Stiri de ultima ora - Ultimele stiri Observator News | Observator

Stiri de ultima ora - Ultimele stiri Observator News | Observator
📅 2024-10-24

Află ştiri de ultimă oră din România şi fii la curent cu ultimele ştiri din lume. Pe Observator News poţi vedea ştiri de ultimă oră din politic, social, extern, economic şi actualitate. Toate subiectele breaking news ale zilei sunt pe Observatornews.ro, alături de ştirile zilei şi ultimele ştiri din toate domeniile.

Fii informat si citeste despre subiectele momentului atât în România, cât şi în lume. Vezi ştiri interne şi externe, ştiri despre ce se întâmplă în politică, în sistemul de sănătate, decizii luate în Justiţie, schimbări în sistemul de educaţie, reportaje, anchete, interviuri sau noutăţi din lumea mondenă.

Ştirile zilei sunt pe Observator News

De asemenea, poţi trimite tu ştirea, prin Fii Observator. Arată-ne problemele din comunitatea ta şi noi le vom prezenta pentru a atrage atenţia asupra lor şi pentru a fi rezolvate.

Observatornews.ro are ca misiune informarea publicului prin prezentarea ştirilor zilei cu acurateţe, obiectivitate şi promptitudine. De asemenea, ştirile din toate domeniile - extern, social, politic, justiţie, educaţie sunt verificate din surse solide pentru a avea grijă să respectăm întotdeauna aceste principii de mai sus.

Ştirile zilei sunt disponibile atât pe televizor, în jurnalele Observator, cât şi in mediul online, pe site-ul Observatornews.ro, 24 de ore din 24. Te ţinem conectaţi non stop la subiectele zilei, indiferent de domeniu, prin echipa noastră de jurnalişti.

Cele mai accesate categorii din Observator News: Vremea de maine, Stiri Oradea, Stiri Cluj, Stiri Prahova, Stiri Constanta, Stiri Brasov, Stiri Sibiu, Stiri Arad, Stiri Bihor, Stiri Timisoara, Stiri Neamt.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri observator news

Veste proastă pentru şoferi. Cu cât se vor scumpi litrul de benzină și motorină din 2025

Veste proastă pentru şoferi. Anul viitor carburanţi se vor scumpi. Asta după ce parlamentarii au modificat Codul fiscal prin care toate companiile de petrol, gaze și carburanți din România vor plăti un impozit suplimentar pe cifra de afaceri.

Cât costă buletinele de vot de la alegerile prezidenţiale. Autoritatea Electorală Permanentă le-a comandat deja

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Toni Greblă, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că a comandat la Monitorul Oficial tipărirea buletinelor de vot pentru alegerile prezidenţiale, inclusiv pentru Diaspora şi pentru votul prin corespondenţă.

Asasinatul lui Ioan Crişan. SURSE: Laura Crișan ar fi comandat moartea tatălui ei pentru că urma să fie dezmoștenită

Fiica milionarului ucis în atentatul cu bombă din Arad a fost reținută. Alături de ea au primit mandate de reţinere şi doi dintre complici. Singurul care a scăpat pentru moment este "Frizerul" cel care ar fi fabricat declanşatorul bombei care a fost detonată de la distanţă. Surse ...

Evenimente în Bucureşti, vineri 25 octombrie. Ce nu trebuie să ratezi

Începem să ne apropiem, uşor, uşor, de sfârşitul de săptămână, aşa că reţeta de evenimente care se desfăşoară în Bucureşti este în creştere, ceea ce înseamnă că vineri, 25 octombrie 2024, chiar avem de unde să alegem unde vrem să mergem sau ce vrem să facem.

Filmul accidentului cu doi morți de la Băcia. Un puști de 17 ani și-a ucis colegul de muncă, după ce a intrat cu mașina furată într-un autocar plin cu muncitori

Tragedie cumplită pe o şosea din Hunedoara. Un puşti de 17 ani a murit, după ce s-a urcat la volanul unei maşini furate şi a făcut prăpăd. Şi-a ucis colegul de muncă, un bărbat de 45 de ani, care s-a urcat cu el în autoturism şi a rănit 20 de muncitori după ce s-a ciocnit violent cu un auto...

Curs BNR 24 octombrie 2024. Leul românesc câştigă teren important în raport cu lira sterlină

Reprezentanţii Băncii Naţionale a României au dat publicităţii cursul valutar pentru joi, 24 octombrie 2024, iar cifrele afişate arată că leul românesc a câştigat teren important în raport cu lira sterlină.

Şerban Bucur, 3 ani de închisoare cu suspendare după ce a luat mită de 146 ori. Fostul manager al Spitalului Clinic CF 2 primea şpaga la birou, apoi ardea plicurile

Fostul manager al Spitalului CF 2 din Capitală, Şerban Bucur, a primit 3 ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită. Managerul a fost prins în luna iulie a acestui an de procurorii DNA. Anchetatorii au descoperit că din decembrie 2019 şi până în iunie 2024 ar fi ...

Asasinatul lui Ioan Crișan. "Frizerul" susține că a construit doar declanșatorul bombei și că nu știa la ce va fi folosit

Asasinatul lui Ioan Crișan. Fiica omului de afaceri ucis în propria maşină a fost reţinută noaptea trecută, după mai bine de cinci ore de audieri. Femeia este în acest moment principala suspectă. Potrivit surselor din anchetă ea ar fi plătit 100 de mii de euro unor asasini pentru...

Bărbat înjunghiat violent în parcarea unui mall din Constanța. Mai mult indivizi s-au năpustit asupra lui

Incident violent joi, în jurul prânzului, în parcarea subterană a unui centru comercial din Constanța. Un bărbat a fost atacat de mai multe persoane, el fiind în stare critică acum.

Black Friday 2024 începe mai devreme ca niciodată. Trucul prin care oamenii pot profita de reduceri majore

Black Friday 2024. Anul acesta, vânătoarea celor mai mari reduceri din an începe mai devreme ca niciodată - pe 8 noiembrie. Tot mai multe magazine online ne pun la dispoziţie plata în rate, până la 36.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.