Influența planetei Venus în Săgetător asupra tuturor zodiilor

Influența planetei Venus în Săgetător asupra tuturor zodiilor
📅 2024-10-18

Fiecare semn zodiacal va fi influențat de intrarea Venus în Săgetător, între 17 octombrie - 11 noiembrie 2024. Planeta iubirii face o plimbare în tărâmul aventuros al zodiei de foc. Dragostea se simte vie. Relațiile sunt inspiratoare.

Cu toate acestea, energia Săgetătorului se poate simți ușor amenințată la adresa independenței sale. Întâlnirile vor fi distractive, dar trebuie să avem grijă să nu declanșăm frici. Cel care se agață cu anxietate de partener se va simți nesprijinit. Iubita care își lasă prieenul să respire a fi cel mai împlinit în acest tranzit.

Berbec
Berbecul va avea o experiență tipică Venus Săgetător. Primele întâlniri ar trebui să fie jucăușe, distractive și vesele. Cuplurile pot călători sau explora împreună noi ținuturi. Filosofia lor de iubire se schimbă.

Taur
Taurul se va simți mai emoțional decât majoritatea semnelor în timpul acestui tranzit Venus Săgetător. Este timpul să se dezvețe de comportamentele de auto-sabotare la întâlniri. Dragostea nu înseamnă a fugi. Angajamentul înseamnă să lucrezi prin declanșatorii provocatori ca o echipă.

Gemeni
Gemenii au o experiență înălțătoare în Săgetător Venus. Semnele de aer se bucură de un nou romantism deoarece sectorul lor de parteneriat este lovit. Există o energie jucăușă și prostească în aer. Stimularea intelectuală și conversația bună sunt ca un afrodisiac.

Rac
Racul este dornic să se conecteze în moduri practice în timpul acestui tranzit Venus Săgetător. Sectorul lor de responsabilitate este afectat. Deși vor să se distreze, au nevoie și de angajament sau de acord reciproc în chestiuni romantice pentru a se simți în siguranță pentru a-și lăsa garda jos.

Leu
În timpul experienței sale cu Venus în Săgetător, Leul este dornic să se desprindă. Sectorul de plăcere este vizat, permițându-i să se distreze. Întâlnirea se simte ușoară și naturală. Pasiunile cresc, ducând atracția la cote maxime.

Fecioară
Acest tranzit Venus Sagetator o impinge pe Fecioară să se concentreze pe ceea ce conteaza cel mai mult. Simțindu-se mai sensibilă și mai rezervată se va îndrepta spre rerlații confortabile și întâlniri acasă. Drăgălaș și tandru, acest semn de Pământ vrea să depășească întâlnirile superficiale și să cunoască pe cineva special.

Citește pe Antena3.ro
Un român gelos din Italia a vrut să-și arunce de la etaj soția, dar a fost oprit de fiica lor. Scenele la care a asistat adolescenta

Balanță
Balanța este vorbărerață în timpul acestui tranzit Venus Săgetător. Conectarea cu prieteni noi și vechi va fi naturală. Sectorul de comunicare este amplificat. Prin urmare, dialogul deschis și conversațiile incitante vor crea legături.

Scorpion
Aventura Sagetator Venus a Scorpionului presupune cresterea stimei de sine. Acest tranzit oferă resurse venusiene, cum ar fi bani mai mulți sau conștientizarea resurselor. Săgetătorii știu ce își doresc și ce au nevoie, și nu le este frică să părăsească zona de confort pentru a face acest lucru.

Săgetător
Săgetătorul ar trebui să aștepte cu nerăbdare ca Venus să-și tranziteze semnul. Există noroc și dragoste. Pe măsură ce planeta iubirii le luminează calea vieții, oportunitățile sunt abundente. Acest semn de foc va ieși în evidență, atrăgând atât iubiți, cât și prieteni.

Capricorn
Acest semn de Pământ va fi introvertit, pe măsură ce Venus Săgetător aspecează sectorul subconștient al Capricornului. În timp ce alții vor să devină sălbatici, Capricornul vrea timp în singurătate. Acest moment îi învață cum să spună nu și să acorde atenție sănătății mintale.

Vărsător
Vărsătorul este dornic să se conecteze în timpul acestui tranzit Venus Săgetător. Rețeaua lor de socializare se extinde în ceva mai mare decât înainte. Conexiunile cu oameni cu gânduri și  obiective similare îi inspiră. Acest semn de aer este gata să abordeze noi aventuri cu carisma și farmecul lor amplificate.

Pești
Există o creștere a carierei Peștilor în timpul acestui tranzit Venus Săgetător. Se vor simți căsătoriți cu scopul sau munca lor. Prin urmare, acest semn de apă poate întâlni un iubit prin mijloace practice. Făcând o primă impresie grozavă, Peștii ar trebui să iasă în public cât mai des, notează collective.world.
 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri jurnalul

Haos pe o stradă din Timișoara, după ce un influencer a promis că dă benzină gratis

Un influencer a promis șoferilor că face un „giveaway” cu benzină gratis, vineri, în Timișoara, iar acest lucru a creat haos pe o stradă din Timișoara, unde influencerul plătește carburantul.

VIITOR LUMINOS - Filmul românesc selectat la cel mai mare festival de film documentar din lume

Filmul „Viitor luminos”, regizat de Andra MacMasters si produs de Monica Lăzurean-Gorgan va avea premiera mondială în cadrul prestigiosului Festival Internațional de Film de la Amsterdam (IDFA) care are loc în perioada 14 - 24 noiembrie 2024.

Alex Leonte și Mihaela Lupașcu vin în platoul Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a, în ediția de astăzi, de la ora 18.00, la Antena 1

Alex Leonte și Mihaela Lupașcu au acceptat provocarea de a-și testa  cunoștințele dobândite în clasele primare, alături de copii de clasa a V-a, în ediția Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?, difuzată astăzi, de la ora 18.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Creează garduri vii elegante cu o colecția de plante ornamentale

Gardurile vii nu sunt doar simple delimitări ale spațiului, ci elemente esențiale în crearea unui peisaj armonios și funcțional în grădina ta. Utilizând o colecție variată de plante ornamentale, poți transforma orice grădină într-un refugiu privat și plin de culoare. Acest articol îți va ghida pa...

Saga Nadal - Djokovic ajunge la ultimul episod la demonstrativul din Arabia Saudită

Istoria confruntărilor dintre Rafael Nadal și vechiul său rival Novak Djokovic își consumă duminică ultimul episod, înainte ca spaniolul să pună punct ilustrei sale cariere. Cei doi se se întâlnesc în finala mică a turneului demonstrativ Six Kings Slam din Arabia Saudită.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.