ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Lovitură de teatru după reacția dură a Casei Regale, care a denunțat ‘blasfemia’ ce urma să aibă loc de Ziua Națională

29 November 2022 at 15:02
image

De Ziua Națională a României fusese programată o petrecere cu lăutari în Trenul Regal, lucru condamnat de Casa Regală a României, care a etichetat evenimentul drept „o blasfemie”.

Luni, CFR Călători făcut precizări în acest context, anunțând că a anulat contractul privitor la prestările de servicii pentru asigurarea remorcării și a personalului tehnic în vederea circulației garniturii Trenului Regal.

„Referitor la solicitările de presă cu privire la implicațiile CFR Călători în organizarea evenimentului din Trenul Regal al Societății Feroviare de Turism – SFT CFR SA, facem următoarele precizări:

CFR Călători nu are nicio implicație sau vreo contribuție în organizarea evenimentului din tren, în timpul circulației Trenului Regal al Societății Feroviare de Turism – SFT CFR SA.

CFR Călători poate realiza la cerere, contra cost, prestații comerciale folosind personalul și materialul rulant propriu sau al beneficiarului.

În acest sens, CFR Călători a primit o solicitare de prestări servicii pentru asigurarea remorcării și a personalului tehnic în vederea circulației garniturii Trenului Regal, pe ruta București-Sinaia și retur. Beneficiarul, odată cu solicitarea, a prezentat toate avizele tehnice de circulație ale trenului, emise de organele abilitate.

CFR Călători a notificat Beneficiarul, conform clauzelor contractuale, asupra denunțării unilaterale a contractului”, a informat CFR Călători.

Casa Regală a României: „O blasfemie să se facă astfel de acţiuni în Trenul Regal”

Este, din punctul meu de vedere, o blasfemie să se facă astfel de acţiuni în Trenul Regal şi nu consider că poate fi închiriată istoria României. Cu siguranţă dezaprob total ceea ce se întampla acum, pentru că trenul regal l-a condus pe Regele Mihai pe ultimul drum, la Curtea de Argeş, şi acum, după cinci ani de zile, vedem că se întâmplă astfel de evenimente”, a declarat directorul Administrației Proprietăților Regale, la Antena 3.

articolul original.

Trenul Regal, închiriat de 1 decembrie pentru o petrecere cu ”Șpriț și lăutari”: „Este o blasfemie”

28 November 2022 at 05:59
image

Trenul Regal a fost închiriat pentru o petrecere privată care va avea loc la 1 decembrie, evenimentul fiind numit ”Șpriț și lăutari”.

Potrivit paginii de promovare, un bilet costă 500 de euro, iar toate cele 80 de locuri au fost vândute. Acestea includ o călătorie cu trenul București – Sinaia și retur, o degustare de vinuri, mâncare și muzică lăutărească, notează ziare.com.

Reprezentanții Casei Regale nu au fost încântați

„De ziua națională a României, petrecem la rang de artă. O incursiune în timp cu trenul regal, pe ruta București-Sinaia, ce va aminti de zaiafeturile de odinioară”.

Reprezentanții Casei Regale nu au fost încântați de scopul pentru care a fost închiriat trenul și au transmis că este ”aproape o blasfemie”.

„Cu Trenul Regal au călătorit patru generații ale familiei regale. Începând cu 2008, au fost 14 călătorii care au avut legătură cu familia regală. Trenul i-a condus pe Regele Mihai I și pe Regina-mamă Elena în exil, în zilele de 3-6 ianuarie 1948.

Același tren l-a condus pe ultimul drum pe Regele Mihai la 15 decembrie 2017. Ceea ce se întâmplă acum, o călătorie în scop comercial, reprezintă aproape o blasfemie. Considerăm Trenul Regal un loc sacru, după ce l-a condus pe Regele Mihai pe ultimul drum”, spune Ion Tucă, director al Casei Majestății Sale, potrivit europalibera.org.

articolul original.

A desființat-o pe Loredana, iar acum îl răsfață pe Tzancă! Manelistul dă petrecere faraonică la Predeal, alături de Marymar, iar surpriza vine de la…nevasta sosiei lui

27 November 2022 at 21:40

Tzancă Uraganu` face petrecere! Plănuiește una grandioasă, una faraonică. Se va întâmpla săptămâna aceasta, într-un restaurant de la Predeal, unde încăperea se va umple de invitații de renume, din breasla lui, dar și din alte domenii. Manelistul o va avea lângă el pe Marymar, iubita pe care o va lua de nevastă ”când o vrea Dumnezeu”. Nu s-a anunțat la microfon, deși tentația e mare, de atmosferă se va ocupa chiar…nevasta sosiei lui! CANCAN.RO are detaliile și vi le oferă, în exclusivitate.

Tzancă Uraganu` face paranghelie la Predeal, de Sf. Andrei! Se va întâmpla săptămâna aceasta, iar manelistul, Andrei Velcu, pe numele real, s-a pregătit temeinic. Și-a ”condeiat” lista invitaților și i-a anunțat. Numai nume grele au încăput acolo, iar de la brațul lui nu va lipsi iubita Marymar, nimeni alta decât femeia care a atras privirile la nunta lui Florin Salam (Vezi AICI detaliile). Marți e preconizată petrecerea, cu o zi înainte de Sf. Andrei, pentru ca la sfârșitul săptămânii, Tzancă să fie, din nou, sărbătorit: împlinește, pe 2 decembrie, 32 de ani!

Tzancă și Marymar, apariție spectaculoasă la nunta lui Florin Salam, de la Mamaia (Foto: CANCAN.RO)

Lavinia Ioana va cânta la petrecerea lui Tzancă Uraganu`

Pe lângă lista invitaților care vor călca pragul restaurantului din Predeal, Tzancă s-a ocupat și de artiștii care-i vor cânta la marea sărbătoare. Lavinia Ioana, alături de formația sa, a fost aleasa, pentru că fosta participantă la X Factor l-a impresionat (Vezi AICI detaliile). Mai mult, soțul ei, Bogdan, seamănă izbitor cu Tzancă Uraganu`, doar că-i lipsește barba.

Lavinia a cântat la evenimentul unde Tzancă a fost naș (Foto: Arhiva personală)
Lavinia i-a mai cântat lui Tzancă, la un eveniment unde manelistul a fost naș (Foto: Arhiva personală)

Să mai spunem că Lavinia este nimeni alta decât artista care a desființat-o pe Loredana Groza, după un incident petrecut în urmă cu mai mulți ani, la concursul X Factor. Atunci, ea s-a simțit nedreptățită la ultima ediție a emisiunii, așa că și-a spus nemulțumirile. În „horă” au intrat organizatorii, dar și Loredana Groza, care ar fi ”împiedicat-o”, oarecum, din drumul spre următoarea etapă. Ioana nici nu a apărut la TV, când a fost difuzată emisiunea, deși a participat la filmări. Supărată, tânăra a dat totul în vileag, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Reacție dură a Casei Regale: ‘O blasfemie! Dezaprob total ceea ce se întamplă acum’

27 November 2022 at 14:15
image

De Ziua Națională a României, în Trenul Regal va avea loc o petrecere a lăutarilor din Tarafil de Haidouks. Organizatorii au dat asigurări că petrecerea va fi rafinată, cu vinuri scumpe şi brânzeturi fine, dar şi cu preparate din carne la proţap sau la ceaun.

În plus, au ținut să precizeze că lăutarii sunt unii celebri, care au concertat şi la Scala din Milano. În acest context, Casa Regală a României a reacționat dur, afişul evenimentului, pe care apar Regele Ferdinand şi Regina Maria alături de lăutari, este considerat a fi o adevărată blasfemie.

Este, din punctul meu de vedere, o blasfemie să se facă astfel de acţiuni în Trenul Regal şi nu consider că poate fi închiriată istoria României. Cu siguranţă dezaprob total ceea ce se întampla acum, pentru că trenul regal l-a condus pe Regele Mihai pe ultimul drum, la Curtea de Argeş, şi acum, după cinci ani de zile, vedem că se întâmplă astfel de evenimente”, a declarat directorul Administrației Proprietăților Regale, la Antena 3.

Societatea Feroviară de Turism CFR SA este în insolvență, fiind controlată de administratorul judiciar Gabriel Iorgulescu. Contactat de Antena 3 CNN, acesta a transmis că vagoanele vor fi folosite pentru transportul celor 80 de invitați din Gara CFR Băneasa, până în Gara CFR Sinaia și înapoi.

Cu toate acestea, organizatorul evenimentului susține că acești invitați vor fi primiți cu preparate tradiționale și un taraf. Prețul biletului a costat 500 de euro.

articolul original.

Trenul Regal va găzdui o petrecere cu lăutari. Cum a fost posibil acest eveniment „clasic mișto” și ce spune Casa Regală

26 November 2022 at 06:39
By: -

Trenul Regal va găzdui de 1 Decembrie un „şpriţ cu lăutari” pentru care 80 de persoane au plătit 40.000 de euro. Evenimentul se declară a fi „clasic mişto” şi la el va cânta Taraf de Haidouks.

„De ziua națională a României, petrecem la rang de artă. O incursiune în timp cu trenul regal, pe ruta București-Sinaia, ce va aminti de zaiafeturile de odinioară”, este mesajul cu care o firmă de evenimente și-a pus în vânzare cele 80 de bilete, pentru o călătorie pe ruta gara Băneasa- Sinaia și retur.

Pe afiş apar inclusiv regele Ferdinand şi regina Maria.

Iar biletele la eveniment s-au epuizat, deşi costau 500 de euro fiecare.

Cine e responsabil de Trenul Regal

Societatea Feroviară de Turism SFT CFR SA este cea care are în patrimoniu material rulant de epocă, inclusiv Trenul Regal. După ce s-a asigurat mai întâi că nu îl va folosi în acest an de Ziua Naţională Casa Regală, societatea a decis să facă nişte bani închiriind la privat Trenul Regal.

Societatea Feroviară de Turism SFT CFR SA e în faliment, fiind controlată de administratorul judiciar Gabriel Iorgulescu. Acesta a explicat pentru Europa Liberă că "societatea nu primeşte subvenţie de la bugetul de stat, asigurându-şi veniturile exclusiv din închirierea de active feroviare (clădiri, terminale, cantoane, etc) și prestații turistice cu trenurile de călători care fac parte din materialul rulant de epocă”.

Dar închirierea Trenului Regal se face numai pentru evenimente „de interes cultural, ştiințific, promovarea istoriei culturale și a tradițiilor României, fără a fi lezate în vreun fel numele trenului de epocă și toate pozițiile și simbolurile acestuia”, susţine Iorgulescu.

Potrivit contractului, „în timpul deplasării, invitații vor degusta diferite sortimente de vinuri explicate de somelieri si asezonate cu brânzeturi”, mai spune sursa citată.

Foto: Casa Regală

Decizia de a face petrecere cu lăutari în Trenul Regal a deranjat Casa Regală. Iată ce spune Ion Tucă, director al Casei Majestății Sale:

„Cu Trenul Regal au călătorit patru generații ale familiei regale. (...) Același tren l-a condus pe ultimul drum pe Regele Mihai la 15 decembrie 2017. Ceea ce se întâmplă acum, o călătorie în scop comercial, reprezintă aproape o blasfemie. Trenul Regal îl considerăm un loc sacru, după ce l-a condus pe regele Mihai pe ultimul drum (...) Nu se poate închiria istoria României. Trenul Regal reprezintă un simbol al statalității. Nu-i poți alătura pe Ferdinand I și Maria unor lăutari”.

articolul original.

Petrecere cu „șpriț și lăutari”, organizată în Trenul Regal, de 1 Decembrie. „E aproape o blasfemie”, transmite Casa Regală

25 November 2022 at 14:57
image

„Șpriț și lăutari”, așa se cheamă petrecerea organizată în acest an, de 1 Decembrie, în Trenul Regal. O firmă de evenimente a obținut contractul și a pus în vânzare 80 de bilete pentru o călătorie pe ruta Gara Băneasa – Sinaia și retur. Casa Regală a României spune că ce se întâmplă este aproape o balsfemie.

Trenul Regal a fost dat spre închiriere de către o firmă aflată acum în faliment: Societatea Feroviară de Turism SFT CFR SA.

Un bilet costă 500 de euro și, în pachet, intră o călătorie cu trenul București – Sinaia și Retur, o degustare de vinuri, mâncare și muzică lăutărească. „Un eveniment classic – mișto”, după cum scrie pe afișul de promovare.

Casa Regală și-a exprimat stupoarea față de acest eveniment. „E aproape o blasfemie ce se întâmplă”, a spus Ion Tucă, director al Casei Majestății Sale pentru Europa Liberă.

Trenul a fost contruit în 1928 de o companie italiană.

În 1977 a fost înlocuit de o garnitură făcută la Arad. 4 generații ale familiei regale au călătorit cu acest tren.

Apoi, după 1948 a devenit tren prezidențial și a găzduit negocieri importante din istoria România.

Cu acest tren Regele Mihai I și Regina-mamă Elena au fost duși în exil, în  ianuarie 1948 și același tren l-a condus pe ultimul drum pe Regele Mihai.

De obicei, Casa Regală închiria acest an de 1 decembrie.

Pentru că nu și-a mai exprimat intenția, Societatea Feroviară de Turism, aflată în faliment, a decis să-l închirieze.

De altfel, singura sursă de venit a firmei provine din închirierea trenurilor istorice.

Foto: Inquam Photos / Bogdan-Ioan Buda

Citește și: Deșteptarea: O localitate din Cluj a cumpărat de trei ori mai multe drapele decât arborează primăria Capitalei pe 1 Decembrie | VIDEO

articolul original.

Au făcut-o în parcarea de la Guava! Alertă de erotism! Săruturi, gemete…i-a băgat mâna în pantaloni și…

24 November 2022 at 21:40

Alarmă de erotism! Doi îndrăgostiți și-au făcut de cap în parcarea de la Guava. Paparazzii CANCAN.RO au surprins, din nou, scene fierbinți petrecute după o petrecere îmbibată în alcool. Amețiți au ieșit ambii din incinta restaurantului, iar înainte de a ajunge, cel mai probabil, acasă, au pus-o de un preludiu „prematur” fără să țină cont de cei din jur. Avem imaginile exclusive!

Dragostea a plutit în aer pentru un el și o ea serile trecute, iar acțiunea a fost surprinsă, ca de obicei, de paparazzii CANCAN.RO. Îndrăgostiții s-au erotizat complet!

Părtași ai unei petreceri în incinta restaurantului Guava, la finalul ei, încinși bine, au dat frâu liber hormonilor. În parcare. N-a mai contat nimic! Nici mașinile care treceau una după alta, nici pietonii. Doar excitația și plăcerea!

S-a lăsat cu sărutări și atingeri incitante. Dar ce scene… El, dornic de senzații tari și cu puțin mai mult alcool la bord, căci era vizibil amețit la ieșirea din restaurant, a luat-o efectiv pe sus pe fată. A luat-o în brațe și a sărutat-o încontinuu. Ea, „atinsă” în aceeași măsură de alcool (și de partener),  zâmbea și părea că-i place maxim ce se întâmpla acolo.

Imaginile din galeria FOTO, dar mai ales VIDEO, stau drept mărturie și le puteți vizualiza în toată splendoarea lor.

A luat-o pe sus și a sărutat-o cu foc / (Sursa: CANCAN.RO)

Preludiu în parcarea de la Guava

S-au sărutat de parcă voiau să se mănânce unul pe altul. La propriu. El o mai lua și de păr, din când în când. 50 shades vezi Doamne:)). Iar mai mult decât atât, până la urmă, bărbatul a trecut la pasul următor. I-a băgat mâna în pantaloni fetei. Ce rost ar mai fi avut să aștepte până acasă?! Sau poate s-a grăbit, căci știa că e posibil să nu aibă amândoi aceeași destinație la plecarea de la Guava.

Și-a luat mâinile și i-a mângâiat blondei fesele. Probabil le avea reci și le voia încălzite. Doar afară deja nu mai e timpul atât de prietenos. Și e destul de frig. În fine…

Ea, în timp ce fundul îi era atins prin pantaloni, își vedea de treabă. Îl săruta de mama focului pe partenerul său de preludiu în timp ce l-a înconjurat, practic, cu mâinile. Îl ținea de cap. Să nu fugă.

Scenele erotice s-au derulat în jurul a 10 minute. Într-un final, cei doi au pus „stop” preludiului și au plecat. Dar separat. Nu se știe dacă au plecat în același loc, chiar dacă au plecat cu mașini diferite, dar cert e că ceea ce a fost început, trebuie să fie și încheiat. Ca la carte.

I-a băgat mâinile în pantaloni / (Sursa: CANCAN.RO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Răzvan Simion & iubi, “goniți” de la petrecere! Avem toate detaliile. Dani Oțil a dat-o pe barosăneală, dar ”fratele” lui a ”spart” distracția…

24 November 2022 at 21:40

Răzvan Simion și iubita lui, Daliana Răducan, au plecat val-vârtej de la petrecerea care a avut loc într-un local din Herăstrău, “încinsă” cu ocazia zilei de naștere a Gabrielei Prisăcariu, soția lui Dani Oțil. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile, dar și ce i-a deranjat pe “matinalul” de la Neatza și pe partenera lui de viață. Un lucru este cert: gusturile nu se discută! V-am trezit interesul? Rămâneți pe site-ul nr. 1 din România pentru detalii “suculente”.

Chef mare marți seară la cafeneaua Impreso, ce aparține lui Dani Oțil. Soția acestuia a împlinit 30 de ani, iar în local a avut loc un party grandios, “condimentat” cu manele “la greu”. Luis Gabriel și-a început reprezentația în jurul orelor 22:30, iar “Toate diamantele” și “Și iar plouă” au fost două dintre melodiile care i-au înnebunit pe invitați, dar și pe Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, care au dansat îmbrățișați (VIDEO AICI).

(VEZI AICI: RĂZVAN SIMION ȘI DALIANA RĂDUCAN SE COMPORTĂ CA O ADEVĂRATĂ FAMILIE „MATINALUL” DE LA ANTENA 1 A „TRAS” LOZUL CÂȘTIGĂTOR!)

Luis Gabriel i-a “gonit” de la petrecere

Răzvan Simion și iubita lui, Daliana Răducan, s-au aflat printre invitați, însă nu au rămas până când petrecerea s-a “spart”. Potrivit imaginilor CANCAN.RO, la puțin timp după ce ritmurile orientale au început să “rupă” boxele, cei doi au mai zăbovit puțin la masă, după care s-au retras. “Jumătatea” matinalului de la Antena 1 și-a luat consoarta de mână și împreună au părăsit localul în trombă. I-au salutat pe cei prezenți și s-au “refugiat”, în grabă, către mașina parcată în zonă.

Răzvan Simion și Daliana Răducan își pregătesc plecarea (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Sunt anti-manelele!

Potrivit surselor CANCAN.RO, Răzvan Simion și Daliana au preferat să “fugă” de la petrecere din cauza atmosferei iscată după ce Luis Gabriel a trecut “la butoane”. Cuplul nu ar fi deloc amator de manele, motiv pentru care a preferat să-și ia tălpășița, vizibil deranjat de ce se întâmpla în local. În scurt timp cei doi au ajuns acasă, iar Gabriela Prisăcariu, Dani Oțil și compania au continuat să facă show pe melodiile cântărețului de muzică de petrecere, nepăsători că doi dintre invitați i-au lăsat baltă.

Răzvan și Daliana se îndreaptă spre mașină, puțin abătuți (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Răzvan Simion și Daliana Răducan au planuri mari de viitor

După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele Dalianei Răducan, de profesie arhitect de design interior. Aceasta a făcut parte din echipa “Visuri la Cheie”, de la Pro TV, dar, de câțiva ani, lucrează pe cont propriu, având un birou pe Strada Paris din București. Cei doi au planuri mari de viitor.

Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe”, a declarat, recent, Răzvan Simion.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Milionarii Robertino & Dănuț au ”comis-o” grav la fandoseala de la Palatul Regal! Bietul Elie Saab, in ce s-a bagat! Consoartele au fost ”miresele” serii, iar ei s-au dezlănțuit ca la nunțile din Popești Leordeni!

21 November 2022 at 21:40

E o veche vorbă românească care se potrivește mănușă unui eveniment grandios care a avut loc duminică seară la Palatul Regal din București. Se spune că ”Poți scoate țăranul din sat, dar nu poți scoate satul din țăran!” Așa și cu evenimentul de duminică. Poți scoate milionarii din Popești Leordeni, dar nu poți scoate Popești Leordeniul din milionari. Milionarii la care ne referim sunt doi șmecherași: Robertino Georgescu și Dan Drăgulin (CITEȘTE MAI MULTE AICI!)

După ce în urmă cu aproape 24 de ore scriam despre acest eveniment organizat doar ca să legitimeze o nouă șmecherie imobiliară – pacaleala Elie Saab Towers din nordul Bucureștiului, CANCAN.RO vă prezintă acum, în exclusivitate, detalii de la recepția care a marcat startul unor proiecte imobiliare sub numele celebrului Elie Saab. Palatul Regal a fost închiriat, așadar, de Dan Drăgulin și Robertino Georgescu, doi șmecherași care, în trecut, au vărsat excremente în apa potabilă din Popești Leordeni (LINK AICI), iar acum s-au asociat cu celebrul designer. “Brigada” vrea blocuri ca-n Abu Dhabi în zona de nord a Capitalei, iar petrecerea a fost unică prin prisma meniului și a aranjamentelor din interior. Site-ul nr. 1 din România are toate datele.

Dan Drăgulin si Robertino Georgescu, proprietarii Metropolitan, interesați la începuturile lor de “managementul” celei mai vechi meserii din lume – ar exista spun sursele noastre și o condamnare asupra căreia vom reveni, au ieșit în evidență prin construcția a mii de apartamente de cea mai joasă calitate în Popești Leordeni, acolo unde au fost implicați în scandaluri grele. Cei doi par să fi găsit o nouă “văcuță de muls” și s-au asociat cu Elie Saab și fiul său, veniți săptămâna trecută în România pentru lansarea oficială a unui proiect imobiliar grandios (DETALII AICI) sub poleia brandului internațional. Libanezii s-au încurcat, însă, cu o companie cu reputație proastă, deci rămâne de văzut ce va ieși. Libanezii se pare că sunt disperați de bani, că lucrurile nu prea le merg cum s-ar crede.

Dan Drăgulin și Robertino Georgescu, haos în Popești Leordeni

(VEZI AICI: CUM I-AM SURPRINS PE ROBERTINO GEORGESCU ȘI DAN DRĂGULIN, ZIUA ÎN AMIAZA MARE. SUNT MULTIMILIONARI, DAR MERG PE JOS!)

Bucătar adus special de la Ibiza

Acum afaceriștii – camuflați în spatele nevinovatului Elie Saab – fac cea mai luxoasă clădire din București. De vis! 😂😂😂😂. Sa speram ca milionarii din Cartierul Francez nu vor deschide apa și le vor curge excremente. Proiectul a fost “udat” din plin la Palatul Regal. Cătălin Botezatu, Mihai Morar sau Romanița Iovan au fost doar câteva dintre numele sonore prezente la lansarea oficială a planului. Acolo a avut loc un chef de pomină. Bucătarul a fost adus direct de la Ibiza. Omul cu un CV spectaculos: 1 stea Michelin. Meniul a fost pe măsură, de pe care nu au lipsit icrele negre și roșii, foie-gras-urile și rafinamentele culinare. De voia bună au fost responsabili dirijorul Daniel Nicolae Jinga, precum și un cvartet de coarde.

Robertino Georgescu nu a ținut cont de dress code

Potrivit surselor CANCAN.RO, soțiile lui Dan Drăgulin si Robertino Georgescu au apărut îmbrăcate ca la un concert la Sala Palatului – la Miss Piranda, iar pe durata evenimentului s-au schimbat de rochii la toaletă, de parcă era nunta lor, nu vreun eveniment cu ștaif 😊. ”Miresele serii”, ce mai?! În plus, consoartele milionarilor i-au “atacat” pe toți cei prezenți să facă poze cu ele, însă n-au prea avut succes. Deși petrecerea a fost una cu dress code black tie, nici Robertino Georgescu nu a ținut cont. La un moment dat și-a dat sacoul jos pentru a-și arăta fizicul (trage la sală omul), însă cămașa albastră pocnea pe el fiind deschisă până deasupra buricului, în stil bodiguard de la o sală de manele.

Ce cadou au primit invitații

Pe fiecare masă, în loc de flori, trona un mic boschet, de culoare verde, spre maxima surprindere a invitaților, care nu-și explicau ce caută acolo. Totodată, în locație, de jur împrejur, erau arbori, totul s-a vrut a fi ceva special. Mesele au fost rotunde, în stil minimalist, cu suport forjat. Farfuriile au fost transparente. Aveai, practic, impresia că meniul este scris pe ele. Tacâmurile au fost aurii! Totodată, pe fiecare farfurie era pusă câte o broșă, cadou pentru cei prezenți din partea celor care au închiriat Palatul Regal.

Elie Saab a venit în România / (Sursa: Instagram)

Incendiu la Palatul Regal

Altfel, sosirea designerului de origine libaneză în România n-a prea fost cu noroc. Palatul Regal a luat foc la mai multe ore după lansare. La propriu. Parcă a lovit ghinionul Capitala. Pompierii au intervenit în stingerea flăcărilor aflate la nivelul plafonului etajului 2 al Palatului Regal – Muzeul Național de Artă. Un număr de 150 de persoane care ar fi fost evacuate din incinta clădirii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

A ieșit în șosete de la Brasserie! Petrecere grandioasă îmbibată cu mult alcool! Fetele s-au clătinat sever, el a făcut-o și pe asta

18 November 2022 at 12:01

Cu asalt sunt luate cluburile și restaurantele de pe lângă Herăstrău, pentru că distracția acolo e garantată. Celebrele personaje ale showbiz-ului se întrec în apariții spectaculoase prin zona de nord a Capitalei, dar nu numai ele oferă imaginile de savurat. Zilele trecute, petrecăreții de la Brasserie au văzut-o și pe asta: un tip ieșind în șosete din local! Avem imaginile, în exclusivitate.

E petrecere, deci veselie! La Brasserie, restaurantul atât de frecventat de lumea bună a Capitalei, oferă toate ingredientele. Băuturi și mâncăruri alese, muzică pe gustul celor care trec pragul. Finalul poate fi, apoi, și amuzant. Câțiva tineri, care, cu siguranță, nu simt lipsa banului, s-au ”încins” acolo, zilele trecute. Cele câteva ore petrecute au fost de ajuns pentru ca aburii alcoolului să se urce, măcar puțin, spre creieraș. Și așa a ieșit momentul zilei!

Tânărul a ieșit din local doar în șosete! Adidașii i-a ”donat” iubitei lui (Foto: CANCAN.RO)

I-a dat adidașii iubitei, el a plecat în șosete!

La ieșirea din local, unul dintre băieți a făcut gestul pentru iubita lui: i-a dat adidașii! Fata nu a stat pe gânduri. Și-a abandonat pantofii cu toc și și-a tras în picioare încălțările largi ale partenerului. S-a mișcat binișor, în ciuda faptului că a cam înotat prin ei. Dar s-a dedat și la un dans scurt, filmată fiind de una dintre prietene. Și s-a amuzat copios, mergând, așa, pe trotur înspre parcarea plină de mașini.

Iubitul, cu papuceii tinerei în mână, a pășit fără jenă în ciorăpei. Și s-a amuzat, la rându-i. Friguleț afară, dar asta era ultima lui problemă. Nu i-a păsat, poate nici n-a simțit. A parcurs distanța până la jumătatea lui cu zâmbetul pe buze, stârnind râsete în gașca lui de amici. Ajuns lângă iubită, a încercat și ultima performanță, aceea de a se încălța fix cu pantofii fetei. A încercat cu un picior, aproape i-a ieșit, dar s-a lăsat, până la urmă, păgubaș. Și s-a retras, în ciorapi, probabil la Uber-ul pe care cu siguranță trebuia să-l comande, pentru că alcoolul nu se împacă deloc cu volanul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Caz șocant într-o cabană din Cluj. O tânără ar fi fost violată chiar de către polițistul care participa la petrecere

15 November 2022 at 09:38

Un polițist din cadrul Inspectoratului Județean din Cluj este acuzat de o tânără de faptul că ar fi violat-o.  Întregul incident s-a petrecut weekendul trecut, la o cabană unde atât victima cât și agresorul erau prezenți la o petrecere.

Aflat sub efectul consumului de alcool, omul legii ar fi obligat o tânără să întrețină relații sexuale cu acesta. Victima a fost salvată chiar de către iubitul ei, care participa la aceIași petrecere, dar se afla în camera alăturată. Din cauza muzicii dată tare, acesta nu a reușit să audă de la bun început strigătele de ajutor.

Violată după petrecere, chiar de către un polițist. Omul legii a fost oprit de iubitul victimei

O tânără acuză un polițist că ar fi violat-o. Sursă Foto: Facebook

Din ,,polițistul model”, în omul care a violat o tânără

Despre omul legii s-a vorbit multă vreme cu stimă și apreciere, el fiind un exemplu demn de urmat. Șefii săi îl lăudau pe pagina de Facebook a Inspectoratului având un comportament exemplar, un polițist căruia nu aveai ce să-i reproșezi. Inspectoratul de poliție și șefii agentului de la Poliția Rutieră nu oferă însă nicio informație despre acest caz.

articolul original.

Cum dai o petrecere reușită la tine acasă? Vezi de ce ai nevoie!

14 November 2022 at 13:38

Vrei să dai o petrecere la tine acasă, unde să inviți prietenii și familia și vrei să fie una reușită, de care să își aducă aminte peste ani și ani? Ei bine, vei avea nevoie de câteva lucruri esențiale, pe lângă mâncare și băuturi. Iată ce anume te poate ajuta să dai o petrecere de care să se bucure toți invitații!

Un sistem soundbar profesionist

Vei vrea, cel mai probabil, să ai și muzică de calitate la o astfel de petrecere, iar dacă nu ai în plan să angajezi vreo trupă, formație sau o persoană care să cânte, un sistem soundbar este mai mult decât potrivit pentru a crea atmosfera de petrecere și pentru a reda melodiile tale preferate la o calitate superioară, premium. 

Mai mult decât atât, un astfel de sistem poate fi folosit în fiecare zi, nu doar la o petrecere. Poți să te bucuri de el folosindu-l chiar și atunci când te uiți la un film la televizor sau la laptop, pentru a avea parte de efectele sonore la o calitate mult mai performantă. Îl poți folosi dimineața pentru a te trezi bine dispus și a începe ziua așa cum se cuvine, cu muzică relaxantă. Poți da play la melodii care să te ajute să te concentrezi și muzica se va auzi în toată casa. Iar acestea sunt doar câteva exemple. 

Pentru o petrecere reușită, vei avea cu siguranță nevoie de muzică bună, la calitate superioară, iar pentru a putea face acest lucru cu succes vezi aici soundbar de la Avstore.ro si alege-l pe cel mai potrivit pentru tine, acum si la orice petrecere vei mai organiza.

Buna dispoziție nu trebuie să lipsească

O gazdă bună își întâmpină invitații cu bună dispoziție, cu zâmbetul pe buze și gata de conversație. Astfel, să ai o stare bună este un must-have pentru o gazdă în cadrul unei petreceri, deoarece starea invitaților și buna lor dispoziție depinde în mare măsură de cum sunt întâmpinați și de care este starea și dispoziția ta. Dacă vor observa la tine stres, enervare sau alte astfel de sentimente, vor considera cel mai probabil că nu sunt bine primiți și vor vrea să plece cât mai repede de la petrecere, și cel mai probabil nu vor mai veni cu altă ocazie sau vor fi reticenți față de invitațiile tale. De asemenea, invitații nu trebuie să fie niciodată parte a certurilor sau a neînțelegerilor gazdelor, dacă sunt mai multe persoane care se ocupă de petrecere. Dacă există o neînțelegere în familie sau vrei să porți o discuție cu cealaltă gazdă a petrecerii, asigură-te că faci asta într-un loc privat de privirile și auzul invitaților. Buna impresie este un factor important în ceea ce privește gazda unei petreceri și cu siguranță nu vrei să lași o impresie negativă despre tine sau despre familia ta invitaților și nu ai vrea ca aceștia să asculte o discuție privată sau să ia parte la un conflict. Petrecerile sunt despre distracție, prietenie, reunire și bună dispoziție, iar gazda trebuie să țină mereu cont de aceste aspecte. 

Tu ce alte sfaturi ai pentru realizarea unei petreceri?

Sursă foto: Pexels.com

articolul original.

Infirmierele deghizate în ”polițiste” nu vor să dezvăluie persoana care le-a dat uniformele. Ce au descoperit anchetatorii

8 November 2022 at 18:32
image

Polițiștii din Vaslui au mers la Spitalul Județean de Urgență Vaslui în căutarea ”polițistelor” petrecărețe. Una dintre femei lucrează ca asistentă la Secția Cardiologie, iar cealaltă este din Iași. 

Ofițerii de poliție din Vaslui au mers la Spitalul Județean de Urgență în căutarea „impostoarelor” puse pe distracție.  Din păcate, nu au avut prea mult succes.

Într-un final, cele două au ajuns la audieri, dar nu vor să dezvăluie numele persoanei care le-a înmânat uniformele de polițist.

Agenții au decis să întocmească dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uzurparea de calități oficiale în cazul celor două femei care, weekend-ul trecut, au dansat „găina” la o petrecere privată, îmbrăcate în uniforma poliției.

Una dintre femeile petrecărețe de la nunta de argint este din Vaslui, colegă cu sărbătorita. Aceasta este asistentă la Secția de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență.

Ce au aflat polițiștii din Vaslui

Cealaltă femeie este din Iași și, din declarațiile martorilor, reiese faptul că aceasta ar fi adus recuzita la petrecere.

De dimineață, poliția a mers în vizită la Spitalul Județean Vaslui să stea de vorbă cu asistenta, dar aceasta nu era nici la serviciu și nici în localitate.

Cele două femei au ajuns într-un final împreună la Sediul Poliției la audieri, unde nu au vrut sub nicio formă să dezvăluie de unde au făcut rost de hainele de polițist.

În urma cercetărilor, anchetatorii au descoperit că uniformele de poliție țin de Serviciul Rutier.

Dacă femeile ar fi acoperit însemnele poliției, acestea nu ar fi fost puse sub acuzare.

De asemenea, deși femeile au pe cap chipiul de poliție, pe acesta nu se observă însemnele autorității statului.

În schimb, pe uniformă, chiar pe braț, acestea se observă clar. Din acest motiv ele pot fi acuzate de uzurparea de calități oficiale, potrivit Vremeanouă.ro.

Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
articolul original.

Plan roșu de intervenție în Brăila după ce s-a prăbușit tavanul fals al unui restaurant, în timpul unei petreceri (VIDEO)

6 November 2022 at 21:44
image

Planul roșu de intervenție a fost activat în Brăila, după ce tavanul fals al unui restaurant s-a prăbușit în timpul unei petreceri. Cele aproximativ 60 de persoane care se aflau în interior s-au autoevacuat. Nimeni nu a suferit răni grave.

Petrecere întreruptă după ce a picat tavanul restaurantului

Aproximativ 250 de metri pătrați din tavanul restaurantului au căzut peste mese chiar în timpul unei petreceri. Cele circa 60 de persoane care se aflau acolo au ieșit singure din local.

La fața locului au ajuns patru autospeciale cu apă și spumă, doua echipaje de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și cinci ambulanțe SAJ, informează debraila.ro. De asemenea, a venit și inspectorul-șef al ISU Brăila.

Nimeni nu a fost grav rănit. Două persoane s-au rănit un pic la cap, iar una avut un atac de panică. Ele au primit îngrijiri chiar acolo, fără a fi transportate la spital.

articolul original.

Ofertă de „nerefuzat”. Câți lei costă să petreci Revelionul 2023 în localurile din Mamaia și din Constanța

6 November 2022 at 08:19
image

Marea petrecere dintre ani se apropie cu pași repezi! Revelionul 2023 este tot mai aproape, iar restaurantele s-au pregătit din timp cu ofertele.

Revelionul 2023 se apropie, iar restaurantele au început deja să se pregătească pentru marea petrecere.

În Constanța și Mamaia, restaurantele au început să publice ofertele atrăgătoare pentru petrecerea de Revelion, iar prețurile sunt acceptabile, ținând cont de valurile de scumpiri din ultimele luni.

Pachetele puse la dispoziția doritorilor cuprind, în principiu, 3 feluri de mâncare, free bar, dar și candy ba. Pentru toate astea, prețurile pornesc de la 350 de lei și se opresc în jurul sumei de 450 de lei.

Asta nu e tot, patronii restaurantelor au și numeroase surprize pentru clienții lor, cum ar fi: tombole, cabină foto, trupe și artiști care cântă live.

Patronii restaurantelor, pregătiți pentru cea mai așteptată petrecere

În aproximativ două luni, românii vor sărbători venirea noului an.

Românii obișnuiesc să se distreze alături de familie sau de prieteni în noaptea dintre ani, mai ales că mulți dintre aceștia fac economii serioase pentru zile deosebite ca acestea.

Restaurantele din Constanța și din Mamaia au început pregătirile pentru Revelionul 2023, publicând ofertele pe internet.

Ofertele sunt deja numeroase, iar prețurile au crescut cu aproximativ 5% față de 2022.

Pachetele oferite de patroni pornesc de la 350 de lei și ajung la 400-450, chiar și mai mult.

De asemenea, există diferenţă la preţ, dar restaurantele oferă aproximativ aceleaşi meniuri în care bufetul suedez, friptura, salatele şi tortul sunt nelipsite.

În ceea ce privește băutura, fie că este vorba despre băuturi răcoritoare sau alcoolice, barul stă la discreţia clienţilor pentru că totul este inclus în preţ.

Rezervările au început deja, iar patronii anunță că locurile sunt limitate! Diferenţa de preţ la localuri stă şi în numărul de stele afişat de fiecare restaurant în parte, dar şi de programul artistic.

Cu toate că majoritatea pachetelor sunt sub 400 de lei de persoană, patronii aduc și artiști, trupe care să creeze atmosferă toată noaptea cu muzică live, potrivit Replicaonline.ro.

Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
articolul original.

Zeul Bachus face ravagii serioase!!! O blondă puternic ”avariată” și un tânăr au plecat cu sticlele de șampanie din club direct pe stradă. Ce a urmat e uluitor!

5 November 2022 at 21:40

După o noapte nebună într-un club din zona de nord a Capitalei, doi tineri au continuat spectacolul pe stradă, cu șampaniile în mână. S-a întâmplat aproape de 2 dimineața, la ieșirea dintr-un local de lux. Imaginile sunt memorabile, iar CANCAN.RO le prezintă în exclusivitate. Blondina, atinsă puternic de păcătosul zeu Bachus, s-a făcut de băcănie!

Polul distracției s-a mutat, miercuri seară, în localul La Brasserie. Incinta a fost, fără nicio exagerare, cotropită de tineri dornici de distracție și senzații unice. Cum a fost cazul unor cheflii care au băut peste măsură. După ore întregi de dans și licori fine, „eroii” noștri au ales să se retragă la „depou” pentru odihna binemeritată.

(VEZI AICI: MODA HERĂSTRĂU 2022: AU ”TRAS” DIRECT PE BANCĂ! DOUĂ TINERE ȘI UN BĂRBAT AU SCOS ”MARFA” ÎN VĂZUL TUTUROR ȘI…)

Două sticle cu șampanie „la pachet”

Nu au plecat, însă, cu mâna goală din club. Au luat „la pachet” două sticle cu șampanie, pentru a-și face somnul și mai lin. Pe drum au făcut un show de zile mari. Dacă tânărul a fost responsabil cu transportul recipientelor, blondina, serios „avariată” de aburii alcoolului, cu greu și-a putut coordona mișcările, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO.

Blondina, ruptă de băutură (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Mori de râs! La un moment dat, tânăra s-a pus pe vine de parcă văzuse ceva care a speriat-o… Camaradul ei a avut, însă, atitudine și a ajutat-o să-și revină. Au continuat drumul. Au reperat un taxi, dar surpriză! Șoferul i-a refuzat. Cursa scurtă sau starea lor au fost, probabil, de vină. Nu-i bai! „Nu mai avem direcție, dar important e că mai mergem” bănuim că și-au spus tinerii. Vorba lui Cheloo de la Paraziții…

Blondina, greu cu direcția!

Deci, la drum! Per pedes, bată-l vina de taximetrist! Pe traseu, pățanie mare cu blondina, care era să facă rostogol, în câteva rânduri, în plină stradă. Tura, însă, s-a încheiat cu bine. Nu s-a lăsat cu ambulanțe și poliție. Având în vedere imaginile, tânărul este un exemplu demn de urmat, ținând cont că nu și-a lăsat baltă partenera de pahar. Prietenul la nevoie se cunoaște, nu-i așa? Cum e și băutura asta…

Chercheliți, tinerii încearcă să ajungă acasă (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Ehhhh… este sfârșit de an, timp este, însă, suficient și așteptăm cu nerăbdare ce mai scot nou tinerii care aleg să petreacă în zona de nord a Capitalei. Fiți siguri că vom fi pe fază și vom relata tot! Pentru că, nu-i așa, CANCAN.RO este site-ul nr. 1 din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Sanna Marin nu va fi pedepsită pentru petreceri. Ancheta a fost finalizată

4 November 2022 at 19:41
By: -
image

Premierul finlandez Sanna Marin nu va fi pedepsită pentru comportament inadecvat, potrivit unei anchete oficiale.

Consumul excesiv de alcool la o petrecere din luna august ar fi făcut-o pe Marin, cel mai tânăr şef de guvern din lume, când a fost aleasă în 2019, să nu-şi poată îndeplini atribuţiile oficiale, au fost acuzațiile din mai multe plângeri adresate cancelarului de justiţie al Finlandei, un birou independent responsabil cu supravegherea legalităţii acţiunilor miniştrilor, la care orice cetăţean poate depune o plângere. Conduita lui Marin a fost inadecvată pentru un prim-ministru şi a compromis „reputaţia şi securitatea” Finlandei, se mai arată în plângerile adresate cancelarului.

Cu toate acestea, cancelarul a conchis că Marin nu şi-a neglijat atribuţiile.

„Nu a existat niciun motiv pentru a-l suspecta pe prim-ministru de un comportament ilegal în îndeplinirea atribuţiilor sale sau de vreo neglijare a responsabilităţilor sale oficiale”, a scris Tuomas Pöysti, cancelarul justiţiei, în decizia sa.

Pöysti a precizat că plângerile nu au detaliat ce datorie oficială ar fi eşuat premierul să îndeplinească sau ce sarcini nu a putut să ducă la bun sfârşit dacă ar fi fost solicitată să facă acest lucru. El a subliniat că ar putea evalua doar „situaţiile concrete”.

La acea vreme, Marin le-a spus reporterilor că este „supărată” că înregistrările, care credea că vor rămâne private, au fost făcute publice.

„Mi-am petrecut seara cu prietenii mei, am petrecut, chiar într-un mod zgomotos, am dansat şi am cântat”, a spus ea.

Pe fondul unor informaţii nefondate conform cărora ar fi fost consumate droguri, ea a negat acuzaţia şi a efectuat un test, care s-a dovedit negativ.

„Sunt om. Şi uneori tânjesc după bucurie, lumină şi distracţie în mijlocul acestor nori întunecaţi”, a mai afirmat Marin.

Cancelarul a abordat şi plângerile referitoare la o fotografie făcută la o petrecere la reşedinţa premierului, în care modelul Sabina Särkkä şi o altă femeie se sărutau şi îşi ridicau bluzele.

Pöysti a spus că responsabilităţile sale se limitează la a judeca legitimitatea acţiunilor miniştrilor şi nu este datoria lui să evalueze dimensiunile „morale şi sociale” ale activităţilor de recreere ale unui prim-ministru sau încrederea de care se bucură.

Astfel de întrebări sunt „o chestiune care revine Parlamentului”, a spus el, adăugând că responsabilitatea politică „este cântărită periodic şi în alegerile democratice”. Reşedinţa oficială a premierului poate fi folosită pentru evenimente private, a evocat el.

articolul original.

INNA, Timmy Trumpet și Love Harder au lansat Blow It Up – piesa care dă startul petrecerii

4 November 2022 at 15:44
image

INNA, queen of dance, a lansat o nouă piesă „Blow It Up” în colaborare cu Timmy Trumpet, unul dintre cei mai prolifici DJi din DJ Mag Top 100 și Love Harder, producător – DJ semnat la Ultra Music.

“Blow it Up” a fost compus de Timothy Jude Smith, Laura White, Theresa Rex, Gustav Gallhager, William Simister, Johan Gustafson, Jeremy Bunawan, Bob Sandee și produs de Timmy Trumpet, Gustav Gallhager, William Simister, Johan Gustafson, Jeremy Bunawan, Bob Sandee.

INNA a cântat în premieră această piesă pe scena de la Tomorrowland, unde i s-a alăturat lui Timmy Trumpet în această vară în fața a peste 200 000 de oameni.

„Sunt entuziasmată de această colaborare, îl admir pe Timmy Trumpet de câțiva ani pentru cariera, energia și piesele sale cool. Este a doua noastră melodie împreună după „Summer’s Not Ready”, feat. Flo-Rida. La și mai multe piese de succes împreună!”, a spus INNA.

INNA, unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu o carieră internațională impresionantă, a depășit un nou prag important: 10 miliarde de vizualizări și streamuri.

Acesta este, de asemenea, un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate în întreaga lume, cu colaborări cu artiști de relevanță români și internaționali precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

Tot anul acesta, INNA a marcat un nou succes: este artista cu cele mai multe videoclipuri pe YouTube (269) depășind 1 milion de vizualizări în lume, potrivit Kworb, dar și artista cu cele mai multe vizualizări pe YouTube din Europa (excluzând Regatul Unit).

DJ, producător și instrumentist live, Timmy Trumpet este, fără îndoială, unul dintre cei mai prolifici interpreți din DJ Mag Top 100. Artist premiat, cu muzica apreciată în toată lumea, Timmy și-a făcut drumul spre vârful industriei alături de artiști influenți. Lansarea sa revoluționară “Freaks” a avut peste jumătate de miliard de streamuri, a obținut discul de platină de șase ori în Australia și a dominat topurile din zece țări, devenind cea mai vândută piesă din toate timpurile de la Ministery of Sound Australia.

Love Harder este un producător – DJ semnat cu Ultra Music. Primul său single a fost „Oblivion” cu Amber Van Day, urmat de “Beat Of My Heart” cu Lost Frequencies. . Love Harder a continuat să co-scrie și să prezinte cu Lost Frequencies pe recentul său single „Beat Of My Heart”. El a mai colaborat și cu Meduza, Goodboys, CLiQ, Hugel și Embody.

articolul original.

Premierul Italiei urmează să interzică petrecerile „rave” fără licență

2 November 2022 at 06:08
By: -
image

Noul guvern al premierului de extremă-dreapta Giorgia Meloni a declarat că va transforma în infracțiune organizarea de rave-uri fără licență, la câteva ore după ce a oprit o astfel de petrecere în nordul Italiei, potrivit stiripesurse.ro.

Noua infracțiune de “invazie pentru întruniri periculoase” de peste 50 de persoane ar putea atrage până la șase ani de închisoare și deschide posibilitatea de a asculta telefonic organizatorii de rave-uri. Luni, o mie de participanți la rave au primit ordin să părăsească un depozit din Modena. “Petrecerea s-a terminat!”, a declarat ministrul Matteo Salvini. Locuitorii se plânseseră de 48 de ore de muzică techno non-stop la petrecerea de Halloween care a atras prin intermediul rețelelor de socializare tineri din orașele italiene din apropiere, precum și din Belgia și Franța.

Participanții plănuiau să rămână până marți, dar au părăsit fără probleme depozitul dezafectat din nordul orașului Modena, iar martorii au declarat că au făcut ordine în urma lor.

Prim-ministrul Meloni a susținut că noua lege are ca scop protejarea oamenilor împotriva răului și că nu este diferită de prevederile din alte părți ale Europei, dar că ar semnala faptul că statul italian nu mai este relaxat în ceea ce privește respectarea regulilor.

Citește mai mult pe stiripesurse.ro.

articolul original.
❌