Stiri de ultima ora - Ultimele stiri Observator News | Observator

Stiri de ultima ora - Ultimele stiri Observator News | Observator
📅 2024-10-24

Află ştiri de ultimă oră din România şi fii la curent cu ultimele ştiri din lume. Pe Observator News poţi vedea ştiri de ultimă oră din politic, social, extern, economic şi actualitate. Toate subiectele breaking news ale zilei sunt pe Observatornews.ro, alături de ştirile zilei şi ultimele ştiri din toate domeniile.

Fii informat si citeste despre subiectele momentului atât în România, cât şi în lume. Vezi ştiri interne şi externe, ştiri despre ce se întâmplă în politică, în sistemul de sănătate, decizii luate în Justiţie, schimbări în sistemul de educaţie, reportaje, anchete, interviuri sau noutăţi din lumea mondenă.

Ştirile zilei sunt pe Observator News

De asemenea, poţi trimite tu ştirea, prin Fii Observator. Arată-ne problemele din comunitatea ta şi noi le vom prezenta pentru a atrage atenţia asupra lor şi pentru a fi rezolvate.

Observatornews.ro are ca misiune informarea publicului prin prezentarea ştirilor zilei cu acurateţe, obiectivitate şi promptitudine. De asemenea, ştirile din toate domeniile - extern, social, politic, justiţie, educaţie sunt verificate din surse solide pentru a avea grijă să respectăm întotdeauna aceste principii de mai sus.

Ştirile zilei sunt disponibile atât pe televizor, în jurnalele Observator, cât şi in mediul online, pe site-ul Observatornews.ro, 24 de ore din 24. Te ţinem conectaţi non stop la subiectele zilei, indiferent de domeniu, prin echipa noastră de jurnalişti.

Cele mai accesate categorii din Observator News: Vremea de maine, Stiri Oradea, Stiri Cluj, Stiri Prahova, Stiri Constanta, Stiri Brasov, Stiri Sibiu, Stiri Arad, Stiri Bihor, Stiri Timisoara, Stiri Neamt.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri observator news

Ucraina susţine că trupele nord-coreene au fost deja desfăşurate în Kursk. Reacţia lui Putin când a fost întrebat ce fac militarii asiatici în Rusia

Serviciul militar de informaţii al Ucrainei (GUR) a anunţat joi că primele trupe din unităţi ale armatei nord-coreene trimise în Rusia sunt deja desfăşurate în provincia rusă Kursk, unde armata ucraineană a ocupat un teritoriu în urma unei ofensive surpriză lansate în augu...

Lista lungă de actori şi cântăreţi care o susţin pe Kamala Harris. Cine e de partea lui Trump

Americanii au parte de un dublu spectacol în campania electorală pentru Casa Albă. Donald Trump şi Kamala Harris nu sunt singurii care se luptă. Fiecare are de partea lui o suită impresionantă de vedete şi miliardari, fiecare cu replici spumoase. Ultima pe listă este Jennifer Lopez. Susţină...

Accident cu patru maşini pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. Un şofer a fost rănit şi transportat la spital

Un accident avut loc joi seara pe bulevardul Iuliu Maniu din Sectorul 6 al Capitalei. Două mașini s-au ciocnit, iar, în urma impactului, elemente de caroserie au ricoșat în alte două autoturisme. Unul dintre șoferi a fost rănit.

Laura Crişan, fiica milionarului din Arad ucis de o bombă artizanală, eliberată. Ea şi cei doi presupuşi complici vor fi cercetaţi în libertate

Laura Crişan, fiica milionarului din Arad ucis de o bombă artizanală şi principala suspectă în acest caz, a fost pusă în libertate. La fel şi cei doi complici ai săi.

Un băiat de 14 ani s-a sinucis, după ce un chatbot AI de care era îndrăgostit i-a trimis un mesaj: "Te rog, vino acasă, regele meu"

Megan Garcia, mama lui Sewell Setzer III, un băiat de 14 ani care s-a sinucis, a intentat un proces împotriva companiei Character.AI, acuzând că chatbot-ul Daenerys Targaryen, personaj din Game of Thrones, a „abuzat și a profitat” de fiul său, scrie Sky News.

Un adolescent de 17 ani a suferit arsuri pe corp după ce a căzut de pe o pasarelă pe vagonul unui tren, în Iaşi

Un tânăr de 17 ani s-a electrocutat joi seara după ce ar fi căzut de pe o pasarelă pe un vagon, în municipiul Iași.

Un bucătar din Ibiza a luat la bătaie un client de 72 de ani, după ce omul a spus că nu i-a plăcut mâncarea

Un bucătar de la un restaurant apreciat din Ibiza a fost acuzat de agresiune după ce a atacat un client german care a returnat o farfurie, scrie Sky News.

Bursele pot ajunge cât un salariu mediu. Studenţii care iau şi 5.000 de lei pe lună

Studenţii din zilele noastre pot să câştige cât un IT-ist începător fără să se angajeze. Bursele le aduc peste trei mii de lei pe lună dacă învaţă bine, sunt olimpici şi îi ajută pe angajaţii facultăţii. Performanţa în sport îi duce chiar la cinci mii de ...

Casele, protejate de inteligenţa artificială. Cât costă sistemele care sună singure la Poliţie sau cele care transformă noaptea în zi

Inteligenţa artificială ne ajută să ne păzim casa de hoţi sau de dezastre, cum ar fi incendiile. Sistemele pot să alerteze Poliţia când detectează o persoană care ridică mâna ameninţător ori sună singure la pompieri când sesizează o creştere bruscă a temperaturii din locuinţă.

Reacţia Poliţiei despre legea care permite şoferilor să nu aibă permisul la ei: "Pot să apară fel şi fel de evenimente"

Veşti bune pentru şoferi. Uitucii ar putea să nu mai fie amendaţi de poliţişti dacă nu au permisul de conducere la ei când îl cer agenţii. Echipajele i-ar putea verifica direct în baza de date, conform unui proiect de lege depus recent în parlament. Poliţiştii nu se arată,...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.