ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Horoscop 28 noiembrie 2022. Cine sunt nativii care vor avea parte de succes

27 November 2022 at 21:59
image

Horoscopul zilei de luni, 28 noiembrie 2022. Se anunță un început de săptămână cu provocări pentru multe zodii, dar vor fi și părți bune. Citește continuarea și vezi ce ți-au pregătit astrele! 

Berbec

O zi perfectă pentru lărgirea orizonturilor. Te simți liber și nonconformist, dornic să interacționezi cu acei oameni sau grupuri cu care împărtășești aceleași aspirații și obiective. Te poți implica într-un proiect sau activitate de grup sau faci un plan de călătorie cu un prieten. Pe seară o chestiune financiară te ia prin surprindere.

Taur

Ești sigur și încrezător în tine, iar dacă îți asumi anumite sarcini sau responsabilități profesionale, le vei duce la capăt cu succes. Modul în care ești perceput de ceilalți contează pentru tine și ești dornic să te pui mai mult în valoare. Dacă cineva încearcă să-ți impună ceva, vei reacționa pe loc.

Gemeni

Întâlnirile sau discuțiile de astăzi sunt benefice și îți deschid noi orizonturi iar tu ești deschis către soluții și metode noi. Ai o atitudine cooperantă și armonioasă fapt care îți facilitează interacțiunea cu ceilalți. Dacă ești angrenat într-o cercetare sau un studiu anume, poți face progrese semnificative. Evită orice te-ar putea agita înainte de culcare.

Rac

Ești focusat pe tot felul de analize sau calcule fie personale fie financiare și cauți să planifici totul cu mare grijă. Vrei să te asiguri că ai resursele necesare pentru a-ți achita diverse datorii sau cheltuieli într-un mod cât mai eficient. Dacă poți să și economisești ceva ar fi de minune. Pe seară o discuție cu cineva te poate neliniști un pic.

Leu

Nevoia de cooperare cu celălalt este amplificată iar dacă ești angrenat într-un proiect sau o activitate de grup, poți face progrese avantajoase. Te pui mai ușor în evidență și pe plan social întrucât știi exact cum să te faci plăcut și admirat. Pe seară atitudinea cuiva te deranjează vizibil.

Fecioară

Ai spor și reușită în tot ce-ți propui să realizezi și cauți să faci totul cât mai bine posibil. Deși ai de planificat o groază de chestii fie de natură profesională fie domestică, se pare că deții bagheta magică alături de care le poți pune pe toate la locul lor. Însă pe seară o veste neașteptată mai adaugă ceva pe listă.

Balanță

Astăzi ești creativă, romantică, nonconformistă! Poți să socializezi cu multă ușurință și te lași ușor angrenată în interacțiunile cu acei oameni care au obiective sau hobby-uri asemănătoare cu ale tale. O zi potrivită pentru activități cu persoana iubită, chiar dacă pe seară ceva anume te nemulțumește un pic.

Scorpion

Astăzi ești mai introvertit și mai atent la interior decât la exterior. Cauți confortul propriului cămin sau al acelor oameni în prezența cărora te simți familiar și în siguranță. Te analizezi cu atenție și cauți să vezi cum poți schimba anumite lucruri pentru a te pune mai bine în evidență. Pe seară devii mai neliniștit.

Săgetător

O zi activă atât fizic cât și intelectual însă este bine să nu te împarți în prea multe direcții! Ești deschis și flexibil la ideile și schimburile de experiență cu cei din mediul înconjurător întrucât consideri că acestea îți pot susține personalitatea. O zi care favorizează comunicarea de orice natură, schimburile și negocierile.

Capricorn

Astăzi reușești să-ți folosești toate resursele pe care le ai la dispoziție, timpul, banii și efortul într-un mod practic și eficient. Ești flexibil în abordare și cauți să descoperi soluțiile cele mai rapide și mai facile. Necesitatea unor cheltuieli devine urgentă pe seară, fapt care nu te încântă neapărat.

Vărsător

Cu luna în propriul tău semn ești asertiv și dornic de schimbare. O conversație sau prezența unui prieten îți dă mai multă încredere în tine, întrucât te susține într-un proiect important pentru tine. Ce te nemulțumește vine din zona căminului unde ceva sau cineva nu este în asentimentul tău.

Pești

Astăzi preferi să analizezi sau să coordonezi lucrurile din spatele scenei, ți se pare că în felul acesta ai mai multă libertate. Poți să întreprinzi o cercetare sau te documentezi asupra unor chestiuni personale sau profesionale. O veste neașteptată pe seară pare să apese un punct sensibil pentru tine.

articolul original.

Horoscop 27 noiembrie 2022. Lista nativilor care vor fi avantajați de astre

26 November 2022 at 21:59
image

Horoscopul zilei de 27 noiembrie 2022. Se anunță schimbări majore pentru zodii, beneficii, rezultate mult așteptate, dar și relații noi în peisaj. Vezi ce ți-au pregătit astrele pentru duminica aceasta.

Berbec

Poți experimenta o adevărată revelație în urma unei întâlniri cu o persoană cu o anumită putere socială sau chiar spirituală însă ai nevoie să nu te grăbești în a trage concluzii. Ești susținut în a privi în profunzime în interiorul tău și a scoate de acolo cele mai prețioase resurse, realizând că ele îți sunt oricând la dispoziție.

Taur

Un sfat, o ghidare sau o consiliere din partea cuiva poate avea un real impact asupra ta ajutând-te să schimbi ceva în perspectivă asupra vieții. Poate fi acel imbold de care aveai nevoie pentru a demara o activitate sau un proiect foarte important pentru tine. O persoană din cercul tău de cunoștințe joacă un rol cheie!

Gemeni

O zi intensă și cu analize profunde, transformatoare! Când te afli pe calea potrivită, toate lucrurile se aranjează de la sine. Astăzi ai șansa să înțelegi mai clar o anumită direcție personală sau profesională în care ai investit până acum întrucât vezi rezultatele ei iar aceste rezultate îți dau un sentiment de încredere și reușită.

Rac

Realizezi că interacțiunea cu o anumită persoană, un parteneriat sau o alianță anume te susțin într-un mod puternic și profund ajutându-te să-ți atingi scopurile. Simți că prezența celuilalt te împuternicește iar tu ai mai mult elan și energie în a investi în ce este important pentru tine. O zi pentru o întâlnire de cuplu reușită.

Leu

Sfatul cuiva sau o descoperire în materie de sănătate poate să reprezinte acea informație esențială pe care o așteptai demult. Realizezi că ai atât inspirația cât și eficiența necesară de a-ți structura stilul de viață astfel încât să fie unul sănătos și echilibrat. Tot ce rămâne de făcut este să reușești să-ți păstrezi focusul și perseverența.

Fecioara

O conversație profundă cu cineva, un partener de cuplu sau chiar cu propriul copil te ajută să conștientizezi că legătura dintre voi este mai puternică decât realizezi. Ceva sau cineva anume te face să te simți deosebit. Dacă în schimb te decizi să inviți în oraș o persoană de care te simți atras, poți rămâne surprins de compatibilitatea fizică și intelectuală dintre voi.

Balanța

Poți avea o revelație în privința unor chestiuni emoționale mai vechi, poate experiențe din familie sau chiar propria copilărie. Ești pregătită să le înțelegi mai profund, conștientizând ca datorită lor poți să fii persoana care ești acum în prezent, una mai sigură și mai responsabilă de tine.

Scorpion

Un schimb de idei sau de experiență cu cineva are un puternic impact asupra ta, ajutându-te să-ți clarifici anumite idei sau perspective de cum să progresezi într-o direcție importantă pentru tine. Poate să fie un moment prielnic pentru a face o excursie, a vizita un loc deosebit sau a asculta un video motivațional.

Săgetător

O discuție pe marginea unei chestiuni financiare te ajută să vezi lucrurile într-o altă lumină, mai bună și mai constructivă. Dacă ești dispus să te organizezi mai bine în anumite privințe, realizezi că este loc de o îmbunătățire semnificativă. O zi favorabilă și dintr-o perspectivă relațională, deoarece ești mai determinat și mai încrezător în tine.

Capricorn

O discuție cu cineva apropiat, un mesaj, o postare îți oferă ocazia să-ți exprimi punctul de vedere într-un mod ferm și totuși profund, având șansa să cunoști și altă latură a ființei tale. Odată cu această deschidere apare o conștientizare și o vindecare care te ajută să privești lucrurile și din altă perspectivă. Dacă ai un mesaj de transmis acesta este momentul potrivit!

Vărsător

Realizezi că ai ajuns în acel punct în care știi exact cum să-ți utilizezi experiența de viață și resursele interioare pentru a putea progresa într-o direcție importantă pentru tine, profesională sau financiară. O zi în care analizezi din umbră anumite lucruri sau aspecte însă cu mai multă siguranță și încredere în propria ta valoare.

Pești

O conexiune cu cineva, un prieten, un ghid, un maestru are un impact transformator asupra ta întrucât te mobilizează și-ți amplifică viziunea și încrederea în tine. Îți reamintește de propriul potențial, de scopul și rolul unor experiențe care te-au ajutat să ajungi în punctul în care ești astăzi. Secretul va fi să crezi și tu în acest lucru, lăsând la o parte anumite temeri sau insecurități.

articolul original.

Horoscop 26 noiembrie 2022. Nativii zodiei vărsător încep ziua cu o dispoziție mai introvertită și mai retrasă

25 November 2022 at 21:59
image

Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2022, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. O zi cu mai multă responsabilitate și asumare pentru nativii zodiei berbec.

Berbec

O zi cu mai multă responsabilitate și asumare, ești mai serios și ai o putere mai mare de control asupra reacțiilor tale chiar dacă pe alocuri pot exista situații care te deranjează. Însă dacă cineva încerca să-și impună în vreun fel autoritatea asupra ta, nu eziți să te poziționezi corespunzător. O discuție cu cineva pe seară poate să fie avantajoasă financiar.

Taur

Profită de ziua de astăzi pentru a-ți lărgi orizontul cunoașterii fie printr-o lectură interesantă fie printr-o drumeție. Dacă ai chef, poți face o vizită la un muzeu sau poți participa la un curs de dezvoltare. O discuție cu un profesor sau ghid poate să scoată ceva sensibil la suprafață, o informație care te va ajuta totuși să te cunoști mai bine.

Gemeni

Ești mai serios și mai angrenat în tot felul de analize personale sau financiare și realizezi că ai nevoie să schimbi abordarea dacă vrei mai multă libertate, independență sau timp pentru tine. Trebuie să găsești un echilibru între angajamentul tău față de muncă sau anumite sarcini cu nevoia de a te relaxa sau bucura de prietenii sau hobby-urile tale.

Rac

Chiar dacă tu îți dorești mai mult timp în compania partenerului său aveți în plan o ieșire undeva, pot exista sarcini sau responsabilități fie personale fie profesionale care va ocupa întreaga zi. Realizezi că-ți este greu să te sustragi de la ele însă pe seară o propunere neașteptată din partea cuiva te face să-ți eliberezi programul.

Leu

O zi în care îți propui să te ocupi de organizarea unor chestiuni casnice sau profesionale, ești mai practic și atent la detalii. Te mobilizezi în privința unei probleme de sănătate, însă dacă preferi să cauți pe cont propriu anumite răspunsuri, informațiile descoperite pot să te pună pe gânduri. Pe seară realizezi că ai la cine să apelezi pentru un sfat profesionist.

Fecioara

Deși tu ești foarte organizat și ai planificat totul pentru ziua de astăzi, nevoile urgente sau dorințele propriului copil devin prioritare. Sau dacă aveai în plan să te relaxezi mai mult astăzi, anumite angajamente te forțează să îți modifici planurile. Pe seară însă devii creativ și inventiv căutând o variantă să faci ceva și pentru tine.

Balanța

Ești poate mai retrasă și mai introvertită astăzi. Preferi confortul propriului cămin sau al familiei și cauți să te organizezi mai bine cu anumite chestiuni domestice sau casnice. Nu simți să iei contact cu exteriorul însă dacă te gândești mai bine, s-ar putea să fie mai mult decât binevenit. Pe seară descoperi o soluție de a rezolva mai rapid o situație.

Scorpion

Ești dinamic fizic și intelectual. Chiar dacă îți propui să faci acele drumuri sau cumpărături de care nu ai avut timp pe parcursul săptămânii, încearcă totuși să proritizezi astfel încât să-ți rămână timp și pentru tine. Pe seară o propunere supriză din partea partenerului de a participa la un spectacol vine la momentul oportun.

Săgetător

Dacă te hotărăști să inviți în oraș o persoană de care îți place, interacțiunea cu aceasta îți poate ridica semne de întrebare în privința abilității tale de a te deschide emoțional. Poate să fie o șansă minunată de a realiza că ai nevoie să fii mai autentic în manifestarea sentimentelor și exact această autenticitate îți va oferi o mai mare încredere în tine.

Capricorn

Cu luna în propriul tău semn ești determinat în privința unor schimbări pe care ai vrea să le faci însă anumite chestiuni emoționale, poate un dubiu sau o nesiguranță interioară te pot ține pe loc. Ai șansa să descoperi mai multe despre tine dacă ești sincer și dispus să lucrezi cu tine iar tot ceea ce descoperi te ajută să devii mai curajos.

Vărsător

Începi ziua cu o dispoziție mai introvertită și mai retrasă. Discuția cu cineva din anturajul apropiat sau o introspecție pe care o faci scoate la iveală chestiuni mai sensibile însă dacă ești dispus să te uiți în acea direcție s-ar putea să ai parte de o adevărată conștientizare. Închei ziua mult mai atent și mai conștient de tine.

Pești

Un plan de a ieși cu prietenii, o activitate de grup sau chiar o călătorie pe care ai planificat-o pot să nu decurgă exact așa cum ți-ai propus fapt care te provoacă să devii mai inventiv în privința unei variante alternative. Sfatul sau propunerea cuiva poate să salveze situația, fapt care te ajută să te binedispui.

articolul original.

Horoscop 15 noiembrie 2022. Cine sunt nativii dezavantajați în plan relațional

14 November 2022 at 21:59
image

Horoscop 15 noiembrie 2022. Iată previziunile pentru ziua de marți!

Berbec

O situație imprevizibilă poate să genereze neînțelegeri sau conflicte fie într-o relație romantică fie vis a vis de un proiect important pentru tine. Lipsa de disponibilitate afectivă a unuia dintre parteneri sau lipsa de fonduri pentru susținerea proiectului lasă de dorit. Va trebui să devii creativ în găsirea unor soluții.

Taur

Poți fi foarte subiectiv în atitudine însă determinat în a-ți apăra interesele și dorințele cu multă îndârjire atunci când cineva pare să nu le respecte sau să încearcă să te restricționeze într-un anume fel. Această situație te poate deranja destul de tare forțându-te să renunți la calmul care te caracterizează în mod normal.

Gemeni

O discuție cu cineva se poate transforma într-o adevărată luptă de idei deoarece chestii sensibile pot ieși la suprafață. Evita să rămâi blocat în această situație și caută să gândești clar și să vezi ce este mai important pentru tine. Fii mai precaut și mai atent în modul în care conduci astăzi.

Rac

O chestiune neprevăzută îți peste cap anumite planuri sau aranjamente financiare pe care mizai. Caută să vezi ce soluții de back up există, s-ar putea ca sfatul cuiva să-ți fie de folos. Fii precaut cu cheltuielile sau investițiile pe care le faci astăzi, asigură-te că le faci în cunoștință de cauză și nu te grăbești.

Leu

Interacțiunea într-o relație de parteneriat, indiferent de natura lui atinge un apogeu întrucât chestiuni neprevăzute își fac apariția îngreunând tentativele de a se ajunge la un acord amiabil. Încearcă totuși să-ți păstrezi discernământul și să vezi care ar fi cea mai înțeleaptă mișcare pentru tine.

Fecioara

Într-un proiect de serviciu sau în propriul cămin, chestiuni neprevăzute te pot lua pe nepregătite creând multă presiune asupra ta atât fizică cât și psihică. Ce te poate ajuta este să încerci să comunici cât mai clar fără să te grăbești în a lua anumite decizii și să apelezi la oamenii din jurul tău care te poți susține necondiționat.

Balanța

O relație de prietenie se dovedește a nu fi potrivită ție, fapt care te suprinde mai mult decât neplăcut și te invită să analizezi cu atenție angajamentul tău în acea relație. Evita să te întristezi prea tare, fii conștientă de valoarea ta și ai încredere că atunci când unii oameni pleacă ei fac loc altora mai buni și care te merită cu adevărat.

Scorpion

Ceva anume din atitudinea sau comportamentul celuilalt face imposibilă cooperarea determinându-te să-ți manifești emoțiile într-un mod destul de vizibil, deoarece ești impactat destul de puternic la nivel emoțional. Poți fi tentat să pui capăt acelei relații și să-ți expui punctul de vedere clar și tranșant întrucât meriți mai mult.

Săgetător

În mediul profesional poate apărea o situație urgentă însă părerile cu privire la rezolvarea ei sunt destul de diferite. Dacă cineva va tinde să-ți îngrădească libertatea de exprimare, vei reacționa tranșant și fără prea multă diplomație. Nu ești dispus să tolerezi nici un fel de nedreptate.

Capricorn

Anumite chestiuni imprevizibile ies la iveală într-un parteneriat de cuplu, ceea va antrena discuții care vizează atât fidelitatea unuia dintre parteneri cât și chestiuni financiare. Te-ar ajuta să-ți clarifici foarte bine intențiile înainte de a lua vreo decizie importantă.

Vărsător

Interacțiunea cu partenerul de cuplu este pusă în dificultate de apariția bruscă a unei situații emoționale sau a unei probleme de natură casnică, domestică. Va fi necesară o abordare cât mai matură a situației și eventual cât mai detașată pentru a vedea exact ce este mai bine de făcut.

Pești

O veste sau o notificare neașteptată crează o adevărată presiune sau îngrijorare asupra ta. Este important să eviți gândurile negative și să nu te lași copleșit de emoții. Caută să vezi situația în ansamblul ei și vezi care este următoarea mișcare în direcția rezolvării ei. Ai mai multă grijă la sistemul nervos.

Puteți urmări horoscopul general al lunii noiembrie 2022 aici:

În continuare puteți descoperi ce vă prezic astrele pentru săptămâna 14 – 20 noiembrie 2022, pe plan financiar:

articolul original.

Horoscop 14 Noiembrie 2022. Nativii care vor avea succes pe plan profesional

13 November 2022 at 21:59
image

Horoscop 14 Noiembrie 2022. Ziua de azi va fi una cu multe schimbări pentru majoritatea nativilor. Află ce îţi rezervă astrele!

Berbec

În prima parte a zilei ești mai sensibil și mai introvertit în urma unei discuții cu o persoană mai autoritară. Însă studiezi foarte atent atitudinea celuilalt și intuiești exact cum să pui problema pentru a-ți susține punctul de vedere într-un mod favorabil, fapt care îți amplifică încrederea în sine și te face să te simți mândru de tine.

Taur

Poți fi foarte subiectiv în comunicare riscând să nu vezi o altă perspectivă decât pe a ta. În același timp, ești empatic și conectat puternic la celălalt, fapt care te poate ajuta să înțelegi un aspect mai profund legat de propria ta ființă sau de cel de lângă tine. Fii atent la drumurile pe care le faci și caută să stai mai mult timp cu tine pe seară.

Gemeni

Dacă reușești să-ți depășești anumite insecurități personale sau financiare realizezi că ai forța necesară de a-ți atinge obiectivele. Deții o înțelegere subtilă și intuitivă profundă care te ajută să-ți concretizi anumite obiective într-un mod eficient și productiv. Pe după amiază te poți auzi cu cineva cu care nu ai mai vorbit demult.

Rac

Inițiativa ta într-o anumită privință se poate lovi de refuzul celuilalt fapt care nu va face decât să te ambiționeze și mai tare. Este o zi cu un potențial creativ și artistic de excepție, imaginația și inspirația ta sunt la cote maxime, profită de ele. Pe seară simți să te răsfeți sau să răsfeți pe cineva cu ceva bun.

Leu

Simți că atitudinea sau reproșul cuiva vis-a vis de tine sunt total neîndreptățite, fapt care sensibilizează dar care te îndeamnă să încerci să vezi lucrurile și din altă perspectivă. O discuție cu cineva apropiat îți poate aduce o reală alinare și încurajare iar pe seară reușești să vezi situația de la alt nivel de înțelegere.

Fecioară

Fii precaut în privința unei relații de prietenie, poate interesele nu mai coincid, oricât de implicat ai fi fost în acea relație. Cu un pic de atenție și obiectivitate din partea ta, orice negociere sau tranzacție realizată astăzi are șanse mari de reușită întrucât mergi la țintă cu ceea ce-ți dorești.

Balanța

O chestiune profesională are un impact puternic asupra ta, important este să nu te lași copleșită de emoții. Dacă trebuie să faci ceva ce nu ai mai făcut până acum, ai totală încredere că te vei descurca de minune întrucât reușești să îmbini experiența acumulată cu talentul și creativitatea care te caracterizează.

Scorpion

Refuzul cuiva în a-ți înțelege punctul de vedere te frustrează și pune distanța între tine și celălalt. Sau, poate modul direct în care îți spune un lucru tinde chiar să te rănească. Însă dacă reușești totuși să privești dincolo de această situație, realizezi că sunt oameni și experiențe minunate care te așteaptă. Trebui doar să privești în altă direcție!

Săgetător

S-ar putea să fie nevoie să renunți la un anumit lucru, idee sau gând de care ești atașat dar ideea în sine ți se pare greu de conceput. Însă dacă evaluezi mai profund de atât realizezi că acest proces de eliberare poate să fie cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla. Pe seară te deschizi ușor către noi perspective.

Capricorn

Conversația cu partenerul poate să fie extrem de delicată scoțând la iveală chestiuni de care nu aveai habar și care te impresionează. În virtutea acestor conștientizări, realizezi că sunt multe lucruri asupra cărora ai nevoie să reflectezi. Îți petreci seara fiind angrenat adânc în tot felul de gânduri și analize încercând să găsești o manieră mai pozitivă și mai ușoară de a rezolva lucrurile.

Vărsător

Fie o problemă de sănătate te ia prin suprindere fie o chestiune profesională îți dă bătaie de cap. Indiferent de caz, te străduiești să rezolvi lucrurile cât de bine poți și chiar reușești. Fii atent la interacțiunea cu un coleg de serviciu, asigură-te că este clară și transparentă.

Pești

Fie într-o relație romantică, fie de prietenie cineva te poate dezamăgi sau refuza într-o chestiune importantă pentru tine. Nu este deloc o tragedie întrucât ai o multitudine de resurse sau oameni disponibili care să te ajute sau să te susțină cu ce ai nevoie. Important este să crezi cu putere în acest lucru.

Mai jos veți putea descoperi previziunile legate de relațiile amoroase în săptămâna 7-13 noiembrie:

Iată cum veți sta la capitolul bani și carieră în săptămâna 7-13 noiembrie:

articolul original.

Horoscop 13 noiembrie 2022. Lista zodiilor care vor avea de luat decizii importante

12 November 2022 at 21:59
image

Horoscop 13 noiembrie 2022. Ziua de azi va fi una destul de dificilă pentru majoritatea nativilor. În timp ce unii vor fi concentrați mai mult pe planul profesional, alții vor să rezolve problemele din plan sentimental.

Berbec

O zi cu sensibilitate accentuată dar și cu schimbări bruște de dispoziție. Planul emoțional ia amploare și te determină să vezi lucrurile într-un mod inspirat și imaginativ dar totuși mai puțin practic sau realist. Ești ușor defensiv și nu eviți o confruntare directă dacă cineva încercă să-ți impună ceva.

Taur

O discuție sau o întâlnire cu cineva apropiat, poate chiar un membru al familiei te poate sensibiliza tinzând să iei o atitudine mai dură întrucât ești foarte implicat în această relație. Dacă pleci într-o călătorie asigură-te că ai tot ce-ți trebuie la îndemână și că ești cât mai atent la drum.

Gemeni

Fie exagerezi cu cheltuielile fie dimpotrivă te zgârcești de la ceva ce-ți place foarte mult, poate să fie o zi a extremelor în care controlul tinde să lipsească. Ai grijă și la ce alimente consumi, s-ar putea că nu toate să fie cele mai potrivite chiar dacă simțurile tale sunt mai mult decât încântate.

Rac

Nu este indicat că cineva să încerce să te contrazică astăzi deși s-ar putea găsi câteva persoane dornice să riște. Pe cât ești de ferm în anumite direcții pe atât ești de instabil ca și dispoziție emoțională. Orice te sensibilizează și te mobilizează în același timp, important este să fii sincer cu tine și să eviți șantajul emoțional.

Leu

Nu lua decizii importante mizând pe stările sau emoțiile pe care le simți astăzi, multe dintre ele pot fi exagerate și lipsite de claritate. Anumite lucruri te pot surprinde sau ești tentat să acționezi pe loc în anumite situații, însă înainte de a o face, ia o pauză, respiră profund și gândește-te care ar fi cea mai înțeleaptă mișcare, nu cea mai rapidă.

Fecioară

A știi cât și cum este mai bine să ajuți devine o adevărată artă iar tu știi mai bine decât oricine acest lucru. Te poți simți dezamăgit atunci când efortul sau ajutorul tău nu au fost înțelese sau apreciate însă ai șansa de a învăța o lecție importantă. Încrederea într-o relație de prietenie îți este testată!

Balanță

O zi în care, în ciuda diplomației care te caracterizează, va fi mai greu să-ți ascunzi emoțiile atunci când cineva apropiat incearcă să-și impună punctul de vedere asupra ta. Deși te simți neindreptatită și vulnerabilizată de această atitudine, vei rămâne fermă pe poziție, întrucât ai ajuns în acel punct în care știi că poți și meriți mai mult de atât.

Scorpion

Într-o conversație cu cineva apropiat, pot fi atinse subiecte sensibile și delicate pentru tine întrucât ceva neașteptat iese la iveală, fapt care te poate enerva și agita, poate mai mult decât este cazul. Poate vezi o postare sau citești un mesaj din partea unei persoane de care te simți atras care te face să conștientizezi un adevăr pe care nu vrei să-l accepți.

Săgetător

O discuție profundă care vizează angajamentul într-o relație sentimentală scoate la iveală chestiuni delicate care pun la îndoială stabilitatea acelei relații. În cazul unor discuții de natură financiară, perspectivele pot fi diferite deoarece sistemul de valori e diferit și fiecare prețuiește altceva. O abordare diferită decât până acum ar da rezultate.

Capricorn

O schimbare bruscă de atitudine sau de abordare poate să-l suprindă brusc pe cel de lângă tine și nu neapărat într-un sens tocmai plăcut. Evident, pot apărea neînțelegeri și tensiuni întrucât cerințele celuilalt se pot confrunta cu o anumită reticență sau împotrivire din partea ta deoarece nu le consideri îndreptățite. Poți găsi soluția potrivită pentru ameliorarea situației.

Vărsător

Fii mai atent la starea ta de sănătate astăzi și la ceea ce consumi. Poate anumite sarcini sau responsabilități par să fie mai mult decât poți duce iar tu te incăpătânezi să faci lucrurile de unul singur. Încearcă să apelezi la ajutorul celor apropiați care vor fi mai mult decât bucuroși să-ți ofere suportul necesar.

Pești

O veste sau un mesaj total neașteptate din partea cuiva poate să aibă un impact puternic asupra ta făcându-te să te indoiești de anumite lucruri. Da, poate nu toată lumea îți agrează opiniile sau îți admiră talentul, dar asta nu înseamnă că nu tu ești bun pe ceea ce faci. Ai mai multă încredere în ceea te face unic! Frumusețea vieții constă în diversitatea ei iar cei care nu te plac sunt liberi să privească în altă direcție.

Mai jos veți putea descoperi previziunile legate de relațiile amoroase în săptămâna 7-13 noiembrie:

Iată cum veți sta la capitolul bani și carieră în săptămâna 7-13 noiembrie:

articolul original.

Horoscop 12 noiembrie 2022. Lista zodiilor care se vor face remarcate la locul de muncă

11 November 2022 at 21:59
image

Horoscop 12 noiembrie 2022. Astăzi este o zi benefică din punct de vedere financiar. Află lista zodiilor care se vor face remarcate la locul de muncă.

Berbec

Astăzi ești mai retras și mai conectat la tine, la emoțiile tale și la ce se află în jurul tău, de aceea căminul sau mediul familial reprezintă cadrul perfect în care te poți simți în siguranță. Ești mai sensibil la energiile din jur dar și mai inspirat, poți medita asupra unor lucruri sau poți fi cu totul absorbit de universul fantastic al unui joc foarte incitant.

Taur

Poți fi un pic mai subiectiv în interacțiunea cu cei din anturajul apropiat dar și mai grijuliu cu nevoile și dorințele lor. În relația cu un frate sau o soră vei încerca să oferi sustinerea necesară. Ai șansa să petreci un timp de calitate în compania unor prieteni participând împreună la un spectacol sau un concert deosebit.

Gemeni

Simți nevoia să te bucuri de un mediu familiar, o companie plăcută, o mâncare delicioasă, cauți să te răsfeți cu tot ce-ți place. Ești mulțumit de rezultatele muncii tale și ești dornic să împărți și cu ceilalți, iar dacă muncă ta este de natură creativă, poți face o postare inspirată pentru a te conecta mai bine și cu cei din mediul online.

Rac

Cu luna în propriul tău semn, astăzi ești mai schimbătoare, mai sociabilă dar și mai sensibilă. Poate să fie o zi perfectă pentru activități sau proiecte artistice care te pun în valoare, pentru participarea la un spectacol dar și pentru o întâlnire romatică. Există o conexiune minunată între parteneri care nu are nevoie nici măcar de cuvinte.

Leu

Azi poți fi un pic mai izolat sau mai retras, angrenat în tot felul de analize interioare. O discuție de suflet cu cineva te face să capeți mai multă încredere în tine. Te poți decide să faci niște modificări în jurul tău eliminând lucrurile care nu-ți mai folosesc. O zi perfectă pentru introspecție sau meditație.

Fecioară

O zi cu multă interacțiune pe plan social. Ești preocupat de diverse domenii, te poți întâlni cu un grup de prieteni, te oferi să ajuți pe cineva cu un proiect. Indiferent de caz, ai șansa să-ți pui în valoare abilitătile de comunicare și să-ți faci relații utile întrucât intuiești nevoile celuilalt înainte că el să știe ce are cu adevărat nevoie.

Balanță

Poți fi destul de populară și vizibilă astăzi și poți avea succes în afaceri sau tranzacții comerciale. Indiferent de mediul în care te găsești, profesional sau social te faci remarcată prin talentul sau aptitudinile tale. Poți suprinde prin spiritul de observație și atenția la chestiuni de detaliu.

Scorpion

Azi simți nevoia de mai multă libertate sau independență, de a face o călătorie sau de a studia un domeniu de interes pentru tine. Poți să fii un pic mai filozof în abordare căutând să vezi lucrurile dintr-o perspectivă mai înaltă. Dacă te decizi să inviți pe cineva la o plimbare sau la un spectacol, compania respectivă va fi mai mult decât plăcută.

Săgetător

Ești agrenat în diverse analize personale sau financiare, ai o emotivitate accentuată dar pe care încerci să o ascunzi de ceilalți preferând să întorci lucrurile pe toate părtile. Dacă te uiți pe un vechi album de familie sau rememorezi anumite experiențe din copilărie, lucruri frumoase ies la suprafață dar care te sensibilizează.

Capricorn

Dacă participi astăzi la un eveniment social, monden sau iei masa cu un asociat de business, ai toate șansele să te faci plăcut și remarcat câștigând susținerea celuilalt. Dacă însă petreci ziua cu partenerul de cuplu, dai dovadă de mai multă apropiere și înțelegere față de nevoile celuilalt.

Vărsător

Ești angrenat în chestiuni de natură practică, administrativă, poate aranjezi anumite lucruri în propria casă pentru a-ți asigura un confort mai bun. Ești atent și grijuliu cu cei din jurul tău și dai dovadă de o ingeniozitate cu anumite achiziții pe care le faci.

Pești

Astăzi poți simti nevoia să te relaxezi, să profiți de un hobby, să faci o plimbare pe marginea unei ape, să participi la un curs de artă fotografică, este ziua perfectă pentru așa ceva. Dacă lucrezi într-un domeniu artistic imaginația și viziunea ta sunt la cote maxime, ești în elementul tău.

Mai jos veți putea descoperi previziunile legate de relațiile amoroase în săptămâna 7-13 noiembrie:

Iată cum veți sta la capitolul bani și carieră în săptămâna 7-13 noiembrie:

articolul original.

Horoscop 11 noiembrie 2022. Nativii care vor face schimbări majore

10 November 2022 at 21:59
image

Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Află ce îți rezervă astrele. Unii nativi vor face schimbări majore.

Berbec

Îți va fi destul de greu să eviți un conflict verbal cu cineva apropiat ție întrucât atingeți un subiect sensibil pentru amândoi. În interacțiunea cu o instituie de stat vis-a vis de un proiect, un credit sau un business, lucrurile pot să nu iasă cum îți dorești. Nu este cea mai bună zi pentru a insistă asupra subiectului.

Taur

Atitudinea și modul cuiva de a pune problema, poate să fie cineva din mediul în care lucrezi pare să-ți creez un real disconfort, deoarece tinde să te subevalueze diminuându-ți meritele. Însă vei reacționa prompt și pe măsură! Ce poți face este să nu uiți că tu ai deja alte planuri!

Gemeni

Azi ești nervos și agitat și rișți să intri în conflict cu oricine încearcă să te contrazică. Ai atins o limita în privința unor presiuni sau sarcini la care te-ai angajat și care par să te copleșească. Ai mai multă grijă de sănătatea și sistemul tău nervos și caută soluții pentru îmbunătățirea situației.

Rac

În urmă unor discuții cu partenerul de cuplu, chestiuni sensibile mai vechi, nerezolvate ies la suprafață care îți vor amplifică reactivitatea. Chiar dacă te simți rănit sau trădat, încearcă să nu exagerezi lucrurile făcându-ți scenarii în cap ci mai degrabă retrage-te în liniște și analizează în profunzime lucrurile. Cu siguranță te va ajută mai mult.

Leu

Fie cineva nu-ți recunoaște meritele sau efortul depus la locul de muncă, fie nu găsești suportul emoțional pe care-l cauți într-un prieten, fie cineva îți limitează libertatea de mișcare sau comunicare – indiferent de caz, simți că ești singur pe câmpul de lupta. Ia o pauză, respiră adânc și adu-ți aminte că în anumite cazuri, lipsa acțiunii este cea mai bună acțiune!

Fecioara

Anumite întârzieri, blocaje, probleme vis a vis de un proiect de muncă sau în chestiuni de natură administrativă în propria casă pot crea un mediu tensionat care te va face să-ți ascunzi cu greu emoțiile, în ciuda faptului că ești o persoană destul de rezervată și privată. Caută suportul și susținerea partenerului de cuplu!

Balanță

Dacă ești într-o dispută filozofică cu cineva nu insistă să-ți impui punctul de vedere deoarece perspectivele pot fi extrem de diferite. Nu te repezi în a demonstra cuiva propriul tău adevăr atâta timp cât celălalt nu poate să-l înțeleagă. Investește mai mult timp în acele activități care te liniștesc și te împlinesc, profită de începutul de weekend!

Scorpion

Când calculele sau dorințele tale, oricât de puternice ar fi nu sunt împărtășite de celălalt, nu sunt foarte multe lucruri de făcut decât să accepți situația. Pe de altă parte dacă ai reuși să-ți reorientezi atenția către ce se află în jurul tău, s-ar putea să realizezi că sunt persoane dornice să te aibă în preajma lor.

Săgetător

Sunt posibile conflicte în relația de cuplu cât și în orice fel de negocieri sau tratative, nu este o zi bună pentru încheierea unui acord sau alianțe. Fii selectiv cu oamenii din jurul tău și caută doar acele medii sau informații benefice pentru tine.Nu uită că deseori devenim suma oamenilor cu care ne înconjurăm, așadar alege-i cu grijă!

Capricorn

O situație conflictuală în relația cu colegii vis-a vis de un proiect de muncă poate să-ți creeze destui nervi și agitație. Între a face doar cum crezi tu că este bine sau a proceda doar după regulile altora, la mijloc între acestea două s-ar putea să mai fie o varianta, care le îmbină pe amândouă cu un pic de flexibilitate. Nu uită că ești un adevărat strateg!

Vărsător

Fii atent cu cheltuielile pe care le efectuezi astăzi, chiar dacă presiunile care vin din partea copilului sau a persoanei iubite sunt considerabile. Evita conflictul cu oricare dintre aceștia, nu te grăbi în a le împlini dorințele ci mai degrabă vezi ce este cu adevărat important. Dacă practici vreun sport anume, nu încerca ceva mai riscant decât până acum!

Pești

Relația cu cineva din propria ta familie sau discuții vizând casă sau spațiul în care locuiești sunt posibile astăzi creându-ți o puternică stare de agitație interioară. Simți de parcă locul potrivit ar fi în altă parte. Ia o pauză, respiră adânc, închide ochii și vezi care este locul care ți-ar oferi pacea pe care o cauți!

Mai jos veți putea descoperi previziunile legate de relațiile amoroase în săptămâna 7-13 noiembrie:

Iată cum veți sta la capitolul bani și carieră în săptămâna 7-13 noiembrie:

articolul original.

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 6 – 12 noiembrie. Capricornii primesc de la Univers un frumos cadou în plan personal (VIDEO)

5 November 2022 at 16:22
image

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 6 – 12 noiembrie 2022.

Alina Bădic, horoscop pentru săptămâna 6 – 12 noiembrie

„Încă ne aflăm în perioada portal, încă primim mesaje importante din Univers… mesaje pe care ar trebui să le decripăm cât mai repede. Saturn afectat de planetele din Scorpion, la rândul lor agresate de Uranus în semn opus, perioada lui ”totul sau nimic”. Cum vi se pare acest lucru? Universul întinde mai multe baghete magice către noi cu diverse energii… Depinde de noi ce alegem”, a afirmat Alina Bădic, în debutul emisiunii „360 de grade”.

Berbec

E foarte important ca Berbecii să înțeleagă cam ultimele mesaje divine, cam ce ar dori Universul de la ei. Se găsesc într-o impostază în care trebuie să optimizeze anumite situații, activități, proiecte, să-și sporească factorul de noroc. Trebuie să vadă unde-și dorește Universul să-i ajute și chiar i-ar ajuta dacă s-ar ocupa și ei de situația respectivă. Cam tot ce vor face va fi încununat de noroc, deci nu le lipsește decât puțin entuziasm, optimist și să indentifice acele activități care le fac plăcere. Deci e bine să nu activeze în domenii în care nu se simt confortabil.

Taur

Eclipsa de Lună de pe 8 noiembrie e un fenomen extraordinar de relevant pentru Tauri. Trebuie să înțeleagă faptul că această Eclipsă îi poate aduce în fața unor reglaje karmice de mare forță. Ar fi imposibil să nu remarce elemente pe care le trăiesc din alte dăți, cu ce persoane se intersectează care pot juca rol de sfătuitor, modele. Taurii, mai mult decât alte zodii, sunt pe post de receptori. Universul s-ar putea să vină cu ceva sugestii ceva mai puțin prietenoase în primă fază, dar poate ar trebui să lase planetele să le arate direcția în care să meargă. Grijă la ce comunică, ce informații oferă.

Gemeni

Pentru Gemeni e o perioadă în care lucrurile nu au turnura neapărat pe care au gândit-o. Trebuie să descopere ceva legat de aspectele de comunicare cu persoanele de la locul de muncă. Identifică lucruri pe care nici nu le credeau posibile. Posibil să aibă interacțiuni cu persoane pe care nici nu le-au observat până acum sau nu le-au remarcat așa cum trebuie. Foarte mulți Gemeni aleg să facă activități care-i recompensează sufletește de o manieră unică, de mare amploare.

Horoscopul pentru fiecare zodie în săptămâna 6 – 12 noiembrie

Rac

Eclipsa le aduce foarte multe beneficii și un soi de mulțumire incredibilă într-o zonă în care în care fie au făcut o speculație financiară, fie n-au știut exact cum evoluează lucrurile. Relațiile le pot aduce foarte multe beneficii. Mulți Raci vor vedea în fața ochilor ceva ce nici măcar nu au crezut, avantaje la care nici nu se gândeau. Pluton le organizează viața într-un mod în care nu îi întrrabă, fapt care s-ar putea să îr deranjeze: sectoare ale vieții suferă transformări pe care ei nu și le doresc, dar Pluton vă obligă să le acceptați. Totuși, Pluton levrea binele.

Leu

Eclipsa e pe axa socialului și a familiei, aici e un mic conflict, vor avea aici o mică revelație. Volumul de muncă e peste medie, sunt câteva persoane în viața lor care le dau tot felul de sarcini, persoane de care depind într-un fel sau altul. Nu prea mai au timp pentru a străluci, pentru a se ocupa de propria persoană. Efortul pentru alții vine pe o karmă de sacrificiu. Eclipsa le va arăta în ce măsură și cum trebuie să împace cele două aspecte.

Fecioară

S-ar putea să existe o călătorie destul de amprentată karmic, în care vor înțelege lucruri importante despre ele sau persoanele importante din viața lor. Discuțiile pe care le poartă în această perioadă sunt de mare forță. Trebuie să înțeleagă cât de important e să le spună celorlalți tot ce au de spus. Lucrurile trebuie comunicate, spuse eficient. Vor obține rezultate Fecioarele care aleg să discute, să negocieze, să interacționeze. Mici conflicte la locul de emuncă, mesajul fiind că trebuie să țină cont de ce li se spune pentru că sunt aspecte karmice.

Alina Bădic a prezentat horoscopul perioadei 6 – 12 noiembrie

Balanță

Eclipsa e extraordinar de puternică și le dă sugestii importante pe zona financiară. Primesc mesaje pe zona achizițiilor, plăcerilor. Universul le poate ieși Balanțelor în întâmpinare și susține exact acolo unde doresc să fie răsfățate. Asta nu înseamnă că sunt fete de descărcările karmice, căci și ele au lucruri de interes. O pesoană dragă le solicită mai mult decât de obicei. S-ar putea să fie nevoie să renunțe un pic la confortul personal pentru a avea grijă de această persoană.

Scorpion

Scorpionii au o perioadă care necesită o atenție extraordinară, profunzime în gândire. Trebuie să înțeleagă exact cum stau lucrurile, nu prea mai au voie să greșească. Trebuie să fie atenți la trăirile lor. Se deblochează o forță în ei, una foarte mare, prin care vor putea accesa tot felul de elemente. S-ar putea să găsească forță să facă ceva în plus, să relaționeze cu mai multă lume, să înceapă un proiect. Prin intermediul anturajului, pot decoperi lucruri de relevanță karmică despre ei.

Săgetător

Săgetărtorii primesc tot felul de marcaje, elemente care vorbesc despre un potențial pe care-l pot folosi de o manieră constructivă. Multe lucruri vin să le demonstreze, să le comunice ceva. Eclipsa s-ar putea să aibă legătură cu o armonizare între ce le place să facă și ce sunt siliți să facă. Mulți Săgetători vor refuza să mai facă lucrui care nu le plac. Pe cât posibil, vor încerca să facă doar ce le face plăcere. Universul le propune anumite secrete, pe care dacă le află, le pot fi de folos. Oamenii din jur pot veni în conflict cu confortul pe care și-l doresc. Rezolvarea problemelor anturajului e o misiune karmică pentru ei.

Horoscopul pentru săptămâna 6 – 12 noiembrie, prezentat de Alina Bădic

Capricorn

Eclipsa sosește cu bucuria de a-și vedea cu ochii efortul în plan sufletesc, în planul iubirii. Pot vedea cu ochii ce au făcut bine. Universul vrea să el ofere un cadou! Nu e unul oarecare, ci unul care vine cu bucurii, bonusuri, pe plan personal. Se bucură de atenția persoanelor la care țin foarte mult. Pot avea o surpriză neașteptată din partea unei persoane dragi.

Vărsător

Eclipsa impactează destul de puternic casa carierei. Vărsătorii trebuie să dea mai mare importanță oricăror descărcări karmice în această zonă. Trebuie să echilibreze zona profesională și s-ar putea să fie nevoie să se implice puțin mai mult. S-ar putea să existe un soi de solicitare la care pe undeva nu s-au așteptat, lucrurile sunt mai alerte. E un moment de alegere deoarece Universul vine cu un soi de conflict pe care-l pune pe tapet sau persoane conflictuale și ei trebuie să ia decizi pentru a minimiza orice urmare negativă.

Pești

Primesc mesaje prin intermediul apropiaților, călătorii karmice, oameni care pot veni dintr-o zonă puțin diferită de cea în care ei locuiesc. Acestea vor aduce mesaje importante pentru sufletul lor. Au cei doi benefici în semnul lor, care se întâlnesc într-o armonie foarte frumoasă zilele acestea cu toate planetele din Scorpion, deci e un moment de mare forță în care parcă plutesc prin Univers într-un mod unic. Se pot întâlni cu tot felul de peisaje astrale cu care sunt foarte confortabili. Zilele acestea sunt pline de substrat emoțional, spiritual, sufletesc pentru Pești.

articolul original.

Marte este în retrograd! Ce înseamnă asta, de fapt?

2 November 2022 at 16:00
image

Timp de mii de ani, oamenii au crezut că Pământul este centrul Universului, iar un fapt surprinzător despre cer a fost mișcarea planetelor. Toate se mișcă într-o direcție, cu excepția faptul că, din când în când, par să se oprească, să se miște puțin înapoi și apoi revin la calea lor normală. Această întoarcere este cunoscută sub denumirea de mișcare retrogradă și nu are nimic de-a face cu semnele zodiacale. Marte este în retrograd începând cu 30 octombrie, așa că e timpul să aflăm ce înseamnă acest lucru.

Unii oameni asociază mișcările retrograde cu puteri mistice care pot afecta negativ viețile oamenilor, dar, ca întreaga astrologie, nu există niciun adevăr aici.

Bietul Mercur este acuzat în mod special pentru multe lucruri care nu se întâmplă din cauza stelelor, ci din cauza oamenilor înșiși, a instituțiilor și a societățile noastre. Dar învinuirea planetelor nu este inofensivă; a da vina pe mișcarea cerească îi face pe oameni să nu-și asume responsabilitatea, atenționează IFL Science.

Ce înseamnă faptul că Marte este în retrograd?

Faptul că este o iluzie optică; aceasta nu este o mișcare reală. Planetele orbitează în jurul Soarelui cu viteze diferite; cu cât sunt mai aproape, cu atât se deplasează mai repede.

Dacă îți imaginezi orbitele ca fiind niște piste de curse concentrice, atunci când să întreacă planeta Marte, va părea că Marte se mișcă înapoi pe măsură ce planeta noastră se mișcă mai repede. După puțin timp, Marte va părea din nou că se deplasează înainte.

Acest lucru se întâmplă la fiecare 26 de luni. Marte a intrat în această mișcare retrogradă duminică, 30 octombrie, și o va continua până pe 12 ianuarie.

Direcția Planetei Roșii

Mult mai interesantă decât direcția presupusă a planetei Marte este forma pe care o va desena pe cer pe parcursul perioadei retrograde, care poate dura multe săptămâni.

Orbitele celor două planete au înclinații ușor diferite, așa că, în funcție de poziția lor, Marte pare să facă o buclă, o formă de „h” sau o formă de „s”.

Efectele planetelor asupra oamenilor sunt neglijabile

De aproximativ 335 de ani, de la publicarea Philosophiæ Naturalis Principia Mathematica, , în 1687, care a stabilit legile de mișcare, gravitație și mișcare planetară și a ajutat la definirea Epocii Rațiunii, se știe că efectele planetelor asupra oamenilor sunt neglijabile.

Conform celei de-a treia legi a lui Newton, fiecare acțiune are o reacție egală și opusă. Efectul lui Marte asupra oamenilor, asupra vieții lor amoroase sau asupra carierei nu există, dar persoanele care doresc să creadă acest lucru trebuie doar să știe că și ele au același efect asupra lui Marte, așa că și Planeta Roșie ar putea da vina pe oameni pentru necazurile ei.

Vă recomandăm să citiți și:

articolul original.

Horoscop lunar noiembrie 2022. Lista nativilor care vor trece prin schimbări majore

30 October 2022 at 15:50
image

Horoscop noiembrie 2022. Eclipsa Totală de Lună din data din Taur își va pune amprenta asupra nativilor. Multe zodii vor face schimbări, după data de 8 noiembrie.

Berbec – Un nou sistem de valori!

Prima parte a lunii se anunță transformatoare pentru tine atât din perspectiva financiară cât și relațională. Eclipsa totală de Luna din Taur din 8 noiembrie te îndeamnă să-ți redefinești propriul sistem de valori, să descoperi metode noi și flexibile de a-ți gestiona resursele și să cântărești cu atenție semnificația unor anagajamente relaționale. Noi perspective, mai multă libertate și spontaneitate te așteaptă din a două parte a lunii.

Taur – Schimbări radicale în parteneriate!

O luna în care vei capătă o altă viziune asupra noțiunii de parteneriat și care-ți va deschide noi perspective de creștere. Eclipsa totală de Luna din propriul tău semn din 8 noiembrie te va ajută să conștientizezi care sunt acele relații sau colaborări potrivite ție și care au nevoie să fie încheiate. În a două parte a lunii, profunzimea și analiză de care dai dovadă te vor susține în a te deschide către perspective financiare noi și avantajoase.

Gemeni – Schimbări imprevizibile!

Începi luna conectat și profund focusat pe latura materială și practică a vieții dar și pe îmbunătățirea eficienței și productivității în muncă realizată. Eclipsa totală de Luna din Taur din 8 noiembrie aduce schimbări imprevizibile în viață ta, forțându-te să te repoziționezi vis-a vis de orice fel de situație care pare să creeze o presiune prea mare în viață ta. A două parte a lunii, anumite alianțe și asocieri vor capătă importantă.

Rac – Adevăruri eliberatoare!

În ciuda dorinței de mai multă conexiune, apropiere sau implicare în acele relații sau proiecte semnificative pentru tine din prima parte a lunii, Eclipsa de luna din Taur din 8 noiembrie te va confruntă cu realitatea unor situații sau relații de care ai nevoie să te eliberezi. Din a două parte a lunii, vei deveni mai practic în abordare căutând să-ți organizezi viață într-un mod cât mai asumat dar și cu mai multă satisfacție și împlinire.

Leu – Un cadru fizic și emoțional mai sigur!

Stabilitatea și securitatea ta fizică și emoțională dar și a familiei tale sunt în centrul atenției, ceea ce poate antrena reale modificări în spațiul în care locuiești. Însă Eclipsa totală de Luna din Taur din 8 noiembrie va scoate la suprafață într-un mod direct și tranșant orice fel de persoană, mediu sau relație care îți amenință această stabilitate fortandu-te să te repoziționezi. A două parte a lunii vine cu perspective mult mai pozitive scoțând la iveală unicitatea și creativitatea care-ți sunt caracteristice.

Fecioară – Un nou adevăr personal!

O prima parte a lunii extrem de interactivă și dinamică atât fizic cât și intelectual. Ideile tale și modul în care le expui pot capătă un vibe motivațional puternic adunând în jurul tău mulți adepți, dar și admiratori. Însă, eclipsa totală de luna în Taur va naște adevărate controverse și lupte de idei întrucât nu toată lumea agrează noul tău adevăr personal, ceea te va face să te distanțezi de acei oameni sau medii care te presează sau limitează în orice fel. A două parte a lunii te găsește mai introvertit și mai conectat la nevoile emoționale sau mediul familial.

Balanță – Valori și perspective diferite!

Începi luna investindu-ți resursele în acele lucruri, activități sau relații care îți amplifică bucuria și valoarea de sine.  Eclipsa totală de Luna din Taur din 8 noiembrie va testa stabilitatea unor angajamente sentimentale sau profesionale în condițiile unor diferențe radicale de perspective sau valori, forjându-te să alegi ce consideri că meriți cu adevărat. A două parte a lunii va fi însă mult mai interactivă și cu o atmosfera mai pozitivă, stimulându-te atât fizic, cât și mental.

Scorpion – Chestiuni emoționale neașteptate

Începutul de lună se anunță plin de dinamism și energie, întrucât ești determinat în a-ți evidenția personalitatea și potențialul indiferent de obiectivele setate. Eclipsa de luna din taur din 8 noiembrie te confruntă cu chestiuni emoționale neașteptate, punând la îndoială stabilitatea sau durabilitatea unor proiecte sau relații. Atmosfera se mai detensionează în a două parte a lunii când te concentrezi mai mult pe îmbunătățirea sectorului financiar, dar și pe acele activități sau relații care îți amplifică bucuria de viață.

Săgetător – Vindecare și realiniere!

Un veritabil proces de introspecție interioară te face să fii mult mai privat, mai retras și poate mai nostalgic în prima parte a lunii. Analizezi cu atenție lucruri, relații sau evenimente trecute care încă nu au fost vindecate. Eclipsa de lună din Taur din 8 noiembrie va atinge locul cel mai dureros, îndemnându-te să fii mai conștient de nevoile tale emoționale și spirituale. Atmosfera devine mult mai relaxată și mai pozitivă din a două parte a lunii iar tu vei fii pregătit pentru noi începuturi.

Capricorn – Reevaluarea unor relații sau proiecte!

Prieteniile și relațiile cu persoane influențe în mediul social, un proiect de grup sau la nivel de comunitate, o socializare direcționată strategic vor fi extrem de importante pentru tine pe parcursul acestei luni. Eclipsa de Lună din Taur din 8 noiembrie poate să pună la îndoială stabilitatea sau eficientă unor proiecte sau relații, impulsionându-te să te repoziționezi vis-a vis de anumite persoane. În a două parte a lunii, devii mai introspect și mai sceptic, căutând să cântărești mai profund ce ai cu adevărat nevoie.

Vărsător – Schimbări de fundație!

Aspirațiile, ambițiile și rolul tău profesional sunt foarte importante pentru tine în prima parte a lunii, iar tu ai șansa să te evidențiezi și să-ți amplifici impactul și autoritatea. Eclipsa de Lună din taur din 8 noiembrie poate să vină cu schimbări neașteptate vizând căminul, familia sau o situație emoțională forțându-te să iei o decizie importantă. A două parte a lunii te găsește totuși mai relaxat și mai dornic de mai multă libertate, independență și oameni cu interese asemănătoare ție.

Pești – Depășirea limitelor!

Orice metodă fizică sau intelectuală de expansionare a orizonturilor, o călătorie, o nouă filozofie de viață, o nouă cale spirituală vor fi în centrul atenției tale la început de lună. Eclipsa de lună din Taur din 8 noiembrie te provoacă în a deveni mai spontan și mai liber în gândire, mai curajos în depășirea unor limite atingând totuși subiecte sensibile și mai chiar dureroase. În a două parte a lunii, carieră și rolul tău profesional vor necesită o mare pare din prezența și implicarea ta.

articolul original.

Horoscopul iubirii 24-30 octombrie 2022. Rac, noi perspective relaționale

23 October 2022 at 09:18
image

Berbec – Pasiuni profunde!

O parte mult mai pasională și mai senzuală a naturii tale iese la suprafață săptămâna această. O persoană nouă poate să apară în viață ta, schimbându-ți radical perspectivele și modul de a privi viața. Devii mai încrezător în tine și mai dornic de a te conecta cu celălalt a cărei influență asupra ta este greu de controlat. Dacă ești într-o relație de cuplu, ești determinat să iei inițiativa în a crește calitatea interacțiunii fizice și emoționale.

Taur – Personaje noi și misterioase!

Eclipsa de Soare din Scorpion, din sectorul parteneriatelor tale, poate aduce în viață ta o nouă poveste de dragoste, pe cât de misterioasă, pe atât de incitantă, pentru care poți să fii mai mult sau mai puțin pregătit. Dacă ești deja într-o relație de cuplu, eforturile tale de a îmbunătăți calitatea relației dau roade, chiar dacă necesitatea de a transformă anumite lucruri care nu mai funcționează este evidență.

Gemeni – Iubirea trece pe plan secundar!

Prins în mijlocul unor proiecte de muncă importante, iubirea poate să treacă pe un plan secundar. În ciuda dorinței de mai multă apropiere și conexiune cu persoană iubita, ai nevoie să te organizezi mai bine, pentru a te asigura că ai timp și energie și pentru celălalt. Cineva din mediul în care lucrezi poate să se simtă atras de tine și va face tot posibilul să-ți atragă atenția.

Rac – Noi perspective relaționale!

O săptămâna pasională și intensă! Nevoia ta crescută de afecțiune, conexiune și intimitate te vor determina în a petrece cât mai mult timp alături de persoană iubită. Dacă ești singur, o nouă poveste de dragoste poate să-ți transforme viață oferindu-ți noi perspective. Însă va trebui să analizezi cu atenție pentru a vedea dacă disponibilitatea relațională a celuilalt este pe măsura dorințelor tale.

Leu – Îmbunătățirea siguranței emoționale!

În ciuda confruntărilor relaționale ale ultimei perioade, dar, și a unei nevoi de a experimenta mai mult pe plan relațional, săptămâna această vei începe să pui bazele unor planuri mai concrete pentru a-ți îmbunătăți siguranța și securitatea familială. Într-un parteneriat, te decizi să începi să lucrezi cu resursele pe care le ai la dispoziție, pentru a vedea dacă perspectivele pot fi îmbunătățite sau nu.

Fecioara – Conversații tentante și incitante!

O nouă atracție se poate naște în viață ta, pe baza unei compatibilități mentale și intelectuale. Poți descoperi că cineva, din mediul înconjurător, cu care interacționezi destul de des, îți împărtășește o mare parte din interesele și plăcerile tale. În ciuda dorinței de a da curs unei posibile interacțiuni încearcă totuși să afli cât mai multe detalii despre această persoană.

Balanță – Revitalizarea vieții de cuplu!

În ciuda tensiunilor relaționale din ultima perioada, săptămâna această poți simți o revitalizare a vieții tale de cuplu, chiar dacă acest lucru va avea nevoie de timp și resurse din partea amândurora. Eclipsa solară din Scorpion îți va amplifică pasiunea și senzualitatea și te poate ajuta în a înțelege mai profund valoarea unor conexiuni intime și emoționale autentice.

Scorpion – Carismă și magnetism personal!

Sub influența Eclipsei de soare din propriul tău semn, carisma și magnetismul tău caracteristic sunt pe deplin evidențiate. Energia și inițiativa în abordare îți vor aduce mulți admiratori. Într-o relație de iubire, poți simți că sentimentele și dorințele tale nu sunt împărtășite în totalitate, iar atitudinea diferită a celuilalt te va determina să te centrezi mai mult pe propria-ți persoană, pentru a înțelege ce este mai bine pentru tine.

Săgetător – Analiză și introspecție!

Diferențele de perspectivă dintre tine și partenerul de cuplu pot crea momente tensionate pe parcursul săptămânii. Ajungi să pui la îndoială stabilitatea relației sau iubirea dintre voi. Poți să fii un pic mai retras, mai privat cu gândurile și emoțiile tale întrucât celălalt pare să nu fie pe aceeași lungime de undă cu tine. Dacă ești singur, poți dezvoltă o atracție secretă față de cineva!

Capricorn – Noi experiențe relaționale!

Ești mai sociabil și mai dispus la noi experiențe de natură relațională. O nouă atracție se poate naște față de cineva, dintr-un cerc de prieteni, iar tu te ambiționezi în a-ți folosi toate resursele pentru a-l cuceri pe celălalt. Pasiunea și inițiativa de care dai dovadă pot să-i uimească pe cei care te considerau mai tradiționalist în abordare.

Vărsător – Întrebări și analize!

În ciuda deschiderii și a disponibilității de a discuta anumite lucruri mai sensibile de natură relațională, poți pune la îndoială sinceritatea unor argumente sau explicații venite din partea celuilalt. Devii mai sceptic și mai atent la detalii. Însă, dacă ești singur, o persoană din mediul profesional poate să-ți atragă atenția și sustinerea de care dai dovadă!

Pești! – Cunoaștere de sine!

Începi un proces de cunoaștere personală care-ți va permite să-ți reevaluezi propria identitate, care-ți sunt dorințele și nevoile tale profunde, atât personale, cât și relaționale. Chiar te poți simți atras de cineva a cărei filozofie este foarte diferită, dar care-ți oferă noi posibilitați de creștere! Într-o relație romantică însă, pot există tensiuni și discuții întrucât cineva, pare să nu îmbrățișeze cu prea multă ușurință noua ta filozofie!

articolul original.

Horoscop miercuri, 19 octombrie 2022. Nativii din zodia leu pot întâmpina probleme pe plan sentimental sau profesional

18 October 2022 at 20:59
image

Horoscop miercuri, 19 octombrie 2022. Nativii din zodia leu pot întâmpina probleme pe plan sentimental sau profesional. Iată care sunt previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Pot exista tensiuni într-o relație romantică în care dorințele puternice și pasionale ale unuia dintre voi se confruntă cu o abordare mult mai realistă și mai pragmatică a celuilalt. Evaluați cu grijă situația și vedeți ce ar fi mai benefic la nivel de relație. Asigura-te că gestionezi cu grijă cheltuielile pe care le ai de făcut și nu te grăbi în a arunca cu banii pe lucruri sau activități mai puțin necesare. Evita mândria excesivă!

Taur

În ciuda caracterului tău stabil și conservator, abordarea ta nonconformistă și total atipică poate să surprindă pe celălalt prin schimbările bruște pe care vrei să le faci într-o ordine deja stabilită. Evident feedback-ul primit nu are cum să fie unul încurajator însă dacă ai răbdarea de a-ți justifică într-un mod clar și asumat motivațiile, s-ar putea să ajungeți la un compromis favorabil.

 Gemeni

Incompatibilitatea de idei și viziuni între ține și o persoană mai în vârstă care nu-ți validează muncă sau eforturile poate să-ți creeze un disconfort emoțional și o posibilă lipsa de încredere. Este important să privești această experiență ca pe un test de încredere în tine, să te mobilizezi și să demonstrezi că poți mai mult de atât. Indiferent de părerea celorlalți, tu-ți cunoști valoarea!

Rac

Un proiect la care lucrezi de ceva timp se poate lovi de impedimente de natură financiară sau o relație importantă pentru tine îți ridică semne de întrebare. În ciuda dorinței tale de a nu renunța sub nici o formă, ai nevoie să evaluezi cu grijă angajamentul tău în această situație și să vezi dacă și celălalt îți împărtășește dorințele și are aceeași disponibilitate ca și ține.

Leu

O relație de parteneriat fie sentimental fie profesional poate să treacă prin momente mai tensionate. Evita o atitudine drastică sau autoritară și încearcă înainte de toate să vezi dacă totuși aveți obiective și scopuri comune. Dacă există, atunci fă apel la creativitatea și ingeniozitatea care te caracterizează pentru a găsi o variantă de compromis.

Fecioară

Folosește-ți precizia și spiritul analitic care te caracterizează pentru a verifica cu atenție o anumită propunere sau oferta care ți se face, oricât de tentantă ar putea să pară la prima vedere. Pe plan relațional, chiar dacă poți simți o atracție puternică față de cineva, încearcă să afli cât mai multe lucruri despre acea persoană înainte de a merge mai departe.

Balanță

Fie într-o relație de iubire sau prietenie, fie pe plan financiar este posibil să realizezi că efortul și implicarea ta nu sunt evaluate sau recompensate corespunzător, ceea ce poate crea un sentiment de frustrare. Repoziționează-te corespunzător și cu multă încredere în tine, cereți drepturile de o manieră diplomată și echilibrată, calități care oricum îți sunt specifice.

Scorpion

Dacă ai ajuns într-un punct în care nu mai tolerezi anumite presiuni sau constrângeri care se pun asupra ta, fie într-o situație profesională fie sentimentală, ai șansa să iei atitudine și să-ți exprimi punctul de vedere. Asigura-te însă că ești sigur de motivațiile tale și că ești pregătit pentru a le explica și celuilalt.

 Săgetător

Planul inițial de a face ceva pentru tine, de relaxare sau distracție este dat cu totul peste cap de o situație imprevizibilă în mediul profesional, în care sarcinile și responsabilitățile îți revin ție. În ciuda disconfortului creat vei primi ajutor și susținere din partea unor persoane apropiate ție în rezolvarea situației.

Capricorn

Pot apărea discuții într-o relație de parteneriat care vizează fie calitatea timpului petrecut împreună fie sectorul financiar unde părerile sunt împărțite în ceea ce privește gestionarea resurselor sau a investițiilor făcute. Este nevoie să vedeți ce este mai important pentru voi și care sunt prioritățile în relația respectivă pentru a vedea ce modificări sunt necesare.

Vărsător

O situație imprevizibilă legată de casă, familie sau de natură emoțională poate să creeze discuții și tensiuni în relația cu partenerul de cuplu. Cu multă răbdare și disponibilitatea de a-l ascultă și înțelege pe celălalt, lucrurile pot înainta favorabil. Cu cât vei lua lucrurile mai puțin personal și vei aborda o atitudine mai detașată, cu atât sunt șanse să ajungeți la un acord.

 Pești

Într-o situație de natură profesională sau într-una relațională care vizează împărțirea sarcinilor și a responsabilităților, poți realiza că nu primești susținerea de care ai nevoie sau există  reproșuri că ceva nu ar fi suficient. Este important să-ți faci vocea auzită, să-ți clarifici punctul de vedere și să-l comunici cu răbdare. Analizează cu atenție ce ai nevoie pentru a-ți păstra liniștea și echilibrul sufletesc.

articolul original.

Horoscop marți, 18 octombrie 2022. O zi productivă pentru majoritatea zodiilor

17 October 2022 at 20:59
image

Horoscopul de marți, 18 octombrie 2022. O zi productivă pentru majoritatea zodiilor. Nativii din zodia fecioară sunt mai retrași astăzi. Iată care sunt previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

O zi mult mai energică și mai pozitivă decât cea anterioară. Ești încrezător, optimist și dornic să-ți manifești personalitatea într-un mod creativ și jucăuș. Dacă alegi să-ți petreci timpul în compania propriului copil, acesta va fi mai mult decât fericit. O relație romantică poate să între în centrul atenției tale și chiar îl poți surprinde pe celălalt cu umorul și spiritul tău de inițiativa.

Taur

Spiritul tău de organizare și gestionare a activităților casnice sau profesionale sunt demne de admirat. Siguranța de sine de care dai dovadă îi încurajează și pe cei din jurul tău ceea ce va crea un mediu mai mult decât prielnic pentru conversații constructive. Ești dispus să-i ajuți și să-i îndrumi pe cei care au nevoie de susținerea ta, fie în propria familie fie în mediul profesional ceea ce va duce la îmbunătățirea relațiilor.

Gemeni

Ești activ atât fizic cât și intelectual. O zi cu gânduri pozitive și mobilizatoare. Ușurință și încrederea cu care comunici și în care-ți exprimi propriul mesaj îți va atrage succesul pe care-l cauți. O zi cu multe conversații, negocieri și drumuri favorabile. Dacă ai de susținut un interviu, de făcut o prezentare, de purtat o negociere, fii sigur că ai toate șansele  de reușită.

Rac

Ești determinat să-ți amplifici valoarea de sine investind mai mult în acele lucruri, activități sau relații care-ți amplifică bucuria de viață. Ai șansă să impresionezi pe cineva în mediul profesional cu încrederea de care dai dovadă. Poți efectua cheltuieli fie pentru îmbunătățirea confortului casnic fie pentru propria persoană, poate să fie un accesoriu deosebit care te pune în valoare.

Leu

Cu luna în propriul tău semn, ești plin de vitalitate și energie și dornic să începi lucruri și activități noi care-ți pot pune în valoare propria personalitate. Poți face o schimbare de look care să-ți pună calitățile în valoare. Dacă ai un mesaj de transmis, o negociere de purtat, de susținut o prezentare sau pur și simplu vrei să cucerești pe cineva, ai toate șansele de reușită.

Fecioară

Astăzi preferi să stai mai retras și să faci tot felul de analize și introspecții, de natură relațională sau financiară. Mai multă observare și mai puțină acțiune. Ești mult mai privat cu obiectivele tale căutând totuși să sesizezi oportunitățile și direcțiile potrivite pentru a acționa. Poți fi implicat într-un studiu intens vizând îmbunătățirea situației financiare.

Balanță

O zi minunată pentru a te întâlni cu prietenii, a socializa, a purta conversații constructive cu oameni cu care împărtășești aceleași valori și obiective. De asemenea, îți poți face cunoștințe noi atât fizic cât și în mediul online care îți pot fi de ajutor în ceea ce vrei să realizezi. Îți poți crește vizibilitatea și imaginea în mediul virtual prin siguranță și încrederea de care dai dovadă.

Scorpion

Ai toate șansele să te faci observat și remarcat. Îți asumi coordonarea unor chestiuni profesionale importante încercând să-i mobilizezi pe toți în jurul tău și toate resursele pe care le ai la dispoziție. Reușești să îmbini autoritatea cu spiritul de colaborare într-un mod deosebit ceea ce-ți va câștigă aprecierea și susținerea celor cu care interacționezi.

Săgetător

Te simți liber și dornic de aventură! O zi pe care o poți folosi pentru a-ți largi orizonturile fizice sau intelectuale. Poți face o călătorie, poți merge la un workshop, poți citi o carte sau merge la un film interesant. Indiferent de compania în care te găsești, un prieten apropiat sau persoană iubita, experiență va fi minunată.

Capricorn

Astăzi ești angrenat în evaluarea unor chestiuni de natură financiară, investiții, credite sau polițe de asigurare. Sfaturile primite din partea unui specialist în domeniu îți pot fi de mare folos pentru a capătă o claritate mai mare. Din punct de vedere relațional este o zi bună pentru a petrece mai mult timp în compania persoanei iubite, o poți surprinde cu pasiunea și inițiativa de care dai dovadă.

Vărsător

Poți avea parte de o zi minunată în compania partenerului de cuplu, o cină romantică ar fi un prilej minunat de a va conecta. Pe de altă parte, poți fi angrenat în activități de natură socială, mondenă care te avantajează. Ușurință cu care comunici, flexibilitatea abordării dar și experiență pe care ai dobândit-o te vor ajuta în a lega relații fructuoase și benefice pentru tine.

Pești

Ești determinat în a fii mai eficient în privința unor chestiuni de natură practică, organizatorică care vizează fie propria gospodărie fie mediul profesional. Evaluezi cu atenție anumite propuneri primite sau anumite planuri financiare la care lucrezi de ceva timp pentru a vedea dacă te avantajează. Nu este o zi prea distractivă dar este cu siguranță una extrem de productivă.

articolul original.

Horoscop 17 octombrie 2022. Fii mai atent la gândurile tale astăzi, emoțiile pot fi mai puternice decât propria-ți rațiune

16 October 2022 at 20:40
image

Fii mai atent la gândurile tale astăzi, emoțiile pot fi mai puternice decât propria-ți rațiune. Iată previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte. 

Berbec

Ești mai nostalgic și poate un pic mai sensibil la influențele exterioare, însă nu trebuie să te lași copleșit de emoții. O anumită situație familială sau profesională poate întâmpină anumite tensiuni însă abordarea flexibilă și cooperantă de care dai dovadă va reprezenta cheia succesului.

Taur

Fii mai atent la gândurile tale astăzi, emoțiile pot fi mai puternice decât propria-ți rațiune. Diferențele de perspectiva sau de viziune în rezolvarea unor probleme de muncă pot antrena anumite neînțelegeri. Ce va ajută la rezolvarea situației va fi eficientă și mobilitatea de care dai dovadă în situații de criză.

Gemeni

Fii precaut și evită cheltuielile pe fond emoțional. Dacă consideri că nu ești apreciat la justă valoare, devino mai asertiv în privința manifestării propriilor aptitudini. Socializarea și interacțiunea cu ceilalți te mobilizează și de altfel orice fel de activitate prin care îți amplifici personalitatea.

Rac

O zi cu multă intensitate dar și instabilitate emoțională. Ești mai determinat să rezolvi tensiunile care există între tine și celălalt în ceea ce privește căminul propriu sau o situație familială, însă anumite lucruri te pot sensibiliza. Cu cât acționezi mai echilibrat cu atât ai șansa să-ți atingi scopurile.

Leu

Ești mai interiorizat și poate un pic mai defensiv. În ciuda spiritului de cooperare cu care îți exprimi convingerile și mesajul, nu toată lumea îți împărtășește crezul, ba chiar îți pune la îndoială bunele intenții. Tu fii sincer și asumă-ți propriul adevăr.

Fecioară

Poți realiza că dorințele și interesele tale nu coincid neapărat cu cele ale partenerului mai ales cu privire la sectorul financiar. Fii asertiv și conciliant în același timp găsind o varianta care să va mulțumească pe amândoi.

Balanță

Va fi greu să-ți ascunzi emoțiile astăzi, însă încearcă să te ridici deasupra lor. Adopta o atitudine cât mai fermă cu ceea ce-ți dorești dar deschisă la colaborare dacă vrei să depășești cu succes tensiunile din mediul profesional. Descoperă compromisul potrivit între ce „trebuie” și ce-ți „place”.

Scorpion

Nu exagera gravitatea unor diferențe de opinii sau convingeri între tine și cealaltă persoană, ascultă și evaluează cu atenție. Dacă ești sincer, poți realiza totuși că un adevăr la care țineai foarte mult nu mai este valabil. Chiar dacă planurile tale s-au schimbat, asigură-te că-ți iei timp destul pentru a reflectă la calitatea modului în care relaționezi. O plimbare pe marginea unei ape este binevenită!

Săgetător

Un proiect personal sau colectiv pe care-l ai în desfășurare se poate lovi de anumite dificultăți financiare. Balanță între venituri și cheltuieli nu este una tocmai echilibrată. Nu te lasă copleșit de situație, ai toate resursele pentru a reuși. Fii creativ și ingenios și apelează cu încredere la acele persoane care știi că te-ar putea ajută.

Capricorn

Nevoile celuilalt devin importante astăzi, cerând mai multă atenție și implicare din partea ta. Situația ta socio-profesională poate să creeze tensiuni în relația de cuplu, pe care însă le poți rezolva dacă te decizi să fii mai atent la nevoile celuilalt. Dacă te aflii într-un proces de negociere, asigura-te că păstrezi o atitudine echilibrată și corectă.

Vărsător

Ai nevoie să găsești un echilibru între timpul alocat sarcinilor și responsabilităților cotidiene și timpul pentru activitățile care-ți aduc plăcere și relaxare. Nu te suprasolicita astăzi și fii mai atent la orice fel de consum emoțional. Păstrează-ți calmul în relația cu colegii și evită critica. Du-te la un film pe seară, fă un pic de sport sau citește ceva care detensionează.

Pești

O zi intensă și pasională! Inspirația și creativitatea ta sunt la cote maxime, dacă ești implicat într-o muncă artistică, ai toate șansele să te bucuri de un rezultat pe măsură. Pe plan relațional, te poți simți atras într-un mod misterios de o anumită persoană însă feedback-ul celuilalt te face să te îndoiești de reciprocitatea sentimentelor.

articolul original.

Horoscop 15 octombrie 2022. Weekendul vine cu momente de liniște și de relaxare alături de cei dragi

14 October 2022 at 20:59
image

Weekendul vine cu momente de liniște și de relaxare alături de cei dragi. Avem capacitatea să vedem mult mai bine tot ce se întâmplă în jurul nostru și să ne acordăm mai multă atenție persoanelor importante din viața noastră.

BERBEC

Te simți foarte bine și îți vei petrece ziua cu cineva apropiat și vei avea parte de toată susținerea de care ai nevoie. Ai primit o mulțime de oportunități în ultimele zile, trebuie doar să vezi care sunt cele care se potrivesc obiectivelor tale. Ai multă carismă și farmec și e nevoie acum să profiți de ele pentru a obține ceea ce vrei.

TAUR

Ceva se trezește în straturile profunde ale ființei tale și te-ar putea surprinde și pe tine. Poți descoperi acum calități a căror existență doar ai intuit-o până acum. Fii mai deschis cu cei din jur și ascultă-le părerea.

GEMENI

Azi vei avea parte de o aventură și tot ce trebuie să faci este să trăiești clipa. Pe tot parcursul anului te vei bucura de toată atenția celor din jur, iar familia este de partea ta pe toate planurile.

RAC

Poți trăi cu senzația că ai nevoie de adevărate săpături în trecut, ca să poți înțelege anumite probleme cu care te confrunți. De fapt, e mult mai simplu de atât și nu ai nevoie nici de cine știe ce investigații.

LEU

Azi ai capacitatea să vezi cel mai bine ce se întâmplă în jurul tău. Te simți foarte bine și vezi viitorul așa cum ți l-ai planificat cu ceva timp în urmă. Schimbările din ultimele zile te vor ajuta să ai parte de întâmplări bune și pe frontul relației.

FECIOARĂ

Ai nevoie de o victorie pentru a scăpa de rutina care te-a acaparat în ultimul timp. Universul lucrează azi pentru tine și te va înveseli cu mici lucruri. Curând vei cunoaște ce înseamnă echilibrul în viața de familie, în carieră sau pe plan emoțional.

BALANȚĂ

Poate fi dureros, dar va trebui să te desprinzi de anumite probleme de familie, să îți limitezi implicarea. Apropiații s-ar putea să aprecieze alegerea ta.

SCORPION

Lucrurile evoluează altfel decât te-ai fi așteptat, dar nu sunt construite împotriva ta. Trebuie să te gândești foarte bine la relațiile pe care le ai cu cei din familie și cu oamenii cu care locuiești sub același acoperiș. Este ziua perfectă pentru a vedea dacă ai nevoie să extinzi spațiul de locuit.

SĂGETĂTOR

Lucrurile s-au schimbat în ceea ce privește abordarea ta asupra vieții. A fost nevoie să te îndepărtezi de oglindă și de stres pentru a lua cele mai bune decizii pentru tine. Ai nevoie de multe schimbări și trebuie să acorzi prioritate celor care te vor ajuta să evoluezi în viața de zi cu zi.

CAPRICORN

E cam mult ce ți se cere pentru a obține o promovare sau șansa de a progresa pe plan profesional. Credeai că ești pregătit pentru orice, dar parcă nu merită să oferi chiar orice. Dacă tot nu ești mulțumit de ceea ce ai primit, atunci a venit timpul să cauți altă variantă.

VĂRSĂTOR

Azi ai foarte multă energie și nimeni și nimic nu îți poate sta în cale. Ai parte de sentimente bune și de multă înțelegere. Trebuie să-ți pui cât mai bine în valoare personalitatea și să faci față oricărei activități ce se ivește.

PEȘTI

Ești tentat să tai scurt și dur anumite legături, inclusiv cu persoane apropiate. Poate că ai motive, dar ar trebui să te întrebi dacă merită să le acorzi atâta importanță.

articolul original.

Horoscop 14 octombrie 2022. Peștii au șanse să primească ajutorul mult așteptat

13 October 2022 at 20:59
image

Muncim din greu pentru visele noastre. Trebuie să avem răbdare pentru că lucrurile bune nu vor întârzia să apară. Poate că nu este momentul acum, însă trebuie să ne relaxăm mai mult și să ne găsim și alte activități pe care le-am putea face.

BERBEC

Nu se întâmplă totul exact așa cum îți dorești tu, dar dacă vei fi suficient de atent și de binevoitor, vei vedea și că anumite situații evoluează spre bine, inclusiv cele care te interesează în mod deosebit.

TAUR

Este bine să îți păstrezi calmul și să îți controlezi nivelul de stres, ca să poți evalua corect problemele cu care te confrunți. Există o doză de exagerare a părții negative a lucrurilor, care nu aduce nimic bun.

GEMENI

Sunt multe de făcut, la fel de multe de clarificat, dar nu ai nici timpul, nici dispoziția necesară să te așezi, să stai mai mult pe gânduri. Un prieten bun este neprețuit în astfel de momente. Descarcă-te și ascultă de sfatul lui.

RAC

Ziua aduce liniște și sentimentul de siguranță, poate și datorită unor vești bune în plan material și financiar, ceva legat de avere, patrimoniu sau de casă.

LEU

Este o zi care poate deschide anumite uși la care ai bătut, poate, de prea multe ori. Este posibil să fi renunțat între timp la acele proiecte, dar nu e prea târziu să le reevaluezi.

FECIOARĂ

BALANȚĂ

E totul prea complicat, acum, în relațiile sentimentale, ca să poți trage concluzii clare. Mai bine faci un exercițiu sănătos de răbdare și lași concluziile pentru alte zile, mai senine. Ocupă-te doar de activitățile care sunt prielnice și plăcute.

SCORPION

Astăzi ești mult mai înțelegător, vrei să cunoști mai mult, să descoperi lucruri noi. Ai de rezolvat probleme cu adevărat importante în legătură cu casa și familia. Nu mai pot fi amânate și nici ocolite. Ar fi bine să le abordezi direct, dar respectă drepturile celor implicați.

SĂGETĂTOR

Poți primi o lecție de echilibru, indirectă, de la o persoană mai în vârstă sau mai experimentată decât tine, într-o problemă în care ești începător. Ești mulțumit dacă-i impresionezi pe cei din jur, dacă-ți faci noi cunoștințe. Oricum, ai succes social și toate întâlnirile sunt fructuoase.

CAPRICORN

Încep să se deblocheze anumite soluții pentru problemele financiare, dar nu oricum. E nevoie de o strategie inteligentă, de un efort continuu de concentrare și de respect față de toți cei implicați.

VĂRSĂTOR

PEȘTI

Ziua este marcată de discreție și reușești să obții un ajutor pe care îl ceri și în felul acesta reușești să depășești o bucată tensionată din acțiunile pe care le desfășori. Ai nevoie de liniște și de o foarte bună organizare interioară.

articolul original.

Horoscopul lunii octombrie 2022. Prin ce schimbări majore vor trece zodiile

13 October 2022 at 19:00
image

Berbec (21 martie – 20 aprilie): Relațiile, în prim-plan

Relațiile și modul în care interacționezi cu ceilalți, atât personal, cât și profesional, colaborările, dar și posibile alianțe, sunt în prim planul acestei luni. Va deveni mai clar cine continua să împartă același drum cu tine și cine nu. Comunicarea asertiva, dar și adaptată la nevoile celuilalt, va reprezenta una dintre cheile succesului. Vei avea șansă să asculți mai mult și chiar să faci compromisuri acolo unde este cazul. În egala măsură, este bine să fii selectiv cu zvonurile sau informațiile din jurul tău deoarece nu toate sunt cele mai corecte și riști să acționezi neinspirat. Finalul de luna se anunță intens și transformator, pregătind terenul pentru noi experiențe.

Taur (21 aprilie – 20 mai): În căutarea echilibrului

Primele trei săptămâni ale lunii vor accentua nevoia de a-ți stabiliza și chiar armoniza relațiile cu colegii, mediul profesional, dar și cu aspectele practice, organizatorice ale vieții cotidiene. Ți se vă cere să găsești un echilibru dintre partea practică și materială a vieții, respectiv împlinirea sarcinilor și responsabilităților cotidiene și partea emoțională, spirituală. Renunțarea la spiritul critic îmbrățișând o latura mai echilibrată, mai diplomată, atentă atât la propriile nevoi cât și cele ale celorlalți vă fi de mare ajutor. Eclipsa parțială de soare din 25 octombrie iți vă îndrepta atenția către sectorul partenerial care pregătește terenul unor noi asocieri mai mult decât binevenite.

Gemeni (21 mai – 21 iunie): Șansa de a socializa

Chiar dacă în primele zece zile ale lunii, încă te mai afli sunt influența unor chestiuni practice, organizatorice, care vizează căminul, o situație familială, securitatea. Încercând să le planifici cât mai eficient posibil, în perioada următoarea, vei glisa într-un mare fel către activități interactive, având șansă să socializezi mai mult. Luna Plină din data de 9 octombrie din sectorul visurilor și aspirațiilor de viitor iți oferă șansă să-ți investești toate resursele fie într-un proiect creativ la care lucrezi de mult fie într-o relație de iubire deosebită. Ești propulsat în a-ți demonstra talentul, unicitatea, imaginația și strategia. Utilizează-ți potențialul la maxim întrucât ai toate șansele să cucerești auditoriul. Eclipsa de Soare din Scorpion din 25 octombrie te pregătește pentru o redefinire profesională însă intrarea lui Marte în mers aparent retrograd în Gemeni din 30 octombrie te invită la o reanaliză personală.

Rac (22 iunie – 22 iulie): Căminul, în centrul atenției

Prima parte a lunii are că scop armonizarea și rezolvarea unor chestiuni care vizează casa, căminul propriu, o situație familială sau anumite aspecte emoționale. O renovare sau o cosmetizare a căminului sunt posibile, iar dacă ești în discuții cu privire la o proprietate imobiliară, acestea decurg favorabil, chiar daca pot și fi momente în care vă trebui să te impui mai ferm pentru a reuși. Luna Plină din Berbec din 9 octombrie vă scoate la iveală orice fel de dezechilibru ar putea exista intre sectorul familial și cel profesional cerând de la tine să echilibrezi balanța. Eclipsa parțială de Soare din Scorpion din 25 octombrie eterizează puternic sectorul iubirii și creativității, favorizând orice proiect creativ dar și o expresie de sine mai pasională și chiar magnetică. Pe 30 octombrie, Marte își începe mișcarea aparent retrogradă în Gemeni, amplificând abilitatea de introspecție și interiorizarea.

Leu (23 iulie – 22 august): Comunicarea este de partea ta

O lună în care vei avea șansă să-ți pui în valoare abilitățile de comunicare, talentul de negociator și charisma personala în interacțiunile cu cei din mediul apropiat. Este important să-ți folosești gândurile și cuvintele cât mai pozitiv posibil pentru a atrage ceea ce-ți dorești. Luna nouă din berbec, din data de 9 octombrie, îți deschide noi orizonturi și te îndeamnă la creștere personală și spirituală, oferindu-ți șansa de a-ți redefini propriul adevăr personal. Cu cât vei fi mai clar și mai convins de direcția în care vrei să mergi, cu atât vei atrage șansele potrivite, chiar și atunci când sunt factori care par imposibil de depășit. Odată cu Eclipsa parțială de Soare din Scorpion din 25 octombrie, aspecte importante legate de căminul, familia sau starea ta emoțională vor ieși la suprafață, pregătind începutul unor schimbări transformatoare.

Fecioară (23 august – 22 septembrie): Planurile vechi își găsesc rezolvarea

O luna cu un real potențial transformator în ceea ce privește resursele proprii, dar și valoarea de sine. Finalizarea perioadei de retrogradare a lui Mercur, propriul tău guvernator, aduce mai multă claritate în privință propriilor nevoi și dorințe și te ajută să deblochezi acele planuri sau proiecte întârziate de aceasta retrogradare cu mai multa încredere și determinare, chiar dacă nu toată lumea pare să fie pe aceeași lungime de undă cu tine. Luna Plină din Berbec din 9 octombrie vine cu oportunități reale din punct de vedere financiar arătându-ți care sunt lucrurile, activitățile sau relațiile în care merita să investești în continuare. Din 25 octombrie, aptitudinile de comunicare ating cote înalte și totuși profunde, fiind mai preocupa de ce se află în spatele cuvintelor decât cuvintele în sine.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie): Redefinirea personalității

O lună în care ai șansă să te repoziționezi, să devii conștient de potențialul tău și să-ți redefinești propria personalitate, atâta timp cât ești dispus să lași insecuritatea la o parte. Dacă există tensiuni sau o lipsă de echilibru între nevoile și dorințele proprii și cele ale partenerului, Luna Plină din berbec din 9 octombrie te vă ajuta să reechilibrezi balanță, chiar daca asta presupune să-ți înfrunți anumite incertitudini și să-ți resetezi propriile limite. Din 25 octombrie, capeți cu totul alte perspective asupra sectorului financiar dar și asupra propriei valori de sine care pregătesc terenul unor veritabile transformări de perspectivă. Succesul acestei luni depinde de puterea de a crede în propria-ți strălucire!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Ești tot mai pragmatic

Prima parte a lunii explorezi acea latură ascunsă a personalității tale care vizează tiparele și mecanismele subconștientului nostru ceea ce te face să te îndoiești de calitatea și sinceritatea unor relații. Luna Plină din Berbec, din date de 9 Octombrie, cere de la tine să ai o abordare pragmatică și realistă asupra vieții tale, cerând să echilibrezi aspectele practice cu cele emoționale și spirituale. Oricât de logic ai vrea să fii, ai nevoie să-și înțelegi înainte de toate răspunsurile emoționale. Eclipsa parțială de Soare din propriul semn, din 25 octombrie, este un moment de referință pentru tine întrucât te vă aduce în moment prezent oferindu-ți șansă să-ți redefinești propria identitate. Doar intrarea lui Marte în mers retrograd, pe 30 octombrie, începe să ridice semne de întrebare în privință unor asocieri sau angajamente sentimentale sau profesionale.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie): Călătorie de transformare

Începutul de lună se află sub influența unei situații mai confuze în mediul profesional unde cineva, în ciuda unei aparențe binevoitoare, poate să aibă cu totul alte interese decât cele declarate. În ciuda popularității de care te bucuri în această perioadă, Luna plină din Berbec, din 9 octombrie, te ajuta să-ți redefinești propriile interese și nevoi și să realizezi care sunt, de fapt, oamenii sau proiectele în care merită cu adevărat să investești. Odată cu Eclipsa parțială de Soare din Scorpion din 25 octombrie, care activează un sector al vindecării și al spiritualității, începe o nouă călătorie de transformare interioară. Retrogradarea lui Marte din 30 octombrie te invită să regândești modul în care interacționezi sau în care te confrunți.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie): Ești pe o direcție ascendentă

În prima parte a lunii, obiectivele profesionale și personajul tău social vor fi în prim plan, iar cheia succesului o reprezintă abilitatea de a relaționa cu mult fair play, dar și cât mai diplomatic posibil. Chiar daca logica unor planuri nu este încă cea mai clară sau poate ți se oferă șansă să te specializezi într-un domeniu nou, cu siguranță ești pe o direcție ascendenta. Luna Plina din 9 octombrie vă va testa gradul de satisfacție, vis-a vis de aceste ambiții profesionale ajutându-se să reajustezi ceea ce consideri necesar. Eclipsa de Soare din 25 octombrie pregătește terenul unor noi alianțe dar și a unei transformări benefice a personajului tău social. Retrogradarea lui Marte din 30 octombrie te invită să regândești abordarea ta în materie de iubire și relații.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): Transformări benefice

Redefinirea propriei filozofii de viață, a sistemului de credințe și nevoia de expansiune fizica, dar și intelectuală sau spirituală te vor angrena în cele mai dinamice și provocatoare schimburi de idei și experiențe. Luna Plină din Berbec din date de 9 octombrie poate lua forma unei adevărate confruntări de idei și valori, amplificând curiozitatea și dorință de cunoaștere, dar și nevoia de a-ți face mesajul auzit, de a împărtăși cu lumea din propria-ți experiență. Ambițiile și rolul tău profesional încep să se evidențieze, odată cu Eclipsa de Soare din 25 octombrie care pregătește terenul unor transformări benefice a personajului tău social. Retrogradarea lui Marte din 30 octombrie te invită să regândești abordarea ta în materie de iubire și relații.

Pești (19 februarie – 20 martie): Potențial de evoluție

Analiza relațiilor tale din ultima perioada îți oferă șansa să treci la o nouă etapă în cadrul unui parteneriat, fie sentimental, fie de business, însă fă-o într-un ritm mai lent, în primele zece zile ale lunii, când poți fi mai reactiv, datorita unor nelămuriri care persistă. Luna Plină din 9 octombrie te impulsionează să cântărești cu atenție angajamentele pe care le ai, financiare sau sentimentale, pentru a vedea daca primești atât cât crezi că meriți. Eclipsa de soare din 25 octombrie iți transformă întreagă perspectivă de viață, revelațiile de care ai parte îți vor mări orizonturile reîmputernicindu-te. Întoarcerea lui Jupiter în propriul tău semn din 28 octombrie iți transmite că mai sunt aspecte din tine care așteaptă să fie descoperite, un potențial personal și spiritual care merită utilizat daca iți dorești.

articolul original.

Horoscop 13 octombrie 2022. Ne dorim un concediu, însă mai avem mult de lucrat

12 October 2022 at 20:59
image

Ne dorim un concediu, însă mai avem mult de lucrat. Lucrurile pe care le avem de rezolvat la locul de muncă ne ocupă tot timpul, însă trebuie să găsim câteva momente și pentru oamenii dragi din viața noastră. Ne simt lipsa.

BERBEC

Vei începe să observi că te gândești profund la relațiile intime și la eforturile comune din viața ta. Astăzi îți privești cu atenție partenerul de viață și pe cel de afaceri. Ai rămas restant cu unele discuții, iar astrele susțin ca dialogurile să se poarte. Fii sincer cu tine și cu ceea ce îți dorești cu adevărat.

TAUR

Te-ai simțit împovărat cu majoritatea responsabilităților într-o relație dezechilibrată? Lasă cealaltă parte să știe cum te simți, în loc să lași resentimentele să se agraveze și să iasă la suprafață. Cu toate acestea, dacă tu ești cel care a slăbit puțin, începe să-ți faci partea ta oferindu-ți mai întâi să-ți asumi mai multă responsabilitate. Doar fii atent și alege-ți cuvintele cu înțelepciune!

GEMENI

Asigurp-te că îți faci timp pentru a face lucrurile corect. Recitește și revizuiește cu atenție înainte să trimiți un mesaj. Nu te grăbi să termini o sarcină sau ai putea face erori majore. Acesta nu este cel mai bun moment pentru a începe o nouă rutină de antrenament, dar dacă o faci, trebuie doar să știi că eforturile tale de a mânca mai sănătos și de a te antrena ar putea fi anulate.

RAC

Această zi pare că este una destul de bună în casa carierei, acolo unde ești destul de ocupat. Ai parte de comunicare bună cu șefii sau colegii, lucru care îți poate aduce beneficii.

LEU

Conflictele cu membrii familiei ar putea apărea astăzi, dar fă tot posibilul pentru a evita să iei lucrurile personal. Un meci de strigăt nu a rezolvat niciodată nimic, dar nici problemele ascunse sub preș. Înțelege-ți limitele, apoi discută fără să forțezi lucrurile. Este posibil să ai nevoie de mai mult spațiu din partea celor din jur pentru a-ți rezolva problemele.

FECIOARĂ

Fă tot posibilul să te exprimi în cel mai clar mod posibil. Dacă ai nevoie de o discuție importantă cu o persoană dragă, cel mai bine ar fi să amâni. Același lucru este valabil și pentru întâlnirile de afaceri importante. Dacă totuși vrei să faci asta, asigură-te că te pregătești cu meticulozitate.

BALANȚĂ

Ești în mijlocul atenției. Accentul cade pe propria persoană și pe ceea ce îți dorești să faci pentru a-ți extinde orizonturile. Până la urmă, a arăta bine înseamnă a te simți bine, ceea ce îți poate aduce numai lucruri pozitive.

SCORPION

Accentul cade pe sectorul care îți susține planurile, ideile, spiritul. Ai parte de susținerea universului, lucru care îți poate aduce anumite oportunități. Totuși, nu începe să retrăiești greșelile tale anterioare. Dacă este posibil, cel mai bine este să amâni lansarea proiectelor majore și a anunțurilor publice.

SĂGETĂTOR

Stabilirea granițelor ferme cu oamenii toxici este necesară. Vechile greșeli îți bântuie viața actuală? Acesta este un moment excelent pentru a rezolva orice probleme persistente pe care le ai. Discută cu o persoană problematică despre comportamentul ei tulburător, astfel încât amândoi să puteți merge mai departe.

CAPRICORN

Odată ce ai terminat de achitat facturile restante, este posibil să îți mai rămână niște bani pentru a-i investi în ceea ce face plăcere sufletului tău. Consultă-te cu partenerul de viață pentru a lua cele mai importante decizii.

VĂRSĂTOR

Evaluează-ți aspirațiile profesionale astăzi. Ești pe cale să atingi unele dintre obiectivele pe care ți le-ai stabilit? Dacă răspunsul este nu, probabil că este o idee bună să îți ajustezi strategia. Acesta este un moment minunat pentru a face un brainstorming cu modalități de a aborda obstacolele profesionale dintr-o perspectivă nouă.

PEȘTI

Dorința de a pleca într-o călătorie este greu de ignorat. Deși este dificil să călătorești în acest moment, să faci o excursie și să stai într-un spațiu bine curățat poate fi exact ceea ce ai nevoie. Înainte de a începe călătoria, asigură-te că îți termini toată treaba și scapi de responsabilități.

articolul original.
❌