Artista celebră care a făcut dezvăluiri dureroase din prima căsnicie: „Nu aveam voie nici măcar să ies din casă!”

Artista celebră care a făcut dezvăluiri dureroase din prima căsnicie: „Nu aveam voie nici măcar să ies din casă!”
📅 2024-10-18

Mariah Carey, una dintre cele mai de succes cântărețe din istoria muzicii, a trăit o viață plină de realizări artistice, dar și de traume emoționale profunde. De la debutul său în 1990, a avut nu mai puțin de 19 piese care au ajuns pe primul loc în clasamentele Billboard, stabilind un record pentru un artist solo. Totuși, viața personală a vedetei nu a fost niciodată la fel de satisfăcătoare ca cariera sa strălucitoare.

Violența domestică i-a marcat copilăria

În autobiografia sa, „The Meaning of Mariah Carey”, artista povestește despre violența domestică care i-a marcat copilăria sa în Long Island, New York. „Când eram încă bebeluș, știam deja când urma să se întâmple ceva violent în casă”, își amintește Mariah. „Acasă la noi, se obișnuia să se dea cu pumnii în pereți sau să zboare prin încăperi diverse obiecte cu toată forța”, continuă ea, referindu-se la certurile frecvente dintre tatăl și fratele ei.

Când avea doar 6 ani, Mariah a avut curajul de a cere ajutorul unui vecin în timpul unei bătăi violente la care mama ei era supusă. Poliția a intervenit, iar un ofițer a declarat că „e un adevărat miracol dacă acest copil supraviețuiește în familia asta!”. Deși a supraviețuit, traumele din copilărie au lăsat urme adânci în sufletul ei.

„Nu puteam să vorbesc cu nimeni care nu era controlat de Tommy"

Mariah Carey

În 1993, la vârsta de 23 de ani, Mariah s-a căsătorit cu Tommy Mottola, șeful Sony Music, care era cu 20 de ani mai în vârstă decât ea. Căsătoria a fost marcată de control și restricții. „Multă lume s-a întrebat de ce m-am mărit cu Tommy, dar nimeni nu și-a pus întrebarea asta mai mult decât mine... Pur și simplu, nu vedeam nicio altă scăpare. Nu știam ce altceva puteam face”, a explicat artista, citată de clickpentrufemei.

În această căsnicie, Mariah s-a simțit constrânsă. „Nu puteam să vorbesc cu nimeni care nu era controlat de Tommy. Nu aveam voie să ies din casă și să fac ceva cu altcineva. Nici măcar în propria casă nu mă puteam mișca în voie”, a adăugat ea. De asemenea, a menționat că avea ascunsă în casă o valiză pregătită pentru a fugi în cazul în care situația ar fi devenit insuportabilă.

Cum a reușit artista să iasă din căsnicia ei toxică

În mijlocul anilor ’90, Mariah l-a întâlnit pe sportivul Derek Jeter, cu care a avut o aventură scurtă, dar plină de intensitate. Această relație i-a oferit vedetei imboldul necesar pentru a ieși din căsnicia toxică. În 1997, Mariah Carey a avut curajul de a depune actele de divorț, punând astfel capăt unei perioade întunecate din viața ei.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Artista celebră care a făcut dezvăluiri dureroase din prima căsnicie: „Nu aveam voie nici măcar să ies din casă!”

Mariah Carey, una dintre cele mai de succes cântărețe din istoria muzicii, a trăit o viață plină de realizări artistice, dar și de traume emoționale profunde. De la debutul său în 1990, a avut nu mai puțin de 19 piese care au ajuns pe primul loc în clasamentele Billboard, stabilind un record pentru

Recunoști actrița faimoasă din imagine? Iubita lui Victor Rebenciug în filme dispare de pe micul ecran în 1980

Cândva, era una dintre cele mai apreciate și populare actrițe din țara noastră, dar la un moment dat, aproape peste noapte, a dispărut complet de pe ecranele din țara noastră.

„Mulțumim bunului Dumnezeu” Maria Ciobanu, momente de panică după ce s-a întors în România. Ce a pățit soțul artistei

Maria Ciobanu a trecut recent prin momente de panică. La scurt timp după întoarcerea în România, soțul ei a suferit un accident. Întreaga familie a fost îngrijorată de starea lui de sănătate.

A existat o rivalitate între Doina și Dan Spătaru? „Zarurile au fost aruncate”. Ce grad de rudenie aveau, de fapt

Doina Spătaru ne-a făcut dezvăluiri despre Dan Spătaru, la 20 de ani de la decesul artistului: „Ne-am cunoscut la TVR”

De ce Andreea Bălan și tatăl său nu-și vorbeau de zeci de ani: „Îmi trăgea câteva palme”. Motivul pentru care artista a fugit de acasă, la 18 ani + Cele mai mari scandaluri tată-fiică

Miercuri, 16 octombrie, Andreea Bălan i-a emoționat pe fanii prezenți la concertul său „Povestea sufletului meu”, de la Sala Palatului. Artista și tatăl ei, Săndel Bălan, autorul pieselor trupei Andre, au cântat împreună piesa „Flori de tei”, după mulți ani în care nu și-au vorbit.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.