CTP dezvăluie cu cine va vota în cazul unei „finale” prezidențiale Ciolacu-Simion: „Nu văd o altă posibilitate”

CTP dezvăluie cu cine va vota în cazul unei „finale” prezidențiale Ciolacu-Simion: „Nu văd o altă posibilitate”
📅 2024-10-18

Cristian Tudor Popescu a explicat într-o emisiune de la Europa FM că în cazul unei „finale” prezidențiale între Marcel Ciolacu și George Simion că îl preferă pe primul. Cu toate acestea, gazetarul a dat de înțeles că face acest lucru cu bucurie, comparând această alegere cu cea dintre Ion Iliescu și Vadim Tudor.

„Între Ciolacu și Simion, indiscutabil votez Ciolacu. Nu îmi descriu sentimentele interioare când voi pune ștampila pe Ciolacu. (...) Nu se compară cu cele pentru Iliescu-Vadim Tudor, nu se compară. (...) Corneliu Vadim Tudor era altceva decât Simion sau Șoșoacă, să fim serioși”, a declarat CTP.

PSD rămâne „cel mai mare partid din România”

Acesta a explicat și de ce îl preferă pe Marcel Ciolacu în defavoarea lui George Simion. Mai exact, primul are în spatele PSD, „cel mai mare partid din România”. Asta le va asigura social-democraților un loc la guvernare.

„Îl voi vota pe Marcel Ciolacu pentru că totuși Ciolacu are, în spate, cel mai mare partid din România. Aceasta este realitatea. Sunt ultimul fan PSD din această țară. Nu am avut nicio treabă cu acest partid. Dimpotrivă, în perioada Dragnea, spuneam că PSD este echivalentul Cernobîlului în politica românească. Dar, prin votul oamenilor, PSD este cel mai mare partid din România și va participa la guvernare. Este greu de imaginat cum PSD poate fi scos, în condițiile actuale, de la guvernare”, a adăugat CTP.

„Da. Da, pentru că este important să ai un partid cu care să încerci să faci o politică pe termen lung. V-am spus, nu văd în clipa de față o altă posibilitate acum. Așa zisa coagulare a dreptei în care să se adune șchiopul, chiorul și ciungul pe partea dreaptă... din păcate... nu poate fi o alternativă de guvernare”, a concluzionat gazetarul.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra

Meteoriţii - roci provenite din spaţiu care cad pe Terra - au bombardat planeta noastră de la naşterea acesteia în urmă cu circa 4,5 miliarde de ani şi până în ziua de azi, provocând cel mai adesea pagube reduse, dar declanşând uneori şi cataclisme.

(P) Creditarea responsabilă în era digitală: provocări și soluții

În era digitală, accesul la credit este mai rapid și mai simplu ca oricând.

România va avea în acest an încă 84 de km de autostradă. Ce drumuri promite premierul că va da în circulație

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, vineri, că anul acesta se va circula pe cei 84,6 kilometri din Autostrada A7 de la Buzău la Focşani.

Ciolacu, despre situaţia de la FR de Canotaj: Nu am de ce să trimit Corpul de Control la Agenţia Naţională pentru Sport

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că lucrurile au fost clarificate în privinţa situaţiei premierii sportivilor olimpici, urmare a discuţiilor purtate cu preşedintele ANS, Elisabeta Lipă, şi cu şeful COSR, Mihau Covaliu.  

Răsturnare de situație. Ce sentință definitivă a primit polițistul din Brașov care vindea cocaină în uniformă

Curtea de Apel Braşov a decis, prin sentinţă definitivă, că fostul poliţist condamnat pentru trafic de droguri într-un dosar instrumentat de către DIICOT trebuie să-şi petreacă următorii 2 ani şi 10 luni în penitenciar.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.