ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Un nou cuplu celebru la Hollywood. Liam Payne, fostul membru ”One Direction”, apariție de senzație alături de noua iubită, Kate Cassidy

24 November 2022 at 12:36

Imagini de colecție cu Liam Payne (29 de ani) și noua sa iubită, Kate Cassidy. Starul trupei ”One Direction” pare mai fericit la niciodată după despărțirea de fosta logodnică. 

Fostul component al trupei ”One Direction” nu s-a mai ferit și a apărut la brațul iubitei sale. Liam și Kate și-au petrecut noaptea în barul-restaurant Chiltern Firehouse din Marylebone – unde se pare că au stat până la 1.45 dimineața.

Fostul membru al trupei ”One Direction”, apariție de senzație alături de Kate Cassidy

De această dată Liam s-a afișat într-un costum elegantă, un top negru cu guler înalt, în timp ce Kate a îmbrăcat un costum de piele bej, un corset negru și pantofi negri.

Aceasta nu este prima apariție a celor doi. În urmă cu o lună cuplul fusese văzut ținându-se de mână în Londra, în timp ce se îndreptau împreună spre o petrecere de Halloween, îmbrăcați ca Pamela Anderson și Tommy Lee.

Liam Payne alături Kate Cassidy (Sursa foto: You Tube)

O sursă a declarat la vremea respectivă pentru The UK Sun: „Sunt nebuni unul după celălalt. Kate este o fată haioasă, așa că pe Liam îl așteaptă cu siguranță o plimbare distractivă. Ea iese mereu în cluburi de noapte și pare să iubească Londra”.

Noua relație a fostului membru ”One Direction” vine la câteva luni după ce acesta a confirmat despărțirea de logodnica sa, Maya Henry.

Liam, în vârstă de 29 de ani, și Maya, în vârstă de 22 de ani, au fost văzuți împreună pentru prima dată în 2018, la scurt timp după ce el s-a despărțit de Cheryl Cole, cu care are un fiu în vârstă de 5 ani pe nume Bear.

Fostul star a cerut-o ulterior de soție pe celebrul model în august 2020, cu un inel estimat la peste 4 milioane de dolari.

articolul original.
  • There are no more articles
❌