Rețea de corupție la frontieră: Polițiști din Satu Mare, bănuiți că primeau mită

Rețea de corupție la frontieră: Polițiști din Satu Mare, bănuiți că primeau mită
📅 2024-10-18

Mai mulți polițiști de frontieră din Satu Mare sunt bănuiți că ar fi primit bani de la transportatorii de autovehicule, fructe și legume pentru a le permite intrarea în țară fără controlul ANAF.

Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție Satu Mare, la delegarea și sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, cu sprijinul autorităților omologe din Ungaria, au făcut, vineri, percheziții domiciliare la șapte locații situate în județul Satu Mare, dintre care două sunt sedii sau puncte de lucru ale unor persoane juridice.

Acțiunile au avut loc în cadrul unui dosar penal care vizează infracțiuni de luare de mită și dare de mită.

Din cercetări s-a constatat că angajați ai Poliției de Frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au primit sume de bani de la transportatorii de autovehicule, fructe și legume, permițând astfel intrarea în țară a acestora prin evitarea controlului efectuat de ANAF. De asemenea, transportatorii care tranzitau acest punct ofereau sume de bani polițiștilor de frontieră pentru a evita aceste controale.

La percheziții au fost ridicate mai multe bunuri și înscrisuri care sunt suspectate că au legătură cu comiterea infracțiunilor menționate.

Totodată, au fost emise 6 mandate de aducere pentru suspecți.

Citește pe Antena3.ro
Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri jurnalul

Amazon, în pericol: Urmează exodul angajaților?

Urmează exodul de la Amazon? Angajaţii nu sunt deloc fericiţi că sunt rechemaţi la birou 5 zile pe săptămână, iar şefii le transmit că dacă nu le convine să plece.

5 Zodii cu horoscop extraordinar de puternic în săptămâna 21 - 27 octombrie 2024

La începutul săptămânii, sezonul Balanței se încheie pe 22 octombrie și începe sezonul Scorpionului. O săptămână puternică urmează pentru fiecare semn zodiacal în astrologie între 21 și 27 octombrie 2024.

Bursa de la Bucureşti a scăzut în fiecare şedinţă din această săptămână

Indicele de referinţă BET al Bursei de Valori Bucureşti a înregistrat o scădere de 0,23% în şedinţa de tranzacţionare de vineri, 18 octombrie 2024, fiind a cincea sesiune consecutivă de scăderi, arată datele agregate de ZF de la BVB.

Comisia Europeană a publicat Planul Naţional Integrat în domeniul Energiei şi Schimbărilor Climatice al României

Comisia Europeană a publicat Planul Naţional Integrat în domeniul Energiei şi Schimbărilor Climatice (PNIESC) al României pentru perioada 2025 - 2040, a anunţat, vineri, Ministerul Energiei, într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

Cine e pe primul loc? U Cluj e campioană de toamnă în Superligă, după 2-0 cu Oțelul Galați

Universitatea Cluj încheie în poziția de lider al clasamentului turul Superligii, după ce a învins vineri seara pe Oțelul Galați, în derby-ul ultimei etape, a 13-a. Campioana de toamnă a marcat în repriza secundă prin Nistor și Thiam, impunându-se cu 2-0.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.