„Tot descopăr”. Ce a găsit Oana Roman în camera mamei sale

„Tot descopăr”. Ce a găsit Oana Roman în camera mamei sale
📅 2024-09-20

Au trecut aproape 7 luni de când Mioara Roman s-a stins din viață, iar Oana Roman nu își găsește nici acum liniștea de când mama ei a părăsit-o și încearcă să se împace cu ideea. Într-un interviu recent, vedeta a mărturisit că a făcut o descoperire emoționantă în camera celei care i-a dat viață. Ce a găsit fiica lui Petre Roman?

Ce a găsit Oana Roman în camera mamei sale / foto: arhiva Click!

Miora Roman s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, în noaptea de 22 spre 23 februarie, la azilul din Snagov, unde se afla internată de mai mulți ani și beneficia de îngrijirea adecvată nevoilor sale. De când mama ei a părăsit această lume, Oana Roman încearcă să fie puternică, deși încă îi este foarte greu. Când i se face dor de cea care i-a dat viață, vedeta intră în camera acesteia.

De altfel, recent, Oana Roman a dezvăluit în cadrul unui interviu că a descoperit în cutia de amintiri a mamei sale multe înscrisuri pe care are de gând să le strângă și să le publice într-o carte.

Tot descopăr. M-am apucat acum să fac ordine în hârtii, în poze, tot găsesc poze, am găsit hârtii foarte multe, bilete, agende, tot felul de lucruri scrise de ea pe care la un moment dat va trebui să le sortez și poate să scot ceva de acolo, o carte”, a mărturisit Oana Roman, la Antena Stars. 

„Mama îmi zicea la un moment dat ...”

Vedeta se gândește că mulți și-ar dori să afle poveștile Mioarei Roman: „Lucrurile pe care ea le-a scris și care nu au apărut niciodată. Gândurile ei. Cu siguranță ar fi foarte interesant pentru oameni să citească lucruri despre viață scrise de un om care realmente avea ce povesti și avea ce transmite celorlalți”, a mai spus Oana Roman.

Fiica lui Petre Roman și-a amintit, de asemenea, c e i-a spus mama ei când se afla pe patul de spital:

Îmi aduc aminte că mama îmi zicea la un moment dat, cât încă mai puteam să vorbim, îmi spunea: nu regret că mor, pentru că eu nu îmi doresc să trăiesc în lumea asta în care o să trăiești tu și copiii tăi. Dintr-un anume punct de vedere parcă avea dreptate, parcă se degradează lucrurile din ce în ce mai rău”, a dezvăluit Oana Roman.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

„Tot descopăr”. Ce a găsit Oana Roman în camera mamei sale

Au trecut aproape 7 luni de când Mioara Roman s-a stins din viață, iar Oana Roman nu își găsește nici acum liniștea de când mama ei a părăsit-o și îneacrcă să se împace cu ideea. Într-un interviu recent, vedeta a mărturisit că a făcut o descoperire emoționantă în camera celei care i-a dat viață. Ce

Dita Von Teese, în chiloți prin grădină! Imagine interzisă cardiacilor

Dita Von Teese (51 de ani), pe numele ei real Heather Renée Sweet, le-a arătat fanilor noua ei colecție de lenjerie intimă.

Alexandru Ion, actorul din serialul „Lia”, și Evelyne Vilcu s-au căsătorit civil: „Ne-am luat”

Zi importantă pentru Alexandru Ion, în vârstă de 37 de ani, actorul cunoscut pentru rolul său din iubitul serial „Lia”. Artistul și partenera lui de viață, Evelyne Vilcu, și-au unit destinele și și-au spus marele „Da” la starea civilă joi, 19 septembrie. Marea veste a fost dată chiar de el, prin int

Cadoul pe care Adela Popescu l-a primit de la Radu Vâlcan. Fanii s-au prăpădit de râs: „Ce nume nepotrivit”

Radu Vâlcan și Adela Popescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un deceniu, fiind unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Și chiar dacă a trecut atâta timp de la începutul relației lor, cei doi nu ezită să se surprindă de fiecare dată când au ocazia.

Natalia Guberna, dezvăluiri neștiute despre cariera muzicală. Cum a ajuns, de fapt, în lumea artistică: „Am făcut liceul de construcții”

Natalia Guberna (66 de ani) are o carieră impresionantă în muzică, însă inițial și-a dorit să devină educatoare. Până la urmă a urmat un liceu de construcții, iar la final a ajuns o cântăreață de succes, chiar dacă doar mama ei a susținut-o pe acest drum.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..