Cine e pe primul loc? U Cluj e campioană de toamnă în Superligă, după 2-0 cu Oțelul Galați

Cine e pe primul loc? U Cluj e campioană de toamnă în Superligă, după 2-0 cu Oțelul Galați
📅 2024-10-18

Universitatea Cluj încheie în poziția de lider al clasamentului turul Superligii, după ce a învins vineri seara pe Oțelul Galați, în derby-ul ultimei etape, a 13-a. Campioana de toamnă a marcat în repriza secundă prin Nistor și Thiam, impunându-se cu 2-0.

După o primă repriză fără ocazii demne de remarcat, studenții au deschis scorul din penalty, în minutul 61, după un henț involuntar în careu. Nistor a transformat fără emoții.

Thiam a dublat avantajul gazdelor, 9 minute mai târziu, după ce șutul lui Blănuță din careu a fost respins în față de Popescu, senegalezul fiind pe fază, pentru a marca cu capul.

Încercările gălățenilor de a reveni în meci s-au soldat doar cu un șut pe poartă, respins de Gertmonas.

Universitatea Cluj s-a impus cu 2-0 și e campioană de toamnă, cu 26 de puncte, indiferent de rezultatul celorlate meciuri ale rundei cu numărul 13. Oțelul Galați rămâne pentru moment pe locul 3, după primul meci pierdut în acest sezon.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește pe Antena3.ro
Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri jurnalul

Cuba, în beznă totală: Este cea mai gravă criza energetică din istorie

Cuba se confruntă cu cea mai gravă criză energetică din istoria sa recentă, culminând vineri cu o pană de curent care a afectat întreaga țară. Colapsul rețelei electrice vine la mai puțin de 24 de ore după ce guvernul cubanez a anunțat măsuri drastice pentru reducerea consumului de energie.

Horoscop zilnic, 20 octombrie 2024: Racii sunt neliniștiți, Peștii se simt vinovați, iar Săgetătorii nesiguri

Horoscop zilnic, 20 octombrie 2024: Berbecii trebuie să se ierte pentru trecut, Fecioarele sunt confuze, iar Scorpionii trebuie să-și asculte intuiția.

Amazon, în pericol: Urmează exodul angajaților?

Urmează exodul de la Amazon? Angajaţii nu sunt deloc fericiţi că sunt rechemaţi la birou 5 zile pe săptămână, iar şefii le transmit că dacă nu le convine să plece.

5 Zodii cu horoscop extraordinar de puternic în săptămâna 21 - 27 octombrie 2024

La începutul săptămânii, sezonul Balanței se încheie pe 22 octombrie și începe sezonul Scorpionului. O săptămână puternică urmează pentru fiecare semn zodiacal în astrologie între 21 și 27 octombrie 2024.

Bursa de la Bucureşti a scăzut în fiecare şedinţă din această săptămână

Indicele de referinţă BET al Bursei de Valori Bucureşti a înregistrat o scădere de 0,23% în şedinţa de tranzacţionare de vineri, 18 octombrie 2024, fiind a cincea sesiune consecutivă de scăderi, arată datele agregate de ZF de la BVB.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.