ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Ucraineancă, găsită spânzurată în Vâlcea

30 November 2022 at 15:22
By: (G.D.)

Poliţiştii din Băile Olăneşti au fost sesizată, marţi seara, pe la ora 21.00, despre faptul că o femeie de cetăţenie ucraineană, în vârstă de 55-60 de ani, ar fi fost găsită spânzurată, într-o unitate de cazare din localitatea Băile Olăneşti, judeţul Vâlcea.

„Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, poliţiştii efectuând manevrele de resuscitare, însă fără niciun rezultat, ulterior fiind declarat decesul acesteia. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să fie efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor şi cauzelor în care a survenit decesul femeii”, a transmis IPJ Vâlcea.

articolul original.

Argeş: A ales să moară în magazie. Tânără şi-a dat viaţa pentru nimic

16 October 2022 at 14:05
image

Argeş: A ales să moară în magazie. Tânără şi-a dat viaţa pentru nimic.

Tragedie în comuna argeşeană Merişani, acolo unde o tânără şi-a pus capăt zilelor la ceas de seară.

În jurul orei 18.30 a zilei trecute, s-a dat alarma în gospodăria unde fata a fost găsită spânzurată. Cel care a făcut terifianta descoperire este chiar concubinul victimei care, potrivit unor surse de încredere, nu avea mai mult de 20 de ani.

Deşi apropiaţii au încercat să nu facă vâlvă, vestea a circulat rapid şi întreaga comunitatea a fost şocată să afle că puştoaica a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa din motive doar de ea cunoscute. Şi, probabil, şi de concubin.

Gura satului spune că la mijloc ar fi fost nişte neînţelegeri în ceea ce priveşte opinia părinţilor cu privire la relaţia dintre cei doi.

În realitate, doar tânăra a ştiut de ce recurge la un asemenea gest şi adevărul va fi îngropat odată cu ea.

Oricare ar fi fost problemele, cu siguranţă sinuciderea nu a fost o soluţie. Practic, tânăra şi-a dat viaţa pentru nimic.

Foto descriptiv

articolul original.
  • There are no more articles
❌