ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Începe judecata avocatului acuzat că şi-a aruncat iubita de la balcon

21 September 2022 at 05:29
By: Geo
image

Procesul avocatului acuzat că şi-a ucis iubita a început. Dosarul a fost înregistrat luni pe rolul Curţii de Apel, Sebastian Felecanu urmând să fie judecat pentru omor calificat.

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o condamnare cuprinsă între 15 şi 25 de ani de detenţie sau chiar închisoarea pe viaţă. Primul termen al procesului nu a fost încă stabilit, scrie ziaruldeiasi.ro.

Avocatul Sebastian Felecanu este acuzat de procurori că pe 19 iunie anul trecut şi-ar fi aruncat iubita de la balconul apartamentului în care locuiau, situat la etajul al şaselea dintr-un bloc din Târgu Cucu.

Gestul avocatului ar fi survenit unei certe dintre cei doi, tânăra acuzându-l că o înşeală. Iniţial, anchetatorii au luat în calcul trei variante posibile, respectiv omorul, sinuciderea şi instigarea la sinucidere. Pentru clarificarea modului în care avusese loc incidentul, au fost făcute mai multe simulări, care au inclus şi folosirea unui manechin, aruncat sau lăsat să cadă de la etajul respectiv.

Citiți și Avocatul Felecanu, acuzat de uciderea iubitei, va mai sta o luna în arest

Conform concluziilor anchetatorilor, dinamica prăbuşirii fetei de la etaj indică aruncarea activă şi nu simpla cădere, ceea ce a dus la acuzarea lui Felecanu de omor.

La momentul respectiv, tânăra era însărcinată, fapt ce a dus la încadrarea juridică definitivă de omor calificat. Procesul va începe cu inculpatul în stare de arest. La începutul acestei luni, judecătorii au decis menţinerea lui în stare de arest până pe 13 octombrie, inclusiv. 

articolul original.
  • There are no more articles
❌