ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Povestea șoferului din București care a șocat Brigada Rutieră: „Mamă, bombă sunt!”

1 October 2022 at 18:53

Un șofer care se deplasa pe străzile din București în urmă cu două nopți i-a șocat pe agenții de la Brigada Rutieră în momentul în care a fost oprit în trafic. Oamenilor legii nu le-a venit să creadă care a fost rezultatul arătat de aparatul cu care a fost testat conducătorul auto.

De multe ori polițiștii au parte de surprize, mai ales în momentul în care ajung să oprească în trafic șoferi care au consumat băuturi alcoolice sau substanțe interzise. Totuși, vineri seară oamenii legii au rămas uimiți de atitudinea și de comportamentul unui șofer care a refuzat să se supună unui control de rutină.

Șoferul care a uimit Brigada Rutieră

Pe data de 29 septembrie 2022, polițiștii Brigăzii Rutiere din București au oprit în trafic un bărbat, dar nu înainte ca unul dintre oamenii legii să observe un comportament anormal al conducătorului auto. Potrivit informațiilor publicate pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, șoferul a refuzat inițial să oprească la semnalele polițiștilor, însă oamenii legii l-au prins din urmă și l-au testat pentru a vedea dacă acesta a consumat sau nu băuturi alcoolice sau substanțe halucinogene.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a ieșit negativ, spre bucuria bărbatului care nu înțelegea motivul pentru care a fost oprit în trafic. Însă, oamenii legii l-au obligat pe șofer să se supună și testării antidrog, iar rezultatul a fost uimitor. Conducătorul auto a ieșit negativ doar la amfetamină, aparatul dovedind faptul că acesta consumase recent printre multe altele și cocaină, Cannabis și ketamină.

Rezultat Drug Test. Foto: Facebook

Deși a încercat să îi convingă pe polițiști că a fumat în trecut și că rezultatul poate fi influențat de câteva pastile pe care le-a luat recent, oamenii legii nu s-au lăsat impresionați de poveste. Așa cum era de așteptat, șoferul a fost invitat la cea mai apropiată secție de recoltare a probelor biologice, însă rezultatul nu ar fi putut fi diferit.

„- V-am zis că nu poate fi zero, a spus polițistul în timp ce îi arăta ecranul aparatului.
– Mamă, bombă sunt! Sigur nu e stricat?
– Cu ce indică aici, mai aveați puțin și îl stricați dumneavoastră. Lipsește doar amfetamina. Mergeți cu noi pentru recoltarea de probe biologice.
– Nu merg că mi-am adus aminte. Prin mai cred că am fumat o țigară.
– Trebuie să mergem. Poate vă aduceți aminte si de iunie, iulie și de noaptea aceasta.
– Dar nu am luat nimic. Poate ceva medicamente, nu mai țin minte, a fost o parte din dialogul purtat de unul dintre polițiști cu șoferul.

articolul original.

Șoferul care a dat aparatul de DrugTest peste cap! Premieră pentru Brigada Rutieră din București

30 September 2022 at 04:49

Un bărbat de 34 de ani a fost prins de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere din București în timp ce conducea sub influența drogurilor. Incredibil câte substanțe consumase, de fapt, șoferul prins circulând pe străzile Capitalei.

Era miez de noapte în București, atunci când un echipaj din cadrul Poliției Rutiere a pornit semnalele luminoase, și a pornit pe urmele unui autoturism condus de către un bărbat. Agenții de la Brigada Rutieră au vrut să facă un control de rutină, însă, șoferul nu a oprit, încercând să fugă.  A fost prins la scurt timp și testat pentru consum de alcool sau substanțe interzise.

Șoferul oprit de Poliție consumase 7 tipuri de droguri

Veți rămâne șocați când veți afla ce a urmat! Joi dimineață, 29 septembrie, în jurul orei 00:21, agenții din cadrul Poliției Rutiere au trăit o premieră. Bărbatul oprit de echipajul poliției rutiere consumase 7 substanțe interzise din 8. Aparatul de DrugTest a fost pur și simplu dat peste cap! Iată povestea completă relatată pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Rezultatul DrugTest-ului Sursă foto: Facebook

”Unii ar spune că s-a aprins bradul de Crăciun…

Alții că s-a strigat catalogul drogurilor…

Sau că la amfetamină e alergic…

Noi spunem că așa ceva nu am mai întâlnit și sperăm să nu mai întâlnim niciodată.

Totul s-a petrecut în București, după miezul nopții.

Mașina venea pe sensul opus. Polițistul de la volan l-a văzut câteva fracțiuni de secundă pe conducătorul auto. A dat drumul la girofar și a întors mașina.

– Hai să vedem ce e cu el!

Intuiția nu l-a înșelat. Cum a văzut mașina de poliție în spate, șoferul a accelerat încercând să se facă pierdut pe o stradă laterală, dar a fost oprit în scurt timp de polițiști.

– Bună seara, de la Brigada Rutieră suntem. Vă rugăm să ne prezentați documentele la control.

– Dar de ce m-ați oprit?

– Dacă opreați la semnalele noastre vă răspundeam că pentru un control de rutină. Acum vă spunem că v-am oprit pentru că nu ați oprit, dar facem și controlul de rutină. Ați consumat alcool?

– În ianuarie… da. Cred că prin februarie, că a fost și ziua lui…

– Stop! Că suntem în septembrie. Suflați constant aici și vă spunem noi dacă ați băut azi.

– Pot să vă zic și eu: azi nu!

Și a avut dreptate, rezultatul testului a fost zero.

– Facem și o testare cu DrugTest-ul.

– Și aici tot zero o să fie.

– E cam greu de crezut, i-a răspuns polițistul în timp ce aștepta rezultatul testării.

– Pentru că umblați la aparat, nu, îl aranjați voi?

– Nu, pentru că aici rezultatul este afișat cu pozitiv sau negativ.

Și rezultatul a fost o surpriză… doar amfetamina lipsea.

– V-am zis că nu poate fi zero, a spus polițistul în timp ce îi arăta ecranul aparatului.

– Mamă, bombă sunt! Sigur nu e stricat?

– Cu ce indică aici, mai aveați puțin și îl stricați dumneavoastră. Lipsește doar amfetamina. Mergeți cu noi pentru recoltarea de probe biologice.

– Nu merg că mi-am adus aminte. Prin mai cred că am fumat o țigară.

– Trebuie să mergem. Poate vă aduceți aminte si de iunie, iulie și de noaptea aceasta.

– Dar nu am luat nimic. Poate ceva medicamente, nu mai țin minte.

– Asta o lămuriți cu colegii noștri. Ce medicamente, când le-ați luat și de la ce “farmacist”, a fost povestea scrisă într-o postare pe pagina oficială de Facebook a MAI-ului.

articolul original.

Șofer de taxi, prins drogat pe DN1 / Avea 174 de km/h

15 September 2022 at 19:54
image

Un șofer de taxi a fost prins în această seară în timp ce gonea cu 174 de km/h pe DN1, în afara orașului Băicoi, notează Digi24.

În urma testării cu aparatul DrugTest s-a putut constata faptul că acesta era sub influența unor substanțe susceptibile în a avea efect psihoactiv, informează reprezentații Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Prahova.

Taximetrist drogat și vitezoman pe DN1

„Aparatul radar a înregistrat un autoturism Taxi al cărui conducător auto circula cu viteza de 174 km/h (+74 km/h peste limita legală admisă). La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Bucureşti. Întrucât manifesta un comportament suspect, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat prezenţa unor substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice”, se arată în comunicatul emis de cei de la IPJ Prahova.

În urma acestui eveniment, oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, mai scrie sursa menționată, care citează Agerpres.

Poliţiştii Serviciului Rutier Prahova au desfășurat în cursul acestei seri o acţiune de tip „BLITZ” pe DN 1, în afara oraşului Băicoi, tocmai pentru a combate principalele cauze generatoare de accidente rutiere, cu accent pe depistarea conducătorilor auto care conduc sub influenţa alcoolului sau a substanţelor cu efect psihoactiv, precum şi pentru depistarea acelora care nu respectă regimul legal de viteză.

articolul original.

Imagini șocante la metroul din Madrid: un șofer drogat a rămas blocat cu mașina furată VIDEO

23 August 2022 at 20:28
image

Imagini șocante la metroul din Madrid, acolo unde un șofer a rămas blocat pe scările care duceau la subsol, aflat fiind la volanul unei mașini furate.

Bărbatul a fost reținut de oamenii legii și, în urma testelor efectuate, s-a constatat că acesta se afla sub influența drogurilor în momentul incidentului, scrie digi24.ro.

Bărbat drogat, cu mașina pe scările de la metrou

Incidentul a avut loc în Madrid, acolo unde șoferul a ajuns cu autoturismul pe scările unei stații de metrou. Bărbatul furase mașina dintr-o parcare, într-un moment în care observase că are cheile în contact.

Proprietarul vehiculului a încercat să se opună, însă nu a reușit să îl oprească pe bărbatul de 36 de ani să plece cu mașina. Ulterior, după cele întâmplate, acesta a declarat în fața polițiștilor că nu își mai amintește cum a ajuns pe scările de la metrou.

articolul original.
  • There are no more articles
❌