Frumoasa Diandra a fost cea mai controversată și discutată ispită de la Insula Iubirii, prin prisma conexiunii pe care a avut-o cu Andrei, soțul Cristinei. Sau, mai bine zis, ex-soțul Cristinei. Într-un final, oamenii i-au înțeles rolul și au văzut care au fost, de fapt, scopurile ispitei: cele de a-l demasca pe concurent, dar și pentru a-i arăta Cristinei că atât ea, cât și Andrei, nu se aflau lângă omul potrivit.
Diandra, frumoasa ispită de la Insula Iubirii / colaj: Click!
Hate-ul din online nu s-a legat numai de acțiunile Diandrei de pe Insulă, care au fost aspru criticate de cei care au înțeles scopurile frumoasei șatene de-abia la bonfire-ul final, ci și de afacerile pe care Diandra le administrează.
Pe rețelele de socializare, oamenii au început să viralizeze fotografii cu diverse produse de pe Shein și Temu, acuzând-o pe Diandra că s-a autoproclamat designer și vinde astfel de lucruri la suprapreț, spunând că îi aparțin. În exclusivitate pentru Click!, frumoasa șatenă a lămurit situația și a explicat, cu lux de amănunte, care este, de fapt, adevărul.
Click!: Tot mai des am văzut în mediul online că oamenii te acuză de anumite lucruri. De exemplu, că tu cumperi haine și accesorii de pe Shein și Temu și le vinzi la suprapreț, spunând că sunt produse de tine. Care este adevărul?
Diandra: Există L’interdit și există Unforeseen Store. L’interdit este produs în Romania prin colaborări cu ateliere/fabrici, iar Unforeseen Store este import, printre care China principal. Unde sunt mai mult accesorii și tot felul de mărunțișuri pentru stilizare. Haine mai putin.
Dar nicidecum Shein sau Temu. Să nu uităm că Shein și Temu, la fel, au o sursă principală mai mare, de unde își furnizează toate astea. Doar că poate sunt mai vechi pe piață și marketingul vorbește. Nu mai e un secret pentru nimeni toată treaba asta cu China, doar că ne place să fim mai preocupați de modurile în care își aștern alții decât să ne gândim cum și ce să facem pentru noi, ca să producem cât mai mult.
Cât de tare te afectează părerea oamenilor în contextul dat, dar și în viața de zi cu zi?
Nu mă afectează, dar se pare că pe unii îi afectează faptul că apare și denumirea de designer la mine.
Am un curs de consilier vestimentar făcut la atelierele Ilbah ca și specializare, deși aici cel mai relevant lucru nu ar fi o diplomă sau niște diplome. Ci să faci ceea ce îți place și ce îți bucură inima și să ai niște daruri. Pe care le ai cu sau fără diplomele respective.
Mă uit la o bucată de material, o textură, o văd și îmi imaginez ce aș încropi din bucățica respectivă. Sau ce fel de piesă ar putea lua naștere. Pentru mine asta e suficient. Fiecare este liber să achiziționeze produse și să poarte ce dorește, de la cine dorește. E loc sub soare pentru toată lumea. De ce deranjez ? Mai mult decât atât, am fost mereu deschisă și la colaborări, am promovat și produsele altora sau chiar am conceput ceva împreună, să aibă de câștigat ambele părți.
Dacă voi alege să urmez o școală de fashion design, nu va fi în țară cu siguranță.
Care este cel mai ieftin articol pe care îl produci? Dar cel mai scump? Consideri că hainele și accesoriile pe care le vinzi tu sunt pentru toate buzunarele?
Tricourile de exemplu.. sunt middle price. Adică a ost ales un preț în așa fel încât să fie accesibil pentru toată lumea, cel puțin o dată. ( De exemplu, sunt și la 399, 450 ron). Cele mai ridicate ca și preț sunt gecile de piele la care variază prețul în funcție de preferințe, de design, de pielea aleasă și așa mai departe. Pornește de la 2200 RON. Gecile sunt handmade în atelier și se poate face orice fel de design se dorește.
Se lucrează și câte 7 zile poate la o geacă de piele. există și varianta de produse custom made ( rochii, costume, sacouri, bluze.. orice) dacă cere clientul. Ulterior, de aceea a fost gândit și Unforeseen store-ul, care să fie ca un soi de outlet, cu diverse piese la prețuri mai reduse pentru cei care consideră că L’interdit poate fi inaccesibil, deși nu este. Dacă mă întrebi pe mine, depinde de materiale.. timp de execuție, raport preț-calitate să fie unul cinstit.
Am observat că hainele au un stil mai inedit, mai nonconformist. Cum ți-a venit ideea pentru astfel de modele?
Da... mi-am dorit să merg pe o direcție mai relaxată, mai purtabil de zi cu zi. Și ca principală sursă de inspirație... cum se îmbracă multă lume din afara țării.
Și sport, și confortabil, și puțin ieșit din tipar.. asta port și eu de multe ori.
Dar acum se schimbă și gusturile mele în materie de vestimentație, sau simt că merg spre o etapă în care se vor aborda și concepte mai elegante și feminine cu siguranță.
Numește-mi, te rog, 5 branduri care îți plac cel mai mult, indiferent de proveniența lor.
Schiaparelli, Off White, Acne Studios, Casablanca și Dion Lee și două românești: Ave Atelier și House of Compulsion.