Horoscop cu Cristina Demetrescu. Zodiile care au probleme în ultimele două săptămâni din februarie 2024

Horoscop cu Cristina Demetrescu. Zodiile care au probleme în ultimele două săptămâni din februarie 2024
📅 2024-03-02

Până spre echinoxul de primăvară, tocmai pentru că planetele au un tranzit prin ultimele zodii ale zodiacului Capricorn, Vărsător, Pești, suntem cumva la finalul zodiacului, este bine să tragem niște concluzii.

Este sezonul ideilor mai rafinate, a momentului în care oamenii își descoperă anumite abilități, calități pe care le pot exploata. E bine să ne gândim și la lucrurile acelea care cumva depășesc un pic cotidianul: și ce construim, și la ce ne rugăm, și în ce credem, și în ideile noastre originale.

Este și o perioadă de progres, dar nu vine neapărat cu lucruri drăguțe. Se strică obiecte și suntem în fața unor situații în care trebuie să renunțăm la telefonul cu roată sau la unele obiecte cu care ne-am obișnuit sau poate chiar la atașamentele noastre față de anumite chestiuni. Marte în Vărsător, ferească D-zeu, strică orice fel de motor. Atenție la orice. În Vărsător e și Marte care strică, dar și Venus care repară.

Ar fi bine să mai întrebăm în dreapta și în stânga, că nu prea ne pricepem noi la toate, dar uite că sunt oameni care știu și care sunt mai la curent cu lucrurile moderne.

Avem și o Lună plină, pe data de 25 februarie, în zodia Pești. Axa Fecioară-Pești este foarte încărcată și este o axă a sănătății, a sacrificiului, suferinței, umilinței. Nu sună foarte bine. Putem controla aceste lucruri într-o oarecare măsură. Este și o perioadă de poate erori medicale, cu puțin mai multă răbdare și cu medicația potrivită. Să nu ne aruncăm așa, să luăm medicamente după ureche, pentru că opoziția dintre Luna neagră și Saturn chiar poate să facă mai rău.

Și avem și un an bisect. Da, avem și ziua de 29. Un an bisect și chiar pe data de 29 avem o conjuncție Soare-Saturn-Mercur. Asta înseamnă că trebuie să luăm niște decizii mai grele. Mercur e mentalul inferior, dar Saturn acolo e apăsător și luăm niște decizii mai grele, într-o stare de confuzie. Sentimentul ăla: Ce să fac acum? Cum să fac?

Horoscop 12 - 25 februarie 2024 - Berbec

Berbecul se simte un pic presat de mediul înconjurător. Sunt oameni care s-ar putea să-și bage nasul în treburile lor. Unii mai oficiali, alții mai puțin oficial. Și nu se simte foarte în largul lui în această perioadă, mai ales că e așa întrerupt din acțiunile personale. Probabil că trebuie să dea o declarație, poate trebuie să se ferească de anumite priviri, de unii care-s mai curioși, de cineva care se bagă în treburile lui.

Dar nu asta este marea problemă, ci la sănătate trebuie să aibă grijă în această perioadă. Atenție la această Lună plină care vine cu unele probleme și unele complicații.

Horoscop 12 - 25 februarie 2024 - Taur

Taurului îi merge foarte bine, este într-o perioadă de progres. Îl supără poate trei lucruri: răcelile, sensibilitățile la unele decizii ale șefilor și suferă poate puțin mai mult pentru persoanele apropiate, dar nu neapărat familie, sau se încarcă cu anumite probleme.

Horoscop 12 - 25 februarie 2024 - Gemeni

Pentru Gemeni s-ar putea să apară unele drumuri pe nepusă masă și în țară și în străinătate, unele călătorii pe care nu le preconizează în momentul de față, griji pentru sănătatea lor și sănătatea părinților în general.

Să nu se apuce să facă lucruri prin casă sau de exemplu, cei care nu au încă o autorizație să nu demareze anumite acțiuni.

Horoscop 12 - 25 februarie 2024 - Rac

Raci sunt puțin surmenați, sunt obosiți. Este perioada asta în care Soarele este prin Vărsător și nu este foarte bună pentru zodia Rac. Probabil că au așa un fel de motoraș în interior care e supraturat și este foarte posibil să ia niște decizii aiurea în această perioadă, dar au prieteni, oameni care îi ajută și oameni care gândesc mult mai lucid în locul lor. Este foarte important să ne bazăm pe acel Jupiter, pe care Racul îl are undeva pe casa oamenilor care îi ajută, îi susțin prieteni, protectori, maeștri, cineva care vede mai bine ca ei în această perioadă.

Horoscop 12 - 25 februarie 2024 - Leu

Leul este el împotriva tuturor și dacă nu are putere și se simte nedreptățit și dacă este șef și nu-l ascultă subalternii. De fapt, este într-o perioadă de transformare majoră și din cauza asta opozițiile astea pe care le primește acolo nu rezolvă nimic. Cumva, el trebuie să facă o schimbare, poate nu mai este omul potrivit la locul potrivit.

Horoscop 12 - 25 februarie 2024 - Fecioara

Cu Luna neagră și, din păcate, Luna plină în Pești complică un pic situația în relațiile Fecioarelor, pentru că au așa o zi bună, o zi proastă, o zi bună, o zi proastă. Și stările astea care se pot modifica la zorii Fecioarei, de pe o, de pe o zi pe alta. Adică dacă au ceva programat, stabilit, trebuie să facă față și psihologic, la un examen sau la o întâlnire sau la muncă mai grea, să nu lase aceste emoții să le copleșească și să nu mai fie atente la ceea ce fac, să vedem suferința așa pe chipul omului.

Avem un potențial uriaș, putem să le ducem pe toate. Surprinzător.

Horoscop 12 - 25 februarie 2024 - Balanța

Balanțele și ele trebuie să fie atente la sănătate. Asta este perioada, ce să facem? Puțină dezordine undeva acasă, în casă, o reparație, o stricăciune și asta e, se un fel de cireașa de pe turor.

În dragoste se întâmplă lucruri noi, pe care probabil nu le-au mai întâlnit și nu mai sunt reguli acolo, cum știe lumea: Ne mărităm după 3 ani de prietenie… chestii. Mu mai există regulile astea „stai să le cunoaștem mai bine, stai să nu”. Acuma se poate întâmpla totul așa dintr-un foc.

Horoscop 12 - 25 februarie 2024 - Scorpion

Scorpionul să aibă foarte mare grijă cui se confesează în această perioadă. Pe partea asta sentimentală, emoțională este o presiune foarte mare și dacă Scorpionul este cel care se de desparte, tot el suferă. E așa un fel de autogol și bineînțeles că simte nevoia să se compenseze. Dar eu le recomand Scorpionurilor confesiunile astea, să fie mai mult pe la preot, într-un cabinet psihologic, mai puțin cu prietenii. Acolo nu este foarte safe zona aceea, e cineva care joacă la două capete, poate și un avocat.

Horoscop 12 - 25 februarie 2024 - Săgetător

Săgetătorii cheltuie banii pe pe doctori. Nu neapărat pe doctori pentru că sunt bolnavi, dar se pot gândi la o asigurare, de exemplu. Săgetătorii sunt foarte presați de jur împrejur, e foarte multă aglomerație de jur împrejurul lor, chestii care îi derutează și există riscul să ia decizii pripite. Dacă te deranjează ceva, nu este momentul să iei niște decizii radicale, că trec. Astea sunt lucruri trecătoare, enervante, dar trecătoare.

Horoscop 12 - 25 februarie 2024 - Capricorn

Capricornul trebuie să-și modifice puțin bugetul acela și pe care îl construiește fiecare începutul anului. Așa ar fi bine pentru copii, pentru cheltuieli, pentru școlile lor, pentru activitățile lor extrașcolare. Poate se dovedește că copilul are un talent și atunci trebuie să suplimentăm.

Capricornul poate să fie chemat și într-o instanță, de exemplu, să dea o semnătură. Acolo e vorba și de pensii alimentare.

Cheltuie pentru copii, dar poate chiar și în dragoste. Atenție, dragostea nu costă bani. Dacă pe Capricorn, în momentul de față, dragoste îl costă bani, înseamnă că e o problemă și înseamnă că nu-i dragoste, nu dragoste necondiționată.

Horoscop 12 - 25 februarie 2024 - Vărsător

Vărsătorul are probleme de dureri fizice, articulații, dantură. Chestia asta îl deconcentrează puțin. Dar pentru că Soarele este în Vărsător, asta înseamnă că el are energie, intră și Marte, care este energic, este activ, așa că el le duce cu el. Mă doare umărul, mă doare genunchiul, dar le duc.

Horoscop 12 - 25 februarie 2024 - Pești

Pentru Pești sunt multe lucruri oculte, necunoscute. Peștele are o stare de frică, de îngrijorare, de teamă, poate nu doarme foarte bine. Ei sunt persoane extrem de intuitivă și să zicem că această Lună plină care este în zodia lor este bună, este de bun augur. Se întâmplă exact schimbările care trebuie să se întâmple ca urmare a unor situații neplăcute

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Incident grav în orașul lui Putin. Sute de locuitori din St. Petersburg au fost evacuați: ”Am auzit o fluierătură” VIDEO

Două clădiri au fost avariate şi locatarii evacuaţi sâmbătă dimineaţă la Sankt Petersburg în Rusia după ce mai mulţi locuitori au anunţat o explozie puternică ce a distrus ferestrele, informează Reuters.  

Tânărul din Pitești care a agresat sexual o fată și a împins-o din autobuz a fost reținut de polițiști

Poliţiştii din Piteşti au reţinut, sâmbătă, un tânăr care a agresat sexual o fată şi apoi a împins-o din autobuz.

Fiica lui Navalnîi își ia rămas bun de la tatăl său într-un mesaj emoționant: Ai fost și vei rămâne mereu eroul meu

Daria Navalnaia, fiica regretatului opozant al lui Putin Alexei Navalnîi, a postat vineri pe Instagram un mesaj în care își ia rămas bun și onorează amintirea tatălui său.  

VIDEO „Fântâna de sănătate”: Alimentele minune care nu-s așa de minunate în slăbit

Atunci când vrei să slăbești, te apuci și citești destul de mult despre mâncare. O să observi că se scrie mult cam despre aceleași alimente. Unele însă, deși sunt sănătoase, conțin multe calorii.  

Zelenski face presiuni asupra aliaţilor occidentali să-i furnizeze sisteme de apărare aeriană

Volodimir Zelenski, a reiterat sâmbătă un apel adresat aliaţilor săi occidentali de a oferi Kievului mai multe sisteme de apărare aeriană, după atacurile ruseşti care au provocat moartea a cinci persoane, potrivit Ucrainei, scrie AFP.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..