Doar că, din acel moment, călătorii din vagoane au tot așteptat să se urnească din loc. Nu exista însă nicio locomotivă.

Călător:Era o doamnă conductor. Zic „când pleacă trenul ăsta, că eu nu văd nicio locomotivă, nici colo, nici colo”. Păi zice, „trebuie să plece la 08:52”. A venit acceleratul. Dacă știam, eram anunțați că vine acceleratul, plecam cu acceleratul. Nu ne-au anunțat și acum stăm în gară. A trecut acceleratul”.

Situația i-a nemulțumit pe călătorii care au aflat într-un târziu că locomotiva trenului lor s-a defectat. Oameni în vârstă sau bolnavi au fost nevoiți să aștepte rezolvarea problemei.

Călător: Nu se poate așa ceva. Suntem oameni bolnavi, în vârstă, nu se poate întîmpla așa ceva”.

Călător:Din Craiova merg mai departe, pierdem mașinile, nu este OK, dar oricum, în România nimic nu este ok, despre ce vorbim”.

Călător:Se strică, dar nu e mare lucru, trebuia să aducă o echipă de intervenție și nu trebuia să stăm atât”.

La rândul lor, angajații CFR au dat vina pe lipsa de comunicare cu mecanicii de locomotivă.

Angajat CFR:Am anunțat călătorii, așteptăm locomotivă să ne aducă. Nu am știut, că mecanicul făcea manevra să întoarcă locomotiva și ne-a anunțat că e defectă, a rămas pe macaz. Atâta tot”.

În cele din urmă, în gară a sosit un alt tren de la care a fost luată locomotiva și pusă la vagoanele care, după aproape două ore de așteptare, s-au pus în mișcare.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Oficial american: China ajută Rusia să realizeze „cea mai importantă expansiune militară de după epoca sovietică”

China ajută Rusia să realizeze "cea mai importantă expansiune militară de după epoca sovietică şi într-un ritm mai crescut decât credeam că este posibil" la începutul războiului din Ucraina, a avertizat vineri un înalt oficial american, relatează AFP.

Biden se aşteaptă ca Iranul să atace Israelul „în curând”: „Vom ajuta Israelul să se apere şi Iranul va eşua”

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat vineri, ca răspuns la o întrebare despre ameninţările iraniene cu represalii împotriva Israelului, că se aşteaptă ca Iranul treacă "în curând" la acţiune şi a lansat un apel Teheranului să nu atace, scrie AFP.

Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgență la București din cauza unei amenințări cu bombă

Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgență la București, vineri seara, din cauza unei amenințări cu bombă.

Cadavrele a patru femei au fost găsite pe o barcă în derivă, în largul coastei Spaniei, în apropiere de Cartagena

Serviciile de salvare au anunţat vineri că au localizat o ambarcaţiune aflată în derivă în apropierea coastei de sud-est a Spaniei, la bordul căreia se aflau patru cadavre de femei.

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa de discuri se luptă pentru compensarea artiştilor

Muzica lui Taylor Swift a revenit pe TikTok, în ciuda faptului că casa de discuri a cântăreţei Universal Music, şi aplicaţia chineză de videoclipuri scurte rămân în conflict.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..