Femeie din Gorj dispărută, căutată de polițiști și salvamontiști cu drone. Autoritățile fac apel la ajutorul populației

Femeie din Gorj dispărută, căutată de polițiști și salvamontiști cu drone. Autoritățile fac apel la ajutorul populației
📅 2024-09-08

”Acţiune în derulare a salvamontiştilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj pentru căutarea unei persoane anunţată ca dispărută de la domiciliu. Acţiunea se desfăşoară în zona de deal din sudul judeţului Gorj, iar salvamontiştii gorjeni intervin ca resursă de sprijin la solicitarea Inspectoratului Judeţean de Politie Gorj”, anunţă, sâmbătă, Salvamont Gorj.

Sursa citată a precizat că salvamontiştii intervin cu drone de căutare cu termoviziune, cu drone cu analiză a imaginilor cu inteligenţă artificială, un câine de căutare în mediu natural şi o ambulanţă Salvamont cu capacitate de intervenţie în teren dificil.

IPJ Gorj a anunţat dispariţia femeii, de 81 de ani.

”La data de 1 martie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 1 martie, Mirescu Elena, în vârstă de 81 de ani, din sat Ciorari, comuna Stoina, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi până în prezent nu au mai revenit”, a transmis, sâmbătă, IPJ Gorj.

Semnalmente: înălţime – 1.65 m, greutate-70 kg, păr alb, tuns până la nivelul umerilor, faţă rotundă.

La momentul plecării, femeia purta un pulover de culoare negru-maro, o vestă de culoare neagră, fustă de culoare maro, pantaloni tricotaţi de culoare neagră, batic cu imprimeu floral şi papuci de cauciuc de culoare albastră.

”Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea femeii, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, au mai transmis poliţiştii.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Șeful CIA dezvăluie cum s-a trecut peste spaima nucleară a Rusiei în toamna anului 2022. De ce Putin nu a apăsat butonul

SUA au trecut peste o spaimă nucleară în toamna anului 2002, când în CIA a existat convingerea că Rusia ar putea utiliza arme nucleare tactice pe câmpul de luptă din Ucraina, a dezvăluit sâmbătă şeful Agenţiei, William Burns.

„Sultanul” Erdogan, apel către statele musulmane la o alianță anti-Israel. „Singurul pas care va opri aroganța israeliană”

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat sâmbătă că ţările islamice ar trebui să formeze o alianţă împotriva a ceea ce el a numit „ameninţarea crescândă a expansionismului” Israelului, o declaraţie care a fost taxată rapid de ministrul israelian

Atac armat în SUA. Mai multe persoane au fost rănite pe o autostradă din Kentucky. Atacatorul e în libertate

Poliţia din Kentucky, Statele Unite, a raportat ”un incident armat în desfăşurare” pe autostrada I-75 în Londra (Kentucky), la sud de Lexington, în care ”mai multe persoane” au fost împuşcate în trafic, scrie The Guardian.

Alertă extremă în Constanța, după un nou atac al Rusiei lângă România. Oamenii au ieșit din case, după un mesaj RO-Alert

Locuitorii din județele Constanța și Tulcea au primit în noaptea de sâmbătă spre duminică un mesaj RO-Alert prin care au fost atenționați că ar putea să cadă obiecte din spațiul aerian, după un atac al Rusiei asupra Ucrainei.

Nicole Kidman şi Vincent Lindon au câştigat cele mai importante premii pentru actori la Festivalul de film de la Veneţia

Nicole Kidman a câştigat sâmbătă premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de Film de la Veneţia pentru rolul din drama erotică „Babygirl”, în timp ce francezul Vincent Lindon a fost desemnat cel mai bun actor în pelicula „Jouer avec le feu”.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..