ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Tibi Bălan a revenit la Minerul Ocna Dej la numai două luni de la plecare! Conducerea și antrenorul au bătut palma acum, deși în iulie nu s-au înțeles. Divizionara a treia a mutat și la nivelul lotului: a adus un fost atacant de la CFR Cluj

6 September 2022 at 19:19
image

Minerul Ocna Dej a anunțat ce antrenor principal va conduce echipa după despărțirea de Mihai Ianc. Clubul din Liga 3, care a luat locul Someșului Dej în Seria 10, în urma unei fuziuni, va fi antrenat, surprinzător, de Tiberiu Bălan. De ce surprinzător? Tiberiu Bălan a plecat de la echipă în iulie.

Tiberiu Bălan s-a întors la Minerul Ocna Dej după două luni

În urma fuziunii care a dat naștere proiectului Minerul Ocna Dej, contractul fostului fotbalist al Sportului Studențesc nu a mai continuat, iar apoi a fost numit Mihai Ianc. Acesta din urmă a rezistat doar o etapă la echipă, rezilierea fiind anunțată sub forma dorinței sale de a pleca, iar conducerea Minerului Ocna Dej a anunțat, azi, 6 septembrie, revenirea lui Tiberiu Bălan.

Practic, oficialii clubului din Seria 10 au bătut pasul pe loc cu aceste mutări care cu siguranță au destabilizat, într-o oarecare măsură, lotul. Deși nimic nu intuia faptul că Tiberiu Bălan nu va mai fi antrenorul echipei și pentru sezonul abia început, a fost doar o pauză de exact două luni, timp în care locul ”i-a fost ținut” de Mihai Ianc.

În iulie, Minerul Ocna Dej anunța că nu a ajuns la un acord în privința prelungirii cu Tiberiu Bălan

În iulie, când Bălan a plecat de la echipă, mesajul transmis de club era acela că nu s-a ajuns la un acord pentru prelungire, probabil din perspectiva modului în care trebuia să se organizeze strategia pentru 2022-2023.

COMUNICAT

Venim cu o veste importantă atât pentru susținătorii echipei noastre, cât și pentru toți pasionații de fotbal.

Tibi Bălan revine la Minerul 1947 Ocna Dej pe postul de #antrenor principal.

După plecarea antrenorului Ianc Mihai au fost luate în calcul mai multe variante de înlocuire a acestuia, s-au purtat discuții cu anumiți antrenori, dar, în cele din urmă, am hotărât să mizăm pe un antrenor care cunoaște în mare parte componența lotului, acesta fiind un avantaj care îi facilitează acomodarea la echipă, având în vedere că suntem în plin campionat.

Fiind un antrenor tânăr, la început de drum, cu un lot de asemenea foarte tânăr, o să îi acordăm toată susținerea noastră și suntem încrezători că împreună putem scrie o poveste frumoasă în istoria echipei Minerul 1947 Ocna Dej.

Ne dorim să vă reamintim faptul că, în cariera sa de fotbalist profesionist, Tiberiu Bălan a făcut performanță pentru SPORTUL STUDENȚESC, UNIREA URZICENI, U CLUJ, RAPID BUCUREȘTI ȘI STEAUA BUCUREȘTI.

Bine ai revenit în familia Minerilor !

Mult succes !”, a anunțat Minerul Ocna Dej pe pagina de Facebook.

Minerul Ocna Dej, fără punct după două etape de Liga 3

Minerul Ocna Dej are două eșecuri după primele două runde din Liga 3. A pierdut în primă fază cu Gloria Bistrița Năsăud, scor 0-1, pe teren propriu, pentru ca weekendul anterior să cedeze și în fața formației CSM Satu Mare, în deplasare, cu 1-3.

Tiberiu Bălan va debuta pe banca Minerului Ocna Dej contra FC Bihor Oradea, care are startul perfect de sezon, cu două victorii, 6 puncte, așa cum mai sunt doar două echipe în Seria 10 a Ligii a 3-a, Gloria Bistrița Năsăud și FC Bihor Oradea.

Sergiu Negruț și Septimiu Kolbasz, achiziționați de Minerul Ocna Dej

În altă ordine de idei, Minerul Ocna Dej a făcut două achiziții interesante în ultimele zile. A reușit să îl aducă, inițial, pe Sergiu Negruț (29 de ani), fost fotbalist la CFR Cluj, Pandurii Târgu Jiu sau CS Mioveni, care sezonul trecut a jucat la două echipe, printre care și Astra, acum în divizia a treia.

Atacantul are în palmares și un trofeu, Cupa României cu CFR Cluj în sezonul 2015-2016. Negruț are peste 50 de meciuri la nivelul primei ligi.

Septimiu Kolbasz este și el o nouă achiziție a echipei din Dej. Mijlocașul ofensiv, în vârstă de 17 ani, a venit de la Universitatea Cluj, sub formă de împrumut.

Foto: Minerul Ocna Dej

articolul original.

Prima schimbare de antrenor în Liga 3 a venit după o singură etapă. Mihai Ianc a reziliat contractul cu Minerul Ocna Dej, cu care a semnat în urmă cu nici două luni. Cum explică echipa despărțirea

31 August 2022 at 14:58

Prima schimbare de antrenor în Liga 3 a avut deja loc, chiar dacă întrecerea a început de numai o etapă. Minerul Ocna Dej este echipa în cauză, componentă a Seriei 10, care a reziliat contractul cu ”principalul” Mihai Ianc, venit chiar în această vară, dar și cu președintele executiv, Alpar Meszaroș.

Mihai Ianc, contract reziliat cu Minerul Ocna Dej după numai trei meciuri

De fapt, și Meszaroș a sosit la Minerul Ocna Dej înainte de începerea campionatului, probabil pentru un proiect pe termen lung, la fel ca și Mihai Ianc, dar iată că aventura celor doi s-a terminat prematur. Poate că la mijloc au fost rezultatele înregistrate de echipă în primele meciuri ale sezonului.

  • Mihai Ianc, al doilea din dreapta, a fost prezentat de Minerul Ocna Dej la 7 iulie.

Clubul evită să spună, concret, motivele rezilierii cu Mihai Ianc

Cert este că formația din Liga 3 a evitat să spună, concret, care a fost motivul ruperii contractelor, preferând să transmită un mesaj banal, așa cum o fac de cele mai multe ori cluburile, anume că s-a ajuns la un acord comun între conducere și Mihai Ianc și Alpar Meszaroș pentru încetarea colaborării, la inițiativa celor plecați.

În cele trei meciuri jucate de Minerul Ocna Dej în acest sezon, a fost bifată doar o victorie, în turul 1 al Cupei României, 4-3 cu Sănătatea Cluj. Apoi, în etapa 1 din Liga 3, a venit și primul eșec, 0-1 cu Gloria Bistriţa Năsăud, pentru ca ulterior să aibă loc și eliminarea din Cupa României, după eșecul din turul 2 tot în contra Gloria Bistriţa Năsăud, scor 0-1.

COMUNICAT

Începând de azi, Minerul 1947 Ocna Dej încheie colaborarea cu Președintele executiv, domnul Alpar Meszaroș și antrenorul principal, domnul Mihai Ianc.

Colaborarea a fost încheiată la inițiativa acestora, de comun acord cu fondatorul clubului, domnul Vicențiu Știr.

Le mulțumim pentru efortul depus la această echipă și le dorim mult Succes mai departe!

Vă ținem la curent cu următoarele noutăți din cadrul echipei și vă mulțumim pentru susținere !”, la atât s-a rezumat Minerul Ocna Dej.

Minerul Ocna Dej, fuziune între Someșul Dej și AS Minerul Ocna Dej 

Minerul Ocna Dej a apărut în această vară, ca urmare a unei fuziuni parafate în perioada terminării competiției din sezonul 2021-2022 și startul stagiunii actuale. Concret, Someșul Dej (ACS FC Someșul Dej sub numele complet, locul 4 în Seria 10 a Ligii a 3-a sezonul trecut) a fuzionat cu AS Minerul Ocna Dej 1947.

În primul rând, totul a fost posibil datorită faptului că ambele echipe sunt finanțate de același om, Vicențiu Știr, el preluând AS Minerul Ocna Dej 1947 în octombrie 2016, moment în care echipa se afla în Liga 5 Cluj.

Foto: Minerul Ocna Dej

articolul original.

Seria 10 Liga 3 | Noul FC Bihor are de furcă pentru a prinde play-off-ul și barajele, cu Bistrița, Zalău sau Satu Mare, în poate cea mai captivantă grupă din campionat. Programul meciurilor

19 August 2022 at 14:14
image

Federația Română de Fotbal a stabilit astăzi, 19 august 2022, la Casa Fotbalului, prin tragere la sorți, calendarul competițional al noii ediții de Liga 3, sezonul 2022-2023, la o zi distanță după ce a comunicat componența celor zece serii ale noului sezon.

Noul campionat este programat să înceapă fix peste o săptămână, la 26 august, tot cu 100 de echipe împărțite în mod egal în zece serii, cu o mică schimbare, clarificarea modului în care se determină a 21-a retrogradată. Se vor disputa două faze în competiție, sezonul regular și play-off-ul sau play-out-ul, iar cele mai bune 20 de formații din play-off vor merge și în a treia fază, a barajelor de promovare în Liga 2.

În Seria 10, din care a promovat în Liga 2 în această vară Minaur Baia Mare, au fost repartizate următoarele echipe: CSM Sighetu Marmației, Victoria Carei, FC Bihor Oradea, Lotus Băile Felix, Minerul Ocna Dej, SCM Zalău, Gloria Bistriţa Năsăud, CSM Satu Mare, CFR Cluj 2 și Sportul Șimleu Silvaniei.

Noutățile sunt reprezentate de CSM Sighetu Marmației, Victoria Carei (nou-promovare), FC Bihor Oradea (denumire sub care joacă ACS CAO 1910), Minerul Ocna Dej (noua denumire a echipei Someșul Dej) și Gloria Bistriţa Năsăud (mutată din Seria 9).

Echipele din Seria 10 a Ligii 3 și numărele extrase în urma tragerii la sorți, cele care le determină programul:

CSM Sighetu Marmației – 10
Victoria Carei – 3
FC Bihor Oradea – 9
Lotus Băile Felix – 2
Minerul Ocna Dej – 4
SCM Zalău – 1
Gloria Bistriţa Năsăud – 7
CSM Satu Mare – 8
CFR Cluj 2 – 6
Sportul Șimleu Silvaniei – 5

Programul turului echipelor din Seria 10 Liga 3:

Etapa 1 – 27.08.2022

SCM Zalău – CSM Sighetu Marmației
Lotus Băile Felix – FC Bihor Oradea
Victoria Carei – CSM Satu Mare
Minerul Ocna Dej – Gloria Bistriţa Năsăud
Sportul Șimleu Silvaniei – CFR Cluj 2

Etapa 2 – 03.09.2022

CSM Sighetu Marmației – CFR Cluj 2
Gloria Bistriţa Năsăud – Sportul Șimleu Silvaniei
CSM Satu Mare – Minerul Ocna Dej
FC Bihor Oradea – Victoria Carei
SCM Zalău – Lotus Băile Felix

Etapa 3 – 10.09.2022

Lotus Băile Felix – CSM Sighetu Marmației
Victoria Carei – SCM Zalău
Minerul Ocna Dej – FC Bihor Oradea
Sportul Șimleu Silvaniei – CSM Satu Mare
CFR Cluj 2 – Gloria Bistriţa Năsăud

Etapa 4 – 17.09.2022

CSM Sighetu Marmației – Gloria Bistriţa Năsăud
CSM Satu Mare – CFR Cluj 2
FC Bihor Oradea – Sportul Șimleu Silvaniei
SCM Zalău – Minerul Ocna Dej
Lotus Băile Felix – Victoria Carei

Etapa 5 – 24.09.2022

Victoria Carei – CSM Sighetu Marmației
Minerul Ocna Dej – Lotus Băile Felix
Sportul Șimleu Silvaniei – SCM Zalău
CFR Cluj 2 – FC Bihor Oradea
Gloria Bistriţa Năsăud – CSM Satu Mare

Etapa 6 – 01.10.2022

CSM Sighetu Marmației – CSM Satu Mare
FC Bihor Oradea – Gloria Bistriţa Năsăud
SCM Zalău – CFR Cluj 2
Lotus Băile Felix – Sportul Șimleu Silvaniei
Victoria Carei – Minerul Ocna Dej

Etapa 7 – 08.10.2022

Minerul Ocna Dej – CSM Sighetu Marmației
Sportul Șimleu Silvaniei – Victoria Carei
CFR Cluj 2 – Lotus Băile Felix
Gloria Bistriţa Năsăud – SCM Zalău
CSM Satu Mare – FC Bihor Oradea

Etapa 8 – 15.10.2022

CSM Sighetu Marmației – FC Bihor Oradea
SCM Zalău – CSM Satu Mare
Lotus Băile Felix – Gloria Bistriţa Năsăud
Victoria Carei – CFR Cluj 2
Minerul Ocna Dej – Sportul Șimleu Silvaniei

Etapa 9 – 22.10.2022

Sportul Șimleu Silvaniei – CSM Sighetu Marmației
CFR Cluj 2 – Minerul Ocna Dej
Gloria Bistriţa Năsăud – Victoria Carei
CSM Satu Mare – Lotus Băile Felix
FC Bihor Oradea – SCM Zalău

Programul celorlalte etape ale sezonului:

Etapa 10 – 29.10.2022
Etapa 11 – 05.11.2022
Etapa 12 – 12.11.2022
Etapa 13 – 19.11.2022
Etapa 14 – 26.11.2022
Etapa 15 – 03.12.2022
Etapa 16 – 11.03.2023
Etapa 17 – 18.03.2023
Etapa 18 – 25.03.2023

PLAY-OFF

Etapa 1 – 01.04.2023
Etapa 2 – 08.04.2023
Etapa 3 – 14.04.2023
Etapa 4 – 22.04.2023
Etapa 5 – 29.04.2023
Etapa 6 – 03.05.2023
Etapa 7 – 06.05.2023
Etapa 8 – 13.05.2023
Etapa 9 – 20.05.2023

PLAY-OUT

Etapa 1 – 01.04.2023
Etapa 2 – 08.04.2023
Etapa 3 – 14.04.2023
Etapa 4 – 22.04.2023
Etapa 5 – 29.04.2023
Etapa 6 – 03.05.2023
Etapa 7 – 06.05.2023
Etapa 8 – 13.05.2023
Etapa 9 – 20.05.2023
Etapa 10 – 27.05.2023

BARAJE

Baraje semifinale: 24/27.05.2023
Baraje finale: 03/07.06.202

articolul original.

Dragoș Militaru a trimis un jucător în Liga 3. Unirea Dej a renunțat sub formă de împrumut la un tânăr adus în această vară

8 August 2022 at 15:27

Unirea Dej a decis să cedeze sub formă de împrumut un fotbalist pe care l-a adus chiar în această vară. Clubul a anunțat, luni, 8 august, că a hotărât să îl trimită pe Alexandru Giurgean în eșalonul al treilea, la Minerul Ocna Dej. Giurgean a dat probe până să semneze cu echipa lui Dragoș Militaru.

Chiar dacă tânărul mijlocaș de 18 ani l-a convins pe antrenorul echipei din Liga 2 că merită să-i fie oferit un contract, acum s-a decis să fie trimis în Liga 3, poate, pentru a avea șansa să joace mai mult.

Unirea Dej l-a cedat pe Alexandru Giurgean în Liga 3, la Minerul Ocna Dej

Chiar dacă nu are un lot prea valoros, dacă ne raportăm strict la nume, dar nici unul cu o medie de vârstă prea ridicată, ba din contră, Dragoș Militaru a ajuns la concluzia că nu poate conta prea mult în acest sezon pe Alexandru Giurgean. De altfel, acesta nu a fost nici măcar în lot în partida din prima rundă de Liga 2, cu FK Miercurea Ciuc, câștigată cu 2-1.

FC Unirea Dej și CS Minerul 1947 Ocna Dej au ajuns la un acord privind împrumutul pentru un an al mijlocașului Alexandru GIURGEAN (18 ani) la echipa din Liga 3.

Mult succes, Alex!”, a anunțat Unirea Dej pe site-urile de socializare, care l-a împrumutat, poate, pe Giurgean pentru un sezon, până în vara anului 2023.

Doi jucători la care Unirea Dej a renunțat în această vară, au ajuns la Minerul Ocna Dej

Nu este prima afacere din această vară care le implică pe cele două echipe, Unirea Dej și Minerul Ocna Dej. La formația din Liga 3 au mai ajuns, în urmă cu mai puțin de o lună, portarul Raul Papp (21 de ani) și mijlocașul Andrei Peter (20 de ani).

Dragoș Militaru a considerat că nu mai are nevoie de aceștia, i-a pus pe liber, iar Papp și Peter și-au găsit contracte la Minerul Ocna Dej.

Precizările echipei Minerul Ocna Dej în ceea ce privește împrumutul lui Alexandru Giurgean

Foto: Flaviu Buboi (Mediafax Foto) și Unirea Dej

 

 

articolul original.

OFICIAL | Două cluburi din Liga 3 și-au schimbat denumirea, unul chiar și sediul social. Câmpulung va avea echipă la nivel național, în timp ce Coloneștiul a trecut de la privat la public!

8 August 2022 at 12:23
image

În cadrul celei mai recente ședințe a Comitetului Executiv al FRF, din data de 5 august, membri acestuia au luat mai multe decizii privind echipe care vor participa în noul sezon de Liga 3, ediția 2022-2023.

Au fost aprobate două schimbări de denumire și una de sediu social, o cesionare de loc în campionat și o asociere între două cluburi în ceea ce privește juniorii.

Someșul Dej s-a transformat în Minerul Ocna Dej

Anunțată de Someșul Dej încă de la mijlocul lunii iunie, fuziunea cu AS Minerul Ocna Dej 1947 și continuarea sub denumirea de CS Minerul 1947 Ocna Dej a devenit oficială abia acum la începutul lunii august. FRF, prin CEx, a aprobat schimbarea denumirii.

”Aprobă cu unanimitate de voturi schimbarea denumirii clubului ACS Fotbal Club Someșul Dej în Club Sportiv Minerul 1947 Ocna Dej”, a fost decizia CEx.

În sezonul trecut, Someșul Dej, la a doua participare în Liga 3, a terminat sezonul regular pe locul 3 în Seria 10, cu 35 de puncte acumulate în 18 meciuri, iar în play-off a căzut o poziție, pe 4, cu un total de 40 de puncte, fiindcă în nouă jocuri a strâns doar cinci puncte.

CS Rucăr s-a mutat la Câmpulung și se numește ACS Muscelul Câmpulung Elite! 

Tot o schimbare de denumire, ba chiar și de sediu social au fost aprobate de federație și în cazul unei nou-promovate în Liga 3. CS Rucăr, campioana din acest an a județului Argeș, câștigătoare a barajului de promovare cu Dunărea Calafat (1-1 la Calafat și 1-0 la Rucăr), s-a transformat în ACS Muscelul Câmpulung Elite!

Rucărul nu va mai avea, astfel, reprezentantă în Liga 3, ci echipa a fost mutată la Câmpulung, iar FRF a acceptat acest lucru.

”Aprobă cu unanimitate de voturi schimbarea denumirii și a sediului social a clubului Clubul Sportiv Rucăr, cu sediul în str. Brașovului nr. 58, comuna Rucăr, județul Argeș în Asociația Club Sportiv Muscelul Câmpulung Elite, cu sediul în str. Ion Giurculescu, nr. 24, Câmpulung, județul Argeș”, sună decizia Comitetului Executiv al FRF.

Vedița Colonești s-a transformat din club de drept privat într-unul de drept public!

O modificare de structură organizatorică în ceea ce privește clubul din Colonești a trecut și ea cu brio de votul membrilor CEx.

Astfel ACS Vedița Colonești M.S., persoană juridică de drept privat, și-a cesionat activitatea și lotul din Liga 3 către o echipă cu aceeași denumire, fără M.S. la final, însă noua formă juridică este una de drept public.

S-a aplicat o schimbare, de la privat la public, la care visează, însă în sens invers, suporterii Stelei în privința echipei din Ghencea. Prin absurd, dacă Vedița ar promova în Liga 2 și apoi ar dori să acceadă în prima ligă, nu ar putea să facă acest lucru, deoarece nu ar avea drept, așa cum nu are nici Steaua.

”Aprobă cu majoritate de voturi (un vot împotrivă) cesionarea activității fotbalistice și a dreptului de participare în competițiile organizate de FRF, de la Asociația Clubul Sportiv Vedița Colonești M.S., persoană juridică de drept privat către Asociația Clubul Sportiv Vedița Colonești, persoană juridică de drept public”, a fost decizia CEx, ai căror membri au aprobat și dezafiliarea ACS Vedița Colonești M.S. și afilierea ACS Vedița Colonești.

15 dintre cele 21 de nou-promovate în Liga 3 au fost afiliate la FRF

Totodată, în aceeași ședință a CEx, a fost aprobă cu unanimitate de voturi asocierea CSM Avântul Reghin, club din Liga 3, cu Clubul Sportiv Școlar Liceul Teoretic ”Lucian Blaga” Reghin, club cu activitate exclusivă de juniori.

A fost aprobat și referatul Departamentului de Licențe și Afilieri și s-a dispus afilierea mai multor cluburi de juniori (12 la număr), feminin (3) și masculin seniori (15).

Acestea din urmă sunt: Unirea Braniștea (Galați), ACS Muscelul Câmpulung Elite (Argeș), Cozia Călimăneşti (Vâlcea), Voinţa Limpeziş (Buzău), Rapid Brodoc (Vaslui), CS Universitatea din Alba Iulia (Alba), CSM Cetatea Turnu Măgurele (fosta CS Dunărea Turris) (Teleorman), CSM Sighetu Marmaţiei (Maramureș), Retezatul Hațeg (Hunedoara), Viitorul Darabani (Botoșani), Gloria Băneasa (Constanța), Victoria Carei (Satu Mare), CS Amara (Ialomița), Phoenix Buziaş (Timiș) și CS Păuleşti (Prahova). Adică 15 dintre cele 21 de nou-promovate în Liga 3.

Lipsesc Speranţa Răuceşti (Neamț), ACS Târgu Mureş (Mureș), Olimpic Zărneşti (Brașov), ACB Ineu (Arad), CS Dinamo Bucureşti (București) și Silvicultorul Maieru (Bistrița Năsăud), dintre acestea doar prima anunțând că nu vrea să continue în Liga 3.

articolul original.

Minerul Ocna Dej i-a găsit înlocuitor lui Tiberiu Bălan. Merge pe mâna unui antrenor care era să producă surpriza în campionatul trecut de Liga 3

12 July 2022 at 13:11

Minerul Ocna Dej și-a prezentat noul antrenor, cu care va aborda stagiunea următoare de Liga 3, în Seria 10. Mihai Ianc este alegerea, nimeni altul decât ”principalul” care a fost la un pas să ducă AFC Odorheiu Secuiesc în Liga 2 sezonul trecut, dar de care s-a despărțit zilele trecute.

Minerul Ocna Dej l-a prezentat în funcția de antrenor pe Mihai Ianc

Ianc nu a mai prelungit contractul cu AFC Odorheiu Secuiesc, iar un argument poate a fost tocmai pentru că a primit oferta de la Minerul Ocna Dej, unde din această vară s-a născut un nou proiect, iar totul a început cu schimbarea numelui, din Someșul Dej.

Oricum, Mihai Ianc a reușit să contureze, în mare măsură, și stafful tehnic cu care va lucra în noua sa experiență. Costi Bădan îl va ajuta din rolul antrenorului cu portarii.

Comunicat

Începând de azi, ,CS Minerul 1947 Ocna Dej va aborda urmatorul sezon de liga 3 cu un nou staff. Astfel, antrenor principal va fi domnul Mihai Ianc. Născut la Timișoara, acesta a mai ocupat funcția de antrenor principal la echipele, Viitorul Șelimbăr, FC Avrig, CS Hunedoara și AFC Odorheiu Secuiesc, iar la Rapid a ocupat funcția de antrenor secund.

Antrenorul portarilor va fi Costi Bădan. Născut la Câmpulung Moldovenesc, acesta a mai ocupat funcția de antrenor al portarilor la echipe precum FC Unirea Dej, ,CFR Cluj II, ultima fiind Poli Iași.

Bun venit în familia Minerilor și mult succes la îndeplinirea obiectivelor propuse pentru acest sezon!”, a anunțat Minerul Ocna Dej.

Mihai Ianc a fost aproape de promovarea echipei AFC Odorheiu Secuiesc în Liga 2

Mihai Ianc a pregătit din postura de ”principal” câteva echipe din ligile inferioare din România. Viitorul Șelimbăr, FC Avrig și CS Hunedoara au fost pe mâna lui Mihai Ianc. Formația din Avrig chiar a reușit să o promoveze din Liga 4 în Liga 3.

Înainte să semneze cu AFC Odorheiu Secuiesc, vara trecută, Mihai Ianc fusese antrenor secund la Rapid, în mandatul lui Adrian Iencsi. Cu AFC Odorheiu Secuiesc a fost, sezonul trecut, aproape de cea mai mare performanță din istoria clubului. Echipa din Harghita a ratat însă promovarea în Liga 2 la loteria loviturilor de departajare, chiar pe teren propriu, în fața celor de la CSM Slatina.

Acum, Ianc a semnat cu Minerul Ocna Dej, fiind înlocuitorul lui Tiberiu Bălan.

Minerul Ocna Dej a început pregătirile. Mihai Ianc testează câțiva jucători

Minerul Ocna Dej a început pregătirile noului sezon de Liga 3, luni, la Baza Sportivă Mintiu Gherlii. Mihai Ianc are la dispoziție, conform informațiilor oferite de club, mai mulți jucători pe care îi testează, urmând ca peste câteva zile să decidă pe cine va păstra în lot și pe cine nu.

Portarul Raul Papp (21 de ani) și mijlocașul Andrei Peter (20 de ani) sunt singurii jucători acontați până acum de formația din Liga 3. Ei au fost prezenți, bineînțeles, la reunirea de luni.

Reunireeeaaa

Antrenorul Mihai Ianc a convocat adunarea pentru jucătorii noștri, astfel vacanța minerilor ia sfârșit în acest weekend.

Luni 11.07
16:30
Baza Sportivă Mintiu Gherlii

În această perioadă o să fie programate mai multe meciuri de verificare, în cadrul cărora o să fie mai mulți jucatori testați.

O să revenim cu programul complet și noi detalii pe parcurs.

TotulPentruMinerul”, a precizat Minerul Ocna Dej.

Foto: Minerul Ocna Dej

articolul original.

Au schimbat echipa, dar rămân în Dej. Raul Papp și Andrei Peter s-au despărțit de Unirea și vor evolua în Liga 3

22 June 2022 at 12:13
image

S-au oficializat alte două plecări de la Unirea Dej. Doi dintre tinerii care s-au regăsit în lotul lui Dragoș Militaru sezonul trecut, au plecat de la echipă și au fost prezentați la noul club. Portarul Raul Papp (21 de ani) și mijlocașul Andrei Peter (20 de ani) au fost acontați de aceeași formație din Liga 3.

Raul Papp și Andrei Peter s-au despărțit de Unirea Dej și s-au înțeles cu Minerul Ocna Dej

Papp și Peter sunt primele două veniri anunțate de noua entitate Minerul Ocna Dej, care a luat naștere în urma unei fuziuni din care a făcut parte și Someșul Dej, componentă a Seriei 10 din Liga 3 sezonul trecut. Cei doi tineri nu au jucat aproape deloc la Unirea Dej, bifând câte cinci minute fiecare în ultima etapă a play-out-ului, cu FC Buzău, câștigată de dejeni cu 3-0.

Oricum, plecările celor doi erau așteptate, chiar dacă echipa din Liga 2 nu i-a pus în categoria jucătorilor care părăsesc lotul în această vară. Nu au fost prezenți la reunire.

Bun venit, copii ai Dejului!!

Suntem încântați să vă anunțăm aducerea lui Papp Raul și Peter Andrei la echipa noastră !

De azi suntem mai puternici!”, i-a prezentat Minerul Ocna Dej pe cei doi jucători.

Mircea Manole, cea mai mare pierdere pentru Unirea Dej. Alexandru Rus și Patrick Popescu s-au despărțit și ei de echipă

Până acum, Unirea Dej nu a reușit să aducă vreun jucător. Din contră, a pierdut, poate, cel mai important om al stagiunii trecute, pe Mircea Manole (23 de ani), golgheterul echipei cu șapte goluri. El a semnat cu CS Comunal Șelimbăr.

Fără să fie la nivel declarativ și oficial, la Unirea Dej nu mai sunt nici Alexandru Rus (20 de ani) și Patrick Popescu (25 de ani). Și ei sunt nevoiți să își caute alte echipe.

”Finalizăm conturarea lotului cu care am terminat această stagiune, după care ne vom concentra pe eventuale noi sosiri la echipă, în funcție de buget. Pe latura financiară, suntem în discuții cu mai mulți sponsori. Discutăm cu domnul primar pentru o mică reconfigurare a bugetului, încercăm să pregătim sezonul care vine.

Nu pot să spun dacă jucătorii care vor veni sunt maturi, dar categoric vor veni cel puțin cinci-șase. Nu pot să spun dacă aceștia vor fi din rândul jucătorilor cu experiență, cu nume.

Avem o listă mai mare și împreună cu Dragoș o analizăm, vedem exact ce se mulează pe proiectul nostru, pe vestiarul nostru, ținând cont că mulți jucători din lotul actual au semnat prelungirile și vom continua cel puțin un an”, a declarat Gabriel Magdaș, președintele Unirii Dej, despre strategia din această vară.

Foto: Minerul Ocna Dej

articolul original.
  • There are no more articles
❌