ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Mugur Mihăescu: Lumea va sta și va înghiți aceleași gogoși, nu va face nimic în loc să măture pe jos cu acești asasini

16 September 2022 at 16:11
image

Actorul Mugur Mihăescu a comentat situația facturilor extrem de mari la energie. Mihăescu susține că toată această mascaradă a facturilor la energie e făcută ca să acopere ceea, de fapt, au distrus acum doi ani.

Mihăescu a declarat, la Antena 3, că acum decontăm banii acordați în urmă cu doi ani, pe timp de pandemie, când au oprite toate economiile.

„Lumea va sta și va înghiți aceleași gogoși, nu va face nimic în loc să măture pe jos cu acești asasini. Dar, dincolo de asta, tiparnița care a funcționat timp de 2-3 ani de zile în ultimul timp astăzi trebuie să tragă înapoi banii din piață, să-i ardă, pentru că doi ani au asasinat toate economiile. Când ne-au închis, au închis lumea timp de 2 ani. Acuma a venit decontul.

De ce vă mirați? Decontul va trebui luat de la sclavi. Noi suntem sclavi. Ați uitat la început să precizați că va trebui să facem și baie în doi. Va trebui să avem vecini care să ne pârască dacă ținem becul aprins, dar trebuie să încărcăm mașina electrică cu care să salvăm planeta.

Și dacă încarci o mașină electrică, plătești 1.000 de euro pe lună ca s-o încarci. Deci toate această mascaradă este făcută ca să acopere ceea ce, de fapt, au distrus acum 2 ani. În 2020 au distrus economia mondială și au început folosească acea tiparniță.

Toată masa monetară, fie că e virtuală, fie că este fizică, trebuie arsă pentru că ea nu susține și nu se vede, în schimb, lumea nu mai are încredere în hârtii. Masă monetară nu va fi arsă de la bogați, va fi arsă de la fraieri ca noi”, a spus Mugur Mihăescu.

articolul original.

George Simion l-a băgat în ședință pe ”ministrul șaorma”! ”Guvernul de la Vacamuuu” începe cu Mohammad Murad

8 September 2022 at 20:40

Întrunire mare la Vacamuuu! George Simion, inițiatorul proiectului ”România. Țară eșuată?”, și-a invitat apropiații la restaurant și au continuat, oarecum, discuțiile care avuseseră loc cu două zile înainte, chiar la Palatul Parlamentului, dar unde au fost prezenți mai mulți politicieni cu ”greutate”. Simion ar fi făcut și prima propunere de ministru, iar cel vizat a fost Mohammad Murad. CANCAN.RO are imaginile și vi le prezintă, în exclusivitate.

Cu George Simion nu te joci! Președintele AUR avea să facă prima mutare, doar pe hârtie, deocamdată, și i-a predat funcția de ministru al Agriculturii libanezului Murad. Ca o glumă, ar putea fi poreclit ”ministrul șaorma”, pentru că libanezul și-a început afacerile în România fix cu… șaorma! Și ca să ne întindem, putem vorbi de ”Guvernul de la Vacamuuu”, pentru că s-a format la restaurantul unde oamenii au pus țara la cale.

George Simion, președintele AUR, l-ar propune pe afaceristul Mohammad Murad pentru funcția de ministru al Agriculturii (Foto: CANCAN.RO)

Și-au împărțit ideile la o pungă de semințe

CANCAN.RO are imaginile cu politicienii invitați de George Simion la masă, la Vacamuuu, unde primul ministru a și fost ”uns”. Dincolo de politică, cei patru prieteni, în frunte cu George Simion, au avut discuții pe mai multe teme și, se pare, părerile lor nu s-au bătut cap în cap.

Mai ales că au și împărțit o pungă de semințe, pe care le-au ”spart” tacticos.

După mai bine de o oră, cei patru s-au ridicat de la masă. George Simion s-a retras în Loganul lui, în timp ce amicii lui, în frunte cu Mohammad Murad, au plecat cu o altă mașină.

Întrunire la Palatul Parlamentului pe proiectul ”România. Țară eșuată?”

Cu două zile înainte, a avut loc o întrunire la Palatul Parlamentului, în care s-a discutat pe tema proiectului ”România. Țară eșuată?”. Și unde au participat nume cunoscute din peisajul politic românesc, între care sociologul Radu Baltașiu, omul de afaceri Mohammad Murad, avocații Gheorghe Piperea și Adrian Cuculis, fostul ministru de finanțe Orlando Teodorovici, fostul europarlamentar Norica Nicolai, specialistul în energie Dian Popescu, omul de afaceri Dorin Iacob, deputatul Dumitru Coarnă, Radu Ghidău, Marian Cucșa, Cosmin Cerva, Dorin Iacob, Mugur Mihăescu și Dumitru Danteș.

George Simion și-a invitat prietenii la restaurant, unde au spart semințe și au vorbit și despre politică (Foto: CANCAN.RO)

„România. Tară eșuată?” este premisa de la care AUR propune o analiză a stării actuale în care se găsește societatea românească, dar și punctul de plecare pentru găsirea unor soluții de redresare.

„România nu este un stat eșuat! Întreaga istorie a țării noastre arată că românii au găsit mereu puterea de a depăși cele mai grele încercări prin care au trecut.

România traversează o perioadă cumplită, în care a fost condamnată să își distrugă economia și să își înstrăineze resursele, pentru a fi redusă la condiția de piață de desfacere.

Prăbușirea controlată a țării s-a produs pe mâna unor conducători bezmetici, amatori și trădători.

Semnul revenirii pe linia de plutire este acest proiect pe care îl lansăm astăzi: o viziune pe următorii 10 ani, care să arate direcția și obiectivele pe care le urmărim dincolo de limitele unui mandat parlamentar”, avea să declare George Simion, președintele AUR.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.
  • There are no more articles
❌