ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Optimism general la FC Brașov, chiar și după eșecul cu Șelimbăr. ”Jocul bun ne dă încredere. Avem lot bun și sunt convins că ne vom bate la play-off”

8 August 2022 at 07:45
image

Deși FC Brașov a pierdut primul meci al sezonului, 0-1 la Râmnicu Vâlcea, cu CS Comunal Șelimbăr, optimismul nu a dispărut din tabăra brașovenilor.

Marin Mitran, președintele clubului, spune că echipa este puternică și se va bate cu șanse reale la play-off. ”Echipa a făcut un joc bun la Vâlcea, chiar dacă s-a disputat pe o căldură infernală, la peste 35 de grade. Am avut marile ocazii ale jocului, am dominat Șelimbărul și doar neșansa a făcut să nu obținem un rezultat bun. Am avut și cel puțin un penalty clar neacordat. Din păcate, atât s-a putut la primul meci. Eu am încredere totală în jucători și stafful tehnic”, a spus Mitran.

Marin Mitran: ”Avem lot bun și sunt convins că ne vom bate la play-off”

Conducătorul FC Brașov este convins că echipa va obține prima victorie etapa viitoare, când pe Tineretului va ajunge nou-promovata Minaur Baia Mare.

”Jocul bun de la Vâlcea ne dă încredere și sunt convins că vor veni și rezultatele. Vine meciul cu Baia Mare, este primul joc pe teren propriu și nu avem decât varianta victoriei. Echipa începe să se omogenizeze, încercăm să rezolvăm și transferul lui Izata. Avem lot bun și sunt convins că ne vom bate la play-off”, a încheiat Mitran.

În meciul cu Șelimbăr, în primul 11 și-au făcut loc cinci jucători transferați în această vară: Sebastian Micu – Andrei Marc, Tomislav Sorsa, Rareș Lazăr și Alexandru Saim Tudor. În repriza secundă au debutat oficial în tricoul Brașovului și Adi Chică-Roșă, Tudor Oltean și Dan Spătaru.

Etapa viitoare, FC Brașov va juca pe teren propriu cu Minaur Baia Mare, nou-promovată care a început cu un eșec dur, 0-3 la Unirea Slobozia.

Foto: FC Brașov

articolul original.

Marin Mitran s-a prezentat singur la FC Brașov! Primarul Coliban și consilierul Bădulescu au lipsit de la prezentarea noului președinte al clubului de sub Tâmpa. Marian Ivan, manager general?

22 June 2022 at 19:44

Marin Mitran a susținut astăzi, 22 iunie, prima conferința de presă în calitate de președinte al FC Brașov.

Dacă în vara trecută, la startul proiectului, Ioan Marginean a fost prezentat cu mult fast de primarul Brașovului Allen Coliban și consilierul local Sebastian Bădulescu, acum Mitran a fost singur singurel în fața presei! ”Nu mă compar eu cu domnul Mărginean. El e mult mai experimentat”, a grăit Mitran.

Marin Mitran s-a prezentat singur la FC Brașov, unde va fi președinte

Fostul director sportiv al FC Buzău în sezonul recent încheiat a dezvăluit cum a ajuns la FC Brașov.

”Prima oară am fost contactat telefonic de Sebastian Bădulescu. Am fost deschis la discuții. A doua oară m-a contactat primarul Allen Coliban. Am venit cu gânduri bune la Brașov și sper ca împreună cu colegii mei din club și cu cei din conducerea orașului să îndeplinim obiectivul: accederea în play-off. Sper să rezolvăm joi și cu antrenorul și apoi vom începe să aducem jucători. Vrem un lot de 25-26 de jucători dintre care trei portari”, a spus Mitran, care a precizat că Marian Ivan ar putea prelua funcția de manager general: ”Voi avea o discuție cu Marian Ivan pentru postul de manager general la FC Brașov.”

Anul trecut, președintele Ioan Mărginean și antrenorul Ilie Stan erau prezentați la FC Brașov de către primarul Allen Coliban și consilierul Sebastian Bădulescu. Conferința de presă avea loc la primărie. Anul acesta, Marin Mitran s-a prezentat singur la FC Brașov, ca președinte, după un sezon de Liga 2 în care clubul abia s-a salvat de la retrogradare și are în continuare o mulțime de probleme din cauza litigiilor.

Mitran a fost prezent la reunirea echipei, unde Adrian Szabo a condus prima ședință de pregătire

La primul antrenament pentru pregătirea noului sezon de Liga 2 au fost prezenți 20 de jucători. Ședința de pregătire a fost condusă de directorul tehnic Adrian Szabo, ajutat de Rareș Forika, Cătălin Voicu și Andrei Șanta.

Mitran a fost și el la reunire și le-a vorbit jucătorilor.

Antrenorului care a reușit menținerea echipei în Liga 2, în urma unui baraj cu Poli Timișoara, conducerea i-a ”mulțumit” prin neprelungirea contractului. Călin Moldovan a fost și cel care a promovat Corona Brașov în eșalonul secund, în vara trecută, club care avea să îi cedeze locul în Liga 2 nou-înființatei FC Brașov Steagul Renaște, căreia primăria i-a cedat apoi brandul FC Brașov.

articolul original.

Reunire pe repede înainte fără antrenor și cu multe absențe la FC Brașov

21 June 2022 at 20:37
image

La FC Brașov se sună miercuri adunarea în vederea începeri pregătirii noului sezon de Liga 2. Marin Mitran, fost director sportiv la FC Buzău în sezonul trecut, va fi prezentat oficial în funcția de președinte, în locul lui Ioan Mărginean, însă acesta nu va putea prezenta și antrenorul.

Cum numirea antrenorului se amână, iar șefii clubului nu s-au decis pe cine să aleagă între Dan Alexa si Valentin Suciu, antrenamentul de miercuri va fi condus de stafful cu care echipa a încheiat sezonul, plus directorul tehnic Adrian Szabo.

Jucătorii de la FC Brașov, anunțați marți seară că se vor reuni miercuri

Mulți jucători cu care FC Brașov a încheiat primul sezon în Liga 2 nu vor fi prezenti la startul pregătirilor. Jucătorii au fost anunțați doar marti seara că miercuri este programat primul antrenament!

Jucătorii străini nu au cum să ajungă la reunire. Atacantul bulgar Milcho Angelov, cel care și-a prelungit contractul, a fost învoit. Fundașul Ivan Fustar are programată sâmbătă nunta în Croația, iar Luka Maric și Zakaria El Azzouzi își vor putea căuta alte echipe.

O situație specială este cu cei doi jucători împrumutați de la U Craiova, Laurențiu Popescu și Vasile Constantin. Cei doi termină contractele la finalul acestei luni și se poartă negocieri cu șefii clubului din Bănie pentru ca aceștia să rămână la Brașov și în sezonul viitor.

De altfel, majoritatea jucătorilor echipei se află la final de contract, iar mulți dintre ei nu vor continua la Brașov.

articolul original.
  • There are no more articles
❌