Un copil de 10 ani din Dâmboviţa a plecat de acasă pentru a doua oară, pentru a obține o trotinetă

Un copil de 10 ani din Dâmboviţa a plecat de acasă pentru a doua oară, pentru a obține o trotinetă
📅 2024-10-18

Un copil de 10 ani din judeţul Dâmboviţa a fost găsit sub un pod după ce a plecat, pentru a doua oară, de acasă, pentru a obține o trotinetă electrică. În luna septembrie, el fugise de acasă pentru a aduna peturi ca să îşi cumpere trotineta, transmite Jandarmeria Română.

„Pentru o trotinetă, un copil de 10 ani a plecat la 40 de km de casă. A fost găsit sub un pod. Este vorba despre băiatul din Dâmbovița care, în urmă cu o lună, a fost dus acasă de jandarmi, după ce plecase din sat pentru a aduna peturi ca să își cumpere o trotinetă. A dispărut din nou cu același gând: să strângă bani pentru trotineta visată”, a anunțat vineri Jandarmeria Română.

Copilul a fost văzut joi seară, în jurul orei 23:00, sub un pod de lângă centura orașului. El era dat dispărut de către bunica sa, după ce nu s-a mai întors de la școală. Ulterior, el a fost transportat de autorități la sediul poliției orașului, de unde a fost dus acasă, în comuna Bucșani, județul Dâmbovița.

Citește pe Antena3.ro
Un român gelos din Italia a vrut să-și arunce de la etaj soția, dar a fost oprit de fiica lor. Scenele la care a asistat adolescenta
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri jurnalul

VIITOR LUMINOS - Filmul românesc selectat la cel mai mare festival de film documentar din lume

Filmul „Viitor luminos”, regizat de Andra MacMasters si produs de Monica Lăzurean-Gorgan va avea premiera mondială în cadrul prestigiosului Festival Internațional de Film de la Amsterdam (IDFA) care are loc în perioada 14 - 24 noiembrie 2024.

Alex Leonte și Mihaela Lupașcu vin în platoul Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a, în ediția de astăzi, de la ora 18.00, la Antena 1

Alex Leonte și Mihaela Lupașcu au acceptat provocarea de a-și testa  cunoștințele dobândite în clasele primare, alături de copii de clasa a V-a, în ediția Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?, difuzată astăzi, de la ora 18.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Creează garduri vii elegante cu o colecția de plante ornamentale

Gardurile vii nu sunt doar simple delimitări ale spațiului, ci elemente esențiale în crearea unui peisaj armonios și funcțional în grădina ta. Utilizând o colecție variată de plante ornamentale, poți transforma orice grădină într-un refugiu privat și plin de culoare. Acest articol îți va ghida pa...

Saga Nadal - Djokovic ajunge la ultimul episod la demonstrativul din Arabia Saudită

Istoria confruntărilor dintre Rafael Nadal și vechiul său rival Novak Djokovic își consumă duminică ultimul episod, înainte ca spaniolul să pună punct ilustrei sale cariere. Cei doi se se întâlnesc în finala mică a turneului demonstrativ Six Kings Slam din Arabia Saudită.

Influența planetei Venus în Săgetător asupra tuturor zodiilor

Fiecare semn zodiacal va fi influențat de intrarea Venus în Săgetător, între 17 octombrie - 11 noiembrie 2024. Planeta iubirii face o plimbare în tărâmul aventuros al zodiei de foc. Dragostea se simte vie. Relațiile sunt inspiratoare.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.