Copiii dispăruți din Hunedoara se întorc în țară. Când vor fi predați Poliției Române

Copiii dispăruți din Hunedoara se întorc în țară. Când vor fi predați Poliției Române
📅 2024-10-17

Copiii vor fi aduși de la Kladovo și vor fi predați Poliției Române pe la Porțile de Fier 1, atât copiii, cât și tatăl acestora, mai transmit sursele citate.

Cei trei fraţi daţi dispăruţi din judeţul Hunedoara au apărut, joi, într-o nouă filmare, de data aceasta alături de tatăl lor. Ei spun că au fost plimbaţi dintr-un loc în altul de persoane care vorbeau ”altă limbă” şi că au ajuns ”la o mare”.

Luni seară, la numărul de urgenţă 112 a fost anunţată dispariţia a trei fraţi care erau în grija unei bone. Imediat poliţiştii s-au mobilizat şi au pornit în căutarea celor trei copii.

Marţi, în spaţiul public a apărut un prim clip video cu cei trei fraţi în care aceştia se adresează mamei lor. Ei spun că sunt bine, dar că nu vor să meargă la mama lor, ci la tată. Poliţiştii analizează imaginile pentru a stabili veridicitatea lor şi pentru a identifica elemente care să îi ajute în găsirea copiilor şi audiază persoane care au informaţii despre acest caz.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Copiii dispăruți din Hunedoara se întorc în țară. Când vor fi predați Poliției Române

Cei trei copii dați dispăruți în Hunedoara și găsiți în Serbia alături de tatăl lor se vor întoarce în șară în noaptea de joi spre vineri, au declarat surse pentru Știrile ProTV.  

Aderare completă până la finalul anului, promite Ciolacu: „Am rezolvat Schengen-ul, după un eşec a fostului prim-ministru”

România va intra în Schengen complet anul acesta, a promis premierul Marcel Ciolacu, „cu certitudine”. Încercarea anterioară a fost „un eşec a fostului prim-ministru” a adăugat el, refeinduse- la adversarul său în campanie, liberalul Nicolae Ciucă.

Deciziile de pensionare pentru dosarele depuse de la 1 septembrie nu pot fi emise din cauza softului

Softul pentru deciziile de pensionare încă nu a fost actualizat. Casa Națională de Pensii spune că aplicația este în testare.

Ciolacu anunță că nu a mai vorbit cu Ciucă şi cu Iohannis "de când s-a încercat să se facă o lege pentru o persoană"

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi seara, că nu a mai comunicat cu liderul liberalilor, Nicolae Ciucă, şi nici instituţional cu şeful statului, Klaus Iohannis.

Motivul incredibil pentru care Zuckerberg a concediat zeci de angajați. Greșeala pe care au făcut-o cu bonurile de masă

Meta, gigantul care deține Facebook, a reziliat contractele unor angajați dintr-un motiv greu de crezut. Mai exact, aceștia ar fi rămas fără lco de muncă din cauza modului în care s-au folosit de bonurile de masă.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.