ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Astazi — 3 February 2023Ultimele Stiri

Directorul CIA, despre războiul din Ucraina: Următoarele 6 luni vor fi cruciale

3 February 2023 at 09:45
image

Directorul CIA, William Burns, avertizează că următoarele şase luni vor fi absolut cruciale în războiul din Ucraina, precizând faptul că, cheia va fi pe câmpul de luptă.

„Cred că ceea ce va fi esenţial – pentru că noi nu evaluăm că (Vladimir Putin) este serios în privinţa negocierilor -, cheia, va fi pe câmpul de luptă în următoarele şase luni, după părerea noastră”, a declarat Burns, care a susţinut un discurs la Universitatea Georgetown.

„Acest lucru include rănirea orgoliului lui Putin, care trebuie făcut să înţeleagă nu numai că nu va putea avansa mai mult în Ucraina, dar, pe măsură ce trece fiecare lună, riscă din ce în ce mai mult să piardă teritoriul pe care l-a luat ilegal până acum”, a arătat şeful CIA.

Liderul rus, a mai spus Burns, „mizează pe faptul că poate face ca timpul să lucreze pentru el”. Putin crede că poate „măcina” Ucraina şi în acest timp oboseala politică va cuprinde Europa, iar Statele Unite vor fi distrase, a arătat Burns.

El a mărturisit că i-a spus omologului său rus, Serghei Narîşkin, în noiembrie, că „acest calcul rusesc este la fel de profund greşit ca şi decizia iniţială de a intra în război la 24 februarie anul trecut”, scrie news.ro

articolul original.
Ieri — 2 February 2023Ultimele Stiri

Karl Nehammer a intrat în ‘vizorul’ Kremlinului după expulzarea diplomaților ruși: Federația Rusă va da un răspuns pe măsură

2 February 2023 at 12:45
image

O sursă din cadrul Ministerului Afacerilor Externe de la Moscova a transmis că Federația Rusă va da un răspuns pe măsură după ce Austria expulzează patru diplomaţi ruşi, fiind obligați să părăsească teritoriul austriac până la 8 februarie cel mai târziu.

”Rusia va da un răspuns pe măsură”, a declarat sursa citată.

Austria a anunţat joi dimineaţa expulzarea a patru diplomaţi ruşi care realizau ”activităţi incompatibile cu statutul diplomatic”, sintagmă care se referă indirect la acte de spionaj, şi le-a transmis că au la dispoziţie maximum o săptămână pentru a părăsi teritoriul austriac.

”Doi diplomaţi de la ambasada Rusiei au acţionat într-o manieră incompatibilă cu statutul lor diplomatic. De aceea ei au fost declaraţi persoane indezirabile (personae non gratae) în conformitate cu articolul 9 al Convenţiei de la Viena privind Relaţiile Diplomatice”, a indicat MAE austriac într-un comunicat.

Ceilalţi doi diplomaţi lucrează în cadrul Misiunii permanente ruse pe lângă organizaţiile internaţionale de la Viena, potrivit MAE austriac.

De la începerea invaziei ruse în Ucraina, la 24 februarie 2022, aproape 600 de diplomaţi ruşi au fost expulzaţi din ţări occidentale.

Potrivit TASS, motivele expulzărilor au fost diverse, fie legate de invazia rusă, fie referitoare la activităţi incompatibile cu statutul diplomatic al funcţionarilor.

Este vorba despre cel mai mare număr de expulzări de diplomaţi ruşi din Occident din 2018, când 123 de funcţionari ai ambasadelor ruse au fost declaraţi personae non gratae după otrăvirea imputată Kremlinului a fostului spion rus Serghei Skripal, în Anglia, transmite AGERPRES

articolul original.

La trei ani după Brexit, Boris Johnson se laudă cu ajutorul dat Ucrainei: Dacă am fi rămas alături de UE, nu cred că am fi livrat aceste arme

2 February 2023 at 08:45
image

Fostul premier britanic Boris Johnson, a transmis că Brexitul i-a permis Regatului Unit să facă lucrurile în mod diferit atunci când a fost vorba despre furnizarea de arme Ucrainei în faţa forţelor invadatoare ruse.

În opinia sa, dacă Regatul Unit nu ar fi părăsit Uniunea Europeană atunci livrarea rachetelor antitanc pentru armata ucraineană de către Londra nu ar fi avut loc.

Boris Johnson a făcut aceste comentarii după un discurs rostit miercuri la Consiliul Atlantic de la Washington. El a folosit acest prilej pentru a spori presiunea asupra Occidentului în scopul trimiterii în Ucraina a armelor de care aceasta are nevoie pentru o ofensivă, inclusiv rachete cu rază lungă de acţiune şi avioane de vânătoare.

Fostul şef al executivului britanic a fost întrebat ce crede despre răspunsul Europei la conflictul din Ucraina.

În comentariile făcute la o zi după împlinirea a trei ani de Brexit, Johnson – care în calitate de prim-ministru a parafat acordul de retragere a Regatului Unit din UE şi acordul privind viitoarele relaţii comerciale cu Bruxelles – a spus că ieşirea ţării sale din UE i-a permis guvernului său să trimită arme uşoare antitanc de nouă generaţie (NLaws) în Ucraina.

”Cred în mod serios că faptul că am putut lua o decizie a fost parţial urmarea Brexitului şi pentru că am avut o abordare care a fost foarte distinctă de vechea abordare a UE care, apropo, a fost guvernată de Formatul Normandia, ce fusese convenit în 2014. Pentru motive care sunt obscure acum în opinia mea, guvernul britanic a decis că nu vrea să fie implicat în asta. Franţa şi Germania au condus, acesta era cadrul UE. Dacă am fi rămas alături (de UE), nu cred că am fi livrat NLaws şi cred că am fi avut o abordare foarte diferită, ca să vorbim deschis. Ca urmare a Brexitului cred că am putut face lucrurile diferit şi, sper, într-un mod care i-a fost util Ucrainei”, a spus fostul lider al guvernului britanic.

El a adăugat că livrarea de arme Kievului pentru a sparge liniile forţelor ruse din sudul şi estul Ucrainei ar însemna ”joc încheiat” pentru preşedintele rus Vladimir Putin.

”Acea zonă, între Mariupol, Donbas şi Crimeea pe care Putin a luat-o, este acea fâşie lungă de pământ care practic îi împiedică pe ucraineni să ajungă la Marea Azov. Dacă ucrainenii o iau înapoi – ceea ce ei pot face şi au un plan -, dacă ei pot lua înapoi Melitopol, Berdiansk şi Mariupol, acele zone, atunci jocul s-a încheiat pentru Putin. Asta este ceea ce trebuie să se întâmple”, a explicat Boris Johnson.

Regatul Unit şi SUA au fost până acum reticente în a oferi avioane militare sofisticate, precum modelele Typhoon şi F-35 folosite de Forţele Aeriene Regale (RAF) şi avioanele de vânătoare F-16 desfăşurate de Forţele Aeriene ale SUA.

Însă în timpul discursului său, fostul premier britanic a insistat că Occidentul trebuie să-şi extindă ajutorul oferit şi să le ”dea ucrainenilor instrumentele pentru a încheia treaba”.

Pe de altă parte, Johnson, care a dezvoltat o relaţie amicală cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, a reluat argumentul, prezentat şi cu alte ocazii, conform căruia Ucrainei ar trebui să i se permită să adere la NATO şi la UE. ”Cred că, de îndată de acest război se va fi încheiat, de îndată ce ucrainenii vor fi câştigat, atunci ei ar trebui să înceapă procesul de primire atât în NATO, cât şi în UE”, a declarat Boris Johnson în acelaşi cadru la Consiliul Atlantic din Washington, transmite AGERPRES

articolul original.

L-au ”devalizat” pe nașul lui Minune! Fostul politician a fost filat ca-n filmele cu mafioți, apoi…

1 February 2023 at 21:40

Nașul lui Adrian Minune a fost prădat de hoți, iar paguba este, într-adevăr, uriașă! Este vorba de nu mai puțin de nouă ceasuri de firmă, dar și de o casetă plină cu euro. Aurel Pîrvu, fost consilier local la Ștefăneștii de Jos, este păgubitul, iar din ce i s-a furat a văzut, înapoi, doar o mică parte. Cert e că hoții, trei bărbați, au fost prinși și condamnați penal. Urmează procesul civil, unde se învârt sumele de bani. CANCAN.RO are detaliile și vi le prezintă, în exclusivitate.

Hoții au dat ”tunul ” anul trecut. Au vizat trei locuințe, iar nașul lui Adi Minune a ieșit cel mai ”șifonat”. Spărgătorii au găsit o avere în casă, nu mai puțin de nouă ceasuri bărbătești de lux, între care Patek, Breitling, Audemars Piguet, cheile a două autoturisme marca Range Rover, pașapoarte, documente și înscrisuri personale ale familiei, un parfum bărbătesc marca Atelier Cologne, cinci perechi de butoni, dar și 20.000 de euro. Per total, valoarea prejudiciului s-ar fi ridicat la aproximativ 70.000 de euro.

Cum au acționat hoții

În luna aprilie a anului trecut, hoții au atacat la primul imobil, în Ștefănești, la nașul lui Adrian Minune. Au profitat că bărbatul și familia lui erau la un priveghi, au forțat un geam și au pătruns în imobil, după care au sustras mai multe bunuri.

Adrian Minune este finul lui Aurel Pîrvu, fostul consilier local care a fost ”călcat” de hoți

Două luni mai târziu, aceiași hoți au supravegheat imobilul din Complexul Rezidențial din Voluntari al Emiliei Mușală, fosta iubită a lui Silviu Andrei de la Capatos, au văzut care e programul zilnic al viitoarei victime și au lovit. Au forțat ușa, au pătruns în locuință și au sustras un portofel în care se aflau două carduri și suma de 6.000 de lei.

Și mai dădeau o lovitură, dar erau prinși, judecați și condamnați la închisoare: Mihai Toma și Constantin Boidache – 3 ani şi două luni, Nelu Lincan – 4 ani şi șase luni.

Urmează procesul civil

Chiar în cursul urmăririi penale a hoților, persoanele vătămate au anunțat că se constituie parte civilă. Astfel, Emilia Mușală se constituia parte civilă cu suma de 100.000 de euro, din care 60.000, daune materiale, 40.000, morale.

Nașul manelistului Adrian Minune, care și-a recuperat mare parte din bunurile ce i-au fost furate, s-a constituit parte civilă cu suma de 30.000 de euro – reprezentând daune materiale, şi cu 20.000 de euro, daune morale.

O a treia victimă a hoților s-a constituit partea civilă cu suma de 50.000 de lei, 30.000, daune morale, 20.000, daune materiale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.
Before yesterdayUltimele Stiri

Anunț îngrijorător făcut de un oficial ucrainean: Federația Rusă pregăteşte un nou asalt asupra Ucrainei

1 February 2023 at 19:45
image

Secretarul Consiliului Naţional de Securitate şi Apărare a Ucrainei, Oleksii Danilov, a transmis miercuri că Ucraina se aşteaptă la o escaladare maximă din partea Rusiei a războiului în lunile următoare.

Aproximativ jumătate din cei peste 320.000 de soldaţi mobilizaţi de Rusia la sfârşitul anului trecut ar putea lua parte la un nou asalt asupra Ucrainei, crede secretarul Consiliului Naţional de Securitate şi Apărare a Ucrainei, Oleksii Danilov.

„Îmi dau seama că principalele bătălii încă nu au venit şi vor fi anul acesta, în două sau trei luni. Acestea vor fi luni definitorii ale războiului”, anticipează responsabilul ucrainean. „Rusia se pregăteşte pentru o escaladare maximă”, adaugă acesta. „Ea îşi regrupează tot ce poate, face exerciţii şi instruieşte” trupele, remarcă oficialul citat.

„Acele ţări care ne ajută în lupta noastră au început să ne ofere ajutor maxim”, a mai spus Danilov, referindu-se la ajutorul militar oferit Ucrainei de statele occidentale, care caută acum modalităţi de a spori acest sprijin în timp ce conflictul din Ucraina intră într-o fază crucială înaintea dezgheţului de la sfârşitul iernii, când starea solului complică deplasările vehiculelor militare grele şi acţiunile ofensive, trasmite AGERPRES

articolul original.

Table inteligente în clasele unității de învățământ din Lăpușata

1 February 2023 at 11:25
image

Elevii din Școala Gimnazială Lăpușata vor beneficia de un sistem de învățământ digitalizat. Sălile de clasă vor fi dotate cu table electronice interactive, fără cretă și burete, care vor asigura elevilor acces la predarea on-line a lecțiilor, dar și 8 videoproiectoare. Investiția are valoarea de 25 de mii euro și sunt bani europeni, a anunțat primarul Nicolae Joița:  

„Prin GAL „Cerna Olteț”, din exercițiul financiar trecut vom atrage 25 de mii de euro. Sunt bani europeni pe care îi vom direcționa pentru achiziția a 10 table inteligente, 8 videoproiectoare pentru învățământul interactiv care să ajute profesorii în activitatea din clasă și două calculatoare cu imprimantă”, a precizat primarul localității Lăpușata, Nicolae Joița.  

Cu bani chibzuiți s-au făcut lucrări ample de modernizare a școlii încă din primul mandat a primarul localității Lăpușata, Nicolae Joița, când locația a fost conectată la apă și canalizare, a fost montată tocăria termopan, s-a amenajat o sală de clasă mult mai mare pentru micile evenimente ele copiilor și au fost amenajate grupuri sanitare în incinta clădirii.

Și școala din satul Broșteni este amenajată și conectată la utilități, dar neutilizată, intenția primarului fiind aceea de a folosi locația ca spațiu de cazare pentru situații de urgență.

articolul original.

Bărbat trezit cu pompierii

31 January 2023 at 18:04

Un bărbat din Botoşani, a avut parte de o trezire mai puţin dorită. În vârstă de 66 de ani, acesta s-a trezit cu uşa spartă şi cu pompierii în casă.

Incidentul a avut loc marţi, într-un cartier aproape de Poliţia Locală. Femeia de serviciu de la asociaţia de locatari a realizat că bărbatul era acasă, dar nu răspundea la uşă. Acesta avea aprinse luminile în aproape toate încăperile din casă, dar nu răspunde la uşă. Astfel, femeia a apelat serviciul 112, cerând ajutorul echipelor de intervenţie. La faţa locului a avut loc o adevărată desfăşurare de forţe de intevenţie. Pe lângă echipajul de la ambulanţă au venit şi poliţşti, iar ulterior şi un echipaj de descarcerare de la ISU. Echipajul de la ambulanţă nu putea acorda asistenţă medicală pentru că nu putea ajunge la bărbat, uşa fiind încuiată pe dinăuntru.

Aceştia au chemat şi un echipaj de la poliţie. Oamenii legii au început să se intereseze de vecinii bărbatului, de eventuale rude ale acestuia şi să încerce să găsească o modalitate de a pătrunde în apartament, unde se presupunea că bărbatul era în pericol.

Exact după ce au spart uşa, proprietarul a ieşit dintr-un dormitor, speriat cu desfăşurarea de forţe din uşa aparamentului. Acesta le-a spus poliţiştilor că dormea pentru că nu se simţea prea bine şi nu a auzit nici telefonul, nici bătăile puternice în uşă. În cele din urmă, după ce a fost consultat de cadrele medicale, bărbatul a rămas acasă, să încerce să rezolve uşa spartă.

uşa spartă

image
Articolul precedent
Articolul următor
articolul original.

Veste proastă din America pentru Volodimir Zelenski! Președintele Joe Biden a luat decizia: Nu trimitem

31 January 2023 at 07:15
image

Visul lui Volodimir Zelenski de a primi avioane de vânătoare pentru a ajuta la susţinerea efortului său de război împotriva Rusiei se năruie. Preşedintele Joe Biden a susținut luni că nu va trimite avioane de luptă americane în Ucraina.

„Nu”, a spus Biden când a fost întrebat de un reporter dacă ar trimite avioane F16 în Ucraina.

Preşedintele ucrainean Volodymyr Zelensky a căutat avioane de vânătoare pentru a ajuta la susţinerea efortului său de război împotriva Rusiei. Biden a spus în mod constant că avioanele nu sunt pe masă, chiar dacă a acordat ajutor în alte domenii.

Săptămâna trecută, de exemplu, Biden a anunţat că va trimite 31 de tancuri M1 Abrams în Ucraina, în ciuda faptului că înalţi oficiali americani au declarat anterior că aceste vehicule grele nu se potrivesc prea bine pentru armata ţării.

Vorbind pe peluza de sud a Casei Albe, Biden a mai spus că nu era sigur dacă va vizita Europa luna viitoare, cu ocazia aniversării unui an de la începutul războiului din Ucraina.

Ca răspuns la o întrebare separată, Biden a spus că plănuieşte să viziteze Polonia, dar nu era sigur când.

CNN a relatat săptămâna trecută că Casa Albă explora posibilitatea unei vizite a lui Biden în Europa pentru a marca 12 luni de când Rusia a invadat Ucraina.

Liderii ucraineni şi-au reînnoit apelurile pentru avioane de luptă occidentale. „Am trimis o listă de dorinţe lui Moş Crăciun anul trecut, iar avioanele de luptă [au fost] de asemenea incluse în această listă de dorinţe”, a declarat ministrul apărării Oleksii Reznikov pentru CNN săptămâna trecută.

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Naţional de Securitate al SUA, John Kirby, a recunoscut vineri că Zelensky a cerut avioane de luptă. „Discutăm în mod constant cu ucrainenii despre nevoile lor şi vrem să ne asigurăm că facem tot ce putem pentru a le satisface – iar dacă nu putem, că unii dintre aliaţii şi partenerii noştri pot”, a declarat Kirby.

Preşedintele Volodimir Zelenski, care a împlinit recent 45 de ani, a mulţumit în mesajul său zilnic pentru tancurile Leopard 2 şi Abrams pe care chiar în această zi a aflat că le va primi ţara sa, dar a subliniat că „viteza şi volumul” acestui ajutor sunt elementele-cheie în continuare, în timp ce următoarea etapă a sprijinului militar occidental ar trebui să fie rachetele cu rază lungă de acţiune şi avioanele performante, scrie news.ro

articolul original.

Analistul politic Cozmin Gușă: ‘Dacă Pițurcă are dovezi, după o noapte la arest, s-ar putea să-și aducă aminte de multe lucruri. Asta este imaginea care trebuia să ne avertizeze că în spatele acestei nesimțiri afișate se dădeau adevărate

31 January 2023 at 07:00
image

“Această nesimțire în care s-au cheltuit sume uriașe pentru celebrul paraîndărăt românesc, iar acest caz va fi unul cu mari ecouri. Vă reamintesc imaginea din biroul premierului de la acea vreme (2020), Ludovic Orban de la ziua lui de naștere. În timp ce unii dintre noi stăteau prin case, că se impuseseră restricții, au apărut acele poze celebre cu toți cei care petreceau fără măști în biroul lui Orban, în momentele alea de tensiune maximă, cât România stătea în case, nu puteam părăsi casele pentru cumpărături decât până la anumite ore. Asta este imaginea sfidării, erau 7-10 liberali acolo, era Gorghiu, erau alții, cu Orban în frunte, beau whiskey cu ocazia zilei lui de naștere. Acea era imaginea care trebuia să ne avertizeze că în spatele acestei nesimțiri afișate se dădeau adevărate tunuri.

BANI PENTRU CLIENTELA DE PARTID

Analistul politic a mai afirmat că, în opinia sa, fostul selecționer este vinovat, dar și-ar putea negocia situația dacă le oferă anchetatorilor alte nume.

„Pițurcă neîndoielnic este vinovat. Mie mi-a sărit în ochi când apărea pe acele liste, cu sume așa de mari, știind că nu are această activitate de bază. Părerea mea este că vom afla că si el, și Cătălin Botezatu și alții care mai apar pe acele liste, care au calitatea de a fi interpușii perfecți iar dacă nu au dovezi despre șmecherii adevărați care i-au pus să fure pentru ei, vor plăti. Dacă Pițurcă are dovezi, după o noapte la „Beciul Domnesc” (arest), s-ar putea să-și aducă aminte de multe lucruri.

Am citit că Ludovic Orban spune că n-a vorbit cu Pițurcă la telefon. Atât de tare n-a vorbit cu el la telefon încât este partenerul lui obișnuit de poker, asta este relația de 30 de ani dintre ei. Se va ajunge la o mare corupție de la vârful guvernului, dar adevărații șefi nu se văd. Eu vă mai dau o pistă, să vedem dacă se adeverește: adevărații șefi se pare că ar fi membri de frunte ai masoneriei române. Pe această linie de prietenie s-ar fi ajuns să fie împinși în față oameni precum Pițurcă,” a precizat Gușă,  la „România Suverană”, conform realitatea.net

Citește și:

Ludovic Orban, despre dosarul achiziției de măști neconforme: ‘Nu știu nimic, eu nu am mai comunicat cu Victor Pițurcă de ani de zile, în perioada guvernării chiar n-am avut nicio comunicare’

Începe tăvălugul dosarelor achizițiilor din timpul pandemiei! Marcel Ciolacu, despre reținerea lui Victor Pițurcă: ‘Cred că nu va fi singurul caz’

articolul original.

Imagini-bombă! Victor Pițurcă, în cătușe! L-au adus cu duba la audieri

31 January 2023 at 06:45

Victor Pițurcă a fost readus în fața procurorilor, în dimineața aceasta! Fostul selecționer al României nu a fost singurul care a ajuns la audieri, ci și Alex Pițurcă, fiul său. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile-bombă!

După ce CANCAN.RO v-a arătat ieri, în exclusivitate, faptul că Victor Pițurcă a fost reținut de procurorii DNA, fiind audiat în dosarul măștilor de protecție livrate în spitalele Ministerului Apărării Naționale (MApN) (vezi AICI toate detaliile), în dimineața zilei de marți, 31 ianuarie 2023, fostul selecționer al României a reajuns în fața procurorilor. A fost adus cu duba, încătușat! CANCAN.RO vă prezintă imaginile de ultimă oră!

Victor Pițurcă a fost adus cu duba la audieri, încătușat

E „forfotă” mare, în această dimineață! Victor Pițurcă a fost adus în fața procurorilor, încătușat, pentru a fi audiat. În această dimineață, fostul selecționer al României a fost transportat cu duba la audieri și urmează să răspundă la întrebările procurorilor.

Îmbrăcat în negru și vizibil afectat de situația în care se află, Victor Pițurcă este escortat de oamenii legii către sala în care vor avea loc audierile.

Victor Pițurcă a fost adus la audieri, încătușat, în dimineața zilei de marți, 31 ianuarie 2023. Sursă: CANCAN.RO

Alex Pițurcă, audiat și el, alături de fostul selecționer al României

Victor Pițurcă nu a ajuns singur la audieri, în această dimineață. Alex Pițurcă, fiul său, s-a prezentat și el la sediu, pentru a răspunde în fața anchetatorilor. În urmă cu o zi, fostul selecționer al României a fost adus la sediul DNA, pentru a fi audiat în dosarul măștilor de protecție livrate în spitalele Ministerului Apărării Naționale (MApN). Victor Pițurcă nu este singurul vizat în acest dosar, ci și Gabriel Țuțu, unul dintre directorii ROMARM, dar și alți suspecți.

Alex, fiul lui Victor Pițurcă, s-a prezentat și el, în această dimineață, în fața anchetatorilor. Sursă: CANCAN.RO

S-a „instituit” o „celulă de criză”, acasă, la Victor Pițurcă!

După reținerea lui Victor Pițurcă de procurorii DNA, în cursul zilei de luni, 30 ianuarie, „forfota” s-a mutat acasă, la fostul selecționer. Piți Jr. s-a întâlnit, în zona Pieței Unirii, la o cafenea, cu șoferul său și Mihai Naboiu, cumnatul lui! După ce tatăl său a fost „luat în colimator” și a ajuns în fața procurorilor DNA, în dosarul în care este vizat, Alex Pițurcă a „acționat” imediat și a „instituit” o „celulă de criză”! Detaliile pot fi accesate exclusiv AICI!

„Bombardament” în dosarul „Măști pentru MApN”

În timpul pandemiei de Covid-19, în perioada în care pe teritoriul României era instituită starea de urgență, au fost demarate o serie de cercetări, după ce a fost depistat un contract de achiziții suspecte de măști de protecție, pentru MApN. În acest dosar au fost audiate mai multe persoane, iar cel care se ocupase de achiziționarea măștilor respective a fost șeful Direcției Medicale MApN. Achizițiile nu au fost făcute din fondurile Ministerului Apărării Naționale. A fost, la momentul respectiv, delegat să găsească fonduri necesare pentru achiziționarea echipamentelor medicale, implicit și a acestor măști.

În acest sens, legătura a fost luată cu italienii Riccardo și Andrea Barsanti, pentru intermedierea relației cu o firmă din China. Pentru că generalii au realizat că nu au fonduri suficiente pentru achiziționarea respectivelor echipamente medicale, în „scenă” au intrat Alex și Victor Pițurcă, care ar fi suportat costurile transportului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

UNATC i-a acordat dramaturgului Matei Vișniec titlul de Doctor Honoris Causa

30 January 2023 at 18:02

Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale” București a acordat titlul de Doctor Honoris Causa lui Matei Vişniec, dramaturg, poet, romancier, jurnalist şi personalitate culturală recunoscută la nivel internaţional. Evenimentul a avut loc luni, 30 ianuarie, la Sala „Ileana Berlogea” din sediul pe de Strada Matei Voievod, nr 75-77,  și în ziua în care UNATC a sărbătorit 73 de ani de existenţă. Remarcabilul dramaturg a fost sărbătorit și de teatrul din Suceava care îi poartă cu cinste numele în  cadrul proiectului ”Dramaturgi români din toate timpurile – care a avut loc în perioada 27 – 29 ianuarie. Matei Vișniec a împlinit duminică 67 de ani.

Matei Vişniec s-a născut pe 29 ianuarie 1956 la Rădăuţi, în nordul României. A debutat cu poezie în revista Luceafărul în 1972. Mai târziu, stabilit la Bucureşti unde a făcut studii de filozofie, s-a numărat printre fondatorii Cenaclului de luni condus de criticul Nicolae Manolescu. A debutat în volum în 1980, la editura Albatros, cu o culegere intitulată „La noapte va ninge”. Matei Vişniec este autorul a şapte volume de poezie, șapte romane dintre care menționăm: „Sindromul de panică în orașul luminilor”, „Iubirile de tip pantof, iubirile de tip umbrelă” și „Un secol de ceață”; o carte de nuvele şi peste 50 de piese de teatru. Din 1987 trăieşte în Franţa unde lucrează ca jurnalist la Radio France Internationale. După căderea comunismului în 1989, activitatea lui Matei Vişniec s-a derulat între Franţa şi România, între două culturi şi două limbi, între Vest şi Est. Piesele sale sunt traduse în peste 30 de limbi şi s-au aflat pe afiş în peste 30 de ţări. Numeroase premii i-au răsplătit actvitatea, începînd cu Premiul pentru poezie acordat de Uniunea Scriitorilor din România în 1984 pentru volumul „Înţeleptul la ora de ceai”. El a mai obţinut Premiul Academiei Române şi Premiul UNITER (Uniunea Teatrală din România) pentru întreaga activitate. În Franţa i s-a decernat Premiul presei la Festivalul Internaţional de Teatru de la Avignon, Premiul european al Societăţii Autorilor şi Compozitorilor Dramatici (SACD), precum şi Premiul de literatură europeană Jean Monnet.

articolul original.

I-a ”lipit” pe buze un mini-pupic: În cuplul Bădălău & Bianca, ”intimitatea” durează sub o secundă!

30 January 2023 at 21:40

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu pare să se destabilizeze. Nici ca urmare a conflictului dintre blondină și Claudia Pătrașcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, dar nici din cauza problemelor cu legea pe care le are fostul baron de Giurgiu, „socrul” blondinei. Ex-prezentatoarea TV și partenerul său parcă se iubesc mai mult ca niciodată. Chiar zilele trecute, paparazzii CANCAN.RO i-au surprins giugiulindu-se în public. Vă prezentăm imaginile exclusive! 

Din incinta restaurantului Mandaloun aveau să iasă Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, zilele trecute. Cei doi au servit prânzul împreună, iar problemele diverse apărute în viața lor în ultima perioadă par să nu-i atingă. Pozele surprinse de paparazzii CANCAN.RO stau drept mărturie!

Cei doi îndrăgostiți au ieșit din Mandaloun / (Sursa: CANCAN.RO)

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, pupic acordat „pe fugă”

Relația dintre Bianca și Gabi nu pare afectată de scandalul care există între ex-prezentatoarea TV și Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău. La fel cum nici problemele cu legea pe care Niculae Bădălău le are nu pare să le zguduie iubirea. Chiar dacă iubitul Biancăi Drăgușanu îi face vizite tatălui la penitenciar, paparazzii CANCAN.RO surprinzând imagini cu acesta zilele trecute (Vezi AICI detalii), blondina știe cum să aibă grijă de „rănile” iubitului. Dar și invers.

După ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au ieșit din incinta restaurantului Mandaloun, cei doi aveau să demonstreze că iubirea schimbă tot! Așa cum spune Andra într-o piesă. Schimbă inclusiv starea de spirit provocată de cumulul de întâmplări din viață.

Un pupic rapid aveau să-și lipească pe buze reciproc. În trecere. N-a durat mult. În cuplul Bădălău & Bianca, ”intimitatea” durează sub o secundă :).

Dar nu se mai pune la socoteală nici măcar că cei doi au plecat în mașini diferite din fața restaurantului. Gabi Bădălău la volanul BMW-ului său X7, iar Bianca Drăgușanu în bolidul său, un Mercedes Gle Coupe. Unde e dragoste… nimic nu mai contează!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au sărutat la ieșirea din restaurant / (Sursa: CANCAN.RO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

„Andreea Marin o să rupă audiența cu povestea noastră”! Mihai Găinușă a reacționat după declarațiile făcute de Șerban Huidu. Cei doi nu și-au vorbit de ani de zile

30 January 2023 at 12:57
image

În urmă cu ani de zile, Șerban Huidu și Mihai Găinușă făceau echipă și bucurau publicul. Emisiunea celor doi a avut un real succes la vreme respectivă, însă totul s-a destrămat. Mihai Găinușă și Șerban Huidu s-au certat, iar echipa s-a rupt. Cei doi nu au mai vorbit de ani de zile, însă pare că le este dor unul de altul.

Șerban Huidu și Mihai Găinușă s-au despărțit cu scandal. Despre motivele pentru care s-au certa nu se știe prea multe, însă cert este că supărarea a fost mare. De ani de zile cei doi nu și-au mai vorbit, însă acum lucrurile par pe cale să se schimbe. În cadrul unei emisiuni de televiziune, Șerban Huidu a vorbit despre cearta pe care a avut-o cu Mihai Găinușă și a mărturisit că acesta îi lipsește.

„Da, îmi lipsește de când a plecat. Problema în sine s-a rezolvat, dar ceea ce a făcut cuplul Huidu-Găinușă în televiziune nu prea făcuse nimeni și mi-e greu să cred că se va întâmpla. Eram perfect complementari. Tot ce aveam eu nu avea el și invers. Mișu era închis într-un palat de cleștar, nu prea vorbea, pe de altă parte exact asta eram eu. Eram interfața care ținea legătura cu restul lumii. Apoi între noi era povestea legată de creație, el venea cu felul de a fi, cu partea de scris, care era interesantă, iar eu veneam cu informațiile de la lume.

Povestea este că, la un moment dat, frustrări sunt multe, ele decid din păcate viața, uneori, probabil că s-au acumulat multe frustrări, că a trebuit să preia atribuțiile mele, eu nu am știut să zic mulțumesc, eu am văzut că nu se descurca la fel de bine ca mine, și eu aveam frustrări. Într-un final, s-a stricat căruța, dar un om ca Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit un partener care să poată să facă atât de multe lucruri și îi sunt recunoscător și îmi lipsește”, a declarat Șerban Huidu.

Mihai Găinușă a reacționat

În trecut, Șerban Huidu mărturisea că de-a lungul anilor a încercat să îl contacteze pe fostul său coleg în repetate rânduri, însă acesta nu i-a răspuns. Dar lucrurile par că se vor schimba, iar la orizont se întrezărește o împăcare.

După ce a văzut mărturisirile făcute de Șerban Huidu, Mihai Găinușă s-a declarat impresionat. Acesta a lăsat de înțeles că supărarea i-a trecut și că ar fi deschis unei împăcări.

„N-am văzut emisiunea, că la ora aia dorm. Dar m-a surprins plăcut și îi mulțumesc. În privința unei revederi, cum zice românul: never say never. Dacă vreodată Andreea Marin o să facă o ediție aniversară a emisiunii Surprize-Surprize, cred c-o să rupă audiența cu povestea noastră. Aia, da, revedere!”, a declarat Mihai Găinușă, potrivit playtech.ro.

articolul original.

Statie STPT distrusa de un copil de 11 ani la Timisoara. A fost prins de politistii locali

30 January 2023 at 10:08

TIMISOARA. Un pusti de numai 11 ani a vandalizat o statie a Societatii de Transport Public din Timisoara.

Copilul a luat un bolovan si a tintit geamul uneia dintre statiile de pe bulevardul Vasile Parvan, care s-a facut tandari.


In zona se afla si o patrula a Politiei Locale, care a plecat in urmarirea baiatului, dupa ce acesta a luat-o la sanatoasa.

Copilul a fost prins, dupa care a fost chemat si tatal acestuia, iar ambii au fost predati agentilor de la Sectia 2, care au intocmit un dosar penal pentru distrugere.

Politistii locali au facut mai multe controale in ultimele zile in statii, dar si in mijloacele de transport in comun. Agentii au dat 17 amenzi celor prinsi ca au baut alcool sau au fumat in autobuze si tramvaie, dar si celor care au urcat fara bilet in mijloacele de transport. De asemenea, au fost puse 115 autocolante pe parbrizele masinilor oprite sau stationate in statiile STPT.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

articolul original.

Ciucă și Ciolacu s-au întâlnit, la Iași, cu medicul Sidonia Susanu

25 January 2023 at 05:00

Aflați în Capitala Moldovei, de Ziua Micii Uniri, premierul României și președintele Camerei Deputaților s-au declarat „onorați” să-i strângă mâna doctoriței care face „minuni” la Spitalul „Sf. Maria”.

Premierul Nicolae Ciucă și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, s-au întâlnit, la Catedrala Metropolitană din Iași, cu dr. Sidonia Susanu, coordonatorul Compartimentului de Chirurgie Plastică, Reconstructivă şi Arşi din cadrul Spitalului de Copii „Sfânta Maria”, medicul care, în decembrie, a condus o echipă ce a reuşit să reataşeze braţele unei fete după un accident rutier.

După ce au participat la manifestările organizate în Piaţa Unirii din Iaşi cu prilejul celebrării Zilei Unirii Principatelor Române, și au depus coroane de flori la statuia Domnitorului Unirii, cei doi oficiali au participat la o slujbă de comemorare a lui Alexandru Ioan Cuza și a celor care, împreună cu el, au susținut și au contribuit la înfăptuirea Unirii Principatelor Române, la biserica Mănăstirii „Sfinții Trei Ierarhi”.

La Palatul Metropolitan, Ciucă și Ciolacu au avut o scurtă întrevedere și cu dr. Sidonia Susanu, pe care s-au declarat onorați s-o întâlnească și s-o felicite pentru profesionalism și dedicare.

Cu acest prilej, prim-ministrul i-a promis medicului care face „minuni” la Iași, că se va implica personal pentru ca Guvernul să asigure finanţarea şi dotarea unității medicale. Am fost onorat să îi strâng mâna şi să o felicit pe doamna doctor Sidonia Susanu, coordonatorul Compartimentului de Chirurgie Plastică, Reconstructivă şi Arşi din cadrul Spitalului de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi. Cu pricepere şi multă muncă a salvat destine şi a oferit o nouă şansă la viaţă normală multor copii şi tineri. M-au impresionat empatia şi modestia doamnei doctor, dar şi devotamentul şi tenacitatea de a creşte echipa medicală şi, mai apoi, de a transforma compartimentul în secţie de chirurgie plastică şi a-i dezvolta astfel activitatea. Este un exemplu al puterii pe care o au profesioniştii cu har, deschizători de drumuri în domeniul lor”, a transmis premierul Ciucă.

O echipă de medici de la Spitalul pentru Copii „Sfânta Maria” din Iaşi, coordonată de dr. Sidonia Susanu, a reuşit, în decembrie, să replanteze braţele unei adolescente de 15 ani, victimă a accidentului de la Pașcani, în care un autocar cu 35 de artişti s-a răsturnat, iar 24 de oameni au ajuns la spital.

Intervenţia, care a durat 20 ore, este prima de acest gen din ţară şi a doua din lume. După două săptămâni de la prima intervenţie, fata de 15 ani a fost externată. Medicii spun că în aproximativ un an, cu ajutorul fizioterapiei şi kinetoterapiei, fata îşi va putea folosi ambele braţe.

Echipa medicală condusă de acelaşi medic a replantat şi gamba stângă a unui băiat din Vatra Dornei, care a fost lovit de tren în timp ce traversa linia ferată. O intervenţie similară, de replantare a unui picior, a fost făcută de echipa de medici condusă în urmă cu un an de dr. Susanu. Pacienta era o fată din Bacău care a rămas fără picior tot în urma unui accident de tren.


articolul original.

Amprenta misterioasă a unei mâini, descoperită pe peretele unui șanț vechi de 1.000 de ani din Ierusalim

29 January 2023 at 17:00
image

Un șanț care stătea cândva în calea armatelor cruciate invadatoare a fost descoperit sub Orașul Vechi al Ierusalimului, aducând la viață unele dintre cele mai sângeroase și mai emblematice bătălii ale Evului Mediu târziu. În timp ce excavau linia antică de apărare, arheologii au găsit și amprenta misterioasă a unei mâini, sculptată în peretele șanțului, dar nu sunt în măsură să ofere o explicație cu privire la cine a făcut-o sau ce semnificație poate avea.

Șanțul de protecție a înconjurat faimoasele ziduri ale orașului și se crede că a fost săpat nu mai târziu de secolul al X-lea d.Hr. Potrivit directorului de săpături al Autorității pentru Antichități din Israel, Zubair Adawi, șanțul avea o lățime de cel puțin 10 metri și o adâncime cuprinsă între 2 și 7 metri.

„Funcția sa a fost să împiedice inamicul care asedia Ierusalimul să se apropie de ziduri și să pătrundă în oraș”, a explicat Adawi pentru IFL Science.

„Șanțurile de apărare, de obicei umplute cu apă, sunt binecunoscute din fortificațiile și , dar aici șanțul era uscat, obstacolul pentru atacatori constând în lățimea și adâncimea lui”, a adăugat el.

Amprenta misterioasă a unei mâini păzește șanțul de apărare al Vechiului Ierusalim

Celebrele ziduri și porți care înconjoară Orașul Vechi de astăzi au fost construite în secolul al XVI-lea de sultanul otoman turc Suleiman I Magnificul, dar fortificațiile antice care protejau Ierusalimul înainte de acest punct ar fi fost mult mai impenetrabile, spun arheologii.

„În epocile bătăliilor între cavaleri, cu săbii, săgeți și soldați călare care atacau, fortificațiile Ierusalimului erau formidabile și complexe, cuprinzând ziduri și elemente pentru a opri armatele mari care asaltau orașul”, a explicat Dr. Amit Re’em, directorul regiunii Ierusalimului la Autoritatea pentru Antichități din Israel.

Având în vedere vârsta șanțului de apărare, este foarte probabil ca acesta să fi fost martorul unor evenimente intense în timpul cruciadelor, deoarece armatele europene au încercat în mod repetat să cucerească Ierusalimul între secolele XI și XIII.

„Istoricii care au însoțit Prima Cruciadă descriu sosirea cruciaților la în iunie 1099. Epuizați de călătorie, au stat vizavi de imensul șanț și abia după cinci săptămâni au reușit să-l traverseze, folosind tactici speciale și cu prețul a mult sânge, sub focul puternic al apărătorilor musulmani și evrei”, spune Re’em.

Ce ar putea simboliza amprenta?

Pentru a intra în oraș, cruciații ar fi trebuit să treacă șanțul și cele două ziduri groase pe care acesta le înconjura, „în timp ce apărătorii orașului de pe ziduri aruncau peste ei foc și sulf”. O serie de tuneluri secrete le-ar fi permis celor din Ierusalim să intre în șanț și să atace inamicul prin surprindere înainte de a se retrage înapoi în siguranța oferită de oraș.

Printre cele mai interesante elemente descoperite de echipă a fost în peretele șanțului. Dacă mâna care a făcut semnul i-a aparținut unui apărător al orașului, unui cavaler invadator sau altcuiva, rămâne un mister complet.

„Simbolizează ceva? Indică un anumit element din apropiere? Sau este doar o farsă locală? Doar timpul ne va spune”, concluzionează cercetătorii.

Vă recomandăm să citiți și:

articolul original.

Măsuri dure luate de Netanyahu după atentatele din ultimele zile din Ierusalimul de Est

29 January 2023 at 15:22
By: -
image

Guvernul israelian a anunţat în noaptea de sâmbătă spre duminică măsuri împotriva ”familiilor teroriştilor”, în urma celor două atentate din Ierusalimul de Est, din care unul soldat cu şapte morţi.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a ameninţat sâmbătă seara cu un răspuns ”puternic” şi ”solid” împotriva acestor atacuri armate comise de către doi palestinieni la Ierusalimul de Est, partea arabă a Oraşului Sfânt, cucerit şi anexat de către Israel, informează AFP.

Şapte civili - inclusiv un cuplu şi un adolescent în vârstă de 14 ani - au fost ucişi vineri, în cartierul de colonizare Neve Yaacov, în Ierusalimul de Est.

În urma unei reuniuni, în noaptea de sâmbătă spre duminică, Cabinetul israelian de securitate a anunţat o revocare a drepturilor la Securitate Socială a ”familiilor teroriştilor care susţin terorismul”.

Cabinetul a anunţat și că un proiect de lege vizând revocarea ”cărţilor de identitate israeliene” a acestei categorii de familie urmează să fie discutat luni în Consiliul de Miniştri.

Benjamin Netanyahu a revenit la putere în decembrie, cu susţinerea unor formaţiuni de extremă dreapta şi ultraortodoxe evreieşti, iar aceste măsuri riscă să le fie aplicate în primul rând palestinienilor care au cetăţenie israeliană - arabi israelieni, cum le spun israelienii - şi palestinienilor care au statutul de rezidenţi ai Ierusalimului de Est.

Un palestinian în vârstă de 21 de ani a deschis focul asupra unor trecători, în apropierea unei sinagogi, în cartierul de colonizare Neve Yaacov, şi a omorât şapte persoane, după care a fost ucis.

Sâmbătă, un palestinian în vârstă de 13 ani a rănit prin împuşcare doi israelieni, la Silwan, la doi paşi de Oraşul Sfânt.

Niciunul dintre aceste două atacuri nu au fost revendicate.

Trei dintre victimele atacului armat de la Neve Yaacov au fost înhumate în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi anume Asher Natan, un adolescent în vrstă de 14 ani, şi Eli şi Natalie Mizrahi, un cuplu ucis în timp ce le venea în ajutor primelor victime ale atacatorului, potrivit unui vecin.

Aceste noi violenţe au loc în contextul unei escaladări bruşte, după uciderea joi a nouă palestinieni - inclusiv doi combatanţi şi o sexagenară - într-un raid al armatei israeliene la Jenin, în Cisiordania, un teritroriu palestinian ocupat de Israel din 1967.

articolul original.

Coreea de Nord dezminte acuzațiile Statelor Unite privind furnizarea de arme către Rusia: A încerca să pătezi imaginea fabricând ceva care nu există este o provocare serioasă

29 January 2023 at 07:45
image

Directorul general al Departamentului nord-coreean pentru afaceri americane, Kwon Jong Gun, a dezmințit acuzațiile Statelor Unite privind furnizarea de arme către Federația Rusă, precizând faptul că a încerca să pătezi imaginea fabricând ceva care nu există este o provocare serioasă care nu poate fi permisă niciodată.

Săptămâna trecută, purtătorul de cuvânt al Consiliului Naţional de Securitate al executivului american, John Kirby, a publicat imagini ale serviciilor de informaţii americane arătând presupuse vagoane ruseşti care se întorc din Coreea de Nord încărcate cu echipament militar, printre care obuze pentru Wagner.

Ulterior, Statele Unite au desemnat oficial compania militară privată rusă Wagner drept „organizaţie criminală transnaţională” şi au declarat că vor transmite aceste înregistrări Naţiunilor Unite, în cadrul sancţiunilor împotriva Phenianului.

Duminică, un înalt reprezentant al guvernului nord-coreean a denunţat o „încercare stupidă de a justifica” viitoarele transporturi de arme spre Ucraina de către Washington, care a promis joi Kievului 31 de tancuri Abrams.

Citat de agenţia oficială de presă KCNA, directorul general al Departamentului nord-coreean pentru afaceri americane, Kwon Jong Gun, a respins acest „zvon complet fals” şi a avertizat Statele Unite că se vor expune la un „rezultat cu adevărat nedorit” dacă vor continua să îl răspândească.

„A încerca să pătezi imaginea (Coreei de Nord) fabricând ceva care nu există este o provocare serioasă care nu poate fi permisă niciodată şi nu poate decât să declanşeze o reacţie”, a adăugat el.

Vineri, Kim Yo Jong, influenta soră a liderului nord-coreean Kim Jong Un, a criticat şi ea promisiunile Statelor Unite de a trimite arme în Ucraina, acuzându-le că „trec şi mai departe de linia roşie”.

Rusia este, alături de China, unul dintre puţinii aliaţi internaţionali ai Phenianului şi a ajutat deja direct regimul nord-coreean.

În afară de Siria şi Rusia, Coreea de Nord este singura ţară care a recunoscut independenţa Lugansk şi Doneţk, două regiuni separatiste pro-ruse din estul Ucrainei.

Rusia, care este unul dintre cei cinci membri permanenţi ai Consiliului de Securitate al ONU, a pledat mult timp contra înăspririi sancţiunilor internaţionale împotriva Coreei de Nord şi chiar a cerut să fie relaxate din motive umanitare.

Kim Jong Un a declarat în 2022 că doreşte ca ţara sa să deţină cea mai puternică forţă nucleară din lume, calificând în septembrie drept „ireversibil” statutul de putere nucleară al Nordului.

Seulul şi Washingtonul sunt de părere că Phenianul intenţionează să efectueze în curând un nou test nuclear, care ar fi al şaptelea din istoria sa şi primul din 2017, transmite AGERPRES

articolul original.

Fie vreme bună, fie vreme rea, divele “o ard” sexy, nu-i așa?! TOP 40 vedete care au sfidat “timpurile” grele

28 January 2023 at 21:40

Iarna-i grea, omătu-i mare, dar divele noastre nu se lasă intimidate și scot ce e mai HOT la înaintare. CANCAN.RO vă prezintă în această săptămână un top în asentimentul vremii de afară, cu vedetele românești care au sfidat „timpurile” dificile. Fie că vorbim despre ținute îndrăznețe pe temperaturi cu minus sau deszăpeziri de autoturisme în mare stil, starurile autohtone nu dezamăgesc audiența! 

E greu să arăți tot timpul țiplă, mai ales când primul instinct este să îmbraci cele mai groase haine din dressing și să ieși pe stradă. Doar nu sunt atenți oamenii la cum arăți într-o zi mohorâtă.

Însă viața de vedetă nu este atât de simplă pe cât pare, pentru că oricând paparazzi te-ar putea surprinde. Lucru care s-a și întâmplat cu divele pe care vi le aducem astăzi în față, într-o GALERIE FOTO memorabilă!

Nicoleta Luciu e HOT chiar și-atunci când ploaia nu o lasă în pace (Foto: CANCAN.RO)

TOP 40 vedete care au sfidat „timpurile” grele

Atunci când te gândești la Bianca Drăgușanu sau la Andreea Bălan parcă le vizualizezi pozele perfecte de pe social media. Imaginile acelea de pe nisipul fierbinte al plajei, în costume de baie care lasă totul la vedere. Însă cum ar fi să vă imaginați cele mai de invidiat trupuri din România care demonstrează că se poate să fii sexy și pe stradă, printre fulgi de zăpadă și precipitații care te fac să vrei mai mult în casă?

Alina Laufer a sfidat iarna cu o rochie scurtă (Foto: CANCAN.RO)

Sau cum arată o dimineață în care una dintre vedete s-a trezit ca tot omul cu omăt pe mașină și are treabă în oraș? Alina Laufer, spre exemplu, este dovada că poți îndeplini o sarcină de acest tip pe tocuri, într-o rochie pretabilă mai degrabă pentru o seară de vară, la promenadă pe faleză.

Prin urmare, să vedem în GALERIA FOTO din această săptămână, cine se află în vârful ierarhiei oare?!

( ACCESEAZĂ ȘI: TOP 50 SEXY-VEDETE LA MARE, LA SOARE, ÎN POZIȚIILE CELE MAI… PROVOCATOARE. CE LOCURI OCUPĂ ANDREEA BĂNICĂ, LOREDANA CHIVU SAU BIANCA DRĂGUȘANU )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.
❌