O bunică de 87 de ani din Ialomița ar fi vândut droguri sub coordonarea nepotului ei, aflat deja în spatele gratiilor

O bunică de 87 de ani din Ialomița ar fi vândut droguri sub coordonarea nepotului ei, aflat deja în spatele gratiilor
📅 2024-07-27

Ei au decis sa o cerceteze în libertate, dat fiind vârsta.

Vârstnica de aproape 88 de ani, care ar putea intra în istoria justiției din România ca cea mai vârstnică suspectă acuzată de trafic de droguri, se jură că nu știa că în ograda ei sunt ascunse nu mai puține de 22 de pungi cu canabis, aproape două kilograme și jumătate.

Ele au fost descoperite joi în timpul perchezițiilor făcute de procurorii DIICOT care o monitorizau pe femeie de mai bine de șase luni. Asta după ce s-au dumirit că nepotul ei, aflat deja în spatele gratiilor la Penitenciarul de Maximă Siguranță Giurgiu, unde ispășește o altă condamnare de zece ani, tot pentru trafic de droguri, ar fi coordonat-o și îndemnat-o pe bunica lui să vândă astfel de droguri, și nu doar cannabis, potrivit procurorilor DIICOT, ci și cocaină.

La fiecare livrare ar fi câștigat câte 1.700 de lei. Femeia spune însă că nu știa ce se întâmplă, neagă că ar fi vândut cuiva aceste stupefiante și s-a arătat surprinsă de faptul că în bătătura ei au fost găsite aceste pungi confiscate acum.

De altfel, procurorii DIICOT au confiscate și aproape 45.000 de lei, bani despre care cred că ar proven din trafic de droguri de risc și mare risc.

Bunicuța, o fostă croitoreasă de renume din județul Ialomița, spune că banii nu au de-a face cu traficul de stupefiante și că de fapt sunt economiile dumneaei strânse din pensia pe care nu a cheltuit-o.

Și pentru că este la o vârstă înaintată, în luna august ar urma să împlinească 88 de ani, procurorilor li s-a făcut totuși milă de femeie și au decis să nu ceară arestarea ei preventive, ci să o plaseze su control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Ce sunt tulburările alimentare, cum le identificăm și cele mai bune practici în astfel de situații

Tulburările alimentare sunt condiții medicale caracterizate de un comportament alimentar anormal, care afectează atât sănătatea mintală, cât și cea fizică. De asemenea, ele pot interfera cu viața socială și cea profesională.

Cea mai romantică plimbare din lume. „Drumul Iubirii” din Italia se redeschide după mai bine de un deceniu | GALERIE FOTO

Dragostea este în aer. Una dintre cele mai faimoase rute pietonale din Italia va fi redeschisă după mai bine de un deceniu, scrie Euronews.  

Cum au văzut spectatorii festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice: „A fost o ceremonie grandioasă, magică”

Francezii au oferit vineri seară întregii planete un spectacol grandios în deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris.

Klaus Iohannis și Maia Sandu au participat la ceremonia de deschidere a JO. Preşedinta Republicii Moldova a purtat ie | FOTO

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa Carmen au fost prezenţi, vineri seară, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paria. Alături de ei a fost și Maia Sandu, preşedinta Republicii Moldova.  

Un cazan de țuică a explodat într-o gospodărie din Iași. Două persoane au fost rănite

Două persoane au fost rănite, sâmbătă, în judeţul Iaşi, după explozia unui cazan de ţuică. Victimele au suferit arsuri.  

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..