ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Să te tăvălești de râs! Cazacu a dezvăluit motivul pentru care încă mai e cu Ramona Olaru: ”Avem de montat o …”

4 September 2022 at 20:40

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru trăiesc o poveste de dragoste plină de suișuri și coborâșuri. Au plecat în iarnă să petreacă sărbătorile împreună, s-au întors separați. Au postat iarăși în ipostaze tandre, apoi au șters pozele. Pare că roller coaster-ul emoțional este departe de se fi terminat, însă un lucru este cert – relația este securizată acum cu un inel. Cătălin Cazacu a lăsat în urmă viața de burlac și a cerut-o pe Ramona lui. Ce îi ține împreună pe cei doi, însă, explică prezentatorul de la „Antene”, în exclusivitate pentru CANCAN.RO!

Ei bine, „de vină” par a fi chiar activitățile uzuale ale unui cuplu gospodar, sau cel puțin așa rezultă din declarațiile lui Cătălin Cazacu. Entertainer-ul și-a făcut singur apariția la evenimentul de lansare a piesei lui Ruby alături de Alex Velea, din motive absolut juste. Ramona filma la mare, iar el, amorezat din fire, o aștepta să monteze împreună o mașină de splălat.

Nimic nu ar face Cătălin fără Ramona și asta se vede. Însă partea cea mai interesantă a interviului cu iubitul Ramonei a fost chiar momentul în care acesta a sunat la „Ramona Mea”, căci așa o are trecută în telefon. Dacă a răspuns sau nu prezentatoarea de la „Neatza”, vedeți chiar în video!

Cătălin Cazacu s-a prezentat „solo” la evenimentul de lansare a piesei lui Ruby cu Velea (Foto: captură video)

„Avem foarte multe lucruri de făcut!”

Reporter CANCAN.RO: Ce faci, Cătălin, și de ce ești singur în seara asta?

Cătălin Cazacu: Eu știu că tu ți-ai dori acum să îți spun: «Sunt singur pentru că m-a părăsit Ramona, pentru că sunt un nenorocit!». Dar suntem bine, suntem foarte bine, Ramona muncește, doar că muncim în două orașe diferite săptămâna asta. Este la mare, pentru că ei filmează prima săptămână la mare. Se întoarce acasă, de abia aștept să se întoarcă, vine acasă că avem foarte multe lucruri de făcut. Ne-a venit o mașină de spălat nouă și eu nu știu să o montez fără ea. Și de asta, de-abia o aștept! 

Reporter CANCAN.RO: Eu am un amendament, dacă te iubea suficient, venea de la mare, monta mașina, stătea cu tine la eveniment și pleca înapoi, ce dacă dormea două ore?

Cătălin Cazacu: Corect, nu știu ce părere ai, dar noi nu suntem genul de oameni care montăm mașina doar o dată, noi o montăm de mai multe ori. Și mașina de spălat, nu o pui oriunde vrei, o pui aici, stă bine, nu stă bine. O pui lângă televizor, că electrocasnicele trebuie să stea unele lângă altele, că mai vorbesc între ele! 

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, discuție în parcare (Foto: CANCAN.RO)
Cătălin Cazacu și Ramona Olaru sunt din nou împreună după „discuțiile” de la mare (Foto: CANCAN.RO)

„Nu îmi trăiesc povestea după nimeni de acasă!”

Reporter CANCAN.RO: Asta e întrebarea mea, care dintre voi este cel care începe episoadele acelea „incomode”?

Cătălin Cazacu: Oamenii care se iubesc își arată iubirea. Noi ăștia suntem! Dacă eram niște falși, probabil cum lumea e obișnuită cu falșii care trăiesc în cuvântul ăla care începe cu «c» și se termină cu «at». Pozam și noi: «Ah, ce fericiți suntem!», dar noi nu suntem ăia, ăștia suntem, când suntem fericiți, suntem fericiți. Când suntem supărați, suntem supărați, noi nu ne trăim viața, că «Domnule, ce o să zică lumea?». Noi ne trăim viața ca și cum nu ne vede nimeni, sau nu că nu ne interesează. Noi ne trăim povestea noastră, nu îmi trăiesc povestea după nimeni de acasă. Nu îmi trăiesc povestea după cum mă judecă lumea, pentru că nimeni nu intră după ce se încheie ziua, cu mine în cameră să doarmă, doar femeia aia. Și contăm doar noi doi! 

Reporter CANCAN.RO: Cum a fost momentul în care i-ai pus inelul pe deget, pentru că deja mi se pare o presiune în plus, ai simțit presiunea asta?

Cătălin Cazacu: A fost un moment frumos, senzațional, un moment pe care mi l-am dorit de foarte mult timp, un moment pe care la un moment dat o să îl dezvăluim cap-coadă, pentru că e păcat, îl am aici, e în telefon. Deși am fost amândoi, ea n-a știut nimic, n-a simțit nimic, nimic absolut. N-a fost nimic plănuit, a fost o chestie pur de moment, chiar sunt mândru și îl consider unul dintre cele mai frumoase momente!

La finalul interviului pentru CANCAN.RO, Cătălin Cazacu a apelat la „Ramona Mea” (Foto: CANCAN.RO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Ce spune Ramona Olaru despre fostele relaţii ale lui Cătălin Cazacu: „Niciuna dintre iubitele lui…”

5 August 2022 at 19:06
image

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. O frumoasă prietenie s-a transformat într-o poveste de dragoste care durează deja de câţiva ani. Recent, frumoasa asistentă de la Antena 1 a făcut dezvăluiri despre fostele relaţii pe care le-a avut partenerul său în trecut. Iată ce a declarat.

Înainte de a forma un cuplu Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu au fost foarte buni prieteni. Cei doi îşi cunosc foarte bine trecutul şi nu au secrete unul faţă de celălalt.

Asistenta de la „Neața cu Răzvan și Dani” recunoaşte că este destul de geloasă, însă în relaţia pe care o are în prezent spune că nu a fost cazul. Ramona Olaru ştie „ce are la uşă”, iar trecutul partenerului său nu a reprezentat niciodată un pericol pentru ea. Mai mult, pentru că de când se cunosc au frecventat aceleaşi cercuri de prieteni, blondina a ajuns să le cunoască pe toate iubitele lui Cazacu.

În cadrul unui interviu, vedeta de la Antena 1 a explicat că nu a fost nevoie să se intereseze de fostele partenere ale iubitului său pentru că a avut ocazia să stea de vorba cu majoritatea faţă în faţă, iar acum nu o mai poate lua nimic prin surprindere.

„Eu cu actualul partener, înainte de toate, am fost prieteni. Buni. Atât de buni, încât îi știu toate iubitele. N-a fost nevoie să stalkeresc niciuna dintre iubitele lui pentru că oricum eram cu ei în anumite situații. Poate invers”, a spus asistenta TV.

@roata.vedetelor #ramonaolaru #roatavedetelor #antenaplay #foryouromania #romaniafyp #foryoupageromania #fypromania #romaniaforyou ♬ original sound – Roata Vedetelor

Ramona Olaru nu își dorește să facă compromisuri din dragoste

În urmă cu câteva luni, în cadrul matinalului găzduit de Dani Oțil și Răzvan Simion, blondina a dezvăluit că l-a refuzat pe iubitul ei atunci când i-a făcut propunerea de a se muta în alt oraș.

Ramona Olaru a mărturisit că iubitul ei, Cătălin Cazacu, a venit cu o propunere care nu i-a picat deloc bine. Asistenta TV a dezvăluit că motociclistul insistă să se mute în orașul lui natal, la Timișoara, însă ea nu este de acord să plece din București.

„Insistă să ne mutăm acolo, la Timișoara. Păi d-aia m-am mutat eu la București? I-am zis: ‘Niciodată în viața asta!’ I-am zis, nu vii și cu o idee să mă mut și cu mama ta? Cum ar fi? Ne ducem doar să mâncăm la mama, atât. Mama lui e aceeași zodie cu mine”, a povestit Ramona Olaru, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Cei doi își petrec majoritatea timpului împreună, iar relația lor pare să treacă la nivelul următor. Așa că, cine știe, poate cât de curând o să bată… clopote de nuntă! Nu de alta, dar cei doi sunt amorezați până peste cap unul de celălalt.

articolul original.
  • There are no more articles
❌