ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

„Chefi la cuțite” a câștigat premiul TVMania pentru „Cel mai bun show culinar”. Ce a declarat Irina Fodor

16 November 2022 at 09:39

În cadrul galei de decernare a Premiilor Tvmania, cea de-a 21-a ediției, a avut loc aseară la Teatrul Național din București, iar printre câștigători s-a regăsit și producția Antenei 1, „Chefi la cuțite”. Cea care a urcat pe scenă pentru a primi distincția în numele întregii echipe a fost Irina Fodor.

Ediția premiată, cel de-al zecelea sezon al show-ului în care cei trei chefi – Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu – se întrec în a găsi cel mai bun bucătar a fost filmată în condițiile impuse de pandemia cu Covid 19. Prin urmare, Gina Pistol și Irina Fodor au prezentat, alternativ, „Chefi la cuțite”.

„Mulțumim din suflet pentru acest premiu, în numele întregii echipe de producție. Sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite s-a filmat în condiții nu tocmai ideale.Eram în pandemie, motiv pentru care eu și Gina am ajuns să lucrăm în schimburi”, a declarat Irina Fodor pe scenă, aseară, când a primit premiul Tvmania pentru „Cel mai bun show culinar”, în urma voturilor exprimate de către cititorii revistei. De altfel, vedeta TV a urcat momentul de pe scenă pe InstaStory.

„Chiar este o reală mândrie aceste premiu. După 10 sezoane încă mai câștigăm premii. E ca la școală… În clasa I primești coroniță. Și în clasa a II-a, la fel. Și se repetă… chiar și în clasa a X-a, când începi cu distracțiile și prietenii și nu prea mia primești premii. Doar că Chefii sunt ca vinul. Pe măsură ce trece timpul devin și mai competitivi, și mai amuzanți… Cred că asta le-a adus încă un premiu TVMania și al zecelea sezon, care este unul aniversar, special”, ne-a povestit Irina Fodor după ce a primit distincția.

„E greu de ales ce anume îmi place mie cel mai mult la această emisiune. Perioada de castinguri este specială, pentru că oamenii au niște povești minunate. Și te uimește faptul că această pasiune, de a găti, unește oamni din toate domeniile, total diferite…  de unde nici cu gândul nu gândești apare un nou Chef”, ne-a mai mărturisit prezentatoarea TV.

irina-fodor-premiiletvm-2

„Chefi la cuțite”, sezonul 11. Când va fi difuzat

„Se filmează deja sezonul 11, eu nu mai fac schimb de ture cu Gina Pistol. De data aceasta… nu mai sunt restricțiile impuse de pandemie. Oricum, sezonul 10 a fost un maraton în care s-au implicat 400 de oameni. În plus, la câteva zile, când cineva din echipă se îmbolnăvea, trebuia reconfigurat totul. Însă toate au mers strună până la urmă”, ne-a dezvăluit Irina Fodor.

Deși filmările pentru cel de-al 11-lea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” sunt în plină desfășurare, noua serie va fi difuzată abia anul viitor, probabil din primăvară încolo. Până atunci, Antena 1 va începe din ianuarie 2023 să difuzeze „America Express”, prezentată de Irina Fodor, show filmat în vara aceasta în America de Sud.

articolul original.

Ei sunt câștigătorii de la Premiile TVMania 2022!

15 November 2022 at 19:08

Ediția din acest an a Premiilor TVmania, a 21-a, a presupus trei săptămâni de votare, în care cititorii au putut să-și aleagă favoriții la cele 10 categorii din concurs.   

Câștigătorii de la Premiile TVmania 2022

 1. Cea mai bună emisiune de știri: Știrile Pro TV (Pro TV)
 2. Cel mai bun show culinar: Chefi la cuțite (Antena 1)
 3. Cea mai bună emisiune de divertisment de zi: SuperNeatza cu Răzvan și Dani (Antena 1)
 4. Cea mai bună emisiune-concurs: Tu urmezi! (Kanal D)
 5. Cel mai bun serial românesc: Las Fierbinți (Pro TV)
 6. Cel mai bun reality-show cu oameni obișnuiți: Visuri la cheie (Pro TV)
 7. Cel mai bun reality-show cu celebrități: Survivor România (Pro TV)
 8. Cea mai bună emisiune de interviuri-portret: 40 de întrebări cu Denise Rifai (Kanal D)
 9. Cea mai bună emisiune de divertisment: Te cunosc de undeva! (Antena 1)
 10. Cel mai bun talent-show: Românii au talent (Pro TV)
Câștigatorii Premiile TVMania 2022

Redacția TVmania a acordat anul acesta și un premiu special: postului Prima TV, a cărui relansare, inclusiv în format HD, a fost un succes. 

Sponsorii ediției din anul acesta ai galeiau fost: TV1000- Viasat, Bellbiotin – Zdrovit Romania, Herbalife Nutrition, Raffaello – Ferrero Romania.

gala-tvmania-2022-366

Foto: Dumitru Angelescu / Eli Driu

articolul original.
 • There are no more articles
❌