ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Astazi — 1 December 2022Ultimele Stiri

Ami visează să-i ia locul Andreei Esca! Ce declarații a făcut cântăreața: „Când eram mică îmi făcusem propriul pupitru de știri”

30 November 2022 at 22:02
By: R.M.

 Ami „atentează” la locul Andreei Esca. Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” are o carieră înfloritoare în industria muzicală, însă nu ar spune nu și unui job de prezentator TV. Ce mărturisiri a făcut cântăreața.

Ami (33 de ani) a participat, de curând la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Și-a înfruntat temerile și a dovedit că este puternică, nu doar pentru că a rezistat condițiilor din junglă, ci și datorită faptului că a reușit să-și clădească de una singură o carieră de succes în muzică. A scos piese care au propulsat-o în vârfurile topurilor muzicale și a reușit să-și facă un nume în această industrie. Chiar dacă muzica este cea mai mare pasiune a ei, cântăreața a spus că și-ar fi dorit să fie prezentatoare de știri când era mică.

Ami / (sursă foto: Facebook)

Ami se visează la pupitrul știrilor, în locul Andreei Esca

Cântăreața a urmat, în trecut, cursurile unei școli de televiziune și când era mică se imagina la pupitrul știrilor. Mama ei a prezentat știrile sportive la un post local din Baia Mare și spune că probabil de acolo are această înclinație către acest domeniu.

„Mi-ar plăcea să îi iau locul Andreei Esca. Când eram mică îmi făcusem propriul pupitru de știri, improvizasem chiar și un prompter pe spătarul unui scaun și mă credeam în direct la TV. Și mama mea a prezentat știrile la un post de televiziune local din Baia Mare, și poate și de aici această atracție. Între timp, am urmat și cursurile unei școli de televiziune.
Și cel mai mult îmi plăcea să prezint știrile. Chiar pot spune că am puțină experiență în domeniu, mai ales că licența mi-am dat-o pe știri sportive. Deci, m-aș descurca fără probleme la orice grup informativ de știri”,
a declarat Ami, pentru Libertatea. 

articolul original.
Before yesterdayUltimele Stiri

Câte clase are Anisia Gafton, marea câștigătoare „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

29 November 2022 at 08:52

Anisia Gafton a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și a devenit Regina Junglei. Haioasă din fire și gata să facă la orice oră pe cineva să zâmbească, moldoveanca a avut, până acum, o viață plină cu de toate.

Ce studii are, de fapt, celebra Anisia Gafton

Dacă la capitolul umor este numărul unu și expusă peste tot, după cum o arată și aprecierile din social media, la capitolul educație are, însă, ceva „secrete”.

Ceea ce nu mulți oameni știu despre Anisia Gafton sunt detaliile legate de educația celebrei actrițe de stand-up. Potrivit informațiilor din presă, Anisia s-a apucat de Facultatea de Teatru și Film, însă a renunțat la studiile superioare după numai un an și jumătate.

Chiar și fără facultate, traseul Anisiei în această direcție a fost unul bine trasat, în ciuda faptului că nu și-a terminat studiile superioare.

Sursa foto: Instagram/
suntcelebru.official

Aceasta a început să activeze în lumea stand-up-ului dintr-o glumă, la început și cu siguranță nu s-a gândit nicio clipă la ce avea să urmeze: celebritatea a venit treptat, după multă muncă și mult efort, iar în cele din urmă, eforturile i-au fost răsplătite.

„Toată lumea mă încuraja să fac stand-up. Am făcut şi un an de teatru, dar şi profesorul de acolo mi-a zis: „Anisia, nu ştiu ce cauţi tu aici, ar trebui să faci stand-up. Când vii în clasă râde lumea”.

Dar nu aveam acea încredere în mine că pot să fac asta. Şi s-a întâmplat ca la începutul lui 2014 să fie un concurs la Târgu Mureş, un festival de satiră şi umor.

Nu m-am dus să participat la secţiunea de stand-up, că nu aveam curaj. Am participat la duet. Întâmplarea o fost să pice duetul şi regizorul de acolo m-a pus pe stand-up”, a mărturisit Anisia Gafton, pentru adevarul.ro.

Anisia Gafton a participat la „Românii au talent” și a câștigat chiar premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

Practic, acesta a fost momentul în care moldoveanca a cunoscut celebritatea. Contactul cu televiziunea de pe Pache nu s-a oprit, însă, aici.

Ceva mai târziu, Anisia Gafton a prezentat „Vorbește lumea”, însă totul a fost pentru o scurtă durată. Cooptată de Dan Capatos în proiectul „Xtra Night Show”, Anisia a devenit coprezentatoare, însă nici aici nu a avut sorți de izbândă.

A mai participat, în trecut, la „Ferma: Orășeni vs Săteni”, iar cel mai recent proiect în care a fost prezentă, „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, i-a adus marele premiu.

De câțiva ani, Anisia se iubește cu Serghei, iar cei doi au participat, împreună, la numeroase show-uri de stand-up. Dacă pandemia i-a adus aproape cu buzunarele goale pe alți colegi de breaslă, pe Anisia și Serghei i-a ajutat enorm.

Cei doi au început să filmeze, să editeze și să posteze clipuri video haioase pe rețelele de socializare și să devină și mai cunoscuți.

Deși sunt împreună de mai bine de 5 ani, Anisia și Serghei nu prea se grăbesc să facă pasul cel mare. Într-o notă umoristică, marea câștigătoare „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a declarat că nu face din acest lucru un țel în viață, dar nici nu ar refuza un inel cu diamant.

articolul original.

Cabral Ibacka, adevărul despre show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Treaba e foarte simplă …”

28 November 2022 at 19:11
image

Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a ajuns la final.  După trei luni petrecute în jungla din Dominicană, după numeroase probe teribile, Anisia Gafton a fost încoronată drept „Regina junglei”.

În nota umoristică tipică, Cabral Ibacka a vorbit despre provocările apărute în desfășurarea filmărilor emisiunii, declarându-se coechipierul concurenților, potrivit cancan.ro.

Cabral, despre relația pe care o are cu Adela Popescu

Întrebat despre cum reușește să nu fie părtinitor în acest show, Cabral Ibacka a spus: „Ori de toți, ori de niciunul! Treaba e foarte simplă, respect efortul oricărui om, am făcut sport de performanță și atunci când un om în orice fel de domeniu face performanță, luptă pentru a ajunge undeva, cred că trebuie respectat și trebuie apreciat. Deci cumva n-am cum să țin cu nimeni, decât cu toți”.

Primul sezon al emisiunii a fost prezentat de Cabral Ibacka, împreună cu Mihai Bobonete. În noul sezon, tot Cabral a ocupat rolul de prezentator, însă, de data aceasta, acompaniat de Adela Popescu.

„Mihail este un partener foarte bun, reușește să atingă niște zone de-ale comediei și de-ale parteneriatului în prezentare foarte mișto, însă în același timp și Adela are o experiență foarte mare, e foarte bună pe treaba ei.

Mai mult decât atât, sunt prieten și cu ea la fel cum sunt și cu Mihail. Și cumva trece de zona de colegi și intră în zona de prietenie atunci când facem emisiuni împreună”, a spus Cabral Ibacka pentru sursa citată.

Spre deosebire de vedetele antamate să se lupte pentru titlul show-ului, Cabral a putut petrece timp alături de familie. Atât el cât și partenera Adela Popescu, pe care entertainerul o percepe ca fiind mai mult decât o simplă colegă.

„Când am fost acolo, am avut familiile cu noi, adică Andreea și copiii au venit cu noi, la fel Radu și restul familiei Vâlcan au fost alături de noi. Vorbim zilnic că suntem în aceeași casă. Dar desigur noi am plecat înainte și spre casă am plecat pe etape, prima oară a plecat familia”, a mai declarat prezentatorul.

articolul original.

Cabral Ibacka, adevărul despre show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: “Sunam la miliție!”

28 November 2022 at 16:01

Cabral Ibacka dă tot din…junglă, în exclusivitate pentru CANCAN.RO! Simpaticul prezentator al show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” întocmește bilanțul unui sezon plină de intrigă, după ce competiția și-a decernat câștigătoarea. Anisia Gafton a fost încoronată regina competiției, după ce i-a devansat în finală pe Giani Kiriță și Levent Sali. Concurenții se schimbă, însă gazda proiectului de la PRO TV rămâne, iar Cabral demonstrează involuntar de ce trustul din Pache Protopopescu îl păstrează de la începuturi.

În nota umoristică tipică, vedeta vorbește despre provocările apărute în desfășurarea filmărilor emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cabral se declară coechipierul concurenților, pe care încearcă să îi ajute dacă are ocazia, însă profită din plin de titulatura de moderator. Comparativ cu vedetele antamate să se lupte pentru titlul show-ului, Cabral poate petrece timp alături de familie. Atât el cât și partenera Adela Popescu, pe care entertainerul o percepe ca fiind mai mult decât o simplă colegă.

Cabral Ibacka întocmește bilanțul celui mai recent sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (Foto: captură video)

Cabral, despre relația pe care o are cu Adela Popescu: „Trece de zona de colegi!”

CANCAN.RO: Cabral, cum reușești să nu fii părtinitor? Mă gândesc că la un moment dat te atașezi și tu de unii dintre ei…

Cabral Ibacka: De toți. Ori de toți, ori de niciunul! Treaba e foarte simplă, respect efortul oricărui om, am făcut sport de performanță și atunci când un om în orice fel de domeniu face performanță, luptă pentru a ajunge undeva, cred că trebuie respectat și trebuie apreciat. Deci cumva n-am cum să țin cu nimeni, decât cu toți. 

Cabral Ibacka a prezentat primul sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” alături de Mihai Bobobete (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Cum e să ai coprezentatoare o fată, având în vedere că tu ai început cu Bobonete pe vremuri?

Cabral Ibacka: Mihail este un partener foarte bun, reușește să atingă niște zone de-ale comediei și de-ale parteneriatului în prezentare foarte mișto, însă în același timp și Adela are o experiență foarte mare, e foarte bună pe treaba ei.

Mai mult decât atât, sunt prieten și cu ea la fel cum sunt și cu Mihail. Și cumva trece de zona de colegi și intră în zona de prietenie atunci când facem emisiuni împreună. 

„Sunt niște oameni care au intrat de bunăvoie într-un experiment…”

CANCAN.RO: Vorbești zilnic cu familia când ești în Dominicană?

Cabral Ibacka: Când am fost acolo, am avut familiile cu noi, adică Andreea și copiii au venit cu noi, la fel Radu și restul familiei Vâlcan au fost alături de noi. Vorbim zilnic că suntem în aceeași casă. Dar desigur noi am plecat înainte și spre casă am plecat pe etape, prima oară a plecat familia. 

Cabral Ibacka a debutat „pe sticlă” în anul 1998, cu emisiunea „Roata de rezervă” (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Dar nu te simți puțin aiurea că cei din competiție stau acolo înfometați, nu văd cerul liber, tu stai la hotel, îți e bine?! Nu simți nevoia să empatizezi cu ei și să dormi pe jos?

Cabral Ibacka: Simt că sunt niște oameni care au intrat de bunăvoie într-un experiment, e voința și dorința și treaba lor, eu sunt acolo să îi ajut în caz că pot și-n caz că mă lasă regulamentul, mai mult de atât nu am ce să fac. Dacă era cineva ținut cu forța acolo sunam primul la miliție «vedeți că e domnul Alex Bogdan și vrea să plece acasă», dar nu e cazul!

( ACCESEAZĂ ȘI: CABRAL ÎI UIMEȘTE PE ROMÂNI CU DECLARAȚIILE SALE: “FIIND ATÂT DE PROST, NU AI CUM SĂ MĂ COPIEZI!” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa Foto: Instagram @cabralibacka

articolul original.

Bia Khalifa și Cornel Palade, față în față la ultima filmare pentru PRO TV! Cum s-a încheiat scandalul din junglă cu blondina obraznică?!

26 November 2022 at 12:00

Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și-a încununat câștigătoarea, pe Anisia Gafton, vloggerița care a reușit să câștige simpatia publicului telespectator. Însă pe lângă laureata acestui sezon, au rămas în urmă o mulțime de intrigi din jungla dominicană, printre care și conflictul dintre Bia Khalifa și Cornel Palade. Cel din urmă a dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, dacă a iertat-o sau nu pe blonda iute la mânie.

Modelul de pe OnlyFans a constituit unul dintre principalii factori de intrigă în emisiunea celor de la PRO TV. Fără a lua în calcul diferența de vârstă dintre ea și Cornel Palade, Bia Khalifa a adresat cuvinte injurioase actorului. În van, însă, deoarece înțelepciunea artistului a primat și iată că a putut trece ușor peste comportamentul colegei din junglă.

Cornel Palade face mărturisiri exclusive despre show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (Foto: captură video)

„Era o putoare groaznică…”

CANCAN.RO: Cum a fost pentru dumneavoastră experiența din junglă?

Cornel Palade: Fierbinte, a fost o experiență fierbinte și la propriu și la figurat. A fost greu.

CANCAN.RO: De ce, care a fost considerentul?

Cornel Palade: În primul rând, mirosul din junglă, era o putoare groaznică, erau niște plante care puțeau grav și când stai lângă un miros urât ai o părere proastă despre tine, că puteai să stai într-un loc mai parfumat. Și asta îți coboară nivelul de percepție.

Cornel Palade a rezistat opt episoade în emisiunea de la PRO TV (Foto: Instagram) 

CANCAN.RO: Dar ce v-a mânat să acceptați această provocare, cu niște oameni care sunt mult mai tineri decât dumneavoastră, nu v-ați gândit că s-ar putea să întâmpinați niște probleme reale de sănătate acolo?

Cornel Palade: Nu, n-aveam ce probleme de sănătate să întâmpin, pentru că sunt bine cu mine. Și cu mintea stau foarte bine, sunt în regulă.

Adică eu de când mă știu sunt în alarmă permanent și asta e starea mea, deși la suprafață par un ocean liniștit, dedesubt apele sunt foarte adânci. 

„Ăsta e cel mai important lucru în viață, să știi să ierți!”

CANCAN.RO: Conflictele au fost pe bune sau doar pentru show?

Cornel Palade: La mine au fost pe bune.

Cornel Palade face dezvăluiri despre relația actuală cu Bia Khalifa (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Au existat și unele care nu au fost pe bune?

Cornel Palade: Nu știu, că nu m-am uitat la tot. 

CANCAN.RO: Dar pe Bia Khalifa ați iertat-o?

Cornel Palade: Da, normal, păi a trecut. Ăsta e cel mai important lucru în viață, să știi să ierți, restul nu contează.

( ACCESEAZĂ ȘI: CÂŢI BANI A LUAT CORNEL PALADE DE LA PRO TV PENTRU 8 EPISOADE LA SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI. SUMA PARE DE NECREZUT )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Giani Kiriță, primele declarații despre Anisia Gafton, câștigătoarea ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici”. ,,Cum a ajuns, cum n-a ajuns, a ajuns”

25 November 2022 at 16:15

Anisia Gafton (38 de ani) este câștigătoarea show-ului de televiziune ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici!” ,de pe Pro Tv. Vedeta a fost singura femeie care a reușit să meargă până în marea finală alături de alți concurenți, printre care se numără și fostul fotbalist Giani Kiriță (45 de ani). În cadrul unui interviu pe care l-a acordat cu scurt timp înainte de a se afla marele câștigător, sportivul și-a spus părerea despre Anisia Gafton. 

Giani Kiriță, despre Anisia Gafton, câștigătoarea provocării ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Fostul fotbalist și-a expus părerea sinceră despre Anisia Gafton. Întrebat înainte de marea finală dacă blondina ar merita să câștige concursul, Giani Kiriță a mărturisit că pentru Anisia e important parcursul pe care l-a avut.

Anisia Gafton și Giani Kiriță în finala ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Sursă foto: captură Pro Tv

,,Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, cea mai grea provocare pentru Giani Kiriță

Fostul fotbalist a mărturisit că participarea în cadrul showului de pe Pro Tv a fost una dintre cele mai grele experiență, mai ales că nu este pentru prima dată când acceptă o asemenea provocare.

Giani Kiriță a menționat că ,,ceva mai rău de atât nu există”, iar condițiile în care ,,supraviețuiau” erau unele aproape inumane.

,,A fost foarte greu, eu, ca bărbat o spun. De la fotbal și până la orice show la care am participat… credeți-mă că ăsta a fost cel mai greu concurs, cel mai dur. Nu doar în privința probelor, ci și a alimentației, a locului unde am stat, izolați, oamenii cu care am concurat, probe, frici…

Giani Kiriță, despre experiența în Dominicană. Sursă foto: Facebook

Gândiți-vă că am dormit pe un palet de ăla de cărat bere, adică pe scândură. Gândiți-vă la asta…. Noroi, te mușcau insectele, țânțarii.

Zici că nu te gândești, dar până la urmă tot te gândești la familie. Trebuie să-ți dispară gândul ăsta acolo ca să poți să reziști. M-am consumat, consumul este în interior.”, a mai spus Giani Kiriță, potrivit sursei amintite mai sus.

articolul original.

Anisia Gafton este „Regina Junglei”! Cu ce s-a răsfățat după ce a plecat din Republica Dominicană: „chipsuri, pizza și sex”. EXCLUSIV

25 November 2022 at 06:57

După aproape de trei luni petrecute în jungla din Republica Domincană și ofinală în direct transmisă din studioul special amenajat în țară, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și-a desemnat în sfârșit câștigătorul. Cea care a primit trofeul și titlul de „Regina Junglei” este Anisia Gafton care s-a luptat în finală cu Giani Kiriță. Însă telespectatorii emisiunii au fost cei care, prin vot, au decis învingătorul.

Anisia Gafton a ajuns în finala show-ului de la Pro TV alături de doi bărbați puternici: Sali și Giani. Însă sintagma „sexul slab” nu s-a aplicat în cazul ei. „Cred că faptul că sunt femeie este un plus, pentru că dacă din punct de vedere fizic am fost în dezavantaj fiind jumătate cât sunt ei, și neavând mușchii lor, uite că am demonstrat și așa că am suficientă forță și putere să trec prin toate. Și toate astea pentru că m-am ajutat de forța mentală”, ne-a declarat actrița.

Totodată, cele aproape trei luni petrecute în condițiile extreme din jungla din Republica Domincană au însemnat și o cură de slăbiră foarte drastică. Anisia a pierdut mai multe kilograme. Cu ce s-a răsfățat cînd a ieșit din junglă? „M-am alintat cu mâncărurile mele preferate: chipsuri, pizza și sex. Și am încercat ce mi-a lipsit cel mai mult în junglă: crispy cu cartofi prăjiți. Efectiv mi-am făcut perfuzie cu crispy cu cartofi prăjiți, pizza, shaorma dublă cu de toate. Ce să mai? Tot ce e sănătos. La un moment da, pentru că în junglă mâncam numai orez simplu, chior, doar cu apă, acasă mi-am făcut orez cu unt și cu sare, și mi s-a părut cea mai bună mâncare din lume. Am mâncat tot oloiul ăla”, ne-a mărturisit Anisia.

Anisia Gafton a intrat în atenția publciului după ce a câștigat în 2016 premiul de popularitate la „Românii au talent”, iar apoi a participat la mai multe show-uri TV: „Ferma vedetelor”, „Xtra Night Show” și „Te cunosc de undeva”.

anisia-gafton-sunt-celebru-2
articolul original.

Surpriză colosală! Câţi bani a câştigat Anisia Gafton de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. De necrezut ce sumă i-a oferit Pro TV

25 November 2022 at 06:17
By: R.M.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici” și-a aflat câștigătorul! Anisia Gafton a fost desemnată Regina Junglei! După aproape 3 luni petrecute în condiții inumane, Anisia a plecat cu o sumă frumușică. Câți bani i-a oferit Pro TV, în rândurile de mai jos.

Fanii emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, au urmărit cu sufletul la gură marea finală, pentru a-și susține preferatul și au acordat voturile de încredere celui care a dovedit pe parcursul emisiunii că e cel mai bun.

Cei doi finaliști ai emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” au fost Anisia Gafton și Giani Kiriță. Ei s-au duelat în proba finală, după ce au avut de parcurs un drum lung, cu multe piedici și obstacole. Cei doi au intrat chiar de când a debutat emisiunea, de pe data de 4 septembrie 2022 și au ajuns până în finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, însă doar unul dintre ei a reușit să fie câștigător!

Anisia Gafton a dovedit că e cea mai bună și că merită să fie ea cea care pleacă acasă cu trofeul și cu titlul de Regina Junglei. Condițiile extrem de grele și probele la care a fost supusă de-a lungul timpului au meritat, după tot efortul pe care l-a depus, Anisia a cules roadele muncii.

„Este unul dintre cele mai fericite momente din viața mea. Nu îmi vine să cred că sunt aici. Rux, mulțumesc din inimă! În momentele grele mă gândeam să nu o dezamăgesc. Nu îmi vine să cred că am câștigat!”, au fost cuvintele Anisiei, după ce a fost desemnat câștigătoarea emisiunii.

Anisia Gafton e marea câștigătoare a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” / (sursă foto: Pro TV)

Câți bani a luat Anisia Gafton de la Pro TV

După aflarea marelui câștigător, fanii emisiunii și nu numai, sunt curioși să știe care e suma pe care a câștigat-o Anisia, pe parcursul celor 3 luni petrecute în Republica Dominicană. Ei bine, dacă facem un calcul simplu, Anisia a încasat săptămânal, 2.000 de euro pentru participarea în cadrul show-ului. O sumă „modestă”, însă, la fina, Anisia a plecat acasă cu aproximativ 128.000 de euro, bani adunați pe parcursul întregii perioade petrecute în condițiile inumane la care au fost expuși toți concurenții.

Anisia Gafton, „aranjată” de Pro TV să câștige?!

În episodul difuzat joi, 20 octombrie, la Pro TV, în care Anisia s-a duelat cu Ruxi la una dintre probele pentru eliminare, Anisia a câștigat proba. Cu toate că, Ruxi era în avans față de Anisia, aceasta s-a oprit, pur și simplu, și a anunțat că se gândește să îi cedeze locul Anisiei. Pentru că, „ea merită și trebuie să câștige show-ul”, a justificat Ruxi.

Acum, în cadrul finalei, Anisia i-a mulțumit lui Ruxi pentru tot ce a făcut pentru ea. Nu știm dacă au fost făcute cărțile de la bun început de către staff-ul de la „sunt celebru, scoate-mă de aici”, cert este că Anisia a dovedit că își merită titlul de „Regina Junglei”.

articolul original.

Anisia Gafton a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, sezonul 2

25 November 2022 at 06:23

Articol inițial

În această seară, de la ora 21:30, în direct din România, celebritățile vor păși pentru ultima oară în cel mai intens reality show al momentului – Sunt celebru, scoate-mă de aici! Cei trei finaliști au dat tot ce au avut mai bun pentru a ajunge până aici.

Filmările în Republica Dominicană s-au terminat la începutul lunii noiembrie cu semifinala reality show-ului, care a fost difuzată marți, 22 noiembrie. Finala va transmisă LIVE astăzi, de la ora 21.30, de pe platourile Kentauros Media din Ștefăneștii de Jos, Ilfov. Însă, diseară, puterea este a celor de acasă: ei vor desemna ce vedetă merită titlul de Rege sau Regină a Junglei.

Timp de trei luni s-au luptat cu cele mai mari frici ale lor. Au stat față-n față cu șerpi, tarantule sau gândaci. Au mâncat preparate culinare greu de privit. Au locuit sub cerul liber, departe de casă, în mijlocul junglei, alături de alți oameni cu personalități diferite. Totul pentru a demonstra cât de puternici sunt.

Anisia Gafton, Giani Kiriță și Sali Levent sunt cei trei finaliști care încearcă astăzi să pună mâna pe marele premiu.

”Toate zarurile sunt în mâinile voastre. Voi veți decide dacă avem Rege sau avem Regină a Junglei”, spune Cabral. 

cabral-si-adela-popescu-sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-2

Fanii show-ului pot câștiga o vacanță de 2 persoane în Republica Dominicană! 

În această seară, cei de acasă vor avea șansa să interacționeze cu celebritățile lor favorite. Pe parcursul finalei, telespectatorii vor putea adresa întrebări pe rețelele sociale, iar cele mai interesante vor fi adresate în direct.

În plus, fanii show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici! au ocazia să să ajungă în țara în care s-a filmat cel mai intens experiment TV al momentului.

Pentru a câștiga o vacanță de 2 persoane în Republica Dominicană, dar și un abonament de 1 an la VOYO, trebuie să găsească indiciul de pe ecran și să completeze formularul de concurs de pe www.protv.ro/suntcelebru.

articolul original.

Cine sunt finaliștii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” 2022. Când are loc marea finală

23 November 2022 at 08:38

Cine sunt finaliștii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” 2022

Sali Levent, Anisia Gafton, Radu Vlăduț și Giani Kiriță sunt cele patru celebrități care s-au luptat în semifinala show-ului din Republica Dominicană, difuzat de Pro TV. Toți au fost chemați la jocul de calificare, care i-a pus la grea încercare. Primii doi concurenți care au ieșit învingători s-au calificat direct în marea finală.

Sali a fost primul care a reușit să ducă la bun sfârșit proba pentru calificarea în marea finală. În tot acest timp, Giani Kiriță, Anisia Gafton și Radu Vlăduț se aflau încă la primul pas din probă. La scurt, Giani Kiriță s-a alăturat lui Sali.

cine-sunt-finalistii-de-la-sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-2022-3

Apoi, Anisia și Radu au avut de îndeplinit o nouă probă pentru a se stabili cine dintre ei se califică în marea finală și cine părăsește competiția.

Anisia și Radu s-au aflat pe o platformă, la înălțime, unde au fost amplasate două spirale care au avut câte zece stegulețe. Fiecare steag avea și câte o cheie, însă opt erau false. Cei doi semifinaliști au fost nevoiți să se arunce în gol și să ajungă la cufere. Anisia Gafton a reușit să termine prima proba și astfel s-a calificat în marea finală.

cine-sunt-finalistii-de-la-sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-2022-6

Așadar, finaliștii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” 2022 sunt Sali Levent, Anisia Gafton și Giani Kiriță. Marea finală a show-ului de la Pro TV va avea loc joi, 24 noiembrie 2022.

Radu Vlăduț, eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, 22 noiembrie 2022

Radu Vlăduț a părăsit competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, aseară, 22 noiembrie 2022, însă este mândru că a ajuns atât de departe.

Sunt mulțumit. Sunt mândru de până am ajuns. Să nu uităm că am fost 18 concurenți care am intrat pe covorul ăla roșu și eu am ajuns în primii 4, ceea ce este o realizare. Când am venit, mi-am dorit să ajung cât mai departe posibil și mi-a plăcut foarte mult, Sunt bucuros pentru fiecare moment pe care l-am trăit aici. (…) Sunt și puțin supărat că am ajuns doar până aici, recunosc, dar asta este! Alții au fost mai buni și trebuie să îi aplaud cu inima deschisă și să îi felicit. Până aici mi-a fost drumul”, a mai spus Radu.

Sursa foto: Instagram

articolul original.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici”, 22 noiembrie 2022. Trei concurenți ajung în finala show-ului de la Pro TV

22 November 2022 at 12:30

Concureții luptă în semifinala „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, 22 noiembrie 2022

În această seară, 22 noiembrie 2022, Anisia Gafton, Giani Kiriță, Sali Levent și Radu Vlăduț vor trăi emoții puternice în ultimele probe din semifinala „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la Pro TV.

A fost un drum foarte lung pentru Anisia și Giani, și ceva mai scurt pentru Radu și Sali. Cu toate acestea, ați trecut prin multe ca să ajungeți aici, în acest moment care vă poate încununa tot efortul de până acum. Este extrem de important!”, le va spune Cabral celor patru semifinaliști.

În ediția de astăzi, concurenții vor trece printr-o probă de forță și rezistență, în urma căreia doi dintre ei se vor califica direct în finală, iar cei care se clasează pe ultimele două locuri vor avea încă un joc care va decide ultimul finalist, dar și cine pleacă acasă.

Semifinala aceasta este foarte, foarte importantă! Sunteți în fața jocului care vă poate răsplăti toate eforturile de până acum. Ați luptat, v-ați întrecut în această aventură, atât între voi, dar mai ales cu voi”, le va spune Adela Popescu.

Anisia-Gafton-Sunt-celebru-scoate-ma-de-aici

Anisia Gafton răbufnește: „Sunt dezamăgită de Sali!”

Ultimele ore petrecute în junglă și ultimele provocări vor aduce noi tensiuni între concurenți. Anisia Gafton va recunoaște că este dezamăgită de Sali, care, de la momentul dizolvării echipelor, a ales să-l susțină mai mult pe Giani decât pe ea.

Sunt puțin dezamăgită de Sali, s-a focusat mai mult pe Giani decât pe mine. Nu cu încurajări pentru mine, ci cu încurajări pe Giani. În timpul jocului, nu mai era prietenul meu, nu mai era cum se dă el, nu știu ce să zic. Oamenii se schimbă”, va spune Anisia.

Această schimbare de comportament va fi observată și de Radu Vlăduț: „Ea l-a adus pe Sali până aici, el putea pleca acasă în prima săptămână, dacă lucrurile ar fi mers așa cum aș fi vrut eu. Dar nu! Ha ha ha, hi hi hi! Ce caterincos! Îl ducem mai departe și uite că l-am dus până aici”, va spune acesta.

Cine sunt cei trei finaliști care se vor lupta pentru titlul de Rege sau Regina Junglei, vedem în această seară, 22 noiembrie 2022, de la ora 21:30, într-o nouă ediție „Sunt celebru, scoate-mă de aici”!

articolul original.

Cine este concurentul eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă aici”, 17 noiembrie 2022. „Acest om rău nu mai este aici”

18 November 2022 at 12:30

Concurentul eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă aici”, 17 noiembrie 2022

Vedetele continuă lupta pentru titlul de Regele sau Regina Junglei în cel mai intens reality show al momentului. Joi seară, încă un concurent a părăsit competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Înainte, concurenții au fost uimiți să vadă ce distrugeri a provocat Uraganul Fiona.

Uraganul Fiona, care a lovit Republica Dominicană în timpul filmărilor pentru show-ul de la Pro TV, a afectat și parcursul concurenților „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ei au fost nevoiți să plece din tabără.

„Mi se pare cel mai rău lucru care poate veni pe pământ. Groaznic, sincer, groaznic!”. Concurenții se întorc în tabăra complet devastată de uragan! „Dacă nu ne evacua, eram morți acum”.

Concurenții au revenit acolo unde, înainte de uragan, se găsea tabăra lor. Locul era de nerecunoscut, nu a mai rămas nimic în picioare, iar vedetele din show-ul de la Pro TV au fost șocați de ce au văzut.

„Estimarea era că ochiul furtunii va trece la 110 km de noi. A trecut la 22 km. Adică noi am fost sub ochiul Fionei”, a declarat Cabral.

Ce s-a întâmplat la jocul de calificare, 17 noiembrie 2022: ”Locurile 1, 2 și 3 zboară direct în semifinală”

Jocul de calificare de joi seara, 17 noiembrie 2022, a decis primii trei semifinaliști de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

La jocul de calificare au participat toți concurenții. Ei au trebuit să stea suspendați la înălțime pentru a urmări cât mai multe mingiuțe în niște coșuri aflate la sol. Anisia și Sally au fost primii semifinaliști, scrie PRO TV.

cine-este-concurentul-eliminat-de-la-sunt-celebru-scoate-ma-aici-17-noiembrie-2022-5

Giani Kiriță vs Cristi Mitrea, înfruntarea finală de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, 17 noiembrie 2022

Pentru a decide cine trece mai departe în semifinală, Giani Kiriță și Cristi Mitrea au fost nevoiți să înscrie în coșul de baschet de la înălțime.

Cristi Mitrea a pierdut duelul cu Giani Kiriță și, prin urmare, a fost cel care a părăsit jocul în finalul ediției de joi, 17 noiembrie 2022.

Ulterior, când Giani a revenit în tabără, după confruntarea cu Cristi Mitrea, reacțiile celorlalți concurenți au fost neașteptate. Mai precis, aceștia au făcut, de bucurie că au rămas fără Mitrea, un fel de ritual de exorcizare.

Sursa foto: Instagram

articolul original.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici”, 15 noiembrie 2022. Regulile competiției se schimbă. „Ne apropiem de semifinale!”

15 November 2022 at 14:00

Noi reguli la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, 15 noiembrie 2022

În această seară, 15 noiembrie 2022, regulile reality show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici” se schimbă. Anisia Gafton, Roxana Nemeș, Giani Kiriță, Cristi Mitrea, Sali Levent și Radu Vlăduț primesc vestea că din acest moment competiția trece la un alt nivel. Adela Popescu și Cabral vor intra în tabără pentru a le da concurenților vestea că din acest moment jocul ia o altă direcție.

Sunteți foarte mulți. Și, ce credeți? Veți fi și mai puțini. Avem o veste bună și una proastă – veste bună e că liderii sunt puternici, vestea proastă e că veți trimite doi concurenți direct la eliminare”, vor spune cei doi.

Pentru ultima dată, liderii vor propune un concurent spre jocul de eliminare, iar strategiile vor continua atât în tabăra plăcerilor, cât și în tabăra belelelor. Cristi Mitrea va juca o carte ce-i va lua prin surprindere pe toți: „E timpul să elimini un adversar redutabil și să-ți faci loc în joc atât timp cât ai puterea asta. A fost o plăcere să joc alături de Giani. Este unul dintre cei mai puternici bărbați din competiție”, va spune luptătorul MMA.

Ultima decizie a liderilor de a trimite pe cineva la eliminare nu va rămâne fără reacție. „Probabil vrea să joace cartea aia frumoasă, să fie fair play, dar nu știu dacă-l crede cineva”, va reacționa Giani Kiriță la auzul numelui pe care Cristi Mitrea l-a ales pentru eliminare.

Surpriză pentru concurenții „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

După nominalizarile pentru jocul de eliminare, cei rămași în tabără vor afla surpriza pe care show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a pregătit-o tuturor. „Voi, cei care ați rămas aici, ați demonstrat că sunteți foarte puternici, știți ce aveți de făcut, cum aveți de făcut pentru a merge mai departe. După acest moment, nu va mai exista un lider al taberei, intrați în linie dreaptă. Fiecare pentru el. Ne apropiem de semifinale!”, vor spune Cabral și Adela Popescu.

Cine se va salva în această seară și va primi șansa de a lupta pe cont propriu pentru titlul de Regele sau Regina Junglei, dar și cine va pleca acasă, vedem azi, de la ora 21:30, la PRO TV. „Show-ul Sunt celebru, scoate-mă” de aici! este disponibil în avans pe VOYO.

articolul original.

Cine este concurentul eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă aici”, 10 noiembrie 2022. „Mi-am împins limitele”

11 November 2022 at 12:44

Concurentul eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă aici”, 10 noiembrie 2022

Vedetele continuă lupta pentru titlul de Regele sau Regina Junglei în cel mai intens reality show al momentului. Aseară, competiția s-a terminat pentru AMI, artista a părăsit jungla în urma unei probe pe care a pierdut-o.

Radu Vlăduț, Cristi Mitrea și AMI au fost cei trei concurenți care s-au luptat joi pentru un loc în show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. La proba de eliminare, cei trei au fost legați cu o cordelină elastică, iar în viteză au fost nevoiți să aducă, rând pe rând, 12 sfere de mari dimensiuni într-un spațiu delimitat. În urma probei, AMI a scos cel mai slab timp și a pierdut.

Eliminare-AMI-Sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-4

„E greu să concurezi împotriva a doi băieți puternici, dar foarte frumos pe de-o parte. Zic că le-am făcut față cu brio, timpul meu a fost destul de apropiat. Sunt foarte încărcată pozitiv după experiența asta și chiar sunt fericită că am ajuns până aici. Sunt foarte mândră de mine că mi-am împins limitele, a fost cel mai frumos joc al minții pe care l-am jucat vreodată. A fost o onoare să fiu aici! Mi-am luat câte o lecție de la fiecare om din junglă și mă bucur că am învățat multe despre mine, despre oameni… E excelent! Merg foarte încărcată acasă și nu sunt absolut deloc tristă că plec. A fost un joc tare frumos!”, a spus AMI.

Săptămâna viitoare, marti și joi, de la ora 21:30, Anisia Gafton, Sali Levent, Radu Vlăduț, Giani Kiriță, Cristi Mitrea și Roxana Nemeș vor continua testul suprem în cel mai puternic experiment al momentului. Show-ul este disponibil în avans pe VOYO.

articolul original.

Giani Kiriță, pe mâna medicilor! Ce intervenție și-a făcut fostul fotbalist, după ce s-au terminat filmările de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

11 November 2022 at 14:54

Giani Kiriță a trecut prin momente grele după întoarcerea sa din Republica Dominicană. Fostul fotbalist de la Dinamo a ajuns pe mâna medicilor care l-au ajutat să își rezolve o problemă care îl deranja de foarte multă vreme.

Revenit recent în România, fostul concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a apelat la o intervenție chirurgicală pentru a-și rezolva o problemă mai veche care îi punea bețe în roate. Giani a făcut primele mărturisiri despre ceea ce s-a întâmplat de fapt, dar și despre motivele pentru care a recurs la o asemenea alternativă.

Giani Kiriță a ajuns pe mâna medicilor după „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

După câteva săptămâni în care și-a pus la încercare rezistența fizică, dorința arzătoare de a câștiga și toleranța la feluri de mâncare de-a dreptul scârboase, Giani a ajuns să slăbească în jur de 14 kilograme. Fostul jucător de fotbal a apărut în emisiunea „Vorbește Lumea”, de la Pro TV, unde a mărturisit cu ce fel de problemă s-a confruntat și cum a scăpat de ea.

„Mama mea mi-a zis așa, ‘Giani, mamă, nu mai citi atât de mult pentru că o să-ți apară cearcăne’. Ei bine, n-am ascultat-o și am citit încontinuu și mi-au apărut niște cearcăne din alea mari. M-au operat și mi-au scos surplusul ăla de piele”, a glumit Giani Kiriță la Pro TV.

Giani Kiriță / sursă foto: instagram.com
Giani Kiriță. Sursă foto: Instagram

Cu alte cuvinte, Giani Kiriță a apelat la o operație de blefaroplastie, care l-a ajutat să scape de cearcănele pronunțate și de pielea din jurul ochilor. Starea de sănătate a bărbatului nu era pusă în pericol, însă acesta și-a dorit să aibă parte de un aspect mai tineresc.

„Merg la clinică acolo și, îți dai seama, mă duc pentru programare, îți ia sânge. Intru acolo și văd câteva fete pansate și fata aia zice, ‘Bună ziua, pentru ce a-ți venit?’.

Și acum simțeam toată energia din spate, fetele din spate se întrebau ce fac eu acolo, silicoane, buze? Am uitat să zic blefaroplastie și zic, ‘Cearcăne. Am cearcăne’”, a povestit fostul concurent de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

articolul original.

Roxana Nemeș, eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cine este concurentul care a trădat-o

10 November 2022 at 08:13

Roxana Nemeș, eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Roxana Nemeș a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Vedeta a rezistat doar două sptămâni în competiția din Republica Dominicană. Ediția în care Roxana Nemeș a fost eliminată va fi difuzată pe data de 15 noiembrie, potrivit Cancan.

Vedeta a sosit în jungla din Republica Dominicană împreună cu Savi Levent. Roxana Nemeș a părăsit competiția după ce a fost trădată de Cristi Mitrea. Acesta i-a propus Roxanei încă de la început un mic pact: să îi ofere munitate, dacă face ce vrea el și, mai ales, dacă îl va proteja și ea, atunci când îi va fi venit rândul.

Ei bine, Roxana Nemeș și-a încălcat promisiunea și l-a propus pe Cristi Mitrea spre eliminare, așa că fostul luptător MMA s-a întors și el împotriva ei. Toți cei din junglă se așteptau să îl nominalizeze pe Giani Kiriță, dar el a trimis-o în cursa de eliminare pe Roxana Nemeș.

roxana-nemes-eliminata-de-la-sunt-celebru-scoate-ma-de-aici.-2

Ea a fost nevoită să se confrunte cu alți doi concurenți, din echipa adversă: Sali Levent și Radu Vlăduț. Din păcate, Roxana a primit o probă de aruncare cu arbaleta la țintă și a pierdut.

Sursa Foto: Instagram

articolul original.

Motivul pentru care Roxana Nemeș a fost eliminată după doar 14 zile la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” de la Pro TV. Cine a „lucrat-o”

9 November 2022 at 07:41

Roxana Nemeș (33 de ani) a intrat în competiția ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” la data de 1 noiembrie 2022, alături de actorul Sali Levent (29 de ani). S-au făcut remarcați, încă, de la primele probe, ea primind un avertisment pentru că a încălcat o regulă a jocului, iar, el pentru că a trișat. Surpriza și mai mare va veni marți, 15 noiembrie, când Roxana va fi eliminată, după ce unul dintre colegii săi o va trăda.

Se spune că, ce-i frumos durează puțin! Roxana Nemeș va fi trimisă acasă, după, doar, două săptămâni petrecute la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” de la Pro TV.

Sosită în jungla din Republica Dominicană la pachet cu „negustorul cinstit” Savi Levent, cântăreața nu a rezistat decât 14 zile în acerba competiție de la Pro TV. Motivul? A fost „lucrată” tocmai de cel căruia i-a promis „supunere”, dar, pe care l-a trădat, la rândul ei. Este vorba despre Cristi Mitrea, care, încă de la bun început, i-a propus Roxanei un mic pact: îi oferă imunitate, dacă face ce vrea el și, mai ales, dacă îl va proteja și ea, atunci când îi va fi venit rândul. Înțelegerea a fost făcută chiar în prima zi a blondei în Republica Dominicană.

Cristi Mitrea îi explică Roxanei Nemeș care sunt regulile în concurs Sursă foto: VOYO

Cum a lucrat-o „Mitruț vicleanul”

Făcând „fast-forward” două săptămâni, Nemeș nu s-a ținut de cuvânt și l-a propus, tocmai pe fostul luptător MMA, spre eliminare. După cum era de așteptat, „Mitruț vicleanul” s-a întors împotriva ei și avea să se răzbune cu vârf și îndesat, „vendeta” având loc în episodul numărul 23 al show-ului, ce va putea fi vizionat marți, 15 noiembrie, pe Pro TV.

Roxana Nemeș și Cristi Mitrea discută despre înțelegerea făcută Sursă foto: VOYO

Cu toate că toți cei din junglă se așteptau să îl nominalizeze pentru eliminare pe Giani Kiriță – cunoscută fiind relația de animozitate dintre cei doi – ex-ul Andreei Mantea a trimis-o în lupta pentru „supraviețuire” tocmai pe Roxana Nemeș. I s-au alăturat alți doi concurenți, din echipa adversă: Sali Levent și Radu Vlăduț. Și ghinion! În lupta cu doi băieți, cântăreața a primit o probă complet masculină, de aruncare cu arbaleta la țintă. Totalmente previzibil, Roxana a pierdut, fiind eliminată după doar 14 zile, spre satisfacția totală a lui Cristi Mitrea, care și-a găsit răzbunare mai repede decât se aștepta.

articolul original.

Giani Kiriță, în lacrimi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Trauma din copilărie a fostului căpitan al lui Dinamo

8 November 2022 at 17:16

Giani Kiriță (45 de ani) și-a deschis sufletul în fața colegilor de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. După ce și-a spus trauma din copilărie, Niculina Ivan, mama fostului fotbalist, a dezvăluit prin ce chin a trecut concurentul de la PRO TV, din cauza tatălui său. De la sărăcie la abuz fizic, se pare că începuturile sportivului nu au fost deloc ușoare. 

În cea mai recent difuzată ediție din „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, fostul căpitan al lui Dinamo a dezvăluit care este drama vieții sale. Giani Kiriță a venit pe lume într-o familie în care mama era bătută atât de des, încât nici nu voia să-l mai nască. Tatăl lui se îmbăta și era extrem de violent cu mama sa, motiv pentru care a făcut tot posibilul să obțină divorțul. Pe vremea aceea, el avea doar trei ani.

„Când mă îmbăt, plâng de mama. Mama mea, pentru mine, este Dumnezeu. Mama a făcut foarte multe sacrificii, atât pentru mine, cât și pentru sora mea. (…) Mama a fost bătută de către idiotul ăla de tata. Ea a vrut să mă avorteze când i-a zis că nu mai poate. Ala se îmbăta, o bătea degeaba. O călca în picioare, o învia cu apă”, a spus fostul căpitan al lui Dinamo.

Mama lui Giani Kiriță, dezvăluiri din copilăria traumatică a fiului: „Am ajuns acasă plină de sânge”

Niculina Ivan a mărturisit că i-a fost extrem de dificil să crească doi copii de una singură, atât de greu încât nu avea nici măcar cu ce să-l îmbrace pe micul Giani Kiriță.

„După ce m-am despărțit, într-un an, nu aveam așa bani și a început școală și i-am dat lui Giani geaca de toamnă a fetei, roșie. Și el zice, ‘Dar eu nu mă îmbrac cu asta mamă, că râd băieții de mine. Și am început să plâng și m-am dus și i-am cumpărat geacă”, a mărturisit doamna Niculina.

Giani Kiriță a avut un tată abuziv. Sursă foto: Facebook

Invitată la o emisiune de la PRO TV, mama lui Giani Kiriță a dezvăluit și momentul în care sportivul a spus că dorește să-și ucidă tatăl:

„Avea Giani în jur de patru ani și ceva. Când am venit de la serviciu, când am coborât, taică-su fiind în stație, mă aștepta pe mine. M-a luat la bătaie că nu voiam să mă mai împac cu el. Eu băgasem divorț și el de necaz asta făcea.

Am ajuns acasă plină de sânge, era iarnă și el când m-a văzut, ‘Mama, ce-i cu tine. Cine a dat în tine? . I-am zis, ‘Taică-tu. Tică. Și a zis, ‘Tică? Când mă fac eu mare, îl omor cu bătaia”.

articolul original.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici”, 8 noiembrie 2022. Gesturi tandre între AMI și Sali Levent. „Jungla își spune cuvântul”

8 November 2022 at 11:00

Sali Levent, destăinuiri despre copilăria lui, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

În această seară, 8 noiembrie 2022, concurenții din tabăra plăcerilor de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” își fac strategii pentru eliminare, niciunul dintre ei nu vrea să plece acasă și decid să tragă la sorți alesul.

Timpul petrecut în junglă reprezintă și o bună ocazie pentru concurenți să se cunoască și să-și facă destăinuiri. Sali le povestește colegilor lui, cu lacrimi în ochi, perioada copilăriei. „Pe mine m-au crescut mai mult străbunicile, ai mei plecau mult la muncă. Străbunica mea vindea semințe prăjite când erau meciuri la Farul, mai făceam un ban în plus. Stăteam cu ea, mâncam semințe. Am fost foarte apropiat de ele”, va mărturisi actorul.

O discuție va naște animozități între celebrități și, în urma acesteia, Radu va suspecta că Sali vorbește cu Cristi despre planurile pe care le au ei. Dacă este vorba despre trădare în taberele acestora, descoperim în ediția de astăzi.

AMI și Sali Levent, apropieri la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, 8 noiembrie 2022

Ce a determinat-o pe AMI să spună: “sunt la dispoziția lui”, făcând referire la Sali, în timp ce acesta îi va cânta și va face gesturi tandre. „Las să decurgă lucrurile așa drăguț, glume, tachinări, suntem tineri amândoi, pe distracție, pe fun, jungla poate să-și spună cuvântul”, mărturisește Sali.

Plin de curaj și sătul să mai doarmă pe scânduri, Sali va pleca la jocul taberelor împreună cu Roxana Nemeș. În seara aceasta, de la 21:30, vedem care dintre cei doi câștigă proba și obține “confort” pentru echipa sa și dreptul de a locui pentru cel puțin o săptămână “la bogați”. Show-ul este disponibil, în avans, pe VOYO.

articolul original.
❌