O maşină a intrat în mulţime şi a ucis 8 oameni, într-un oraş din China. Alte 5 persoane, rănite în accident

O maşină a intrat în mulţime şi a ucis 8 oameni, într-un oraş din China. Alte 5 persoane, rănite în accident
📅 2024-09-08

Incidentul s-a produs în plină noapte, în jurul orei locale 00.10 la Changsha, capitala provinciei Hunan, a anunţat poliţia din districtul Kaifu într-un comunicat.

Suspect de 55 de ani, reţinut

"Un vehicul cu motor a lovit persoane", a adăugat sursa citată de Agerpres, fără a furniza mai multe amănunte privind circumstanţele dramei. Un suspect în vârstă de 55 de ani şi care locuieşte în cartier a fost reţinut de poliţie şi "ancheta continuă", menţionează comunicatul.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Weekendul trecut, un incident similar s-a produs la Changsha, când o maşină a intrat în pietoni aparent la întâmplare în apropierea unei intersecţii aglomerate din centrul oraşului. Media de stat a relatat atunci că opt persoane au fost rănite, dintre care trei grav.

Potrivit AFP, agresiuni la întâmplare cu maşina sau cu un cuţit au mai avut loc în China. Ele au ca mobil adesea dorinţa de răzbunare faţă de societate sau faţă de o instituţie anume.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri observator news

Șeful CIA, convins că Moscova era gata să folosească o bombă strategică în toamna anului 2022. Cum au trecut SUA peste "spaima nucleară"

Război în Ucraina. SUA au trecut peste o spaimă nucleară în toamna anului 2002, când în CIA a existat convingerea că Rusia ar putea utiliza arme nucleare tactice pe câmpul de luptă din Ucraina, a dezvăluit sâmbătă şeful Agenţiei, William Burns, care, după ...

Horoscop 9 septembrie 2024. Zodia care se va certa cu o rudă apropiată

Horoscop 9 septembrie 2024. Astrologii prevăd că mai multe zodii se vor confrunta azi cu probleme majore cu banii, dar şi de comunicare. Nici tensiunile din familie nu sunt excluse când vine vorba de unele semne zodiacale.

LOTO 6/49 duminică 8 septembrie 2024. Numerele câştigătoare la loto azi

Rezultate LOTO 6/49. Duminică, 8 septembrie, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce la ultimele trageri loto, Loteria Română a acordat peste 22.000 de câştiguri în valoare totală de peste 1,25&...

Elevii români au câştigat patru medalii la Olimpiada Internațională de Informatică. Locul 2 în Europa și 8 în lume

România a câştigat patru medalii la Olimpiada Internaţională de Informatică, desfăşurată în Alexandria, Egipt, în perioada 1-8 septembrie 2024, a anunţat Ministerul Educaţiei.

Topul celor mai bune ţări pentru a te retrage la pensie. Pe locul 4, o destinaţie de vacanţă iubită de români

Să te muţi pe o insulă la pensie. E visul multor oameni pentru o bătrânețe fără griji. Care sunt cele mai bune țări pentru toamna vieţii, conform celui mai recent top american.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..