ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Cum şi-a sărbătorit Răzvan Simion ziua de naştere. Iubita prezentatorului i-a pregătit o surpriză neaşteptată

8 August 2022 at 11:57

Răzvan Simion a avut parte de o zi de naştere romantică. Prezentatorul de la Antena 1 şi iubita sa au plecat într-o vacanţă exotică departe de agitaţia din Bucureşti. Răzvan Simion împlineşte astăzi 42 de ani, iar cu această ocazie le-a împărtăşit fanilor pe reţelele de socializare cum petrece alături de frumoasa sa parteneră.

După o lungă perioadă de muncă, Răzvan Simion și-a luat iubita și au plecat într-o binemeritată vacanță. Prezentatorul TV împlinește luni, 8 august, 42 de ani, iar cu această ocazie partenera sa de viaţă i-a pregătit încă de dimineaţă o surpriză romantică. Mai exact, bruneta i-a adus un tort de ciocolată alături de o şampanie, iar decorul a fost completat cu petale de trandafiri.

Răzvan Simion s-a filmat în timp ce gustă din băutura fină, într-un halat de baie. Ziua a continuat pentru cei doi cu o scurtă plimbare, iar la prânz aceştia au luat masa pe terasa unui restaurant de lux.

Prietenii matinalului i-au trimis multe urări în mediul online, dar şi iubita acestuia a simţit nevoia să îi spună public cât de mult îl iubeşte.

„Te iubesc mai mult decât îmi suportă cuvintele”, a transmis şi bruneta.

Daliana Răducan, declaraţie de dragoste de ziua lui Răzvan Simion

Răzvan Simion și Daliana Răducan, planuri mărețe

După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele Dalianei Răducan. Deși la început, cei doi au vrut să-și țină relația departe de ochii curioșilor, iată că acum lucrurile s-au schimbat. Răzvan Simion și Daliana nu se mai feresc de nimeni și își declară dragostea în văzul tuturor.

Matinalul de la Antena 1 a fost invitat în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici în urmă cu câteva luni, acolo unde a mărturisit cât de fericit este în relația cu Daliana. Cei doi visează la o casă a lor, dar și la copii.

„Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici.

articolul original.
  • There are no more articles
❌