ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Oana Roman, din nou în pragul despărțirii de Marius Elisei? Ce noi declarații a făcut vedeta

27 November 2022 at 13:48
By: Sabrina
image

Oana Roman, fiica lui Petre Roman, este una dintre cele mai active vedete de la noi pe rețelele de socializare. Extrem de sinceră și deschisă din fire, Oana nu se dă deoparte din a spune adevăratul.

Ultimele declarații ale sale pe Social Media par a avea legătură cu soțul său și preocupările acestuia. Se pare că Oana Roman este extrem de asumată atunci când spune că nu este totul roz în relația lor. Iată ce s-a întâmplat.

Oana Roman și Marius Elisei au împreună o fetiță. Cei doi au avut conflicte puternice de-a lungul timpului, ba chiar au ajuns și la divorț. Iată că sunt din nou pe muchie de cuțit. Oare ce s-a întâmplat de data aceasta?

„Eu organizasem o ieșire, o plecare din România pentru câteva zile. Pentru că știți că nu va ascund nimic și chiar dacă încerc să ascund, oricum nu pot, se vede imediat pe fața mea…ei bine, nu știu dacă această ieșire va mai avea loc sau, dacă va mai avea loc, nu știu în ce condiții și în ce formulă va avea loc. O să vedem, trebuie să mă hotărăsc până mâine cum se va desfășura. În principiu, trebuia să plec vineri și să mă întorc luni, dar nu știu sub ce formă se va mai întâmpla lucrul ăsta pentru că, din păcate, situația, din niște puncte de vedere, nu este tocmai minunată în acest moment și cred că lucrul ăsta se cam vede. Știți că nu pot să mint. Nu pot spune că e foarte roz treaba și știți că nu vă mint, unii spun că ar trebui să nu mai expun nimic, să tac și să ascund totul sub covor. Ei bine, eu nu știu să fiu falsă și mi se pare aiurea să fiu ipocrită așa cum sunt prea mulți! Oricât deranjez, eu prefer să fiu sinceră, asumându-mi riscul ca unii să mă judece”, a declarat Oana Roman, pe pagina personală de Instagram.

articolul original.

Oana Roman, înfuriată de traficul din București. Ce declarații a făcut vedeta pe Social Media

25 November 2022 at 10:59
By: Sabrina
image

Oana Roman este una dintre vedetele care nu se ascunde niciodată să spună ce o deranjează. Ea își ține mereu la curent fanii cu tot ce e nou. De curând s-a confruntat cu o problemă extrem de sensibilă în București și anume traficul.

Vedeta a fost nevoită să traverseze Bucureștiul pentru a onora evenimentele la care a fost invitată. În drum spre cel de-al doilea eveniment, Oana Roman a dat nas în nas cu traficul infernal din București. Iată ce a declarat vedeta.

Oana Roman crede că ar fi oportun să se mute pentru o perioada din țară. Traficul din București o exasperează.

„Este superb în orașul București. Încerc să ajung la cel de-al doilea eveniment pe ziua de astăzi și sunt undeva pe Fabrica de Glucoză. Îmi arată că voi face 7 km în 45 de minute. Superb sau ce? Minunat. Este un oraș minunat, sincer, eu m-am săturat de trafic și cu fiecare zi care trece mă gândesc că este cazul să stau o bună parte din an în altă parte și este absolut horror. Deci, de aici la Universitate, acolo unde am eu treabă, o să fac 45 de minute, perfect.”, a spus Oana Roman în mediul online.

articolul original.

Ce atitudine are Petre Roman față de starea de sănătate a Mioarei Roman, mama fostei sale soții?

23 November 2022 at 06:41
image

Starea de sănătate a Mioarei Roman constituie un real motiv de preocupare pentru întreaga familie, dar mai ales pentru fiica Oana.

Vedeta se dedică în totalitate îngrijirii celei care i-a dat viață, însă nu este singură în tot acest proces.

Ce atitudine are Petre Roman față de situație

Fosta soție a lui Petre Roman este internată într-un centru de recuperare la standarde înalte, iar progresul este îmbucurător, susține Oana Roman.

Fostul prim-ministru, alături de care Mioara Roman a avut un mariaj timp de 33 de ani, este alături de fiică și prima soție, acum, după intervenția chirurgicală suferită de femeie.

„S-a interesat, de câte ori vorbesc cu el mă întreabă cum e mama. Fără îndoială că s-a interesat și fără îndoială că eu am simțit nevoia să vorbesc și cu el lucrurile astea și să îl țin la curent, să îi explic tot ce se întâmplă.

Așa consider eu normal. Și eu fac tot ce este omenește posibil ca ea să primească cele mai bune îngrijiri care există în România, pentru a-i fi cât mai bine”, a declarat Oana Roman, potrivit Cancan.

Care este starea de sănătate a Mioarei Roman

Mioara Roman a fost victima degenerărilor neuronale, ce par să nu se mai manifeste agresiv, după spusele Oanei Roman.

Ulterior acestei maladii, și-a făcut apariția și o pareză la mâna dreaptă, motiv pentru care fosta soție a politicianului are nevoie de recuperare. Apogeul problemelor de sănătate a venit odată cu intervenția chirutgicală a aplicării unei proteze de șold.

Starea Mioarei Roman s-a stabilizat, responsabili fiind apropiații care o îngrijesc, inclusiv Izabela, fiica Oanei Roman.

„Ce să spun, a avut probleme mari de sănătate anul ăsta, din păcate, a trebuit să o operăm, să îi punem o proteză de șold. După aceea a necesitat o perioadă de recuperare destul de lungă și acum este încă la un centru unde face recuperarea medicală. A recuperat foarte bine, este într-o stare bună, stabilă, doar că e foarte fragilă și trebuie să avem foarte mare grijă de ea”, a declarat Oana Roman despre starea de sănătate a mamei sale.

articolul original.

”Tata s-a interesat și…” Oana Roman dezvăluie ce atitudine are Petre Roman față de mama ei, Mioara, internată într-un centru de recuperare

22 November 2022 at 21:40

Starea de sănătate a Mioarei Roman constituie un real motiv de preocupare pentru întreaga familie, dar mai ales pentru fiica Oana. Vedeta se dedică în totalitate îngrijirii celei care i-a dat viață, însă nu este singură în tot acest proces. (VEZI DETALII AICI) Fosta soție a lui Petre Roman este internată într-un centru de recuperare la standarde înalte, iar progresul este îmbucurător, susține Oana Roman, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Fostul prim-ministru, alături de care Mioara Roman a avut un mariaj timp de 33 de ani, este alături de fiică și prima soție, acum, după intervenția chirurgicală suferită de femeie.

Mioara Roman a fost victima degenerărilor neuronale, ce par să nu se mai manifeste agresiv, după spusele Oanei Roman. Ulterior acestei maladii, și-a făcut apariția și o pareză la mâna dreaptă, motiv pentru care fosta soție a politicianului are nevoie de recuperare. Apogeul problemelor de sănătate a venit odată cu intervenția chirutgicală a aplicării unei proteze de șold.

Starea Mioarei Roman s-a stabilizat, responsabili fiind apropiații care o îngrijesc, inclusiv Izabela, fiica Oanei Roman.

Oana Roman face declarații exclusive despre starea de sănătate a mamei sale (Foto: captură video)

„E foarte fragilă și trebuie să avem foarte mare grijă de ea!”

CANCAN.RO: Ce face doamna Mioara, cum se simte acum?

Oana Roman: Ce să spun, a avut probleme mari de sănătate anul ăsta, din păcate, a trebuit să o operăm, să îi punem o proteză de șold. După aceea a necesitat o perioadă de recuperare destul de lungă și acum este încă la un centru unde face recuperarea medicală. A recuperat foarte bine, este într-o stare bună, stabilă, doar că e foarte fragilă și trebuie să avem foarte mare grijă de ea.

De un an și ceva este într-un centru de îngrijiri, unde e foarte bine și unde eu stau cu ea aproape în fiecare zi. A venit la recuperare apoi se va reîntoarce acolo. Nu e simplu, are zile mai bune, zile mai puțin bune, dar pentru că este foarte îngrijită, sunt oameni mulți lângă ea, sunt eu lângă ea, merge Iza, are și o stare psihică bună, ceea ce e foarte important! 

Oana Roman se preocupă îndeaproape de îngrijirea propriei mame (Foto: CANCAN.RO)

CANCAN.RO: Domnul Petre Roman s-a interesat de starea dumneaei?

Oana Roman: S-a interesat, de câte ori vorbesc cu el mă întreabă cum e mama. Fără îndoială că s-a interesat și fără îndoială că eu am simțit nevoia să vorbesc și cu el lucrurile astea și să îl țin la curent, să îi explic tot ce se întâmplă.

Așa consider eu normal. Și eu fac tot ce este omenește posibil ca ea să primească cele mai bune îngrijiri care există în România, pentru a-i fi cât mai bine.

„Ai mai multă grijă de mine decât am avut eu grijă de tine!”

CANCAN.RO: Și părinții, când eram mici, s-au preocupat foarte mult de starea noastră și cumva mi se pare că e de datoria noastră, în calitate de copii…

Oana Roman: Nu știu dacă toată lumea vede lucrurile așa, dar părinții sunt esența noastră și atunci trebuie să fim lângă ei până la capăt, fără îndoială. Nu din obligație, nu din a răsplăti ceva, ci pentru că așa trebuie să simțim, trebuie să fim lângă ei.

Oana o vizitează des pe mama ei, Mioara Roman (Foto: CANCAN.RO)

CANCAN.RO: Ție ce îți dă cea mai multă putere, după aceea vom ajunge și la puterea pe care o are doamna Mioara, bănuiesc că ambele vă alimentați foarte mult de la Iza?!

Oana Roman: Da, Iza îmi dă foarte multă putere, mama ultima oară când am fost la ea, acum două zile, mi-a spus «Mi se pare că tu ai mai multă grijă de mine decât am avut eu grijă de tine!».

Și i-am spus «Mama, eu tot ce sunt, sunt datorită ție! Tot ce am învățat, toate cunoștințele pe care eu le-am acumulat în această viață, în afară de școală, ți se datorează. Ai avut mult mai mare grijă de mine, pentru că eu m-am dezvoltat, am evoluat, am învățat atât de multe de la tine, încât sunt un om!».

Și asta e poate mai mult decât că a stat să îmi schimbe hainele și toate aceste cunoștințe pe care eu le-am primit de la ea sunt neprețuite!

( ACCESEAZĂ ȘI: MIOARA ROMAN, INTERVENȚIE CHIRURGICALĂ COMPLICATĂ! CE MESAJ A TRANSMIS OANA ROMAN: „AM NEVOIE DE GÂNDURILE VOASTRE” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Oana Roman, înjurată în trafic. De la ce ar fi pornit scandalul: „A înjurat, și gesticulat și a făcut foarte urât”

21 November 2022 at 09:13
image

Oana Roman a avut parte de un eveniment nefericit în această dimineață. Vedeta a fost înjurată în trafic de un alt șofer, fără să aibă vreo vină. Toată întâmplarea a fost povestită de aceasta chiar în mediul online, ea fiind prezentă și arătându-le fanilor.

Oana Roman a fost înjurată în trafic

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, dar, celebritatea nu o ține departe de ghinioane. Aceasta a avut parte de un moment tensionat în trafic din cauza unui alt șofer.

Oana Roman mergea cu mașina pe străzile unui cartier în nordul Capitalei și nici nu se aștepta la ceea ce urma să se întâmple. Un șofer a vrut să întoarcă pe o străduță îngustă, iar gesturile sale au fost neașteptate.

Bărbatul a început să o înjure pe vedetă, dar și pe ceilalți șoferi pentru a-l lăsa să-și facă manevra și să nu se apropie de el. Oana Roman a postat toată întâmplare pe rețelele de socializare, unde a vorbit și cu fanii săi.

„Domnul foarte nervos a vrut să întoarcă în loc pe o stradă din aia minunată și foarte „lată”din Pipera, și a înjurat, și gesticulat și a făcut foarte urât pentru că noi care veneam pe sensul celălalt n-am înțeles ce dorea dânsul să facă.” a scris Oana Roman pe rețelele de socializare, citată de Spynews.

Oana Roman critică vedetele care s-au pregătit de Crăciun

Oana Roman a postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare în care îi critică pe cei care și-au împodobit casele pentru sărbători. Aceasta consideră că este prea devreme și nu înțelege motivul pentru grabă.

Vedeta i-a întrebat și pe fanii săi dacă au început să împodobească bradul sau casa pentru sărbătorile de iarnă.

„Și uitându-mă eu pe Instagram în această dimineață, am constant că sunt ceava persoane care și-au împodobit bradul. Suntem abia în noiembrie. Întrebare: Și-a mai împodobit ceva deja brandul de Crăciun?”, a spus Oana Roman, într-un Instastory.

articolul original.

Fotbaliștii vicecampioanei au adus în cantonamentul din Cipru două foste asistente TV, o blondă și o brunetă. Chetă pentru o noapte nebună! + Au ”lovit” la grămadă

9 November 2022 at 21:40

Super-poveste în lumea bună! Trei celebri fotbaliști, vicecampioni ai României, au adus în cantonament două foste asistente TV, o blondă și o brunetă, ambele puternic „tăvălite”, în ultimii ani, de șmecherii cu „capital” din showbiz. A avut loc o chetă pentru o noapte nebună, iar jucătorii au „lovit”, la grămadă, în camera unui hotel din Cipru. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, încă un super-story! Deci, START popcorn!

Fotbalul românesc a intrat într-un con de umbră în ultimii ani, însă jucătorii, în special cei care activează în campionatul intern, sunt adevărați „lei” în afara terenului. Portarul, fundașul și mijlocașul unei echipe care a pierdut în ultima etapă titlul de campioană au fost „eroii” principali în pauza dintre tur și retur. Nu, însă, pe teren, ci în afara lui. Mai exact în hotelul unde erau cazați, alături de întreg lotul și staff-ul echipei.

(VEZI AICI: UN MARE ANTRENOR ROMÂN A GREȘIT-O GRAV DE TOT! ȘI ACUM COTIZEAZĂ ZECI DE MII DE EURO PE LUNĂ! CÂND SOȚIA E ÎN DUBAI, CHELNERIȚA RĂMÂNE ÎNSĂRCINATĂ!)

Noapte nebună în camera de hotel, în Cipru

Cantonamentele sunt, clar, spaima fotbaliștilor. Aceștia sunt obligați să renunțe, pentru câteva zile, la iubite și soții și să suporte ședințele istovitoare de pregătire. Sunt, însă, și ei oameni și au nevoie, după muncă, de relaxare. Unii aleg să vizioneze un film, să citească sau să doarmă. Alții, însă, au chef de distracție. Și dacă alcoolul nu-i satisface, apelează la „bunăciunile” din lumea mondenă, care abia așteaptă apelul izbăvitor.

CANCAN.RO scoate la lumină o nouă poveste de oraș, care va zgudui showbiz-ul

Puși la pământ de antrenamente, trei dintre fotbaliștii vicecampioanei României – cărora din motive lesne de înțeles nu le vom divulga identitatea – au pus-o de o orgie. Nu oriunde, ci tocmai în Cipru, la hotel, unde echipa era cazată. Fără „bagaje” după ei, jucătorii au făcut o chetă și au strâns suma cuvenită pentru o noapte nebună. Fundașul, în fond capul răutăților, a pus rapid mâna pe telefon și a chemat în Insula Afroditei două foste asistente TV, o blondă și o brunetă, arhicunoscute, în prezent, în showbiz.

(VEZI AICI: SOȚIE CELEBRĂ DE FOTBALIST ȘI UN ȘMECHER DIN ORAȘ S-AU LUAT TARE LA UN CELEBRU RESTAURANT! MANELE + PAHARE-N CAP + ȘUCĂR MARE ÎN INIMA HERĂSTRĂULUI!)

Au „lovit” la grămadă în camera fundașului!

Divele noastre, logic, nu au stat pe gânduri și au venit în Cipru cu primul avion. Iar ce a urmat la hotel, în camera fundașului care, încă, activează în SuperLiga, este demn de industria XXX. Portarul, fundașul și mijlocașul au „lovit” la grămadă, potrivit surselor CANCAN.RO, iar totul s-a încheiat conform planului. Care, ce-i drept, a fost perfect pus la punct. A fost, practic, un WIN-WIN. Ex-asistentele TV au plecat „îmbrăcate” din punct de vedere financiar, în timp ce fotbaliștii au eliminat din „tensiunea” acumulată pe durata cantonamentului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Iubitul Oanei Roman, prins în flagrant, făcând avansuri unei tinere

7 November 2022 at 22:22
image

Iubitul Oanei Roman a fost prins în flagrant, făcând avansuri unei tinere. Internauta a postat mai multe imagini în care se văd mesajele lui Marius Elisei. Se pare că partenerul vedetei are o aventură amoroasă.

Marius Elisei a călcat pe bec

O tânără a postat pe rețelele de socializare două capturi de ecran dintr-o conversație, de pe rețelele de socializare, cu Marius Elisei. Bărbatul i-a trimis câteva mesaje și a invitat-o la o cafea.

Marius Elisei: „Tu când poți? Unde stai?”
Tânăra: „București”
Marius Elisei: „Super”

Marius a continuat discuția, în jurul orei 22: „Hello, unde-i cafeaua?”. Tânăra răspunde: „Păi când?”

Tânăra: „Vine și Oana?”
Marius Elisei: (râde) „Bună întrebare. Vrei?”
Tânăra: „Da. Ieșim toți 4, și cu Iza. Fac eu cinste”
Marius Elisei: „Cum ar fi”
Tânăra: „Super”

Roman și Elisei nu mai sunt împreună?

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în anul 2014, dar la începutul anului 2021 au divorțat, la șapte ani de la nuntă. În vara aceluiași an, cei doi îndrăgostiți și-au mai dat încă o șansă și au anunțat că se vor recăsători.

Acum ceva timp, Oana Roman a declarat că nu mai are de gând să se recăsătorească, deși totul merge bine în relație. Vedeta a mărturisit că în relația lor mai există mici certuri și sunt la ordinea zilei. Cuplul a decis să lase lucrurile să meargă de la sine.

articolul original.

Oare ce va zice Oana Roman?! Marius Elisei invită domnişoarele singure la cafea, fără nicio ruşine

7 November 2022 at 05:52

Marius Elisei (36 de ani) a fost „prins” în timp ce invită alte domnișoare în oraș , la o cafea. Deși formează un cuplu cu Oana Roman (46 de ani), iar împreună au o fetiță, bărbatul și-ar încerca „norocul” în mediul online, trimițând mesaje. Oare ce va spune bruneta despre aceste texte scrise și în toiul nopții!?

Pare să nu ofere importanță faptului că ar putea fi „prins” în orice moment. Pe rețelele de socializare, într-un grup, o utilizatoare a postat două capturi de ecran dintr-o conversație de pe Instagram cu Marius Elisei. Bărbatul în vârstă de 36 de ani pare să trimită mesaje și în toiul nopții, fără să se gândească la eventualele consecințe pe care le-ar putea atrage, având în vedere că formează un cuplu cu Oana Roman, iar împreună au o familie.

Marius Elisei a avut o dorință „arzătoare” de a degusta o cafea cu domnișoara căreia i-a trimis mesaje pe rețelele de socializare. Însă tânăra nu pare să îi ofere prea multă atenție și chiar o aduce în discuție pe Oana Roman.

Marius Elisei: „Tu când poți? Unde stai?”
Utilizatoarea: „București”
Marius Elisei: „Super”

În altă zi, Marius începe conversația, în jurul orei 22:00: „Hello, unde-i cafeaua?”. Tânăra răspunde: „Păi când?”.

Marius Elisei trimite mesaje domnișoarelor. Sursă foto: Facebook

Citește și OANA ROMAN, ȚINTA HATERILOR. FIICA LUI PETRE ROMAN ESTE DECISĂ SĂ DEPUNĂ PLÂNGERE PENTRU HĂRȚUIRE

Marius Elisei trimite mesaje altor domnișoare, pe internet

Conversația, însă, nu s-a terminat în punctul acela, ci a continuat. Tânăra i-a ridicat o întrebare la „fileu”, aducând-o în discuție chiar pe partenera lui Marius Elisei, și anume Oana Roman.

Tânăra: „Vine și Oana?”
Marius Elisei: (râde) „Bună întrebare. Vrei?”
Tânăra: „Da. Ieșim toți 4, și cu Iza. Fac eu cinste”
Marius Elisei: „Cum ar fi”
Tânăra: „Super”.

Marius Elisei invită o domnișoară la cafea, prin mesaje. Sursă foto: Facebook

Sursă foto: Facebook

articolul original.

Cum arată acum Mioara Roman după ce a fost internată! Singurele imagini din România cu fosta soție a lui Petre Roman, alături de fiica grijulie

4 November 2022 at 21:40

Imaginile sunt, de-a dreptul, emoționante. Oana Roman a mers, zilele acestea, la azilul de cinci stele, unde este internată mama ei, Mioara Roman. Paparazzii CANCAN.RO au surprins momentele și vi le prezintă, în exclusivitate.

Mioara Roman este internată într-un azil din Snagov, de fapt, un centru de recuperare cu standarde ridicate, Vitalitas, primul centru pentru seniori din România. ”E ca un hotel de cinci stele”, spunea Oana, una dintre fetele ei, atunci când a fost acuzată că și-a trimis mama acolo. Fosta soție a lui Petre Roman mai vine și pe acasă, atunci când sănătatea se mai îndreaptă. Dar rar, pentru că, din păcate, are nevoie de recuperare. Iar Oana nu ratează nicio ocazie de a o vizita. Dovada clară că este o fiică grijulie!

Oana Roman a ajuns la centrul de seniori unde este internată mama ei, Mioara Roman (Foto: CANCAN.RO)

Imagini emoționante cu Oana Roman la azilul unde este internată mama ei

S-a întâmplat și zilele trecute, când a ajuns la Snagov. A parcat lângă azil, a intrat și, în câteva clipe, a zărit-o pe femeia care i-a dat viață. A preluat căruciorul cu rotile în care se afla Mioara și l-a împins, pe alee. A ajuns în dreptul băncilor, în buza pădurii. Acolo a luat loc, în fața mamei. Cele două au început povestea. De-ale familiei și multe altele, cu siguranță. Oana a prins în palme mâinile mamei și așa le-a ținut mult, vorbindu-i, în același timp.

Mioara Roman mai mult a ascultat. Ce era să spună dintr-o lume închisă? În schimb, Oana a înveselit-o. Momentele surprinse de CANCAN.RO sunt, de-a dreptul, emoționante. După mai bine de o oră, Oana s-a ridicat de pe băncuță și a prins căruciorul. L-a împins, încet, așa cum o făcuse nu cu mult timp în urmă. Cale întoarsă, pe alee, cu pași mărunți și cu mare atenție. Avea să-și ia rămas bun de la mama ei, dar promițându-i că următoarea vizită va fi cât de curând.

Cum a motivat Oana Roman internarea mamei ei la azilul din Snagov

Mioara Roman a ajuns la azilul despre care aminteam în timpul pandemiei. Decizia celor două fiice, Oana și Catinca, de a o interna a fost aspru criticată. Motiv pentru care Oana Roman avea să ofere detaliile.

”Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de cinci stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii. Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă și, după 1-2 săptămâni, va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță, pentru că de un an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, a spus Oana Roman.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Oana Roman dezvăluiri despre cearta cu Capatos: ”a fost un prost și a greșit”

2 November 2022 at 18:14
image

Oana Roman și Dan Capatos au fost certați mulți ani după ce prezentatorul nu a avut cele mai frumoase cuvinte la adresa Oanei Roman. Însă între cei doi nu mai există resentimente și acum au o relație bună.

Dezvăluiri despre cearta cu Capatos

Invitată în emisiunea Cristinei Șișcanu la Metropola TV, Oana Roman a dat detalii despre cearta cu Capatos. Aceasta a mărturisit că a fost deranjată de afirmațiile pe care prezentatorul le-ar fi făcut la adresa ei. Deși Oana Roman nu este un om dușmănos, în cazul disputei cu Dan Capatos vedeta a ținut supărarea ani la rând. Abia în anul 2015 s-au împăcat după ce ani la rând nu au vrut să se vadă.

„Eu nu țin la supărare deloc, îmi trece peste 30 de secunde. Sunt unii oameni în viața asta care mi-au făcut foarte mult rău. Pe unii dintre ei i-am iertat, dar nu-i voi uita, nu mai au ce căuta în jurul meu, sub nicio formă. Sunt unii care au realizat și care au avut dorința, deschiderea de a recunoaște că au greșit și de a-și dori o împăcare cu mine. Unul dintre aceste cazuri este Dan Capatos, toată lumea știe câte mi-a făcut. Cu toate acestea, este printre puținii oameni pe care astăzi îi admir, pentru că în ciuda răului pe care mi l-a făcut și a lucrurilor urâte pe care le-a spus despre mine, în aceeași măsură a avut puterea să-și asume public ce a făcut, și-a cerut scuze și m-a făcut să înțeleg că unii oameni pot să întoarcă lucrurile, dacă-și doresc”, a declarat Oana Roman.

Cei doi au îngropat securea războiului

După ani întregi în care nu și-au vorbit, Oana Roman și Dan Capatos au revenit l relația de prietenie. Ba, mai mult, vedeta participă la emisiunea moderată de Capatos de câte ori este invitată. Prezentatorul emisiunii „Xtra Night Show” i-a cerut scuze Oanei și și-a recunoscut greșelile.

„Eu l-am iertat din tot sufletul și am o relație minunată cu el. Câți bărbați au puterea să-și asume? Așa mi-a zis, că a fost un prost și a greșit. Mi-a spus cineva că el, în continuare, mai face mișto de invitați, dar când vin eu e impecabil. Mi se pare fabulos, pentru că a putut să fac lucru acesta”, a mai spus vedeta.

articolul original.

Oana Roman a dat dovadă de ambiție! Iată cât de mult a slăbit vedeta în ultimii 4 ani Vei rămâne surprins!

21 October 2022 at 07:42

Vineri dimineață, Oana Roman Elisei a postat pe contul personal de Instagram un colaj cu două fotografii. Poza din stânga era făcută în anul 2018, iar cea din dreapta este făcută anul acesta. Diferența dintre imagini este una cu adevărat mare. Fiica lui Petre Roman a reușit să dea jos mai multe kilograme. Iată care este secretul Oanei și cum a reușit să slăbească și să ajungă la o formă mult mai bună.

Oana Roman le-a povestit internauților faptul că ea a reușit, fără operație de micșorare a stomacului, să dea jos mai multe kilograme. Mai exact, Oana Roman a ajuns la forma și greutatea pe care și-a dorit-o și a muncit pentru acest lucru 4 ani.

Oana Roman Sursă foto: Instagram

Secretul Oanei Roman pentru o siluetă mai suplă

Fiica lui Petre Roman a urmat mai multe proceduri de remodelare corporală, a ținut post intermitent, a băut ceaiuri de detoxifiere și energie, dar și multe altele.

”Poza din stânga este din 2018, cea din dreapta din 2022. Oricine, orice ar spune, diferența este enormă. Fără operație la stomac. Pentru că tot primesc mesaje cu întrebarea cum ai slăbit, deși am tot explicat, mai explic o dată.

Am început cu proceduri de remodelare corporală cu aparatele cele mai performante de pe piață. Am făcut naveta la Ploiești 1 an jumătate, săptămânal pentru aceste proceduri. Cel mai bine a funcționat aparatul de criplipoliza Cool tech Define de la @cooltechromania distribuit de @beautymedromania. Minus 4 cm după o singură ședință. ATENȚIE‼️ Acest aparat, și nu altul, pentru că există multe copii care nu au aceleași rezultate. Am combinat criolipoliza cu Velashape III, care mai nou este în varianta mult mai modernă, aparatul Viora.

Am ținut și țin dietă: post intermitent. 16/ 8. Adică nu mănânc 16 ore și mănânc cu măsură doar în cele 8 ore ramase.

Beau de 2 ani, în prima parte a zilei, ceai @veroslim_romania care ajuta la inhibarea poftei de mâncare, detox și energie.

De câteva luni înlocuiesc cina cu @lipozal_ro.

Mai multe detalii pe story”, a fost mesajul pe care l-a transmis Oana Roman, în această dimineață, în descrierea celor două fotografii.

articolul original.

Oana Roman, insultată ca niciodată: „Acum am bifat-o și pe asta”. Ce a putut să-i reproșeze o femeie din mediul online

15 October 2022 at 13:57
image

Oana Roman (46 de ani) a dezvăluit în ce hal a fost numită de o necunoscută, pe rețelele de socializare. Nu de puține ori a ajuns fiica lui Petre Roman a fost ținta comentariilor răutăcioase, dar de această dată, insulta depășește orice limită.

Una dintre cele mai active vedete pe rețelele de socializare, Oana Roman, s-a trezit cu un nou val de „hate” pe Instagram. De această dată, insulta nu s-a legat de kilogramele în plus. Pe scurt, a fost făcută „panaramă”, dar nu pare să se fi enervat.

Oana Roman, mesaj pentru hateri. Ce le-a transmis vedeta celor care o critică

Oana Roman le-a transmis un mesaj tare și clar celor care o critică pe rețelele de socializare. Vedeta susține că haterii. De asemenea, a spus că acești oameni nu fac altceva decât să împartă energii negative și că hărțuiască. Bonus: fiica lui Petre Roman ia în calcul și varianta în care ar putea să depună plânge penală.

Eu știu cine sunt ei? Nu. Și nici nu mă interesează. Ieșiți pe stradă și 9 din 10 persoane măcar au auzit de mine. Așa a fost să fie. Nu e mereu ușor însă să trăiești așa. Alții își doresc să îi cunoască mai mult decât vecinii de bloc și colegii de serviciu și nu prea reușesc.

Și pentru că nu se simt îndeajuns de importanți stau și trăiesc viețile altora cheltuind timp prețios pe care nu-l vor mai recupera vreodată. 

articolul original.

Oana Roman trece prin momente extrem de dificile. Mama sa a fost operată din nou

20 September 2022 at 10:33
By: Sabrina
image

Oana Roman trece prin momente foarte dificile. Mama sa, Mioara Roman, a trecut printr-o operație destul de complicată în urmă cu câteva zile. Vedeta a oferit detalii despre stare de sănătate a mamei sale.

Oana Roman se simte neputincioasă. Nu are cum să își ajute mama, persoana care i-a dat viață. După o vizită la spital la mama sa, Oana le-a oferit fanilor săi detalii despre stare de sănătate. După operație, este nevoie de multă răbdare și voință pentru ca ședințele de recuperare să își facă efectul cât mai repede.

Problemele de sănătate ale mamei o copleșesc pe Oana Roman. Ea este conștientă că nu stă în puterea sa să își vindece mama, așa că tot ce îi rămâne de făcut este să își pună toată încrederea în medici.

„Azi am fost la mama. Aș da multe că să o văd iar pe picioare și mergând mai bine. Durează recuperarea după operație și mi se strânge inima! Astfel e bine, dar un pic frustrată că stă mult în pat.”, a declarat Oana Roman pe rețelele de socializare.

articolul original.

Oana Roman, foc și pară, își dorește din tot sufletul să plece din România. Care este motivul

17 July 2022 at 11:05
By: Sabrina
image

Oana Roman este una dintre mai active vedete pe rețelele de socializare din România. Fiica lui Petre Roman, pe cât este de apreciată, pe atât este și de taxată de către haterii care abia așteaptă să o prindă pe picior greșit.

De curând, Oana Roman nu a mai suportat acuzele care îi sunt aduse pe nedrept și a răbufnit. Vedeta s-a săturat până peste cap despre mesajele pline de ură și răutate pe care le primește zilnic. 

„Măcar să scrieți corect dacă tot nu puteți să trăiți de grija mea. Aș avea ceva gânduri dacă haterii ar fi niște inteligenți și erudiți.

Dar nu. Oamenii erudiți, deștepți, dar mai ales oamenii buni, chiar dacă sunt oameni simpli, n-au timp de mizerii. Se hrănesc cu altceva, nu cu ură”, a postat Oana Roman pe contul să personal de Instagram.

Oana Roman este mai hotărâtă că niciodată să plece din România. Ea a spus că nu se mai vede în această țară în viitorul apropiat și că nu mai suportă să fie criticată de diverse persoane care se ascund, de cele mai multe ori, în spatele unei identități false.

„Și asta e unul din motivele pentru care simt că viitorul meu este în altă parte. Unde să nu mă știe nimeni și unde să nu întâlnesc astfel de suboameni”, a mai spus Oana Roman, tot pe Instagram.

articolul original.
  • There are no more articles
❌