ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Ieri — 26 November 2022Ultimele Stiri

Horoscop 26 noiembrie 2022. Nativii zodiei vărsător încep ziua cu o dispoziție mai introvertită și mai retrasă

25 November 2022 at 21:59
image

Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2022, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. O zi cu mai multă responsabilitate și asumare pentru nativii zodiei berbec.

Berbec

O zi cu mai multă responsabilitate și asumare, ești mai serios și ai o putere mai mare de control asupra reacțiilor tale chiar dacă pe alocuri pot exista situații care te deranjează. Însă dacă cineva încerca să-și impună în vreun fel autoritatea asupra ta, nu eziți să te poziționezi corespunzător. O discuție cu cineva pe seară poate să fie avantajoasă financiar.

Taur

Profită de ziua de astăzi pentru a-ți lărgi orizontul cunoașterii fie printr-o lectură interesantă fie printr-o drumeție. Dacă ai chef, poți face o vizită la un muzeu sau poți participa la un curs de dezvoltare. O discuție cu un profesor sau ghid poate să scoată ceva sensibil la suprafață, o informație care te va ajuta totuși să te cunoști mai bine.

Gemeni

Ești mai serios și mai angrenat în tot felul de analize personale sau financiare și realizezi că ai nevoie să schimbi abordarea dacă vrei mai multă libertate, independență sau timp pentru tine. Trebuie să găsești un echilibru între angajamentul tău față de muncă sau anumite sarcini cu nevoia de a te relaxa sau bucura de prietenii sau hobby-urile tale.

Rac

Chiar dacă tu îți dorești mai mult timp în compania partenerului său aveți în plan o ieșire undeva, pot exista sarcini sau responsabilități fie personale fie profesionale care va ocupa întreaga zi. Realizezi că-ți este greu să te sustragi de la ele însă pe seară o propunere neașteptată din partea cuiva te face să-ți eliberezi programul.

Leu

O zi în care îți propui să te ocupi de organizarea unor chestiuni casnice sau profesionale, ești mai practic și atent la detalii. Te mobilizezi în privința unei probleme de sănătate, însă dacă preferi să cauți pe cont propriu anumite răspunsuri, informațiile descoperite pot să te pună pe gânduri. Pe seară realizezi că ai la cine să apelezi pentru un sfat profesionist.

Fecioara

Deși tu ești foarte organizat și ai planificat totul pentru ziua de astăzi, nevoile urgente sau dorințele propriului copil devin prioritare. Sau dacă aveai în plan să te relaxezi mai mult astăzi, anumite angajamente te forțează să îți modifici planurile. Pe seară însă devii creativ și inventiv căutând o variantă să faci ceva și pentru tine.

Balanța

Ești poate mai retrasă și mai introvertită astăzi. Preferi confortul propriului cămin sau al familiei și cauți să te organizezi mai bine cu anumite chestiuni domestice sau casnice. Nu simți să iei contact cu exteriorul însă dacă te gândești mai bine, s-ar putea să fie mai mult decât binevenit. Pe seară descoperi o soluție de a rezolva mai rapid o situație.

Scorpion

Ești dinamic fizic și intelectual. Chiar dacă îți propui să faci acele drumuri sau cumpărături de care nu ai avut timp pe parcursul săptămânii, încearcă totuși să proritizezi astfel încât să-ți rămână timp și pentru tine. Pe seară o propunere supriză din partea partenerului de a participa la un spectacol vine la momentul oportun.

Săgetător

Dacă te hotărăști să inviți în oraș o persoană de care îți place, interacțiunea cu aceasta îți poate ridica semne de întrebare în privința abilității tale de a te deschide emoțional. Poate să fie o șansă minunată de a realiza că ai nevoie să fii mai autentic în manifestarea sentimentelor și exact această autenticitate îți va oferi o mai mare încredere în tine.

Capricorn

Cu luna în propriul tău semn ești determinat în privința unor schimbări pe care ai vrea să le faci însă anumite chestiuni emoționale, poate un dubiu sau o nesiguranță interioară te pot ține pe loc. Ai șansa să descoperi mai multe despre tine dacă ești sincer și dispus să lucrezi cu tine iar tot ceea ce descoperi te ajută să devii mai curajos.

Vărsător

Începi ziua cu o dispoziție mai introvertită și mai retrasă. Discuția cu cineva din anturajul apropiat sau o introspecție pe care o faci scoate la iveală chestiuni mai sensibile însă dacă ești dispus să te uiți în acea direcție s-ar putea să ai parte de o adevărată conștientizare. Închei ziua mult mai atent și mai conștient de tine.

Pești

Un plan de a ieși cu prietenii, o activitate de grup sau chiar o călătorie pe care ai planificat-o pot să nu decurgă exact așa cum ți-ai propus fapt care te provoacă să devii mai inventiv în privința unei variante alternative. Sfatul sau propunerea cuiva poate să salveze situația, fapt care te ajută să te binedispui.

articolul original.
Before yesterdayUltimele Stiri

Horoscop 25 noiembrie 2022. Nativii zodiei gemeni au o zi mai conflictuală

24 November 2022 at 21:59
image

Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2022, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnului Săgetător trebuie să aibă mai multă grijă în relațiile cu cei din jur.

Berbec

Tinzi să intri mult mai ușor în conflict astăzi cu cei cu care interacționezi deoarece poți fi foarte grăbit în a trage concluziile înainte de a înțelege ce se întâmplă de fapt. Fii mai precaut dacă ești la volan, evită acțiunile care necesită precizie sau atenție la detalii cât și semnarea contractelor.

Taur

În ciuda varietății de lucruri sau activități care te tentează, străduiește-te să fii mai precaut în cheltuielile efectuate. Poate nu toate sunt urgente sau necesare. Dacă porți o discuție pe marginea unei chestiuni financiare nu miza pe bună credință sau reputație a celuilalt, lasă idealismul la o parte și vezi dacă lucrurile sunt concrete și realizabile.

Gemeni

O zi ușor mai conflictuală în care interacțiunea cu celălalt este cu semnul întrebării datorită lipsei de hotărâre în privința unei direcții comune. Chiar dacă tu crezi că știi ce vrei, poți să ratezi momentul oportun din neatenție sau nerăbdare. Nu te baza prea mult pe promisiunile cuiva! Cea mai bună strategie astăzi este să observi mai mult și să acționezi mai puțin!

Rac

Dacă relația cu un coleg de serviciu este mai dificilă astăzi, reproșurile sau critica nu vor ajuta la rezolvarea situației, mai ales că situația nu este una clară. Chiar dacă planurile tale pot fi ușor date peste cap, încearcă să-ți păstrezi calmul și răbdarea, analizează cu atenție și fă pași mici dar siguri în direcția rezolvării situației.

Leu

Interacțiunea într-o relație de cuplu poate să fie ușor dificilă întrucât vă atrag lucruri sau activități diferite, fapt care vă face să vă întrebați dacă direcția în care mergeți este una comună. Dacă ești astăzi la o primă întâlnire cu cineva, oricât de mult ți-ar plăcea acea persoană, nu reușești să înțelegi mare lucru din reacția sau comportamentul ei.

Fecioară

Te poți enerva astăzi dacă ajutorul sau susținerea pe care mizai din partea partenerului pentru a rezolva o chestie în propriul cămin întârzie să apară. Nu este un moment prielnic pentru a încheia un deal sau o tranzacție întrucât s-ar putea să ai surprize neplăcute mai încolo. Fă o plimbare care să te relaxeze.

Balanța

Fii realist în privința sarcinilor pe care ți le setezi pentru astăzi și evită să începi prea multe deoarece există șansa să nu le poți finaliza. Dacă îți propui să pleci la un drum, ia-ți timp suficient pentru a planifica exact ce ai nevoie să iei cu tine deoarece te poți trezi că lipsește esențialul.

Scorpion

Lipsa de reacție sau modul evaziv în care cineva răspunde invitației sau propunerii tale te poate scoate din sărite întrucât consideri că este o totală lipsă de respect. Fii atent cu cheltuielile efectuate astăzi iar dacă cineva se străduiește într-un mod deosebit să-ți vândă ceva anume, nu te lăsa păcălit de aparențe.

Săgetător

O zi în care fiecare tinde să vorbească pe limba lui, mai ales într-un parteneriat de cuplu. Cu cât vă acuzați mai mult unul pe celălalt cu atât vă afundați într-o situație lipsită total de claritate. Încearcă să adopți o perspectivă mai înțeleaptă și înțelege că dacă continui să apeși acolo unde-l doare pe celălalt asta nu înseamnă că-l ajuți să se vindece.

Capricorn

Atunci când îți este adus la cunoștință că o anumită persoană nu este tocmai sinceră în intențiile ei față de tine, tinzi să reacționezi destul de prompt și de direct. Însă înainte de a trage concluziile asigură-te de autenticitatea sursei care ți-a livrat acea informație, s-ar putea să ți se schimbe cu totul perspectiva.

Vărsător

Îți poți pierde răbdarea în interacțiunea cu partenerul de cuplu sau chiar cu propriul copil atunci când aceștia nu respectă anumite lucruri stabilite de comun acord. Chiar dacă anumite planuri pe care le aveați vor avea nevoie de o ajustare, nu este totul pierdut dacă acționezi cu răbdare căutând soluții alternative.

Pești

Poți resimți un conflict interior puternic atunci când realizezi că ce este important pentru tine la nivel personal sau individual nu se potrivește cu trebuie să-ți asumi pe plan profesional ca și imagine socială. Caută să rămâi sincer față de tine și vezi cum te poți adapta mediului respectiv fără a renunța la propria ta identitate.

articolul original.

Horoscop 11 noiembrie 2022. Nativii care vor face schimbări majore

10 November 2022 at 21:59
image

Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Află ce îți rezervă astrele. Unii nativi vor face schimbări majore.

Berbec

Îți va fi destul de greu să eviți un conflict verbal cu cineva apropiat ție întrucât atingeți un subiect sensibil pentru amândoi. În interacțiunea cu o instituie de stat vis-a vis de un proiect, un credit sau un business, lucrurile pot să nu iasă cum îți dorești. Nu este cea mai bună zi pentru a insistă asupra subiectului.

Taur

Atitudinea și modul cuiva de a pune problema, poate să fie cineva din mediul în care lucrezi pare să-ți creez un real disconfort, deoarece tinde să te subevalueze diminuându-ți meritele. Însă vei reacționa prompt și pe măsură! Ce poți face este să nu uiți că tu ai deja alte planuri!

Gemeni

Azi ești nervos și agitat și rișți să intri în conflict cu oricine încearcă să te contrazică. Ai atins o limita în privința unor presiuni sau sarcini la care te-ai angajat și care par să te copleșească. Ai mai multă grijă de sănătatea și sistemul tău nervos și caută soluții pentru îmbunătățirea situației.

Rac

În urmă unor discuții cu partenerul de cuplu, chestiuni sensibile mai vechi, nerezolvate ies la suprafață care îți vor amplifică reactivitatea. Chiar dacă te simți rănit sau trădat, încearcă să nu exagerezi lucrurile făcându-ți scenarii în cap ci mai degrabă retrage-te în liniște și analizează în profunzime lucrurile. Cu siguranță te va ajută mai mult.

Leu

Fie cineva nu-ți recunoaște meritele sau efortul depus la locul de muncă, fie nu găsești suportul emoțional pe care-l cauți într-un prieten, fie cineva îți limitează libertatea de mișcare sau comunicare – indiferent de caz, simți că ești singur pe câmpul de lupta. Ia o pauză, respiră adânc și adu-ți aminte că în anumite cazuri, lipsa acțiunii este cea mai bună acțiune!

Fecioara

Anumite întârzieri, blocaje, probleme vis a vis de un proiect de muncă sau în chestiuni de natură administrativă în propria casă pot crea un mediu tensionat care te va face să-ți ascunzi cu greu emoțiile, în ciuda faptului că ești o persoană destul de rezervată și privată. Caută suportul și susținerea partenerului de cuplu!

Balanță

Dacă ești într-o dispută filozofică cu cineva nu insistă să-ți impui punctul de vedere deoarece perspectivele pot fi extrem de diferite. Nu te repezi în a demonstra cuiva propriul tău adevăr atâta timp cât celălalt nu poate să-l înțeleagă. Investește mai mult timp în acele activități care te liniștesc și te împlinesc, profită de începutul de weekend!

Scorpion

Când calculele sau dorințele tale, oricât de puternice ar fi nu sunt împărtășite de celălalt, nu sunt foarte multe lucruri de făcut decât să accepți situația. Pe de altă parte dacă ai reuși să-ți reorientezi atenția către ce se află în jurul tău, s-ar putea să realizezi că sunt persoane dornice să te aibă în preajma lor.

Săgetător

Sunt posibile conflicte în relația de cuplu cât și în orice fel de negocieri sau tratative, nu este o zi bună pentru încheierea unui acord sau alianțe. Fii selectiv cu oamenii din jurul tău și caută doar acele medii sau informații benefice pentru tine.Nu uită că deseori devenim suma oamenilor cu care ne înconjurăm, așadar alege-i cu grijă!

Capricorn

O situație conflictuală în relația cu colegii vis-a vis de un proiect de muncă poate să-ți creeze destui nervi și agitație. Între a face doar cum crezi tu că este bine sau a proceda doar după regulile altora, la mijloc între acestea două s-ar putea să mai fie o varianta, care le îmbină pe amândouă cu un pic de flexibilitate. Nu uită că ești un adevărat strateg!

Vărsător

Fii atent cu cheltuielile pe care le efectuezi astăzi, chiar dacă presiunile care vin din partea copilului sau a persoanei iubite sunt considerabile. Evita conflictul cu oricare dintre aceștia, nu te grăbi în a le împlini dorințele ci mai degrabă vezi ce este cu adevărat important. Dacă practici vreun sport anume, nu încerca ceva mai riscant decât până acum!

Pești

Relația cu cineva din propria ta familie sau discuții vizând casă sau spațiul în care locuiești sunt posibile astăzi creându-ți o puternică stare de agitație interioară. Simți de parcă locul potrivit ar fi în altă parte. Ia o pauză, respiră adânc, închide ochii și vezi care este locul care ți-ar oferi pacea pe care o cauți!

Mai jos veți putea descoperi previziunile legate de relațiile amoroase în săptămâna 7-13 noiembrie:

Iată cum veți sta la capitolul bani și carieră în săptămâna 7-13 noiembrie:

articolul original.
  • There are no more articles
❌