O bunică de 87 de ani din Ialomița ar fi vândut droguri sub coordonarea nepotului ei, aflat deja în spatele gratiilor

O bunică de 87 de ani din Ialomița ar fi vândut droguri sub coordonarea nepotului ei, aflat deja în spatele gratiilor
📅 2024-04-12

Ei au decis sa o cerceteze în libertate, dat fiind vârsta.

Vârstnica de aproape 88 de ani, care ar putea intra în istoria justiției din România ca cea mai vârstnică suspectă acuzată de trafic de droguri, se jură că nu știa că în ograda ei sunt ascunse nu mai puține de 22 de pungi cu canabis, aproape două kilograme și jumătate.

Ele au fost descoperite joi în timpul perchezițiilor făcute de procurorii DIICOT care o monitorizau pe femeie de mai bine de șase luni. Asta după ce s-au dumirit că nepotul ei, aflat deja în spatele gratiilor la Penitenciarul de Maximă Siguranță Giurgiu, unde ispășește o altă condamnare de zece ani, tot pentru trafic de droguri, ar fi coordonat-o și îndemnat-o pe bunica lui să vândă astfel de droguri, și nu doar cannabis, potrivit procurorilor DIICOT, ci și cocaină.

La fiecare livrare ar fi câștigat câte 1.700 de lei. Femeia spune însă că nu știa ce se întâmplă, neagă că ar fi vândut cuiva aceste stupefiante și s-a arătat surprinsă de faptul că în bătătura ei au fost găsite aceste pungi confiscate acum.

De altfel, procurorii DIICOT au confiscate și aproape 45.000 de lei, bani despre care cred că ar proven din trafic de droguri de risc și mare risc.

Bunicuța, o fostă croitoreasă de renume din județul Ialomița, spune că banii nu au de-a face cu traficul de stupefiante și că de fapt sunt economiile dumneaei strânse din pensia pe care nu a cheltuit-o.

Și pentru că este la o vârstă înaintată, în luna august ar urma să împlinească 88 de ani, procurorilor li s-a făcut totuși milă de femeie și au decis să nu ceară arestarea ei preventive, ci să o plaseze su control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Oficial american: China ajută Rusia să realizeze „cea mai importantă expansiune militară de după epoca sovietică”

China ajută Rusia să realizeze "cea mai importantă expansiune militară de după epoca sovietică şi într-un ritm mai crescut decât credeam că este posibil" la începutul războiului din Ucraina, a avertizat vineri un înalt oficial american, relatează AFP.

Biden se aşteaptă ca Iranul să atace Israelul „în curând”: „Vom ajuta Israelul să se apere şi Iranul va eşua”

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat vineri, ca răspuns la o întrebare despre ameninţările iraniene cu represalii împotriva Israelului, că se aşteaptă ca Iranul treacă "în curând" la acţiune şi a lansat un apel Teheranului să nu atace, scrie AFP.

Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgență la București din cauza unei amenințări cu bombă

Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgență la București, vineri seara, din cauza unei amenințări cu bombă.

Cadavrele a patru femei au fost găsite pe o barcă în derivă, în largul coastei Spaniei, în apropiere de Cartagena

Serviciile de salvare au anunţat vineri că au localizat o ambarcaţiune aflată în derivă în apropierea coastei de sud-est a Spaniei, la bordul căreia se aflau patru cadavre de femei.

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa de discuri se luptă pentru compensarea artiştilor

Muzica lui Taylor Swift a revenit pe TikTok, în ciuda faptului că casa de discuri a cântăreţei Universal Music, şi aplicaţia chineză de videoclipuri scurte rămân în conflict.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..