ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Putin, filmat cum tremură și se mișcă necontrolat. Semn al bolii Parkinson

29 November 2022 at 11:02
image

Vladimir Putin, președintele Rusiei, în vârstă de 70 de ani, despre care s-a tot vehiculat în presă că ai fi grav bolnav, a fost protagonistul unui moment delicat, în timpul întâlnirii cu președintele Kazahstanului Kassym-Jomart Tokayev.

Concret, în timpul discuțiilor tensionate cu liderul Kassym-Jomart Tokayev, picioarele lui Vladimir Putin au început să tremure necontrolat, un semn al bolii Parkinson, maladie de care se speculează că ar suferi președintele rus.

În imaginile publicate de tabloidul britanic The Sun se observă cum picioarele lui Putin par să se miște „singure”. Câteva momente mai târziu, stângul începe să bată în podea necontrolat.

🇰🇿🇷🇺 Kazakh leader Kassym-Jomart Tokayev meets with Russia's Vladimir Putin in an apparent attempt to reinforce ties after disagreements over Ukraine. pic.twitter.com/JFfZZEHvdR

— Metro Response | NewsNow (@MetroResponse)
November 28, 2022

Vladimir Putin a încercat să mascheze ce i se întâmplă

Mai mult decât atât, Vladmir Putin a fost văzut ținându-și brațul drept cu mâna stângă pe tot parcursul discuțiilor. Imaginile apar la câteva luni după ce liderul rus a fost fotografiat șchiopătând în timp ce mergea pe covorul roșu, cu brațul drept atârnând moale pe lângă el.

Pâna acum în spațiul public au fost publicate mai multe documente secrete, confirmate de aceeași sursă, care releva faptul că Putin suferă de boala Parkinson și cancer pancreatic.

În timpul întâlnirii incomode de luni, Putin și Tokayev au schimbat documente cu o scurtă strângere de mână și contact vizual – dar doar pentru o fracțiune de secundă.

Putin a fost respins în repetate rânduri de Tokayev, în timp ce liderul Kazahstanului și-a exprimat clar dezaprobarea față de invazia rusă a Ucrainei.

articolul original.
  • There are no more articles
❌