ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Situația în care se află Gloria Buzău îi surprinde și pe jucători. Daniel Vîrtej, discurs sincer înaintea partidei cu SC Oțelul: ”Nu ne așteptam să fim pe locul 8. Avem mare nevoie de victorie”

30 October 2022 at 16:27
image

Gloria Buzău are un parcurs sub așteptări până acum, fiind pe locul 8 în Liga 2, înaintea meciului cu SC Oțelul, din etapa a 12-a. Deși are un lot solid și un buget important, formația din Buzău a fost nevoită, din cauza rezultatelor slabe, să schimbe și antrenorul.

Gloria Buzău, într-un moment dificil înaintea partidei cu SC Oțelul. Reacția lui Daniel Vîrtej

Până și Daniel Vîrtej (25 de ani) a recunoscut acest lucru, fundașul Gloriei Buzău declarând, înaintea partidei cu gălățenii, că e neapărată nevoie de victorie, pentru a urca în clasamentul Ligii 2, dar și pentru a putea să spere că obiectivul calificării în play-off poate fi îndeplinit.

Daniel Vîrtej este surprins de modul în care a început și continuă să se descurce echipa lui Dorinel Munteanu, până la urmă o nou-promovată în Liga 2, care are un parcurs mai bun decât Gloria Buzău.

Daniel Vîrtej recunoaște că Gloria Buzău are un parcurs sub așteptări: ”Nu ne așteptam să fim pe poziția a 8-a”

Fundașul a catalogat partida drept un adevărat derby, mai ales că se va disputa cu un număr important de fani în tribune, ba chiar arena din Galați ar putea să fie plină:

Nu am avut un parcurs extraordinar, ținând cont că alte echipe sunt peste noi în clasament. Avem un lot bun, dar nu ne așteptam să fim pe poziția a 8-a. Avem mare, mare nevoie de cele trei puncte cu Oțelul. E un derby, Oțelul e o echipă de tradiție ținând cont că a luat și un campionat. Este o echipă cu mulți spectatori, e pe locul pe care e și cred că e un derby cu adevărat.

(N.r. – Despre faptul că Gloria Buzău nu are un public numeros pe teren propriu) Este important să ai un public numeros alături de tine, să te susțină indiferent de rezultat. Trebuie să fie alături de noi, trebuie să punem accent pe chestia cu publicul, iar eu fac apel să vină în număr mare”.

Daniel Vîrtej crede că Gloria Buzău va începe să arate mai bine. Adrian Mihalcea l-a surprins plăcut pe fundaș

Au trecut câteva săptămâni de la numirea lui Adrian Mihalcea, iar Daniel Vîrtej a vorbit despre antrenor. I-a făcut o caracterizare ”principalului”, pe care l-a catalogat ca fiind deschis, serios și care vrea aceleași lucruri și de la jucători.

E un antrenor foarte ok, vorbește cu noi, e foarte deschis. E foarte serios, asta ne cere și nouă, seriozitate, agresivitate, ce se practică la Liga 2. Din punctul meu de vedere, e foarte ok, e un om foarte serios, vreau să punem accent pe chestia asta.

(N.r. – Despre faptul că Adrian Mihalcea le cere să joace fotbal cu zâmbetul pe buze) Este un job fotbalul, venim în fiecare zi două ore la antrenament, trebuie să o facem de plăcere, pentru că aici uiți de toate problemele, de tot, din plăcere trebuie să o faci”, a mai spus fundașul, care a venit la Buzău în februarie 2021, de la CS Afumați.

În acest campionat, apărătorul născut la Râmnicu Sărat a evoluat în nouă meciuri.

Gloria Buzău, la trei puncte de locul 6, care duce în play-off

Trei meciuri de Liga 2 au trecut de când Adrian Mihalcea a preluat Gloria Buzău (a învins CS Comunal Șelimbăr și a făcut remize cu Poli Timișoara și Progresul Spartac). Sub comanda lui Mihalcea, buzoienii au debutat și în grupele Cupei României, 0-1 cu FC Botoșani la Buzău.

În duelul cu SC Oțelul, buzoienii au neapărată nevoie de victorie, pentru că se află pe locul 8, cu 18 puncte, la trei puncte de locul 6, Poli Iași.

Foto și video: Gloria Buzău

articolul original.

Dorinel Munteanu, gata de un meci mare și de victorie cu Gloria Buzău: ”Cu un succes, șansele la play-off cresc”. Se gândește tot mai mult că poate duce SC Oțelul în top

30 October 2022 at 12:54
image

SC Oțelul are un nou meci tare după cel de runda trecută, cu Steaua, pe care l-a pierdut. De această dată, gălățenii vor întâlni, marți, Gloria Buzău, pe teren propriu. Un duel între două echipe care își doresc să fie în play-off la finalul sezonului regular. Echipa lui Dorinel Munteanu stă mai bine momentan.

SC Oțelul, alt meci complicat, cu Gloria Buzău. Analiza lui Dorinel Munteanu 

Dorinel Munteanu a prefațat duelul cu Gloria Buzău și a evidențiat importanța unui succes în ideea în care Liga 2 a ajuns deja la etapa a 12-a și mai sunt puține runde din întrecerea regulară, care se va termina după duelurile din etapa a 19-a.

E o partidă în care SC Oțelul poate da o dublă lovitură dacă va învinge: se va menține aproape de liderul Steaua și va mai pune încă trei puncte între ea și Gloria Buzău, ecart care acum e de trei lungimi.

Deși SC Oțelul a pierdut în precedentul meci, 0-1 cu Steaua, Dorinel Munteanu a scos în evidență evoluția bună pe care au avut-o jucătorii săi, motiv pentru care e convins că eșecul nu a afectat moralul vestiarului, ba din contră, și a evidențiat plusurile.

Dorinel Munteanu, înainte de SC Oțelul – Gloria Buzău: ”Trebuie să avem o prestație bună”

Oricum, Dorinel Munteanu e convins că lupta pentru play-off se va da până în ultimul moment, pentru că formațiile din frunte vor mai pierde puncte. Speră însă ca în categorie să nu intre și SC Oțelul.

De la început am fost conștient că e un campionat echilibrat, cu foarte multe echipe care vor în play-off, unele care au în spate istorie, altele sunt surprize. De aceea, am considerat că toate meciurile sunt grele. Numai rezultatele pozitive ne ajută să prindem play-off-ul, să nu cădem în plasa rezultatelor, sunt foarte multe surprize și trebuie să ne concentrăm doar pe jocul nostru.

Trebuie să avem o prestație bună cu Buzău, pentru ca la final rezultatul să fie unul pe placul nostru. Trebuie să ne consolidăm poziția de sus. Cu o victorie, avem încredere, speranță, șansele la play-off cresc, dar până la finalul sezonului regular se vor mai pierde puncte, sunt convins.

Eu sper ca echipa noastră să nu piardă multe puncte și să se califice în play-off. Sunt convins că jucătorii au înțeles, după eșecul cu Steaua, că potențialul lor e mare și trebuie, în primul rând, mai multă atenție”, a spus Dorinel Munteanu la conferința de presă.

SC Oțelul, cu trei puncte peste Gloria Buzău înaintea jocului direct

SC Oțelul este pe locul 5 în Liga 2 înaintea duelului cu Gloria Buzău, iar formația lui Adrian Mihalcea este pe 8, cu 18 de puncte, cu trei lungimi în spatele gălățenilor. Pe primul loc e Steaua, cu 26 de puncte, dar și cu un meci în plus.

Adrian Mihalcea, antrenorul Gloriei Buzău, a prefațat și el duelul de la Galați:

Suntem înaintea unui derby, suntem înaintea unui alt meci dificil, suntem înaintea unui meci cu o încărcătură aparte și datorită faptului că la Galați va fi stadionul plin, dar până la urmă astea sunt meciurile frumoase, meciurile importante și ne vom pregăti așa cum trebuie.

Știu că suntem datori la capitolul rezultate și suntem nevoiți să câștigăm la Galați. O putem face, până la urmă în acest campionat nu e vreo echipă care domină și nu poate fi învinsă. În același timp, trebuie să fim conștienți că doar muncind, doar având o atitudine bună putem reuși acest lucru.

Nu am avut atitudine în ultimele meciuri, pe toată durata lor mai bine zis, am făcut apel la orgoliul jucătorilor și sper ca în ceasul al 12-lea să înțeleagă că dacă nu tratezi serios partida, riști să nu o câștigi”.

Foto: George Filip / Mediafax Foto
Video: SC Oțelul

articolul original.

Gloria Buzău strânge rândurile și vrea să se trezească în derby-ul cu SC Oțelul. Adrian Mihalcea sună adunarea: ”Fac apel la orgoliul jucătorilor, să-și revină în al 12-lea ceas”

28 October 2022 at 11:26
image

Adrian Mihalcea este neînvins în Liga 2 de când a venit la Gloria Buzău, în trei meciuri, dar rezultatele nu au fost cele mai bune, ținând cont că au fost și confruntări cu echipe mai slabe. Culmea, buzoienii au învins CS Comunal Șelimbăr, dar apoi au făcut remize cu Poli Timișoara și Progresul Spartac.

Adrian Mihalcea vrea victoria în derby-ul pe care Gloria Buzău îl va juca pe terenul echipei SC Oțelul

Adrian Mihalcea a vorbit de atitudine și înaintea partidei de luni, din runda a 12-a, cu SC Oțelul, detaliu pe care îl scoate în evidență încă de când a semnat cu Gloria Buzău. Se pare că până acum nu a reușit să lucreze prea mult și prea bine la mentalul jucătorilor.

Modul în care Gloria Buzău a tratat confruntările cu Poli Timișoara și Progresul Spartac cu siguranță l-au nemulțumit pe Adrian Mihalcea, care vrea să vadă altceva chiar într-un meci atât de important precum este cel cu formația lui Dorinel Munteanu

Adrian Mihalcea, apel către jucătorii echipei Gloria Buzău: ”Sper ca în al 12-lea ceas să înțeleagă că dacă nu tratezi serios partida, riști să nu o câștigi”

Va fi o partidă între două cluburi care vor cel puțin play-off-ul în acest campionat de Liga 2, la Galați, iar Adrian Mihalcea are speranța că îi va furniza primul eșec pe teren propriu nou-promovatei.

Suntem înaintea unui derby, suntem înaintea unui alt meci dificil, suntem înaintea unui meci cu o încărcătură aparte și datorită faptului că la Galați va fi stadionul plin, dar până la urmă astea sunt meciurile frumoase, meciurile importante și ne vom pregăti așa cum trebuie.

Știu că suntem datori la capitolul rezultate și suntem nevoiți să câștigăm la Galați. O putem face, până la urmă în acest campionat nu e vreo echipă care domină și nu poate fi învinsă. În același timp, trebuie să fim conștienți că doar muncind, doar având o atitudine bună putem reuși acest lucru.

Nu am avut atitudine în ultimele meciuri, pe toată durata lor mai bine zis, am făcut apel la orgoliul jucătorilor și sper ca în ceasul al 12-lea să înțeleagă că dacă nu tratezi serios partida, riști să nu o câștigi”, a declarat Adrian Mihalcea.

Gloria Buzău, pe 8 în Liga 2. SC Oțelul e pe podium, pe 3

Pe lângă cele trei meciuri din Liga 2, Adrian Mihalcea a pregătit Gloria Buzău și în duelul din prima etapă a grupelor Cupei României, 0-1 cu FC Botoșani la Buzău.

În duelul cu SC Oțelul, buzoienii au neapărată nevoie de victorie, pentru că altfel riscă să mai cadă poziții în clasament, de pe locul 8 pe care se află înaintea jocurilor de sâmbătă din Liga 2, dar și să piardă contactul cu anumite echipe.

SC Oțelul stă mult mai bine în campionat, fiind pe locul 3 cu 21 de puncte, cu trei mai mult decât formația lui Adrian Mihalcea.

Foto și video: Gloria Buzău

articolul original.
  • There are no more articles
❌