Stiri de ultima ora - Ultimele stiri Observator News | Observator

Stiri de ultima ora - Ultimele stiri Observator News | Observator
📅 2024-10-22

Află ştiri de ultimă oră din România şi fii la curent cu ultimele ştiri din lume. Pe Observator News poţi vedea ştiri de ultimă oră din politic, social, extern, economic şi actualitate. Toate subiectele breaking news ale zilei sunt pe Observatornews.ro, alături de ştirile zilei şi ultimele ştiri din toate domeniile.

Fii informat si citeste despre subiectele momentului atât în România, cât şi în lume. Vezi ştiri interne şi externe, ştiri despre ce se întâmplă în politică, în sistemul de sănătate, decizii luate în Justiţie, schimbări în sistemul de educaţie, reportaje, anchete, interviuri sau noutăţi din lumea mondenă.

Ştirile zilei sunt pe Observator News

De asemenea, poţi trimite tu ştirea, prin Fii Observator. Arată-ne problemele din comunitatea ta şi noi le vom prezenta pentru a atrage atenţia asupra lor şi pentru a fi rezolvate.

Observatornews.ro are ca misiune informarea publicului prin prezentarea ştirilor zilei cu acurateţe, obiectivitate şi promptitudine. De asemenea, ştirile din toate domeniile - extern, social, politic, justiţie, educaţie sunt verificate din surse solide pentru a avea grijă să respectăm întotdeauna aceste principii de mai sus.

Ştirile zilei sunt disponibile atât pe televizor, în jurnalele Observator, cât şi in mediul online, pe site-ul Observatornews.ro, 24 de ore din 24. Te ţinem conectaţi non stop la subiectele zilei, indiferent de domeniu, prin echipa noastră de jurnalişti.

Cele mai accesate categorii din Observator News: Vremea de maine, Stiri Oradea, Stiri Cluj, Stiri Prahova, Stiri Constanta, Stiri Brasov, Stiri Sibiu, Stiri Arad, Stiri Bihor, Stiri Timisoara, Stiri Neamt.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri observator news

P. Diddy dezvoltase o "obsesie" pentru prințul William și Harry. I-ar fi invitat la petrecerile lui și s-ar fi oferit chiar să le plătească drumul și cazarea

Curg pe bandă rulantă plângerile împotriva rapperului P.Diddy. Alte cinci persoane îl acuză pe mogulul hip-hop de abuz.

Cum să investim ca să nu sărăcim și ce înseamnă principiul TVA

Astăzi, Iancu Guda ne spune cum să economisim şi să investim ca să reducem risipa, să ne atingem obiectivele financiare, să trăm bine, să avem stabilitate. 

ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Cum va fi vremea până la jumătatea lunii noiembrie

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 22 octombrie - 18 noiembrie 2024. Potrivit specialiștilor, începe să se încălzească uşor în aproape toată ţara.

Evenimente în Bucureşti, miercuri 23 octombrie. Ce nu trebuie să ratezi

Deşi suntem, încă, în prima parte a săptămânii, ziua de miercuri, 23 octombrie, aduce o mulţime de evenimente de care bucureştenii, mai mari sau mai mici, se pot bucura cu încredere.

23 octombrie, Sfântul Iacob. Sărbătoare importantă în calendarul ortodox

Miercuri, 23 octombrie 2024, este prăznuit Sfântul Iacob, ruda Domnului, sfânt cu care oamenii, în general, sunt mai puţin familiarizaţi.

Procesiune cu moaştele Sfântului Ioan cel Nou în Suceava. Zeci de credincioşi de la spitalul din Fălticeni s-au rugat pentru sănătate

Călătorie spirituală în Suceava. Moaștele Sfântului Ioan cel Nou au fost scoase din Biserica "Sf. Gheorghe şi purtate prin mai multe localităţi din judeţ. La procesiune au luat parte zeci de credincioşi, care s-au simţit mângâiaţi de cel dintâi ocrotitor al Mold...

Autobuz plin cu pasageri, implicat într-un accident pe un drum din Reșița. Gestul nesăbuit al unui șofer de BMW a provocat totul

O maşină a fost lovită în plin de un autobuz plin cu călători pe o şosea din Reşiţa. Accidentul a avut loc la doar câteva sute de metri de locul în care, cu o săptămână în urmă, un alt autobuz a fost implicat într-un accident similar. 

Horoscop 23 octombrie 2024. O veste neașteptată ar putea schimba cursul zilei pentru o zodie

Horoscop 23 octombrie 2024. Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru unii nativi. Berbecii îşi doresc să se retragă din agitaţia zilnică şi să-şi reîncarce bateriile. În cazul Gemenilor, cariera este în centrul atenţiei, iar Leii sunt plini de energie şi gata să preia...

David a ales moartea la 25 de ani. Cu doar o oră înainte de a se arunca în gol de la etajul unui bloc din Cluj, tânărul a postat un ultim mesaj pe Facebook

Avea doar 25 de ani şi un viitor în faţa ochilor. Dar David nu a mai vrut să trăiască. Tânărul, care lucra ca agent de pază, se despăţise de iubita sa şi nu a mai vrut să trăiască.

O şoferiţă a lovit 13 maşini pe Şoseaua Mihai Bravu din Capitală. Femeii i s-ar fi făcut rău la volan

Accident în lanţ în Capitală. O şoferiţă, căreia i s-ar fi făcut rău la volan, a pierdut controlul maşinii şi a lovit nu mai puţin de 13 autoturisme parcate pe o şosea din Bucureşti.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.