Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
📅 2024-10-18

Temperaturile vor fi mai coborâte decât cele specifice în următoarele două săptămâni, în timp ce mediile valorilor termice vor fi ușor peste cele specifice în săptămâna 11-18 noiembrie, se arată în prognoza publicată vineri de ANM.

Săptămâna 21.10.2024 – 28.10.2024
Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării.
Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar la nivelul întregii țări.

Săptămâna 28.10.2024 – 04.11.2024
Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.
Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile extracarpatice, dar și local deficitare în nord-vest, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Săptămâna 04.11.2024 – 11.11.2024
Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.
Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 11.11.2024 – 18.11.2024
Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.
Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește pe Antena3.ro
Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri jurnalul

Ciolacu, despre Novak: „Un fost șef, care e frustrat că nu mai e șef!”

Sunt anumite anomalii în lege, spune premierul Marcel Ciolacu despre premiile de la Federația Română de Canotaj. El afirmă că până propunerile vor ajunge la guvern „lucrurile vor fi foarte clare”. Despre Eduard Novak, Ciolacu afirmă că este „un fost șef care e frustrat că nu mai e șef”.

ÎPS Teodosie sfidează din nou medicii: Nu vă luați după ei! Postul este mai important decât recomandările medicale

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a stârnit din nou controverse după ce le-a sugerat credincioșilor să nu urmeze sfaturile medicilor în privința postului, chiar dacă aceștia le recomandă o alimentație mai consistentă din motive de sănătate. În cadrul unei emisiuni la Radio Dobrogea, ierarhul...

Frig în locuințele bucureștenilor. În ce condiții vor beneficia de căldură locuitorii Capitalei. Anunțul Termoenergetica

Temperaturle exterioare au scăzut dramatic iar bucureștenii tremură de frig în apartamentele lor. Și asta în timp ce Termoenergetica anunță că încep doar probele la cald iar încălzirea se va realiza progresiv. În plus, locuitorii Capitalei vor beneficia de căldură doar pe timpul nopții.

Macron îi acuză pe miniștrii și jurnaliștii francezi de divulgarea comentariilor sale despre Israel

Președintele francez, Emmanuel Macron, și-a acuzat propriii miniștri și jurnaliști de „lipsă de profesionalism” pentru divulgarea comentariilor controversate pe care le-a făcut despre Israel în cadrul unei ședințe de guvern cu ușile închise, potrivit Politico.

Anchetă la o grădiniță din Brăila, după ce o educatoare a lovit un copil de un an și opt luni

O anchetă a început la o grădiniță din Brăila după ce o educatoare a lovit un copil de un an și opt luni. Polițiștii s-au sesizat din oficiu după ce au văzut imaginile.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.