ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Pescobar confirmă dezvăluirile CANCAN legat de relațiile avute cu angajatele sale: „Prieteni cu beneficii am fost!”

24 November 2022 at 21:40

Pescobar a avut o relație cu una dintre angajatele sale! A recunoscut-o într-un interviu CANCAN EXCLUSIV. Asta după ce în primă fază CANCAN.RO a făcut dezvăluiri în acest sens. Paul Nicolau, numit și „omul cu raci”, a dezvăluit că legătura dintre ei doi a fost strict pentru beneficii și nu a devenit o poveste de dragoste serioasă. Printre altele, patronul de la „Taverna Racilor” a mai detaliat și relația pe care o are cu mama fiicei sale. 

Paul Nicolau sau Pescobar, așa cum s-a autointitulat pe Tik Tok, este unul dintre personajele controversate în mediul online și nu numai, datorită acțiunilor pe care le întreprinde. Dar și a declarațiilor. Căci, în cadrul interviului CANCAN EXCLUSIV a recunoscut că a avut o relație cu una dintre angajatele sale.

În acest mod, confirmă parțial dezvăluirile CANCAN.RO și detaliază natura legăturii pe care a avut-o cu angajata sa. Căci nu e orice relație. Ci una cu beneficii. Iar după spusele lui, domnișoara cu pricina nu mai lucrează pentru el. Practic, la despărțire, au luat-o pe drumuri diferite din toate punctele de vedere.

Mai mult, și subiectul legăturii pe care o are cu mama fiicei sale a fost atins, iar Pescobar dezvăluie că a încercat o relație cu ea în momentul în care a aflat de sarcină, dar lucrurile n-au funcționat între ei.

„Am încercat o relație după ce am aflat că a fost însărcinată

CANCAN EXCLUSIV: Mai ești cu mama fetiței tale?

Pescobar: Nu mai sunt. Suntem foarte buni prieteni. Avem o relație chiar exemplu pentru toată lumea de genul ăsta, de a nu trăi împreună și a avea un copil. Am încercat o relație după ce am aflat că a fost însărcinată și am încercat să fim împreună. Nu aveam o relație prea lungă de dinainte (nr. dinainte să afle că partenera sa de atunci a rămas însărcinată) și s-au petrecut lucrurile destul de repede, am început să avem o relație și nu a fost să fie. Nu are rost să trăiești nici de dragul copilului câteodată, că energia aia negativă dintr-o relație nereușită s-o reprimi în copil și în atmosfera aia din casă… nu e bine pentru niciunul. Așa că am fi fost, probabil, trei oameni nefericiți. 

Mulți fac chestia asta de dragul zonei de confort. E cea mai mincinoasă chestie în care poți trăi, în zona de confort. Pentru o chestie care zici că te mulțumește să sacrifici tot. Și câteodată sacrifici sufletul tău, sacrifici multe chestii și nu e bine deloc. 

Mergem în excursii împreună, în afara țării, toți trei. Nu dormim în același pat, luăm un apartament. Și toată lumea e fericită. Ieșim la masă, stăm împreună, elegant. Nu există discuții că n-au de ce să iasă discuții atâta timp cât toată lumea înțelege. Și eu am avut relații și am relații și n-are cine să se supere atâta timp cât lucrurile sunt pe față. 

Pescobar se înțelege bine cu mama fiicei sale / (Sursa: Captură video)

„Da, am avut relație. Friends with benefits (nr. prieteni cu beneficii) am fost”

CANCAN EXCLUSIV: Ai avut vreodată o relație cu una dintre angajatele tale?

Pescobar: Da, am avut relație. Friends with benefits (nr. prieteni cu beneficii) am fost. Că tot relație se numește, nu?! Foarte bine dacă intervin sentimente. E mai plăcut. Fără sentimente nu e treabă. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

S-a fript cu combinația de la “Taverna Racilor”! „Pfoaaa… Am primit o împuțiciune!” / Pescobar: „Fraiere, nu a fost vina mea!”

8 November 2022 at 21:40

S-a fript, clar, cu combinația de la „Taverna Racilor”! Stelian Muscalu, fostul realizator Business Club la Digi24, susține că a primit produse în valoare de 400 de lei – stricate – din partea băieților de la Fish To Door. CANCAN.RO vă prezintă povestea, în exclusivitate! Pe Tik Tok e război în toată regula!

Numele patronului de la „Taverna Racilor” este în mijlocul unui scandal fără precedent, devenit viral pe Tik Tok. Între Paul Nicolau și Stelian Muscalu, fostul realizator Business Club la Digi24, a avut loc un schimb de replici, susținut în videoclipuri în mediul online, în felul acesta fiecare spunându-și punctul de vedere.

„Prieteni… sunt toate produsele…

Situația despre care vă vorbim îl înfățișează pe Stelian Muscalu deschizând cutia în valoare de 400 de lei primită de la „Fish To Door” – piața online de fructe de mare care are același patron cu „Taverna Racilor” – Paul Nicolau, zis „Pescobar”.

Bărbatul s-a filmat făcând un „unboxing”, iar în momentul în care cutia a fost desigilată, un miros greu de suportat ar fi cuprins încăperea, cel puțin asta susține el în clipul postat pe contul său personal de Tik Tok.

„Vineri seara, am primit un mesaj de la curier care spune «Domne, eu sunt în fața porții. Am venit cu livrarea». Eu eram plecat deja din București. I-am zis «Domne, în cutie sunt produse perisabile, nu știu ce faci. Te cam speli pe cap cu ele». 

Prin urmare, îmi este foarte teamă că în această cutie se găsește ceva foarte urât mirositor. Să vedem dacă abonamentul la un astfel de serviciu, că da, am plătit un abonament, este până la urmă, sau nu, o țeapă. 

Pfoaaa… exact ce spuneam. Mamă… Prieteni… sunt toate produsele…”, anunță Stelian Muscalu, care părăsește zona tușind cu o stare vizibilă de rău.

Stelian Muscalu susține că a primit produse stricate de la „Fish To Door” / (Sursa: Instagram)

„Aia e o regie ieftină, o regie proastă. Omul e disperat de publicitate și de reclamă”

Paul Nicolau sau „Pescobar”, așa cum s-a autointitulat, a oferit un răspuns celor arătate de Stelian Muscalu tuturor utilizatorilor de Tik Tok spunând că fostul realizator Business Club la Digi24 a făcut o regie proastă și ieftină cu acea cutie. Mai departe, milionarul susține că este vina firmei de curierat că produsele au ajuns la client degradate și insinuează că Stelian Muscalu a făcut public videoclipul din dorință de afirmare și reclamă.

„E vina curieratului, nu este vina mea, dar în isterie de reclamă omul a făcut o postare. Aia e o regie ieftină, o regie proastă. Omul e disperat de publicitate și de reclamă. Vă anunț că miercuri seară dau drumul la Black Friday! Că m-a enervat fraierul ăsta, 35% reducere pentru toți. Abonați, neabonați, pentru toată țara”.

Paul Nicolau, ceartă cu Stelian Muscalu pe Tik Tok / (Sursa: Instagram)

„Am primit un pachet pe care am plătit aproape 400 de lei și am primit o împuțiciune”

Povestea a continuat și Stelian Muscalu i-a dat replica lui Paul Nicolau. Fostul realizator Business Club la Digi24 pune la îndoială modalitatea prin care „Pescobar” își comercializează produsele și susține că o angajată a omului de afaceri a recunoscut că există o problemă reală cu transportul pachetelor.

„Să vină aici, să bage capul în cutie și dacă nu scoate nicio grimasă, eu șterg și filmulețele de pe Tik Tok și nu mai am nicio pretenție să-mi fie înlocuită cutia respectivă. Dar totul e filmat, să vină, să miroasă. Dacă am făcut un contract la «Fish to Door» sunt considerat a fi un fraier?

M-a sunat, într-adevăr, o fată de la «Fish to Door» care mi-a spus că da, există o problemă cu transportul acestor produse, problemă pe care v-o asumați și întotdeauna înlocuiți marfa. Deci nu sunt singurul care are o astfel de problemă, sunt singurul care într-adevăr am fost vocal. Eu consider că mi s-a făcut o nedreptate. Am primit un pachet pe care am plătit aproape 400 de lei și am primit o împuțiciune”.

Stelian Muscalu i-a dat replica lui Paul Nicolau / (Sursa: Instagram)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.
  • There are no more articles
❌