Stiri de ultima ora - Ultimele stiri Observator News | Observator

Stiri de ultima ora - Ultimele stiri Observator News | Observator
📅 2024-10-24

Află ştiri de ultimă oră din România şi fii la curent cu ultimele ştiri din lume. Pe Observator News poţi vedea ştiri de ultimă oră din politic, social, extern, economic şi actualitate. Toate subiectele breaking news ale zilei sunt pe Observatornews.ro, alături de ştirile zilei şi ultimele ştiri din toate domeniile.

Fii informat si citeste despre subiectele momentului atât în România, cât şi în lume. Vezi ştiri interne şi externe, ştiri despre ce se întâmplă în politică, în sistemul de sănătate, decizii luate în Justiţie, schimbări în sistemul de educaţie, reportaje, anchete, interviuri sau noutăţi din lumea mondenă.

Ştirile zilei sunt pe Observator News

De asemenea, poţi trimite tu ştirea, prin Fii Observator. Arată-ne problemele din comunitatea ta şi noi le vom prezenta pentru a atrage atenţia asupra lor şi pentru a fi rezolvate.

Observatornews.ro are ca misiune informarea publicului prin prezentarea ştirilor zilei cu acurateţe, obiectivitate şi promptitudine. De asemenea, ştirile din toate domeniile - extern, social, politic, justiţie, educaţie sunt verificate din surse solide pentru a avea grijă să respectăm întotdeauna aceste principii de mai sus.

Ştirile zilei sunt disponibile atât pe televizor, în jurnalele Observator, cât şi in mediul online, pe site-ul Observatornews.ro, 24 de ore din 24. Te ţinem conectaţi non stop la subiectele zilei, indiferent de domeniu, prin echipa noastră de jurnalişti.

Cele mai accesate categorii din Observator News: Vremea de maine, Stiri Oradea, Stiri Cluj, Stiri Prahova, Stiri Constanta, Stiri Brasov, Stiri Sibiu, Stiri Arad, Stiri Bihor, Stiri Timisoara, Stiri Neamt.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri observator news

ANIMAŢIE. Reconstituirea zilei în care Laura Crişan şi-ar fi ucis tatăl. Cine a trădat-o pe asasina din Arad

Trădată de cei pe care i-a tocmit să-i ucidă tatăl. Laura Crişan, fiica milionarului din Arad, ucis de o bombă artizanală, pusă sub maşină, a fost dată de gol de tranzacţiile cu sume tot mai mari. Unul dintre complici ar fi şantajat-o. Surse din dosar susţin că femeia urma să fie dezmoştenită, as...

Droguri ascunse în tălpile adidaşilor. Modul în care un cizmar trimitea canabis deţinuţilor din trei închisori din Franţa

Un cizmar care a ascuns canabis în tălpile adidașilor destinați deținuților a fost condamnat joi de tribunalul penal din Marsilia la doi ani de închisoare, dintre care unul cu suspendare, și la plata unei amenzi de 10 000 de euro, relatează AFP.

Rezultate LOTO 6/49 joi 24 octombrie 2024, ora 18:50. Numerele câştigătoare la loto azi

Rezultate LOTO 6/49. Joi, 24 octombrie, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, dupa ce la ultimele trageri loto Loteria Română a acordat peste 23.000 de câştiguri în valoare totală de pe...

Cât a costat controversata ceremonie a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară de la Paris a costat circa 100 de milioane de euro, potrivit documentelor de buget provenind de la parlamentul Franţei care au fost publicate joi de media franceză, transmite DPA, citat de Agerpres.

Un mort şi patru răniţi, după ce un tren a deraiat şi a căzut de pe şine. O alunecare de teren ar fi provocat accidentul, în Norvegia

Un tren de pasageri a deraiat în urma unei căderi de pietre joi în nordul Norvegiei, rezultând moartea unei persoane şi rănirea altor patru, a anunţat poliţia norvegiană, transmite AFP, citată de Agerpres.

2,3 kilograme de cocaină, aduse în perne din Spania în România. Patru persoane cercetate de DIICOT

2,3 kilograme de cocaină ascunse în două perne au ajuns printr-un colet din Spania în România. Patru persoane sunt cercetate în acest caz de polițiștii și procurorii DIICOT din Giurgiu.

Grad de alertă portocaliu pe toate aeroporturile din Turcia, în urma atacului terorist de lângă Ankara

Turcia a ridicat joi gradul de alertă la portocaliu pe toate aeroporturile, după atacul terorist din urmă cu o zi de la Ankara, soldat cu cinci morţi şi 22 de răniţi, au anunţat media locale, potrivit Xinhua.

Preţul uriaş cu care se vinde o cravată neagră marca Balenciaga. Accesoriul este fabricat în Italia

Balenciaga face din nou vâlvă cu un obiect vestimentar banal, dar exorbitant de scump. O cravată simplă, neagră, care în mod obişnuit poate fi cumpărată cu câteva zeci de lei sau 10 euro, poate fi cumpărată cu 250 de euro pe site-ul casei spaniole de modă. 

Putin majorează bugetul apărării cu 30%. Premieră în istoria modernă a Rusiei

Vladimir Putin pompează bani în maşinăria de război a Rusiei. Aproape jumătate din bugetul ţării, 40%, va merge pe apărare şi securitate în 2025-2027

Concursul prin care studenţii pot fi scutiţi de plata cazării la cămin pe un an. Câştigătorul trebuie să cucerească TikTok-ul

Concursul celor mai frumoase camere de cămin a devenit deja o tradiţie pentru studenţii din campusul Tudor Vladimirescu de la Iaşi. Iar creativitatea tinerilor nu are limite: de la nori pufoşi şi coloraţi cu leduri, până la pânze de păianjen sau picturi suprarealiste, orice se po...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.