Mesajul emoţionant al campionului Gianmarco Tamberi pentru soţia sa, după ce şi-a pierdut verigheta în Sena la JO 2024

Mesajul emoţionant al campionului Gianmarco Tamberi pentru soţia sa, după ce şi-a pierdut verigheta în Sena la JO 2024
📅 2024-09-08

Campionul olimpic Gianmarco Tamberi și-a pierdut verigheta în Sena. "Îmi pare rău, iubirea mea, îmi pare atât de rău. Prea multă apă, prea multe kilograme pierdute în ultimele câteva luni sau poate entuziasmul irepresibil a ceea ce făceam. Probabil toate trei, cert este că am simțit cum se îndepărtează, l-am văzut zburând.... l-am urmărit cu privirea până când l-am văzut căzând în barcă", a scris el pe Instagram.

Mesajul lui Gianmarco Tamberi pentru soţia sa

"Un clinchet de speranță... Dar ricoșeul a fost, din păcate, în direcția greșită și plutind de mai bine de o mie de ori în aer l-am văzut plonjând în apă ca și cum acela ar fi fost singurul loc în care dorea să fie. Câteva clipe care au durat o infinitate.

Articolul continuă după reclamă

Dar dacă a trebuit să se întâmple, dacă a trebuit să pierd acest simbol al credinței, nu mi-aș putea imagina un loc mai bun. Va rămâne pentru totdeauna în albia râului din orașul iubirii, unde a ajuns în timp ce încercam să port tricolorul italian cât mai sus în timpul ceremoniei de deschidere a celui mai important eveniment sportiv din lume. Dacă ar fi trebuit să inventez o scuză, nu aș fi fost niciodată în stare să fiu atât de imaginativ", a adăugat el.

"Cred că ar putea exista o imensă latură poetică în spatele răutății de ieri și, dacă vrei, îl vom arunca și pe a-l tu în acel râu, astfel încât să fie împreună pentru totdeauna și vom avea o scuză în plus pentru a ne reînnoi jurămintele și să ne căsătorim din nou, așa cum mi-ai cerut mereu. Te iubesc iubirea mea. Să fie de bun augur și să mă întorc acasă cu și mai mult aur!!!", a încheiat mesajul de pe Instagram.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri observator news

Șeful CIA, convins că Moscova era gata să folosească o bombă strategică în toamna anului 2022. Cum au trecut SUA peste "spaima nucleară"

Război în Ucraina. SUA au trecut peste o spaimă nucleară în toamna anului 2002, când în CIA a existat convingerea că Rusia ar putea utiliza arme nucleare tactice pe câmpul de luptă din Ucraina, a dezvăluit sâmbătă şeful Agenţiei, William Burns, care, după ...

Horoscop 9 septembrie 2024. Zodia care se va certa cu o rudă apropiată

Horoscop 9 septembrie 2024. Astrologii prevăd că mai multe zodii se vor confrunta azi cu probleme majore cu banii, dar şi de comunicare. Nici tensiunile din familie nu sunt excluse când vine vorba de unele semne zodiacale.

LOTO 6/49 duminică 8 septembrie 2024. Numerele câştigătoare la loto azi

Rezultate LOTO 6/49. Duminică, 8 septembrie, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce la ultimele trageri loto, Loteria Română a acordat peste 22.000 de câştiguri în valoare totală de peste 1,25&...

Elevii români au câştigat patru medalii la Olimpiada Internațională de Informatică. Locul 2 în Europa și 8 în lume

România a câştigat patru medalii la Olimpiada Internaţională de Informatică, desfăşurată în Alexandria, Egipt, în perioada 1-8 septembrie 2024, a anunţat Ministerul Educaţiei.

Topul celor mai bune ţări pentru a te retrage la pensie. Pe locul 4, o destinaţie de vacanţă iubită de români

Să te muţi pe o insulă la pensie. E visul multor oameni pentru o bătrânețe fără griji. Care sunt cele mai bune țări pentru toamna vieţii, conform celui mai recent top american.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..